Ήταν το ματς στη Γλυφάδα που ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα.
Ό Παναθηναϊκός εκείνης της χρονιάς είχε παίξει σέξι και πρωτοποριακό μπάσκετ, ο Βολκοφ δυστυχώς ήταν πια κουτσαλογο, γι αυτό του είχαν σπάσει και το συμβόλαιο.
Συντονιστές: Super Moderators, Captains, Hall of Fame
Ήταν το ματς στη Γλυφάδα που ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα.
-Νομίζω η διατύπωση μου είναι αρκετά σαφής και δεν ρίχνει μονόπλευρα την ευθύνη στους παίκτες. Ούτε αγνοώ ότι π.χ. ο Ολυμπιακός διέθετε παίκτη κορμού με Μάντζαρη που ήταν χωρίς αμφιβολία οπαδός του Παναθηναϊκού.
Βρισιές περί "ζαρκο ζούμε στον τάφο να σε δούμε " είχε στο κλειστό του Σπόρτινγκ στο 42-40 στο πιο αμπαλε ματς αιωνίων που έχει γίνει ποτέ. Το ματς του ΣΕΦ δεν το θυμάμαι, δε θα είχα πάει, έδινα και πανελλήνιες. Γενικά εκείνη την εποχή δεν έχανα ματς, πήγαινα σχεδόν πάντα σε Σπόρτινγκ και Παγκράτι, αρκετές φορές Περιστέρι, πολλές στο ΣΕΦ να δω τον Ολυμπιακό, 2 φορές μόνο Νέα Σμύρνη και σε πολλά εκτός του Παναθηναϊκού, ήμουν στο Παγκράτι στο τελευταίο ματς του Γκάλη κλπ. Δεν είναι ότι έχω μνήμη, είναι ότι τα έζησα.
Έλα, εύκολα είναι τα κουίζ σου.yorgos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 10, 2020 12:47 pm
Κουίζ μνημης: σε ποιο ματς στη Χαλκίδα είχαμε ένα απίστευτο ρεκόρ σε βολές, νομίζω 57/57; Ολυμπιακός- Άρης ήταν, δε θυμάμαι αν ήταν τελικός κυπέλλου ή αν είχαν παίξει λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού εκεί.
Άλλο κουιζ: ποιον ΝΒΑερ ειχε φερει ο Άρης να παιξει σε τελικο κυπελλου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για ενα μόνο ματς και πόσο τον είχε πληρώσει; ήταν ο μόνος τίτλος του Γκάλη στον Παναθηναϊκό.