Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 1668
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 510
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στην ηλικία αυτή ο Σπανούλης ξεκινούσε. Και το λέω εγώ που έχω μανία με τις ηλικίες κάτω των 30. 31 ετών δεν το λες απαγορευτικό, το αντίθετο. Έχει 1-2 χρόνια πολύ ποιοτικά, αν είναι καλά.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 10:19 pmμακάρι να κωλογουστάρει όσο φάινεται ο Φουρνιέ και να σκιστεί να απίξει μπασκετ να το απολαύσει ξανά όπως λέει...και να τον απολαύσουμε κι εμέις
0
- shaq7
- Reactions: 3932
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
https://basketnews.com/news-211274-four ... death.html
διαβαστε την συνεντευξη φουρνιε και πειτε μου τελικα αν ηταν ο ιδανικος παικτης να ρθει και αν συνεχιζετε να πιστευετε οτι ερχεται για τουρισμο..
διαβαστε την συνεντευξη φουρνιε και πειτε μου τελικα αν ηταν ο ιδανικος παικτης να ρθει και αν συνεχιζετε να πιστευετε οτι ερχεται για τουρισμο..
1
1
- kite26
- Reactions: 510
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα για τουρισμό δεν έρχεται σίγουρα. Αν είναι ο παλιός Έβαν Φουρνιέ τότε ειναι μεγάλη μεταγραφή. Αλλά αν ειναι η σκιά του εαυτού του...shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 10:27 pmhttps://basketnews.com/news-211274-four ... death.html
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://x.com/BasketNews_com/status/1831444055030690198
Αν μη τι άλλο πετυχημένο σύνθημα.
Με βάση τα όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής, μόνο για τουρισμό δεν έχει έρθει ο Φουρνιέ.
Με βάση τα όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής, μόνο για τουρισμό δεν έχει έρθει ο Φουρνιέ.
0
Δεν ήταν στον όμιλο μας η Γαλλία κ ουτε ειναι κόκκινη η φανέλα της…kite26 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 7:00 pmΜακάρι!!! Απλά στους Ολυμπιακούς δεν ήταν καλά ο Φουρνιέ, τίποτα δεν έδειξε. Βέβαια, μπορεί να οφείλεται σε πολλά αυτό, στην αποχή, προβλήματα χημείας με συμπαίκτες κτλ. Τι να πω, αυτό που είδα ήταν ένας άχρωμος παίκτης. Υπάρχει και ο Ναν που μπορεί να του σπάσει την ψυχολογία, το χει αυτό ο Κεντρικ.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το αστειο ειναι οτι ουτε αυτος ξερει τι λενε αλλα θα το παρει η λεκιπ και ποσα ξενα μεσα οπως το μπασκετ νιους και θα το αναπαραγουν χωρις να εχουν ιδεαJohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 10:42 pmhttps://x.com/BasketNews_com/status/1831444055030690198
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αρα να φανταστω σλουκα και μπραουν στα 35 τους θεωρεις τελειωμενους?σωστα?kite26 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 10:23 pmΣτην ηλικία αυτή ο Σπανούλης ξεκινούσε. Και το λέω εγώ που έχω μανία με τις ηλικίες κάτω των 30. 31 ετών δεν το λες απαγορευτικό, το αντίθετο. Έχει 1-2 χρόνια πολύ ποιοτικά, αν είναι καλά.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 10:19 pmμακάρι να κωλογουστάρει όσο φάινεται ο Φουρνιέ και να σκιστεί να απίξει μπασκετ να το απολαύσει ξανά όπως λέει...και να τον απολαύσουμε κι εμέις
0
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για να ευλογήσω πάντως τα γενια μου σαν αλλος αγραβανης ο φουρνιε διαβάζει σακ .. σε μια μέρα επιβεβαίωσε όσα λέω 3 μήνες..
Άφησε πρόταση των γουιζαρντς γιατί δεν θέλει να χάνει..
Είπε ότι έχασε την σπίθα του δυο χρόνια και ψάχνει να ξανά απολαύσει το μπάσκετ
Πρώτος στόχος την Ευρωλίγκα (το mvp δεν το πε γιατί είναι μετριόφρων το πουλάκι μου )
Δεν έβαλε ρήτρα ΝΒΑ γιατί θέλει να τελειώσει εδώ την καριέρα του
Είπε ότι διάλεξε τον Ολυμπιακό επειδή παίζει ομαδικό μπάσκετ χωρίς αστέρες με πολύ κίνηση και πάσες
Είναι έτοιμος να οργανώσει πέταλο σαν άλλος τσουκαλάς ..
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα .. μετά τους 2 μήνες που θα του πάρει να ξεσκουριάσει θα λέτε συγνώμη σακ δεν θα το ξανά κάνω
Πρώτος στόχος την Ευρωλίγκα (το mvp δεν το πε γιατί είναι μετριόφρων το πουλάκι μου )
Είπε ότι διάλεξε τον Ολυμπιακό επειδή παίζει ομαδικό μπάσκετ χωρίς αστέρες με πολύ κίνηση και πάσες
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα .. μετά τους 2 μήνες που θα του πάρει να ξεσκουριάσει θα λέτε συγνώμη σακ δεν θα το ξανά κάνω
1
1
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ από όσα είπε δεν κατάλαβα αυτό που είπε για την Μπαρτσα του Σαρας, ότι δεν θα ήθελε να παίξει εκεί γιατί θα ήταν extreme.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 11:56 pmΓια να ευλογήσω πάντως τα γενια μου σαν αλλος αγραβανης ο φουρνιε διαβάζει σακ .. σε μια μέρα επιβεβαίωσε όσα λέω 3 μήνες..
0
-
- Reactions: 762
- Προειδοποιήσεις:
1