Τον Πετρουσεφ αν μπορείς να τον πάρεις τον παίρνεις και έκλεισες για την frontline,αν δεν μπορείς νομίζω ότι πρέπει να ρισκάρουμε,όχι σε 30+ κομμένους από το nba αλλά παίχτες που έχουν παίξει Ευρώπη σε μικρότερες ομάδες.Πολλοί από αυτούς μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο τους για να πάνε σε ομάδα Ευρωλίγκας.Αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα να μείνουν εκτός Α1 και θα το δουν σαν μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουν στο τοπ επίπεδο.
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
Ο καλός Πανγκος είναι απίστευτος παίχτης δεν το συζητάμε.Αλλά τόσα χρόνια έχει κάνει μια καλή χρόνια στη Ζαλγκίρις και μια στη Ζενίτ,όλες τις άλλες ήταν από μέτριος μέχρι κακός.
Τον Πετρουσεφ αν μπορείς να τον πάρεις τον παίρνεις και έκλεισες για την frontline,αν δεν μπορείς νομίζω ότι πρέπει να ρισκάρουμε,όχι σε 30+ κομμένους από το nba αλλά παίχτες που έχουν παίξει Ευρώπη σε μικρότερες ομάδες.Πολλοί από αυτούς μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο τους για να πάνε σε ομάδα Ευρωλίγκας.Αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα να μείνουν εκτός Α1 και θα το δουν σαν μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουν στο τοπ επίπεδο.
1
1

ο οσφπ θελει παιχτη για να σκατζαρει τους γκραντ οταν τραυματιζονται και θα παει να παρει παιχτη που τραυματιζεται πιο ευκολα απο αυτους?
εκτος αν εχουν αλλαξει τα οσα γραφονταν τοσα χρονια που θυμαμαι οταν ακουγοταν το ονομα του πανγκος,οτι μια παιζει 10 δεν παιζει και οτι εχει παιξει μπασκετ επιπεδου μια χρονια στην καριερα του
εκτος αν εχουν αλλαξει τα οσα γραφονταν τοσα χρονια που θυμαμαι οταν ακουγοταν το ονομα του πανγκος,οτι μια παιζει 10 δεν παιζει και οτι εχει παιξει μπασκετ επιπεδου μια χρονια στην καριερα του
0
- shaq7
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το θεμα ειναι αντι του πανγκος ποιος ειναι η επομενη επιλογη.. Αν ειναι καποιος παικτης γιουροκαπ 30ρης ταβανιασμενος σαν ντι μποστ ανδρεας ανδρεας κτλ ας ρισκαρουμε με πανγκος που μπορει πχ να ειναι σε φορμα στα πλει οφ και να τα παρει μονος του.. Τωρα αν ειναι να σπασουμε συμβολαιο καποιου ευρωλιγκατου καλου ισως να ναι καλυτερη επιλογη αυτη..
Απο ΝΒΑ δεν νομιζω οτι αξιζει αν δεν εχει ξαναπαιξει ευρωπη..Για γκαρντ μιλαμε,αν ειναι ψηλος δεν μας πειραζει.. Αποτι λενε τον πετρουσεφ δεν τον αφηνουν αμεσα,ισως αξιζει να κοιταξουμε τον μαρτιν που επαιζε μακαμπι και τωρα ειναι γαλατα αν δεν κανω λαθος.
Απο ΝΒΑ δεν νομιζω οτι αξιζει αν δεν εχει ξαναπαιξει ευρωπη..Για γκαρντ μιλαμε,αν ειναι ψηλος δεν μας πειραζει.. Αποτι λενε τον πετρουσεφ δεν τον αφηνουν αμεσα,ισως αξιζει να κοιταξουμε τον μαρτιν που επαιζε μακαμπι και τωρα ειναι γαλατα αν δεν κανω λαθος.
1
1

Αυτός εδώ έχει ξεκινήσει και κάνει παπάδες φέτος στο BCL και στη Γερμανία,πέρσι πρώτη του χρόνια στην Ευρώπη έπαιξε στη Λιμόζ μέτριος ήταν.
https://www.championsleague.basketball/ ... von-Graves
https://www.championsleague.basketball/ ... von-Graves
0
-
- Reactions: 1081
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάντως είμαι υπέρ για Πάνγκος. Είναι όντως καλό ταιμινγκ γιατί αν σου βγει και κάνει καλή χρονιά Πάνγκος είναι τρελή αναβάθμιση, αν όχι θα είσαι όπως ήσουνα.
Στην ουσία πας με Πάνγκος/Γκος ελπίζοντας μέχρι το τέλος θα έχεις έναν από τους 2 και αν σου κάτσει καλά στο τέλος θα τους έχεις και τους δύο. Με καλό Γκος και ξεκούραστο Γουόκαπ είσαι πολύ δυνατός, άμα σου κάτσει η κέντα και έχεις καλό Πάνγκος ανεβαίνεις επίπεδο.
Παρόλα αυτά, κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρουμε παίχτη και αν πάρουμε θα είναι αψηλος.
Στην ουσία πας με Πάνγκος/Γκος ελπίζοντας μέχρι το τέλος θα έχεις έναν από τους 2 και αν σου κάτσει καλά στο τέλος θα τους έχεις και τους δύο. Με καλό Γκος και ξεκούραστο Γουόκαπ είσαι πολύ δυνατός, άμα σου κάτσει η κέντα και έχεις καλό Πάνγκος ανεβαίνεις επίπεδο.
Παρόλα αυτά, κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρουμε παίχτη και αν πάρουμε θα είναι αψηλος.
1
1

- kojito
- Reactions: 1253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Higgins αν δεν κάνω λάθος είναι ακόμα ελεύθερος. Οκ, δεν είναι ο Higgins που θυμόμασταν πριν 3-4 χρόνια και τελευταία στην Μπαρτσελόνα έβγαζε και προβλήματα τραυματισμών, αλλά από το να πάμε σε Αμερικάνο που δεν θα έχει παίξει Ευρώπη στο παρελθόν και θα χρειαστεί μήνες προσαρμογής ή κάποιο στοίχημα από Eurocup/BCL, προτιμώ τον Αμερικάνο. Σίγουρα το κασέ του θα έχει πέσει κάτω απο εκατομμύριο και για αυτά τα 15 λεπτά που θέλουμε θα ήταν ταμάμ. Μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τον εαυτό του, πολύ καλός σουτέρ ενώ μπορεί να δώσει και στον άσσο κάποια λεπτά πίσω από τον Walkup. Μειονέκτημα βέβαια ότι δεν είχε ομάδα οπότε δεν ξέρω σε τι σωματική κατάσταση είναι.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι αυτό δεν το λύνει ο Πάνγκος, μόνο για το μετά σου δίνει έναν έξτρα παίχτη που αν βγει είναι τοπ επιπέδου. Παίρνεις Ντιλέινι με μηνιαίο συμβόλαιο όπως ζήτησε ο ίδιος
Ο Χίγκινς αν είναι σε νορμάλ κατάσταση εννοείται ότι είναι εξαιρετική λύση και ας μην μπορεί να κάνει ό,τι έκανε παλιά και στον ίδιο βαθμό.
Όπως και να χει ψάχνουμε κάτι για μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν μιλάμε για παίχτη που θα επενδύσουμε σοβαρά, εκτός και μείνει ελεύθερος κανένας έκπληξη από απέναντι ή αν υπάρχει άλλος πλην Πάνγκος έτοιμος παίχτης που είναι για κάποιο λόγο φευγάτος και μιλάμε πάλι για από Ιανουάριο.

Ο Χίγκινς αν είναι σε νορμάλ κατάσταση εννοείται ότι είναι εξαιρετική λύση και ας μην μπορεί να κάνει ό,τι έκανε παλιά και στον ίδιο βαθμό.
Όπως και να χει ψάχνουμε κάτι για μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν μιλάμε για παίχτη που θα επενδύσουμε σοβαρά, εκτός και μείνει ελεύθερος κανένας έκπληξη από απέναντι ή αν υπάρχει άλλος πλην Πάνγκος έτοιμος παίχτης που είναι για κάποιο λόγο φευγάτος και μιλάμε πάλι για από Ιανουάριο.
0
- shaq7
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
λογικα σκηνδιλια και αφους εννοει..θα ειπε εγω θελω τους ταδε και οι αλλοι κανουν τις διαπραγματευσεις.reignman έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 19, 2023 8:18 pm"Αυτο ειναι δουλεια του front office, εγω παρακολουθω ΛΙΓΟ, εχω κανεις ΚΑΠΟΙΕΣ εισηγησεις, θα δουμε"
οτι τι? οτι κανει τις μεταγραφες ο λεπενιωταρος? που απο μαρκετιστας και υπευθυνος για σπονσορες εγινε γενικος διευθυντης? ή ο πρωην failed δημοσιογραφος Κατσικης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά, αυτό εννοεί.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 19, 2023 8:27 pmλογικα σκηνδιλια και αφους εννοει..θα ειπε εγω θελω τους ταδε και οι αλλοι κανουν τις διαπραγματευσεις.reignman έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 19, 2023 8:18 pm"Αυτο ειναι δουλεια του front office, εγω παρακολουθω ΛΙΓΟ, εχω κανεις ΚΑΠΟΙΕΣ εισηγησεις, θα δουμε"
οτι τι? οτι κανει τις μεταγραφες ο λεπενιωταρος? που απο μαρκετιστας και υπευθυνος για σπονσορες εγινε γενικος διευθυντης? ή ο πρωην failed δημοσιογραφος Κατσικης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που λες ο Λούντζης σήμερα έδειξε ότι το χει ε;

0