O Nαζ θα ειναι καλη περιπτωση και με προοπτικη μιας και θα εχει το διαβατηριο στα χερια σε κανα μηνα οπως ακουγεται.
Το καλοκαιρι οχι μονο θα παρει φωτια το κασε του αλλα θα τον παρει και ο Γιαννακοπουλος πρωτος...

Αυτο ειναι το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Τωρα δεν θα τον παρει, εχει μαζεψει πολλους εκει.
Οσον αφορα τους ψηλους, το χιουμορ μου με την εφημεριδα εχει να κανει καθαρα με την αθλητικοτητα, οχι αποκλειστικα με το αλμα...
Και ειναι γεγονος πως λειπει αθλητικοτητα, που σημαινει οχι μονο ελεγχο εναεριας κυκλοφοριας αλλα κυνηγι, μαρκαρισμα κι εξω, χαμηλωμα, περνουμε τα βηματα, αλληλοκαλυψεις κλπ..
Τωρα αν νομιζει καποιος οτι ολα αυτα τα κανουν καλα οι φετινοι ψηλοι συγκριτικα με τους περσυνους (Μπλακ και Μπολομποι) εγω περισσευω. Ναι, εχουν καλυτερα τελιωματα οι δεινοσαυροι, κατι παλι σχετικο, αλλα το προβλημα στη χημεια ειναι εντονο γιατι ειναι ολοι του ιδιου στυλ, Δεν υπαρχει αθλητικος ψηλος ενω περσυ υπηρχαν 2. Και αν βαλεις και τον Βεζενκοφ που ηταν πολυ δραστηριος απο κατω, 3. Ο Βεζε βεβαια ειχε και σουτ, Οπως και ο Μπολομποι, ασχετα αν δεν χρησιμοποιηθηκε ουτε στο 50% της δυναμικης του...
Να δουμε τι θα γινει με Πετρουσεφ, αυτος θα δωσει λυσεις αν ερθει αν και παλι λεω η χημεια ειναι λαθος. Χρειαζεται και ΜΑΠ απο κατω. Δεν ειμαι σιγουρος τι θα κανει ο Πετρουσεφ στον τομεα της αθλητικοτητας, αλλα σιγουρα το παιδι εχει πολυ δυναμικη και ποτενσιαλ.