Καλησπερα. Εχω λιγο καιρο να γραψω λογω του οτι ειχα καποια προσωπικα θεματακια αλλα θα ηθελα λιγο να σχολιασω καποια θεματα και ισως να ευλογησω λιγο τα γενια μου αλλα και να κανω κωλοτουμπα σε καποια αλλα θεματα.
1. Ειχα πει απο τον Ιουλιο οτι ο Πιτερς θα κανει σεζον καριερας φετος. Φυσικα ουτε εγω περιμενα νουμερα βεζενκοφ αλλα ειναι ευπροσδεκτα.
2. Ο κανααν φετος που ειναι απελευθερωμενος απο το αγχος να αποδειξει ποιος ειναι καθως τον κρατησαν στην ομαδα ειναι ο πιο ευστοχος σουτερ 3 ποντων στη λιγκα και πολυ πιο πολυδιαστατος επιθετικα φετος. Το λεγα απο περσι οτι ειναι παικτης μεγαλων αγωνων και πρεπει να μεινει.
3. Ο γκος οταν ειναι καλα ειναι τουλαχιστον ισαξιος με τον σλουκα εκτελεστικα, αναβαθμιση σε αχεση με τον σλουκα αμυντικα, ελαχιστα χειροτερος απο τον σλουκα οργανωτικα και δεν φοβαται να παρει το τελευταιο σουτ. Καμια σχεση με τον παικτη προ πενταετιας που εκανε ρουκι χρονοα στη λιγκα. Μακαρι να μην ξανα εχει αλλον τραυματισμο και να γυρισει και να ειναι υγιειης στα κρισιμα.
4. Ο σικμα επεστρεψε και χωρις προπονησεις εκανε δυο πολυ καλα παιχνιδια. Σκεφτειτε τι μπορει να κανει αν αποκτηθει ενας ακομη παικτης στη φροντ λαιν οταν και θα εχει χρονο νανπροααρμοστει.
5. Ο Μιλουτινοφ οταν ειναι καλα και ξεκουραστος ειναι παικτης που μπαινει σε συζητηση για ΜVP. Απλα λογω σχετικαη ευπαθειας σε τραυματισμους χρειαζεται να ξεκουραστει επειγοντως.
6. Φαλ μονο και μονο για τη φαση που ησουν χωρις ανασα στο τελος του αγωνα με τον ερυθρο θα εισαι για παντα μεσα στην καρδια μου.
7. Ο μπραζ μετα τα χριστουγεννα θα ειναι αλλος παικτης. Αυτο κρατήστε το και τα ξαναλεμε τοτε. Σε δυο χρονια θα ειναι υποψηφιος ΜVP για τοσο ψηλα τον εχω.
8. Ο μακκισικ και το game changing του οπως και η ενεργεια του μας εχει λειψει πολυ . Με την επιστροφη του οι νικες θα ερχονται πολυ ευκολοτερα.
9. Λαρε εισαι τιμιοτατος και για αυτο σε εκτιμω αφανταστα.
10. Ο λουντζης ειναι πολυ καλος για 12ος παικτης αλλα δυστυχως οχι για παραπανω.
11. Παπας και Τανουλης πρεπει μα παιζουν περισσοτερο στην Α1
12. Αν ερθει ο Πετρουσεφ θα ειμαστε παρα πολυ καλα ισως και καλυτερα απο περυσι οσο αφορα την φροντ λαιν ασχετως αν λειπει ο Σασα. Το θεωρω δυσκολο εως ακατορθωτο. Με εναν αθλητικο 4-5 φτηνο θα ημουνα ικανοποιημενος απλα και μονο για να ανασανουν λιγο ο πιτερς ο φαλ και ο Μιλουτινοφ
13. Γκαρντ θα επαινα κομπο, χειριστη που να παιξει και στο δυο δηλαδη κατι σαν τον ναν. Ποσο λυπαμε που πηγε στους απεναντι. Ο Πανγκος παιχταρα στα καλα του αλλα θα μπορει να παιξει απο γεναρη και ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους. Σβεντ θα ηταν καλη λυση απο τους εμπειρους.
Τωρα καποια πραγματα για τον Παο:
1. Οταν ειπα οτι ο Χουαντσο θα εχει προβλημα προσαρμογης και δεν ειναι ο παικτης που νομιζουν οι φιλοι του Παο πεσανε να με φανε.( ελπιζω να εοιστρεψει γερος και δυνατος).
2. Οταν ειπα οτι ο Μητογλου θα ειναι η μεταγραφη της χρονιας για τον Παο δεν με πιστευανε αν και ουτε και εγω δεν περιμενα να ειναι τοαο καλος τοσο γρηγοτα μεσα στη χρονια.