Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 10, 2021 4:15 pm
AlexD έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 10, 2021 4:11 pm
Δεν ξέρω ποιος, αλλά νομίζω (και μάλλον ελπίζω) πως η βόμβα θα ήταν κάποιο 2-3 από ΝΒΑ. Κάποιον που ούτε ψιλιαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιον με μπούκα, σουτ, και αθλητικό κορμί (και άρα προοπτική να μπορεί να παίξει σοβαρή άμυνα μετά τα μισά της χρονιάς). Να μπορεί να παίξει και με Παπ (στο 2), Μακ (2 ή 3) αλλά σε βάθος χρόνου και καθαρά στο 3 χωρίς να χρειάζεται αυτούς να παίζουν άμυνα. Με Σλούκα, Γουόκαπ στο 1-2 πχ.
Αν ισχύει πως έχουμε κλείσει και Κάρτερ, δεν έχει νόημα να πάρουμε 2άρι που δεν πατάει στο 3. Μάλλον πια έχουν δίκιο όσοι έλεγαν ότι θα πάρουμε 3άρι (που πατάει άνετα και στο 2).
αν ισχυει αυτο που λες, δεν μαζευονται πολλοι στο 1-3?
1. Σλουκας-Ουοκαπ
2. Καρτερ-Λαρε
2-3 Μακισικ-Μεταγραφη
3. Παπ-ΒΧ
8 παικτες για 3 θεσεις και δεν ξερεις τι θα γινει και με σπαν. και αντε ΒΧ δεν θα παιζει, ο λαρε και ο καρτερ ενα 10λεπτο το θελουν σιγουρα αλλιως γιατι να μεινουν; σλουκας-ουοκαπ-μεταγραφη παικταρας θελουν 25-30 λεπτα σιγουρα. Οποτε τι μενει για μακισικ-παπ?
Εκτος και αν ο Παπ δεν προβλεπεται να γυριζει για προπονησεις ουτε πριν τον Οκτωβριο.
Δεν νομίζω να μαζεύονται πολλοί.
Κάτσε να το δούμε (όσο γράφω τα υπολογίζω και εγώ)
Φέτος χωρίς Α1 είχαμε:
Σλούκα, Τζένκινς (Νικολαϊδη, δεν μετράω Κόνιαρη)
Χάρισον, Σπανούλη, Λαρεντζάκη
Παπ, Μακ, ΒΧ
Χωρίς Νικολαϊδη και ΒΧ που ουσιαστικά δεν έπαιξαν, είχαμε 7 παίκτες. Του χρόνου με Α1 θα έχουμε πάλι 7 + Κάρτερ (αντί Σπανούλη).
Ναι οκ ο Γουόκαπ θα παίζει 20'-25' αντί των 16' του Τζένκινς, και ο παίχτης που λέω θα έχει και αυτός 25' αντί των 17' του Χάρισον αλλά τα 17' του Σπανούλη δεν θα τα πάρει όλα ο Κάρτερ, ενώ και ο Σλούκας σκοπός είναι να έχει 23-26' μ.ο. και όχι 28' για να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Νομίζω βγαίνει. Αν τελικά μείνει ο Σπανούλης, απλά δεν θα πάρει και Κάρτερ. Αλλά ο Σπανούλης λογικά θα πάει στην ΑΕΚ να παίξει μαζί με τον φίλο του τον Ζήση μια τελευταία χρονιά
Πάντα μιλάμε με την υπόθεση πως ισχύει ότι πάμε για βόμβα, η οποία μου φαίνεται πιο δύσκολο να είναι στους ψηλούς αν έχουμε ήδη Μάρτιν, Φαλ, Βέζε και πρι σίγουρους. Εκεί θες έναν με χρόνους Ζαν Σαρλ ιδανικά. Αν είναι στους κοντούς όντως, θα πρέπει να πατάει στο 3 για να βγαίνουν οι χρόνοι και κυρίως τα σχήματα.
Edit: Φαίνεται πως ο Λαντέιλ όντως θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ τελικά ή έστω το πιστεύει πολύ ο ίδιος. Πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα μπορεί όντως να προσέγγισε και να το πήγε και καλά, αλλά να μην της έκατσε. Καλό σημάδι.
https://sportando.basketball/jock-landa ... su-di-lui/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
AlexD την Πέμ Ιουν 10, 2021 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.