Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 683
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1187
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- golitog7
- Reactions: 1349
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι δεν έχει πολύ νόημα να υπολογίζουμε τον Έβανς για φέτος. Αν υποθέσουμε ότι πράγματι πάνε όλα βάσει σχεδίου και ο παίκτης ενσωματώνεται στην ομάδα από Φλεβάρη. Πρέπει πρώτα απ όλα να φτάσει σωματικά στο σημείο που ήταν πριν και φυσικά να αποκτήσει και την χαμένη του αυτοπεποίθηση και ν αποβάλει και τον φόβο που ένας τόσο σοβαρος τραυματισμός προκαλεί. Οποίος έχει κόψει χιαστό, αχίλλειο κτλ καταλαβαίνει τι εννοώ. Ταυτόχρονα μπαίνοντας να παίξει θα πρέπει ν απορροφήσει όλη την καινουρια πληροφορία που η πρώτη επαφή με ένα σύστημα βασισμένο στη λεπτομέρεια προβλέπει. Ακόμα κσι 100% έτοιμος ν ήταν κανείς δε σ εγγυάται ότι θα αφομοιώνε τόσο γρήγορα το σύστημα. Σε άλλους παίκτες πήρε ένα χρόνο (Κανααν, Πίτερς, Γουοκαπ).
Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πιο πολύ θετικό παρά αρνητικό. Η ομάδα ήδη ρολάρει και ο Έβανς ίσως να τα μπέρδευε τα πράγματα. Ας πάρει το χρόνο του να μπει ομαλά μετά υο καλοκαίρι και αν δούνε ότι φτάσει στο επίπεδο που ήταν αποφασίζουμε μετά τη σεζόν ποιος από τους Βικντοζα Γκος θα φύγει.
Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πιο πολύ θετικό παρά αρνητικό. Η ομάδα ήδη ρολάρει και ο Έβανς ίσως να τα μπέρδευε τα πράγματα. Ας πάρει το χρόνο του να μπει ομαλά μετά υο καλοκαίρι και αν δούνε ότι φτάσει στο επίπεδο που ήταν αποφασίζουμε μετά τη σεζόν ποιος από τους Βικντοζα Γκος θα φύγει.
1
1
φακ δατ --> https://www.youtube.com/watch?v=Iwbg_ZGCRPY
-
- Reactions: 791
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδια μιλαμε ελληνικα!!! Ο εβανς θα μπει να κανει ομαδικη προπονηση μεσα στο 2024 νωριτερα απο οτι εχω πει και εγω. Αυτο σημαινει οτι θα μπορει να παιξει. Ομαδικη προπονηση ισον αγωνας. Φουλ ρυθμους αγωνα σημαινει 2-4 βδομαδες μετα. Φορμαρισμα αγνωστο. Αυτο σημαινει οτι ο εβανς θα μπει στο ροτεισιον βαση πλανου αννολα συνεχισουν αλα μεσα Ιανουαριου. Το ποτε θα φορμαριστει δεν το ξερουμε. Αλλο να λεμε δεν τον υπολογίζουμε για φετος οτι θα κανει σταθερα αυτο που μπορει και αλλο οτι δεν θα τον δουμε να παιζει και σε καποια παιχνιδια να ειναι και κομβικος.
4
4
- montechristo
- Reactions: 965
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Διαβάζοντας όλο το σχετικό ρεπορτάζ για την πορεία του Έβανς, εγώ καταλαβαίνω αυτό που λέει τόσο καιρό ο christofis, ότι δηλαδή ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για όλο σχεδόν τον δεύτερο γύρο.
Διαθέσιμος σημαίνει στη διάθεση του προπονητή. Το πότε θα μπει σε αγώνα είναι στην κρίση του προπονητή. Πότε θα φορμαριστεί δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά όσα πιό πολλά παιχνίδια πάρει (εννοείται με μικρούς χρόνους για αρχή) τόσο πιό γρήγορα θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και φορμαρίσματος και αφομοίωσης του τρόπου παιχνιδιού.
Διαθέσιμος σημαίνει στη διάθεση του προπονητή. Το πότε θα μπει σε αγώνα είναι στην κρίση του προπονητή. Πότε θα φορμαριστεί δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά όσα πιό πολλά παιχνίδια πάρει (εννοείται με μικρούς χρόνους για αρχή) τόσο πιό γρήγορα θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και φορμαρίσματος και αφομοίωσης του τρόπου παιχνιδιού.
2
2
- kite26
- Reactions: 683
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
1
1
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 848
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο υγιής Έβανς είναι καλύτερος από όλα τα γκαρντ του Ολυμπιακού (πλην φουρνιε).
Λογικά θα πάει πιο πίσω ο Μακισικ με τον Ντόρσεϊ στην Ευρώπη.
δλδ
Γουοκαπ Γκος
Βιλντοζα Εβανς
Φουρνιε Παπ
Βεζε Πίτερς
Μιλουτινοφ Φαλ
Στην Ελλάδα (μέχρι τους τελικούς) που λογικά θα μπει για να πάρει παιχνίδια μπορούν να μείνουν αρκετοί έξω ακόμη και ο φαλ.
1
1
-
- Reactions: 431
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αμφίβολος και ο Φουρνιέ για αύριο λόγω ίωσης, αν και ταξίδεψε στην Σερβία δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει είπε ο Μπαρτζώκας. Εκτός και ο Ράιτ.
https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 18731.html
0
- montechristo
- Reactions: 965
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Κακή συγκυρία αλλά έχουμε λύσεις. Εξάλλου ούτε πέρυσι είχαμε Σάσα και Φουρνιέ. Το καλό είναι ότι η Παρτίζαν έσπασε το κακό σερί την περασμένη αγωνιστική, οπότε μπορεί πολύ άνετα ν' αρχίσει τώρα ένα καινούργιο!Leo_98 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 27, 2024 11:18 amΑμφίβολος και ο Φουρνιέ για αύριο λόγω ίωσης, αν και ταξίδεψε στην Σερβία δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει είπε ο Μπαρτζώκας. Εκτός και ο Ράιτ.
Ε, ρε και να βγει Μις Κόσμος η γυναίκα μου. Θα καεί το Κερατσίνι!!!
2
2
- shaq7
- Reactions: 4592
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καπου πηρε το ματι μου οτι προπονηθηκε ο φουρνιε οποτε λογικα θα παιξει κιολας..παντως και εμεις εχουμε σερι 6-7 νικες ,ειναι μετα απο διακοπες και στην χειροτερη εδρα..οποτε αν ειναι να χασουμε καπου για εκει το κοβω.. εκτος και ο φουρνιε που ανυπομονει για τετοιες εδρες μας παρει απο το χερακι οπως ο τζορνταν στο flu game...
Βεζε ραιτ δεν παιζουν αλλα γυρισε ο ντορσει.Πιτερς παπ στο 4 ,μακισικ φουρνιε στο 3 και ντορσει βιλντοζα στο 2.
Ακουγεται παντως πολυ εντονα οτι εχουμε προχωρημενες επαφες με το μεγαλυτερο πουλεν μου εδω και χρονια.. θελει να δει αν βρει κατι στο ΝΒΑ αλλιως θελει να παιξει για εμας του χρονου.
Βεζε ραιτ δεν παιζουν αλλα γυρισε ο ντορσει.Πιτερς παπ στο 4 ,μακισικ φουρνιε στο 3 και ντορσει βιλντοζα στο 2.
Ακουγεται παντως πολυ εντονα οτι εχουμε προχωρημενες επαφες με το μεγαλυτερο πουλεν μου εδω και χρονια.. θελει να δει αν βρει κατι στο ΝΒΑ αλλιως θελει να παιξει για εμας του χρονου.
0