Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Captain
Reactions: 3021
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 28, 2024 8:09 am

Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025 στα του Ολυμπιακού.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : "Φέρτε πίσω τα ....."
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 680
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 28, 2024 8:22 am

Αχ μπήκαμε στην νέα χρονιά!! Χαμός θα γίνει και εδώ!!!

Για αρχή τα είπαμε James με κλειστά μάτια και βλέπουμε από εκει και πέρα, όπως είναι η κατάσταση ούτε Buy out θες ούτε τίποτα....τους δίνεις ένα 3εκ. τον χρόνο για 2ετες συμβόλαιο και ξεκινάς super το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Στην συνέχεις βλέπεις τι παίζει με Εβανς μήπως τον πάρεις και αυτόν ή ας ρωτήσουμε και για Πόρτερ...ποτέ δεν ξέρεις.

Αν μπορείς κάνεις τράμπα Ρογκα με Μπραζντέικις

Και αν δεν κάτσει του Εβανς ας δούμε και του Ντόρσευ.

Μπραζντέικις, Κάναν, Σικμα για αρχή για μένα χαιρετάνε...

Από εκει και πέρα βλέπεις και τι θα βρεθεί στην αγορά, δηλαδή αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Βεζένκοφ ή βγει στην αγορά ο Μίσιτις προφανώς και τους κυνηγάς μέχρι τελικής πτώσης...

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 1668
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Μάιος 28, 2024 8:28 am

Πολύ μου αρέσει που η σεζόν δεν έχει τελειώσει και άνοιξε τοπικ για μεταγραφές 2024-25

Μιλάμε για πλήρη παραδοχή ότι από την Κυριακή τελειώσαμε :mrgreen:

Για μένα σίγουρα ισχύει, δεν θα ασχοληθώ άλλο , θα ασχοληθώ με τον εαυτό μου γιατί αρρώστησα

Μακάρι να έρθει Τζέιμς κι ας είναι 34. Για το γαμώτο και την μπασκετική συμπάθεια που του έχω σαν παίκτη

Να είναι διετές εύχομαι αρχικά και τίποτα άλλο ( 2+1 λέει η λογική αν τον προσεγγίσεις )

Εκτός από όλα τα άλλα αρνητικά , έχω τεράστια περιέργεια για το πόσο ντελουλου Γαλάτες είμαστε και στο μάρκετινγκ

Δλδ , θα ξεκινήσεις να ζητάς διαρκείας μετά από όλα αυτά πριν ανακοινώσεις Μάικ Τζέιμς επιπέδου παίκτη ;; Θα ανακοινώσεις πρώτα καμια δευτεραντζα και μετά παίκτη από το πάνω ράφι ;; Μας έχω ικανούς για όλα

Ακόμα και να μην πάρουμε κανένα σοβαρό :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Phys87

nba
Reactions: 822

Τρί Μάιος 28, 2024 8:37 am

Δεδομένη θεωρείτε η φυγή Κααναν και πολύ κοντά ο Ντορσει. Αυτό θα είναι καλό για την ισορροπία σε Έλληνες και ξένους, και ο Ντορσει είναι κάτι πιο φρέσκο. Με Μπαρτζωκα έπαιξε και το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 680
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Μάιος 28, 2024 8:38 am

Coach Periklis έγραψε:
Πολύ μου αρέσει που η σεζόν δεν έχει τελειώσει και άνοιξε τοπικ για μεταγραφές 2024-25

Για μένα σίγουρα ισχύει, δεν θα ασχοληθώ άλλο , θα ασχοληθώ με τον εαυτό μου γιατί αρρώστησα

Μακάρι να έρθει Τζέιμς κι ας είναι 34. Για το γαμώτο και την μπασκετική συμπάθεια που του έχω σαν παίκτη

Να είναι διετές εύχομαι αρχικά και τίποτα άλλο ( 2+1 λέει η λογική αν τον προσεγγίσεις )

Εκτός από όλα τα άλλα αρνητικά , έχω τεράστια περιέργεια για το πόσο ντελουλου Γαλάτες είμαστε και στο μάρκετινγκ

Δλδ , θα ξεκινήσεις να ζητάς διαρκείας μετά από όλα αυτά πριν ανακοινώσεις Μάικ Τζέιμς επιπέδου παίκτη ;; Θα ανακοινώσεις πρώτα καμια δευτεραντζα και μετά παίκτη από το πάνω ράφι ;; Μας έχω ικανούς για όλα

Να σου πω οτι 2 μέρες είμαι σχεδόν ξάγρυπνος και άρχισε μέχρι και η σύζυγος να ανησυχεί. Σήμερα έχω απίστευτο πονοκέφαλο και με το ζόρι θα βγάλω την μέρα.

0
Άβαταρ μέλους
James K R

a1greece
Reactions: 271

Τρί Μάιος 28, 2024 8:44 am

Αρχικά ας δούμε ποιοι λογικά φεύγουν. Σίκμα, Μπραζντέικις είναι νομίζω σίγουροι, οπότε κατευθείαν ξεκινάμε με ένα τριάρι και ένα τεσσάρι. Από κει και πέρα, ακούγεται έντονα ότι αποχωρεί ο Καάναν, ενώ Λούντζης θα ήταν καλύτερα (προσωπική μου γνώμη) να δωθεί δανεικός σε ομάδα Basket League. Όποτε 2 προσθήκες στις θέσεις 1-2 με παίχτες που βλέπουν το καλάθι σα βαρέλι και στις κρίσιμες στιγμές δεν τρέμει το χέρι τους. Με λίγα λόγια, σκόρερς που θα τραβάνε πάνω τους την αντίπαλη άμυνα ώστε να ανοίγουν χώροι.

Όλα φυσικά εξαρτώνται από το τι θέλει ο Μπαρτζώκας και τι μπορούν να δώσουν οι Αφοί. Σε περίπτωση που πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να αποφευχθεί η παγίδα ότι "όλα καλά, συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό και φιλοσοφία". Ο κόσμος θέλει να δει Ευρωλίγκα μετά από πλέον 11 χρόνια ευρωπαϊκής "ξηρασίας".

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 354
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Μάιος 28, 2024 8:52 am

Δυστυχώς το "ίδιο σκεπτικό και φιλοσοφία" το διατυμπανίζουν, οπότε δύσκολα θα αλλάξει, τουλάχιστον επίσημα. Απλά ελπίζουμε να εντάξουν σε αυτή τη φιλοσοφία παίκτες που να μπορούν να σκοράρουν με συνέπεια και να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους όταν τα motion κτλ πάνε περίπατο.

Αυτή η ψυχή ο Mykhailiuk τι να κάνει? Χρόνο πήρε καθόλου φέτος ή γυάλιζε πάγκο?

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 762

Τρί Μάιος 28, 2024 9:20 am

karamelitsa έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 8:38 am
Coach Periklis έγραψε:

Να σου πω οτι 2 μέρες είμαι σχεδόν ξάγρυπνος και άρχισε μέχρι και η σύζυγος να ανησυχεί. Σήμερα έχω απίστευτο πονοκέφαλο και με το ζόρι θα βγάλω την μέρα.
μην πιεις αλλους καφεδες ,καταναλωσε αρκετο νερακι και πεσε για υπνο asap η τελος παντων ξαπλαρε με τα ματια κλειστα και μην σκεφτεσαι τιποτα που εμπεριεχει χρηση πορτοκαλι σπυριαρας μπαλας, ολοι μας εχουμε πειραχτει απο την καταληξη του φαιμναλ φορ αλλα πριν μια βδομαδα λεγαμε κι εδω μεσα οτι θα ηταν ζορικο ακομα και να συμμετεχουμε . ναι εχει πολλα να συζητηθουν αλλα προτεινω ψυχραιμια γιατι στην τελικη το μπασκετ ειναι ενα παιχνιδι που απλα το γουσταρουμε πολυ καποιοι παλαβοι εδω μεσα . καλημερα φιλε.

3
3 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1562
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 28, 2024 9:44 am

Ουοκαπ--Γκος--Λονγκ
Τζειμς--Λαρε--Σακ
Κολσον--Παπ--Ρογκα
Πητερς--Πετρου
Μιλου--Ραιτ--Φαλ....

Με 2,5 μεταγραφες ειμαστε πληρεις και ανταγωνιστικοι....

Ο Τζειμς ειναι ελευθερος αρα εφικτο αν τα σκασεις.....
Η Μακαμπι μ αυτα που γινονται εκει κατω θα παει για διαλυση οποτε εφικτο του Κολσον αν τα σκασεις.....

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Μάιος 28, 2024 9:49 am

fotis vlachopoulos έγραψε:

μην πιεις αλλους καφεδες ,καταναλωσε αρκετο νερακι και πεσε για υπνο asap η τελος παντων ξαπλαρε με τα ματια κλειστα και μην σκεφτεσαι τιποτα που εμπεριεχει χρηση πορτοκαλι σπυριαρας μπαλας, ολοι μας εχουμε πειραχτει απο την καταληξη του φαιμναλ φορ αλλα πριν μια βδομαδα λεγαμε κι εδω μεσα οτι θα ηταν ζορικο ακομα και να συμμετεχουμε . ναι εχει πολλα να συζητηθουν αλλα προτεινω ψυχραιμια γιατι στην τελικη το μπασκετ ειναι ενα παιχνιδι που απλα το γουσταρουμε πολυ καποιοι παλαβοι εδω μεσα . καλημερα φιλε.
Εσύ δεν είσαι φαρμακοποιός ή θυμάμαι λάθος ; Βοήθησε την κατάσταση ρε φίλε :P

Έχει τεράστια σημασία σε αυτή την ξενερα - πίκρα το πώς μπήκαμε στο παρκέ με τη Ρεάλ

Εννοείται λέγαμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικά δύσκολο . Το έκανε ο ΠΑΟ να μοιάζει εύκολο

Ήταν δύο χτυπήματα για αυτό βοηθα

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 762

Τρί Μάιος 28, 2024 9:57 am

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 9:49 am
fotis vlachopoulos έγραψε:

Εσύ δεν είσαι φαρμακοποιός ή θυμάμαι λάθος ; Βοήθησε την κατάσταση ρε φίλε :P

Έχει τεράστια σημασία σε αυτή την ξενερα - πίκρα το πώς μπήκαμε στο παρκέ με τη Ρεάλ

Εννοείται λέγαμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικά δύσκολο . Το έκανε ο ΠΑΟ να μοιάζει εύκολο

Ήταν δύο χτυπήματα για αυτό βοηθα
χωρις να θελω να κανω διαφημιση σε προιον (δεν ξερω αν αντιτιθεται στους ορους του φορουμ ) αλλα ακομα κι αν ειναι να το φαω το φαουλ για να βοηθησω συμφορουμιτη χαλαλι το φαουλακι , rescue remedy φιλε τεσσερις σταγονιτσες κατω απο τη γλωσσα τεσσερις φορες την ημερα , ενδεδειγμενο για πασας μορφης σοκ και αντιμετωπιση στρεσσογονου καταστασεως και φυσικα το οτι εμενα μου περασε η ξενερα πιο γρηγορα δνε σημαινει οτι ολοι πρεπει να ειναι τοσο ζεν οσο εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση ,οποτε κατανοω πληρως την φαση που βρισκεσαι. απλα κοιτα να ηρεμησεις ,ολοι μας σταναχωρηθηκαμε για την ομαδα μας αλλα ειπαμε κουλ .

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Μάιος 28, 2024 10:00 am

Χιουμορακι έκανα αλλά το εκτιμώ ειλικρινά , να σαι καλά :P

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

euroleague
Reactions: 817
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Μάιος 28, 2024 10:42 am

Kρις Τζόουνς της Βαλένθια θέλeτε;

https://www.sdna.gr/mpasket/1202183_o-o ... -balenthia

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 806
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Μάιος 28, 2024 10:49 am

Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού θεωρώ πως πρέπει να αρχίσει με Τάιλερ Ντόρσι. Μπορεί να είναι «ξαναζεσταμένο φαγητό» και όχι τοπ-3 όνομα όπως ο Mike James, αλλά ο Ντόρσι είναι MUST και θα τον ήθελα πολύ πίσω.

1. Μην ξεχνάμε ότι με αυτόν δίπλα του ο Γουόκαπ εκτόξευσε το status του στη διοργάνωση.

2. Έπειτα, πέρα από το μεγαλύτερο μέγεθος εχει και πληρέστερο επιθετικό πακέτο από Κάναν που μπορεί να είχε μερες με 8/9 τρίποντα αλλά δυστυχώς πολλες φορές ήταν παρκαρισμένος στις γωνιές και δεν «κούραζε» την αντίπαλη άμυνα. Ο Ντορσι είχε αυτό το instant offense που ακόμα και στη βραδιά του να μην είναι, σίγουρα αποτελεί πονοκέφαλο για τον αντίπαλο.

3. Έχει ελληνικό διαβατήριο κάτι που δε νομίζω πως θέλει περαιτέρω εξήγηση

Στο μόνο που θεωρητικά χάνουμε είναι η αμυντική σκληράδα, αλλά αυτή μπορεί να ερθει με φρεσκότερο Γουόκαπ αφού θα χρειάζεται να αναλάβει λιγότερες ευθύνες επιθετικά.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Τρί Μάιος 28, 2024 10:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Μάιος 28, 2024 10:50 am

Giwrgos_AEK έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 10:42 am
Kρις Τζόουνς της Βαλένθια θέλeτε;