Νομίζω το έχουμε πει ότι ο Keenan είναι απλά πολύ άτυχος. Δε νομίζω ότι είναι πχ σαν τον Goss που "βγάζει" συνέχεια τραυματισμούς. Απλά είναι απίστευτα γκαντεμης και έπαθε δύο μεγάλους τραυματισμούς. Θα μπορούσε να συμβεί και στον Φρανσίσκο στα επόμενα χρόνια (εύχομαι φυσικά όχι). Θέλω να πω ότι απ' όσο έχω καταλάβει (ζήτω τη βοήθεια του Christofis) δεν είναι θέμα του κορμιού του αλλά καθαρή ατυχία. Μπορεί να κάνω και λάθος.coach blue έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 10:03 pmΦρανσισκο γιατι απλα μενει υγιης . Τι να το κανεις αν εχεις παικταρα και σου χανει τα μισα παιχνιδια .Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 9:23 pmΕρώτηση κρίσεως: Περσινός Κίναν Έβανς ή φετινός Φρανσισκό?
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φραντσισκο δινει επιθετικα αυτο το απρόβλεπτο που δεν εχει ο Βιλντοζα...Πιθανως υστερει αμυντικά και λογω ύψους αλλα μας λειπει πολυ στα Γκαρντ το επιθετικό ταλεντο για αυτο το ειπα...
Προφανως μπορει και να μην επιανε δεν μπορω να ξερω
Βεβαια οταν οι αλλοι εχουν Ναν-Μπραουν-Γκραντ-Σλουκα τι να λεμε...
0
-
- Reactions: 1442
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- coach blue
- Reactions: 1505
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1442
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 386
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λορέντζο είναι ο βασικός άσσος του ΠΑΟ όχι ο τρίτος γκαρντ ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται αυτό και όσο περνάει η χρόνια θα γίνει ξεκάθαρο . Είπαμε έχουν πολύ καλή ομάδα και στους τελευταίους αγώνες είναι κ φορμαρισμένοι , αλλά φτάνει αυτή η ηττοπάθεια . Αν γράφεται για τον ΠΑΟ γράψτε στο τοπίκ του ΠΑΟ τουλάχιστον .
Ο Μονεκε που ξέρει λίγο παραπάνω μπάσκετ από εμάς εδω είπε ξεκάθαρα ότι μας βλεπει στο ίδιο επίπεδο με ΠΑΟ εμείς τους έχουμε κάνει Μπουλς του 90.
ΥΓ Εγω ακόμα και τώρα προτιμώ να χαζεύω τη Μπελουτσι κ όχι τον Μπραουν

Ο Μονεκε που ξέρει λίγο παραπάνω μπάσκετ από εμάς εδω είπε ξεκάθαρα ότι μας βλεπει στο ίδιο επίπεδο με ΠΑΟ εμείς τους έχουμε κάνει Μπουλς του 90.
ΥΓ Εγω ακόμα και τώρα προτιμώ να χαζεύω τη Μπελουτσι κ όχι τον Μπραουν

3
1
1
1

- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα φιλε ως γαύροι ειμαστε ακομπλεξάριστοι και μπορουμε να λεμε το καλο οταν το βλεπουμε....Ειμαστε χορτάτοι εχοντας συνεχεια τιτλους σε ολα τα αθληματα.Δεν περιμενουμε απο ενα αθλημα μονο...Delpo1987 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 1:13 amΟ Λορέντζο είναι ο βασικός άσσος του ΠΑΟ όχι ο τρίτος γκαρντ ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται αυτό και όσο περνάει η χρόνια θα γίνει ξεκάθαρο . Είπαμε έχουν πολύ καλή ομάδα και στους τελευταίους αγώνες είναι κ φορμαρισμένοι , αλλά φτάνει αυτή η ηττοπάθεια . Αν γράφεται για τον ΠΑΟ γράψτε στο τοπίκ του ΠΑΟ τουλάχιστον .
ΥΓ Εγω ακόμα και τώρα προτιμώ να χαζεύω τη Μπελουτσι κ όχι τον Μπραουν![]()
![]()
Επισης οτι χαζεύουμε τα γκαρντ τους ειπαμε οχι οτι θα παρουν τους τιτλους
1
1

-
- Reactions: 1437
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο τενοντας αποτελει τμημα ενος μυος και αποτελει το δυνατο εκεινο τμημα που αγκυροβολει εναν μυ πανω στο οστο(ολοι εχουν φειε κοτοπουλο μπουτι - αποτελει το τραγανο λευκο αγευστο τμημα που βρισκεται στην ακρη του κρεατος) ωστε οταν συσπαται ο μυς μα προκαλει την κινηση του οστου. Ο αχιλλειος τενοντας αποτελει τον πιο δυνατο και πιο δυσκολα αποκαταστησιμο τενοντα του σωματος καθως επιβαρυνεται απο ολο το υπολοιπο βαρος του σωματος. Δημιουργειται απο 3 μυικες κεφαλες(3 μυες) τις δυο του γαστροκνημιου και του υποκνημιδιου μυος και αγκυροβολειται στην πτερα για την κινηση του ακρου ποδος προς τα πανω. Σε απωλεια του το ποδι θα ειναι μονιμα πεσμενο οπως οταν ξαπλωνουμε με αδυναμια να δημιουργηθεινη σχεδον ορθη γωνια κνημης πελματος για να σταθουμε ορθιοι. Οι βλαβες του γινονται απο αποτομη συσπαση(μιας σοβαρης πτωσης στο εδαφος απο υψος για παραδειγμα) κυριως σε αθλητικη δραστηριοτητα και μπορει να μην ειναι πληρης καθως σε ενα μεσο ανθρωπο ακομη και το 10-15% του τενοντα να παραμενει ειναι αρκετο για να περπαταει και να επεκταθει σ πληρη με ενα μηκροτερο τραυματισμοMathematician92 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 10:10 pmΝομίζω το έχουμε πει ότι ο Keenan είναι απλά πολύ άτυχος. Δε νομίζω ότι είναι πχ σαν τον Goss που "βγάζει" συνέχεια τραυματισμούς. Απλά είναι απίστευτα γκαντεμης και έπαθε δύο μεγάλους τραυματισμούς. Θα μπορούσε να συμβεί και στον Φρανσίσκο στα επόμενα χρόνια (εύχομαι φυσικά όχι). Θέλω να πω ότι απ' όσο έχω καταλάβει (ζήτω τη βοήθεια του Christofis) δεν είναι θέμα του κορμιού του αλλά καθαρή ατυχία. Μπορεί να κάνω και λάθος.coach blue έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 10:03 pm
Φρανσισκο γιατι απλα μενει υγιης . Τι να το κανεις αν εχεις παικταρα και σου χανει τα μισα παιχνιδια .
Ο επιγονατιδικος τενοντας δεν ειναι αληθης τενοντας αλλα ενας συνδεσμος καθως συνδεει δυο οστα την επιγονατιδα με την κνημη. Και σε αυτη την περιπτωση δημιουργειται λογω σοβαρου τραυματισμου κυριως απο καθετη δυναμη ή αμεση πληξη σε μια σοβαρη πτωση στο εδαφος. Εδω το προβλημα δεν ειναι η απωλεια μιας κινησης αλλα η ασταθεια της αρθρωσης με αποτελεσμα παραδοξη κινητικοτητα(πχ μεγαλυτερη κλιση του γόνατος προς τα πλαγια ή προς τα εμπρος).
Οπως αντιλαμβανεστε ειναι δυο τραυματισμοι που μπορουν ευκολα να συμβουν σε ενα καλαθοσφαιριστή ή εναν πετοσφαιριστη λογω της φυσης του αθληματος. Προκειται για δυο διαφορερικα ηδη τραυματισμων που δεν εχουν σοβαρη συσχετιση μεταξυ τους. Τωρα αν ο εβανς εχει καποια γενετικη προδιαθεση ως προς νοσο συνδετικου ιστου αποκλειεται να ειχε μονο αυτα τα προβληματα και δεν θα μπορουσε να ειναι επαγγελματιας οποτε το αποκλειω. Κατα 99,9% μπορω να πω πως ειναι απλα για οσκαρ ατυχιας
6
6

οπως φανηκε ο αρχικος σχεδιασμος ηταν στη θεση του Καναν ο Ταιλερ κ ο ...εξτρα χειριστης προσωπικοτητα για να ανεβεις επιπεδο στα γκαρντ ο Κιναν.μετα τον τραυματισμο μπορει να καλυψες το θεμα προσωπικοτητας με Φουρνιε αλλα ηθελες μια ασφαλεια στο ποιντ γι αυτο πηρες κ Βιλντοζα .επιμενω να εχω γνωμη οτι ο ξεκουραστος κ με...επιλογες Γκος εχει ...πολυ μπασκετ μεσα του .ολοι τον θυμουνται για τις τελευταιες αστοχες επιλογες του,που ομως ηταν καλες,εγω επιμενω να τον θυμαμαι τι εκανε για να φτασει το παιχνιδι εκει...
3
1
2

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω το αντιτουριστικό release του Γκος μας αποπροσανατολίζει απο το πόσο κομβικός είναι. Ανέτοιμος, χωρίς ρυθμό και ήταν επιδραστικότατος με την ρεαλ (για να μην πιάσουμε το κλείσιμο της περσυνής χρονιάς)Στηβ Κερ έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 9:37 amοπως φανηκε ο αρχικος σχεδιασμος ηταν στη θεση του Καναν ο Ταιλερ κ ο ...εξτρα χειριστης προσωπικοτητα για να ανεβεις επιπεδο στα γκαρντ ο Κιναν.μετα τον τραυματισμο μπορει να καλυψες το θεμα προσωπικοτητας με Φουρνιε αλλα ηθελες μια ασφαλεια στο ποιντ γι αυτο πηρες κ Βιλντοζα .επιμενω να εχω γνωμη οτι ο ξεκουραστος κ με...επιλογες Γκος εχει ...πολυ μπασκετ μεσα του .ολοι τον θυμουνται για τις τελευταιες αστοχες επιλογες του,που ομως ηταν καλες,εγω επιμενω να τον θυμαμαι τι εκανε για να φτασει το παιχνιδι εκει...
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2