Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

melagis

sophomore
Reactions: 23
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 18, 2023 3:24 pm

Ασφαλώς και ο Πετρουσεφ σαν πρότζεκτ 3ετες μας ταιριάζει γάντι.....σουτ από απόσταση, 2.11 , Σέρβος 23 ετών......

Όσο για τα γκαρντ εγώ χρόνια υποστηρίζω ότι στο κομμάτι του Ελληνικού στοιχείου έχουμε κάνει παιδάριωδη λάθη....

Μητογλου , Μαντζουκας , Μητρου Λογκ , Ρογκαβοπουλος , Ντορσευ , Παπαγιαννης αποτελούν μερικά μόνο παραδείγματα

Επενδυσε στο μέλλον και οχι σε εφημερες χαρές......

Ναι προτιμώ τον Πανγκος από Μητρου Λογκ αλλά ο Μητρου Λονγκ θα προσέφερε και στην Α1....

Ναι καλός ο Μπραζντεικις αλλά θα ήθελα Ρογκαβοπουλο με προοπτική 10ετιας

Ναι super ο Peters αλλά ο Μητογλου πήγε απέναντι και αν τον είχαμε θα μας είχε λύσει τα χέρια...

Και επειδή με τα α ν δεν κάνουμε δουλειά ας φροντίσουμε από τώρα....

Αν και νομίζω ότι στο κομμάτι αυτό ήδη είναι αργά..... in μπαρτζω we trust και ο Θεός βοηθός

0
Christofis

junior
Reactions: 140

Σάβ Νοέμ 18, 2023 3:47 pm

Καλησπερα. Εχω λιγο καιρο να γραψω λογω του οτι ειχα καποια προσωπικα θεματακια αλλα θα ηθελα λιγο να σχολιασω καποια θεματα και ισως να ευλογησω λιγο τα γενια μου αλλα και να κανω κωλοτουμπα σε καποια αλλα θεματα.

1. Ειχα πει απο τον Ιουλιο οτι ο Πιτερς θα κανει σεζον καριερας φετος. Φυσικα ουτε εγω περιμενα νουμερα βεζενκοφ αλλα ειναι ευπροσδεκτα.

2. Ο κανααν φετος που ειναι απελευθερωμενος απο το αγχος να αποδειξει ποιος ειναι καθως τον κρατησαν στην ομαδα ειναι ο πιο ευστοχος σουτερ 3 ποντων στη λιγκα και πολυ πιο πολυδιαστατος επιθετικα φετος. Το λεγα απο περσι οτι ειναι παικτης μεγαλων αγωνων και πρεπει να μεινει.

3. Ο γκος οταν ειναι καλα ειναι τουλαχιστον ισαξιος με τον σλουκα εκτελεστικα, αναβαθμιση σε αχεση με τον σλουκα αμυντικα, ελαχιστα χειροτερος απο τον σλουκα οργανωτικα και δεν φοβαται να παρει το τελευταιο σουτ. Καμια σχεση με τον παικτη προ πενταετιας που εκανε ρουκι χρονοα στη λιγκα. Μακαρι να μην ξανα εχει αλλον τραυματισμο και να γυρισει και να ειναι υγιειης στα κρισιμα.

4. Ο σικμα επεστρεψε και χωρις προπονησεις εκανε δυο πολυ καλα παιχνιδια. Σκεφτειτε τι μπορει να κανει αν αποκτηθει ενας ακομη παικτης στη φροντ λαιν οταν και θα εχει χρονο νανπροααρμοστει.

5. Ο Μιλουτινοφ οταν ειναι καλα και ξεκουραστος ειναι παικτης που μπαινει σε συζητηση για ΜVP. Απλα λογω σχετικαη ευπαθειας σε τραυματισμους χρειαζεται να ξεκουραστει επειγοντως.

6. Φαλ μονο και μονο για τη φαση που ησουν χωρις ανασα στο τελος του αγωνα με τον ερυθρο θα εισαι για παντα μεσα στην καρδια μου.

7. Ο μπραζ μετα τα χριστουγεννα θα ειναι αλλος παικτης. Αυτο κρατήστε το και τα ξαναλεμε τοτε. Σε δυο χρονια θα ειναι υποψηφιος ΜVP για τοσο ψηλα τον εχω.

8. Ο μακκισικ και το game changing του οπως και η ενεργεια του μας εχει λειψει πολυ . Με την επιστροφη του οι νικες θα ερχονται πολυ ευκολοτερα.

9. Λαρε εισαι τιμιοτατος και για αυτο σε εκτιμω αφανταστα.

10. Ο λουντζης ειναι πολυ καλος για 12ος παικτης αλλα δυστυχως οχι για παραπανω.

11. Παπας και Τανουλης πρεπει μα παιζουν περισσοτερο στην Α1

12. Αν ερθει ο Πετρουσεφ θα ειμαστε παρα πολυ καλα ισως και καλυτερα απο περυσι οσο αφορα την φροντ λαιν ασχετως αν λειπει ο Σασα. Το θεωρω δυσκολο εως ακατορθωτο. Με εναν αθλητικο 4-5 φτηνο θα ημουνα ικανοποιημενος απλα και μονο για να ανασανουν λιγο ο πιτερς ο φαλ και ο Μιλουτινοφ

13. Γκαρντ θα επαινα κομπο, χειριστη που να παιξει και στο δυο δηλαδη κατι σαν τον ναν. Ποσο λυπαμε που πηγε στους απεναντι. Ο Πανγκος παιχταρα στα καλα του αλλα θα μπορει να παιξει απο γεναρη και ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους. Σβεντ θα ηταν καλη λυση απο τους εμπειρους.

Τωρα καποια πραγματα για τον Παο:

1. Οταν ειπα οτι ο Χουαντσο θα εχει προβλημα προσαρμογης και δεν ειναι ο παικτης που νομιζουν οι φιλοι του Παο πεσανε να με φανε.( ελπιζω να εοιστρεψει γερος και δυνατος).

2. Οταν ειπα οτι ο Μητογλου θα ειναι η μεταγραφη της χρονιας για τον Παο δεν με πιστευανε αν και ουτε και εγω δεν περιμενα να ειναι τοαο καλος τοσο γρηγοτα μεσα στη χρονια.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

allstar
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Νοέμ 18, 2023 3:58 pm

Βασικα αν ειναι να παρουμε πανγκος θεωρω καλυτερη λυση να σπασουμε το συμβολαιο του μητρου λονγκ.. 10λ παιζει στην ζαλγκιρις δεν νομιζω να πουν οχι με 200-300χιλ.. θα παιζει και Α1 , θα ξεκουραζει τα γκαρντ αλλα και δεν θα χεις αντιπαλο τον παο για να ανεβασει το συμβολαιο του..Ειναι απαραιτητη κινηση να γινει θεωρω.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1168

Σάβ Νοέμ 18, 2023 4:04 pm

Rice έγραψε:
Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:49 am
Έχει ξεφύγει το πράγμα με τα ελληνικά διαβατήρια.Ο Παπαγιάννης το καλοκαίρι πήρε 1,5m,o Dorsey αν γινόταν μετακίνηση το καλοκαίρι λέγεται ότι θα έφτανε το συμβόλαιο του και ίσως ξεπερνούσε τα 2m.Ο Σλούκας πήρε κοντά 3m.Ο Λαρεντζακης σχεδόν 800κ.Αξιζει κανείς τους αυτά τα χρήματα?
Ο Παπαγιάννης και ο Ντόρσεϊ δεν πήραν 1,5 λόγω διαβατηρίου. Εγώ θα λεγα καλύτερα έχουν ξεφύγει τα χρήματα στην Ευρωλίγκα . Για να πάρεις καλό παίκτη στην Ευρωλίγκα δύσκολα θα βρεις κάτω από 1 εκ

0
Dedalos

a1greece
Reactions: 494
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 18, 2023 5:16 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 18, 2023 3:58 pm
Βασικα αν ειναι να παρουμε πανγκος θεωρω καλυτερη λυση να σπασουμε το συμβολαιο του μητρου λονγκ.. 10λ παιζει στην ζαλγκιρις δεν νομιζω να πουν οχι με 200-300χιλ.. θα παιζει και Α1 , θα ξεκουραζει τα γκαρντ αλλα και δεν θα χεις αντιπαλο τον παο για να ανεβασει το συμβολαιο του..Ειναι απαραιτητη κινηση να γινει θεωρω.
Συμφωνώ απόλυτα. Ο πάγκος θεωρητικά αν παίξει όπως μπορεί μας αλλάζει επίπεδο αλλά είναι ρίσκο μεγάλο.
Με τον γκος παίρνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ,αν κι όχι πρωτοκλασατος, κι έχει και διαβατήριο
Αν ισχύει ότι ο ρογκαβοπουλος είμαι υπό διωγμό στη Μπασκόνια, επίσης θα πρέπει να κινηθούμε. Να τελειώσει το ανέκδοτο παπάς και να έχουμε 11 αξιόμαχους παίκτες και στην Ελλάδα
Στο 4 ιδανικά πετρουσεφ αλλά κι αυτός ο Γκάμπριελ δείχνει ενδιαφέρουσα περιπτωση

0
AlexD

euroleague
Reactions: 1081
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Νοέμ 18, 2023 5:48 pm

Στα Γκαρντ εγώ λέω να πάμε να πάρουμε τον Άντριου Αντριους που δεν τους αδειαζε την θέση ξένου πέρυσι, θα τον αγαπήσει το γήπεδο αμέσως. :twisted:
Και στους ψηλούς να πάρουμε Πετρούσεφ προφανώς άμα γίνεται, αλλιώς θέλουμε μάλλον 4αρι πιο πολύ πάρα 5αρι.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

a1greece
Reactions: 289

Σάβ Νοέμ 18, 2023 5:51 pm

Αντί του Παπας εγώ και τον Τολιοπουλο θα προτιμούσα που την βάζει από παντού. Γενικότερα ο Πάπας πρέπει να φύγει από την ομάδα είτε ως δανεικός ή και να τον αφήσουν ελεύθερο. Ειλικρινά δεν υπάρχει ένας Έλληνας από Α1 να πάρουμε να προσφέρει τουλάχιστον στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

0
Στηβ Κερ

Reactions: 26

Σάβ Νοέμ 18, 2023 5:52 pm

O Πανγκος σε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας μπορει να παίξει απο τον δεύτερο γύρο .Η σκέψη για παικτη στους κοντούς ειναι για ποιντ αλλιώς αριθμητικά δεν έχεις πρόβλημα με επιστροφή Μακισικ .Στο 4 ,5 θες ενα φιλόδοξο ρολίστα γιατι αριθμητικά ,τουλαχιςτον, έχεις πρόβλημα.Ιδανικά να σου δίνει κατι που δεν έχεις κυρίως απο τους υπάρχοντες δηλαδή αθλητικοτητα ,οτι άλλο ειναι μπονουσακι.Βασική αρχη ΠΑΝΤΑ τι σου δίνει η αγορά κ ποσο αποφασίζεις να περιμένεις κ αν έχει νόημα.Παράδειγμα Πανγκος σε κανονικές συνθήκες τον κλείνεις χτες ,έχει νόημα να περιμένεις 8 αγώνες ?

0
TakeshyKurosawa1

euroleague
Reactions: 282
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Νοέμ 18, 2023 6:23 pm

Λοιπόν αν έρθει ο Πετρούσεφ αποκτάμε καλή ποιότητα στο 4 και μπορώ να πω χάνουμε λίγο σε σκληράδα πάλι. Σίκμα 5ος ψηλός που μπορεί να βοηθήσει! Ο Πίτερς παίζει το καλύτερο μπάσκετ μακράν τη φετινή χρονιά.. Παίζει με ακραία αυτοπεποίθηση και φαίνεται. Μόνο ο Μήτογλου του έκανε πλάκα που βαράει 20,8 pir φέτος και αυτή τη στιγμή παίζει να είναι νούμερο 1 στη λίγκα από pf. Αλλά για να χάσουμε όλη η ομάδα ήταν για τα ανάθεμα και έγινε και το λογικό που λέει ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα ομάδα όπως ο ΠΑΟ που ανέβηκε φέτος και πάρα πολύ και θα μας πάρει ματσάκια! Πετρουφεφ και μετά έναν ακόμα καλό παίχτη στο 2. Αν είχαμε Τζέιμς τώρα συν ένα καλό Πετρουσεφ και υγεία θα κοντράραμε μέχρι και Ρεάλ με αυτήν την ομοιογένεια και το πάθος που έχει η ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

junior
Reactions: 94
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Jokic

Σάβ Νοέμ 18, 2023 7:18 pm

Τον Πάπας τον πιστεύω ακόμη. Εγώ θα τον έβαζα περισσότερο για να κριθεί ισότιμα.

0
Dedalos

a1greece
Reactions: 494

Σάβ Νοέμ 18, 2023 7:56 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 18, 2023 7:18 pm
Τον Πάπας τον πιστεύω ακόμη. Εγώ θα τον έβαζα περισσότερο για να κριθεί ισότιμα.
Δεν τον βάζει ούτε α1. Ο προπονητής.οχι εσύ κι εγώ
Έστω να τον δούμε δανικό να τον δούμε κάπου να παίζει επαγγελματικό μπασκετ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

a1greece

Κυρ Νοέμ 19, 2023 12:51 pm

Είχα την αίσθηση ότι ο Pangos είναι 34 χρονών αλλά είναι 30... Εγώ θα τον έκλεινα και ας παίζει από Γενάρη . Και μέχρι τότε ας παίζει ο Λουτζης αντί του Walkup. Ο τύπος είναι παικταρα.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

senior
Reactions: 110

Κυρ Νοέμ 19, 2023 12:52 pm

prime7 έγραψε:
Είχα την αίσθηση ότι ο Pangos είναι 34 χρονών αλλά είναι 30... Εγώ θα τον έκλεινα και ας παίζει από Γενάρη . Και μέχρι τότε ας παίζει ο Λουτζης αντί του Walkup. Ο τύπος είναι παικταρα.
Δεν εχει παιξει πουθενά όμως ρε συ. Προφανώς κατι τρέχει με την πάρτη του. Ή δεν μπορει πλέον λόγω τραυματισμών ή δεν έχει το απαραίτητο κίνητρο

0
Άβαταρ μέλους
prime7

a1greece

Κυρ Νοέμ 19, 2023 1:00 pm

chainsaw έγραψε:
Κυρ Νοέμ 19, 2023 12:52 pm
prime7 έγραψε:
Δεν εχει παιξει πουθενά όμως ρε συ. Προφανώς κατι τρέχει με την πάρτη του. Ή δεν μπορει πλέον λόγω τραυματισμών ή δεν έχει το απαραίτητο κίνητρο
Θα τον αναστήσει ο Μπαρτζω 🙂 Μπορεί να έχεις δίκιο... Νομίζω στην ομάδα του Πασκουάλ στην Zenit καλά έπαιζε.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

euroleague
Reactions: 622
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Bayern

Κυρ Νοέμ 19, 2023 2:22 pm

Αυτός μια παίζει μια όχι. Ζαλγκίρις Μπαρτσα Ζενίτ Αρμανι. Τώρα είναι η σειρά ν παίξει. Παρτε τον χθες

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”