Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

redcard

sophomore
Reactions: 149
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 30, 2024 2:10 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 1:47 pm
Επίσης πολύ ευχάριστη ήταν η εικόνα του γηπέδου χθες. Μετά από ήττα από τον αιώνιο και μάλιστα τόσο κακή, απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και το γήπεδο να έχει τόσο κόσμο και τέτοιο παλμό δεν το περίμενα. Αυτή είναι η αλλαγή-παρακαταθήκη του κόουτς και πιστεύω είναι ο βασικός λόγος που έχουν λυσάξει τα πληρωμένα αρδάκια της άλλης πλευράς να τον φάνε. Όπως φάνηκε όμως ο κόσμος του οσφπ (η πλειοψηφία δλδ) λατρεύει τον κόουτς και καταλαβαίνει τι σημαίνει για τον σύλλογο.
+1

Για τους sdnaηδες, ανάξιοι λόγου. Οπως τους ειχε αποκαλεσει περσι κάποιος στο Χ, μαριονέτες ενος τέρατος.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 158
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Τετ Οκτ 30, 2024 2:18 pm

redcard έγραψε:

+1

Για τους sdnaηδες, ανάξιοι λόγου. Οπως τους ειχε αποκαλεσει περσι κάποιος στο Χ, μαριονέτες ενος τέρατος.
Ανάξιοι λόγου μεν, επικίνδυνοι δεν. Παίρνουν σβάρνα όλα τα media οι χρήστες και εξαπλώνουν τις απόψεις του ''τέρατος''.

Και δεν θα με πείραζε τόσο αν δεν μας έκαναν ρεζίλι σαν λαό και στους Ευρωπαίους. Δες πχ σχόλια στο κανάλι των basketnews. Τέρμα βαλκανίλα, επιτίθεντε προσωπικά στο ένα από τα παιδιά του ποντκαστ επειδή τόλμησε να κάνει πρόβλεψη ότι θα περάσει η Μακάμπι Φ4 πέρυσι κτλ.

Κάτι Μπούκουρες και κάτι Κουβόπουλοι, θα έπρεπε να είχαν ποινικές ευθύνες που έχουν κάνει τη συκοφαντική δυσφήμιση επάγγελμα.

8
6 Εικόνα 2 Εικόνα
redcard

sophomore
Reactions: 149
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Οκτ 30, 2024 4:09 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
redcard έγραψε:

+1

Ανάξιοι λόγου μεν, επικίνδυνοι δεν. Παίρνουν σβάρνα όλα τα media οι χρήστες και εξαπλώνουν τις απόψεις του ''τέρατος''.

Και δεν θα με πείραζε τόσο αν δεν μας έκαναν ρεζίλι σαν λαό και στους Ευρωπαίους. Δες πχ σχόλια στο κανάλι των basketnews. Τέρμα βαλκανίλα, επιτίθεντε προσωπικά στο ένα από τα παιδιά του ποντκαστ επειδή τόλμησε να κάνει πρόβλεψη ότι θα περάσει η Μακάμπι Φ4 πέρυσι κτλ.

Κάτι Μπούκουρες και κάτι Κουβόπουλοι, θα έπρεπε να είχαν ποινικές ευθύνες που έχουν κάνει τη συκοφαντική δυσφήμιση επάγγελμα.
Χμ, ας το πω πιο σωστα, αναξιοι λογου για τον κοσμο, αξιοι ενασχολησης απο την ομαδα σε νομικο επιπεδο οταν τα πραγματα ξεφευγουν.

Ειναι ο λογος για τον οποιο δε μπορει να κριθει δικαια ο Μπαρτζωκας οσον αφορα τη εξωαγωνιστικη συμπεριφορα του (γιατι κι αυτος εχει ξεφυγει καποιες φορές), ειναι ο μονος ανθρωπος του αθλητισμου -μη προεδρος- που εχει δεχτει τοσο μαζικο πολεμο και δολοφονια προσωπικοτητας απο ΜΜΕ σε βαθμο τρομακτικής εμμονης (πολυ light λεξη εν προκειμενω).

Καποιοι απ αυτους που ανεφερες σου δινουν την εντυπωση οτι λιγο πριν ξεψυχησουν η τελευταια φραση που θα φωναξουν θα ειναι "MΠΑΡΤΖΩΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior

Τετ Οκτ 30, 2024 4:22 pm

redcard έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 4:09 pm
Μυστικό Αρκούδι έγραψε:

Ειναι ο λογος για τον οποιο δε μπορει να κριθει δικαια ο Μπαρτζωκας οσον αφορα τη εξωαγωνιστικη συμπεριφορα του (γιατι κι αυτος εχει ξεφυγει καποιες φορές), ειναι ο μονος ανθρωπος του αθλητισμου -μη προεδρος- που εχει δεχτει τοσο μαζικο πολεμο και δολοφονια προσωπικοτητας απο ΜΜΕ σε βαθμο τρομακτικής εμμονης (πολυ light λεξη εν προκειμενω).
Ο Μπαρτζώκας μπορεί και πρέπει να κριθεί από εμάς τους Ολυμπιακούς και μόνο. Και εγώ τον έχω κράξει όταν κάνει λάθη (εξελάκι, βρισίδια κτλ).

Αλλά αυτό που πέτυχαν (σκόπιμα) είναι ότι όταν βλέπεις κριτική προς το πρόσωπο του, δεν ξέρεις αν είναι Ολυμπιακός ή πράσινος ''κατάσκοπος'' που βάζει φυτιλιές. Μας διχάζει με λίγα λόγια σαν οπαδούς.

Το πρόβλημα είναι ότι και πρόστημα να πέσουν, θα τα πληρώσει ο εφευρέτης. Αυτός είναι η πηγή του κακού και είναι υπεράνω νόμου. Μεγάλη πληγή...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4378
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 30, 2024 5:22 pm

Με συνέντευξη του στην Équipe , ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για την επιστροφή του από το ΝΒΑ για χάρη του Ολυμπιακού, την «καυτή» υποδοχή που έτυχε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, αλλά και την προσαρμογή του στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά ο Φουρνιέ μίλησε:

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: "Είμαι ακόμα σε περίοδο προσαρμογής. Δεν είναι θέμα η προσαρμογή μου στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο το ξέρω αφού έχω κάνει προπονήσεις εδώ, αλλά και από τις διοργανώσεις της FIBA κάθε καλοκαίρι.

Η δυσκολία είναι να ανακαλύψεις μια νέα φιλοσοφία, έναν προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Όταν για 12 χρόνια ξέρεις μόνο ένα πράγμα και ξαφνικά αλλάζεις χώρα, κουλτούρα, μπάσκετ, είναι μια διαδικασία. Μου πήρε χρόνο για να νιώσω ότι ήμουν πλήρως ενσωματωμένος στην ομάδα. Πρέπει να νιώσω σαν στο σπίτι μου για να είμαι άνετος στο παιχνίδι μου".

Για την ανάγκη να "μάθει" τα χαρακτηριστικά της EuroLeague: "Έχω σχεδόν σταματήσει να βλέπω αγώνες NBA, επικεντρώνομαι στους αγώνες της EuroLeague. Θέλω να μάθω για τη διοργάνωση, να κατανοήσω τις τάσεις του παιχνιδιού, το προφίλ των ομάδων, αλλά και να αποκρυπτογραφήσω τους παίκτες της. Για να είμαι σε θέση να αποδώσω στο μέγιστο που μπορώ, αυτό είναι απαραίτητο".

Για την υποδοχή του από τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Έμεινα έκπληκτος, συγκινήθηκα, ένιωσα και λίγο αμήχανα. Φώναζαν το όνομά μου και τραγουδούσαν. Μετά, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ο μόνος τρόπος να φύγουμε ήταν να "σπρώχνουμε" το πλήθος. Με χτυπούσαν στην πλάτη, σκαρφάλωναν πάνω μου.

Οι ιδιοκτήτες, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, μου ζήτησαν να βγω από το αυτοκίνητο: Ήταν κόσμος μέχρι όσο μπορούσε να φτάσει το βλέμμα μου. Όταν πήραμε τον αυτοκινητόδρομο, 50 μοτοσικλέτες μας ακολουθούσαν και όταν φτάσαμε στα διόδια, "πίεσαν" ώστε να περάσουμε (σ.σ. γέλια). Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τόσο τρελό.

Πόσο μάλλον όταν σκέφτομαι ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό, όχι στην πατρίδα μου. Ένιωσα πολλή αγάπη. Και σήμερα, αυτό είναι ένα από τα κίνητρά μου για να κερδίσω τρόπαια, να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου δείχνουν".

Για την ένταξή του στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: "Δεν ήρθα εδώ νομίζοντας ότι θα γίνω MVP της EuroLeague. Ήξερα πού ερχόμουν και πρέπει να σέβεσαι την τάξη των πραγμάτων. Θέλω να ταιριάξω στο μπάσκετ που παίζεται εδώ και αποδεδειγμένα λειτουργεί, παραμένοντας ο εαυτός μου, ένας επιθετικός παίκτης.

Στην καλύτερη περίπτωση, εάν η ομάδα είναι πολύ επιτυχημένη, θα χρειαστούμε σε κρίσιμες στιγμές παίκτες ικανούς να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις, κάνοντας κάτι "έξω από το κουτί". Νομίζω ότι ταιριάζω πολύ σε αυτό το πλαίσιο".

Για τις φιλοδοξίες του όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό: "Η φιλοδοξία μου όμως και η επιθυμία μου είναι πάνω από όλα να είμαι μέρος ενός πρότζεκτ, ενός συνόλου και να νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα να κερδίσει τρόπαια, για να ξαναζήσω δυνατά συναισθήματα. Με λίγα λόγια, να ξαναγίνω ο εαυτός μου".

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior

Τετ Οκτ 30, 2024 5:32 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 5:22 pm
Με συνέντευξη του στην Équipe , ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για την επιστροφή του από το ΝΒΑ για χάρη του Ολυμπιακού, την «καυτή» υποδοχή που έτυχε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, αλλά και την προσαρμογή του στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά ο Φουρνιέ μίλησε:

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: "Είμαι ακόμα σε περίοδο προσαρμογής. Δεν είναι θέμα η προσαρμογή μου στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο το ξέρω αφού έχω κάνει προπονήσεις εδώ, αλλά και από τις διοργανώσεις της FIBA κάθε καλοκαίρι.

Η δυσκολία είναι να ανακαλύψεις μια νέα φιλοσοφία, έναν προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Όταν για 12 χρόνια ξέρεις μόνο ένα πράγμα και ξαφνικά αλλάζεις χώρα, κουλτούρα, μπάσκετ, είναι μια διαδικασία. Μου πήρε χρόνο για να νιώσω ότι ήμουν πλήρως ενσωματωμένος στην ομάδα. Πρέπει να νιώσω σαν στο σπίτι μου για να είμαι άνετος στο παιχνίδι μου".

Για την ανάγκη να "μάθει" τα χαρακτηριστικά της EuroLeague: "Έχω σχεδόν σταματήσει να βλέπω αγώνες NBA, επικεντρώνομαι στους αγώνες της EuroLeague. Θέλω να μάθω για τη διοργάνωση, να κατανοήσω τις τάσεις του παιχνιδιού, το προφίλ των ομάδων, αλλά και να αποκρυπτογραφήσω τους παίκτες της. Για να είμαι σε θέση να αποδώσω στο μέγιστο που μπορώ, αυτό είναι απαραίτητο".

Για την υποδοχή του από τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Έμεινα έκπληκτος, συγκινήθηκα, ένιωσα και λίγο αμήχανα. Φώναζαν το όνομά μου και τραγουδούσαν. Μετά, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ο μόνος τρόπος να φύγουμε ήταν να "σπρώχνουμε" το πλήθος. Με χτυπούσαν στην πλάτη, σκαρφάλωναν πάνω μου.

Οι ιδιοκτήτες, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, μου ζήτησαν να βγω από το αυτοκίνητο: Ήταν κόσμος μέχρι όσο μπορούσε να φτάσει το βλέμμα μου. Όταν πήραμε τον αυτοκινητόδρομο, 50 μοτοσικλέτες μας ακολουθούσαν και όταν φτάσαμε στα διόδια, "πίεσαν" ώστε να περάσουμε (σ.σ. γέλια). Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τόσο τρελό.

Πόσο μάλλον όταν σκέφτομαι ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό, όχι στην πατρίδα μου. Ένιωσα πολλή αγάπη. Και σήμερα, αυτό είναι ένα από τα κίνητρά μου για να κερδίσω τρόπαια, να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου δείχνουν".

Για την ένταξή του στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: "Δεν ήρθα εδώ νομίζοντας ότι θα γίνω MVP της EuroLeague. Ήξερα πού ερχόμουν και πρέπει να σέβεσαι την τάξη των πραγμάτων. Θέλω να ταιριάξω στο μπάσκετ που παίζεται εδώ και αποδεδειγμένα λειτουργεί, παραμένοντας ο εαυτός μου, ένας επιθετικός παίκτης.

Στην καλύτερη περίπτωση, εάν η ομάδα είναι πολύ επιτυχημένη, θα χρειαστούμε σε κρίσιμες στιγμές παίκτες ικανούς να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις, κάνοντας κάτι "έξω από το κουτί". Νομίζω ότι ταιριάζω πολύ σε αυτό το πλαίσιο".

Για τις φιλοδοξίες του όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό: "Η φιλοδοξία μου όμως και η επιθυμία μου είναι πάνω από όλα να είμαι μέρος ενός πρότζεκτ, ενός συνόλου και να νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα να κερδίσει τρόπαια, για να ξαναζήσω δυνατά συναισθήματα. Με λίγα λόγια, να ξαναγίνω ο εαυτός μου".
Εξαίρετες δηλώσεις. Αυτό που μου αρέσει στον Φουρνιέ, είναι ότι δεν χρησιμοποιεί την ξύλινη γλώσσα που συνηθήζεται σε αθλητές (Σάσα, γκουχ γκουχ) αλλά είναι τυπάκι που θα ήθελες να πιείς καφέ και να κάνετε κουβέντα.

Παρεμπιπτόντως, το έξω από το κουτί/outside the box μεταφράζεται πιό σωστά ως ''εκτός πλαισίου/έξω από το πλαίσιο''.

3
3 Εικόνα
Dimmitz

junior
Reactions: 279

Τετ Οκτ 30, 2024 6:37 pm

Βλέπω Ερυθρό - Ζαλγκίρις και ο Πετρούσεφ πάλι άμυνα με τα μάτια παίζει. Είμαι περίεργος να δω πόσο χρόνο θα βρει στον Ερυθρό.

0
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior

Τετ Οκτ 30, 2024 7:07 pm

Dimmitz έγραψε:
Βλέπω Ερυθρό - Ζαλγκίρις και ο Πετρούσεφ πάλι άμυνα με τα μάτια παίζει. Είμαι περίεργος να δω πόσο χρόνο θα βρει στον Ερυθρό.
Πόσα λεπτά έχει πάρει μέχρι τώρα? Και επιθετικά τουλάχιστον τα πάει καλά?

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 608

Τετ Οκτ 30, 2024 7:10 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 7:07 pm
Dimmitz έγραψε:
Πόσα λεπτά έχει πάρει μέχρι τώρα? Και επιθετικά τουλάχιστον τα πάει καλά?
πολυ καλα

Εχει 0 ποντουςσε 8 λεπτα με 0/2 διποντα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior

Τετ Οκτ 30, 2024 7:23 pm

Ερώτηση κρίσεως: Περσινός Κίναν Έβανς ή φετινός Φρανσισκό?

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 383
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τετ Οκτ 30, 2024 7:33 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Εε όχι ρε συ και ερώτηση κρίσεως! Ο περσινός Keenan αν ήταν σε ομάδα top6 θα ήταν υποψήφιος MVP. Τα νούμερα του ήταν τρομακτικά, σμπαράλιαζε άμυνες. Ο Francisco είναι απλά καλός ως τώρα, ίσως πολύ καλός, αλλά σίγουρα 1-2 επίπεδα κάτω από τον περσινό Evans!

5
5 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior

Τετ Οκτ 30, 2024 7:37 pm

Mathematician92 έγραψε:
Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Εε όχι ρε συ και ερώτηση κρίσεως! Ο περσινός Keenan αν ήταν σε ομάδα top6 θα ήταν υποψήφιος MVP. Τα νούμερα του ήταν τρομακτικά, σμπαράλιαζε άμυνες. Ο Francisco είναι απλά καλός ως τώρα, ίσως πολύ καλός, αλλά σίγουρα 1-2 επίπεδα κάτω από τον περσινό Evans!
Όμως σαν ομάδα φαίνεται καλύτερη φέτος. Τόση διαφορά κάνει ο Γκιεντράιτις?

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 383
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τετ Οκτ 30, 2024 7:53 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Mathematician92 έγραψε:

Το σύνολο δεν εξαρτάται μόνο από τις μονάδες ξεχωριστά. Σκέψου ότι πολλές φορές, η ίδια ομάδα (ή σχεδόν η ίδια με μικρές αλλαγές στους ρολιστες της) εμφανίζεται τελείως διαφορετική από χρονιά σε χρονιά. Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν.

Για να επανέλθω στην προηγούμενη σύγκριση, δε θα συγκρίνω τα νούμερα του Keenan με αυτά του Francisco, αλλά με τα περσινά του MVP Mike James:
Keenan Evans
17.3 pts --- 52.5 2p% --- 43.5 3p% (!!) --- 89.5 ft% --- 3.9 as --- 2.8 reb --- 18.3 PIR --- σε 27 λεπτά
Mike James
18.7 pts --- 48.4 2p% --- 38 3p% --- 77.2 ft% --- 5.1 as --- 4.2 reb --- 20.1 PIR --- σε 31 λεπτά

Αν κάνουμε αναγωγή per 40' ο Keenan είναι καλύτερος στο σκοράρισμα, με πολύ καλύτερα ποσοστά! Απλά έπαιζε σε ομάδα που δεν είχε καλό πλασαρισμα.

Edit: Προς Θεού, επειδή μπορεί να παρεξηγηθεί αυτή η σύγκριση, δεν εννοώ ότι είναι καλύτερος παίκτης από τον Μιχαλάκη, σε καμία περίπτωση. Αλλά πέρυσι ήταν στο ανώτερο level.

1
1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior

Τετ Οκτ 30, 2024 8:02 pm

Mathematician92 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 7:53 pm
Μυστικό Αρκούδι έγραψε:

Το σύνολο δεν εξαρτάται μόνο από τις μονάδες ξεχωριστά. Σκέψου ότι πολλές φορές, η ίδια ομάδα (ή σχεδόν η ίδια με μικρές αλλαγές στους ρολιστες της) εμφανίζεται τελείως διαφορετική από χρονιά σε χρονιά. Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν.

Για να επανέλθω στην προηγούμενη σύγκριση, δε θα συγκρίνω τα νούμερα του Keenan με αυτά του Francisco, αλλά με τα περσινά του MVP Mike James:
Keenan Evans
17.3 pts --- 52.5 2p% --- 43.5 3p% (!!) --- 89.5 ft% --- 3.9 as --- 2.8 reb --- 18.3 PIR --- σε 27 λεπτά
Mike James
18.7 pts --- 48.4 2p% --- 38 3p% (!!) --- 77.2 ft% --- 5.1 as --- 4.2 reb --- 20.1 PIR --- σε 31 λεπτά

Αν κάνουμε αναγωγή per 40' ο Keenan είναι καλύτερος στο σκοράρισμα, με πολύ καλύτερα ποσοστά! Απλά έπαιζε σε ομάδα που δεν είχε καλό πλασαρισμα.
Και ο Φρανσισκό έχει 13.2 pts --- 44.4 2p% --- 38.5 3p% --- 66.7 ft% --- 5.6 as --- 1.8 reb --- 16.6 PIR --- σε 21.3 λεπτά

Κάνοντας αναγωγή, βγαίνει 0.1 πόντος παραπάνω ανά λεπτό για τον Φρανσισκό με χειρότερα ποσοστά αλλά και σχεδόν διπλάσιες ασίστ ανά λεπτό για τον Γάλλο.

Άρα να συμπεράνουμε ότι ο Κίναν είναι πιό efficient scoring PG αλλά ο Φρανσισκό είναι καλύτερος οργανωτής? Φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερο το δείγμα του Κίναν αλλά λέμε τώρα αν υποθετικά συνεχίσει έτσι ο Φρανσισκό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

senior
Reactions: 670

Τετ Οκτ 30, 2024 8:03 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Φρανσισκο γιατι απλα μενει υγιης . Τι να το κανεις αν εχεις παικταρα και σου χανει τα μισα παιχνιδια .

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”