Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστές: Super Moderators, Hall of Fame, Captains
-
- Reactions: 867
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οξεια δεδαλιτιδα......απομονωση γιατι κολλαει ευκολα και τη σωστη αντιβιωση απ τους φαρμακοποιους της παρεας μας........AO DAFNIS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 3:04 pmΈχει κολλήσει η κασέτα. Δεν έχεις άδικο, αλλά έχει ειπωθεί το συγκεκριμένο 100αδες φορές.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 2:44 pmΣλούκας έπαιζε για 1,8 μύρια και Βέζενκοφ για 2,5+ . Πήραμε Σίκμα και Γκος..
Κατσε να ξεκινήσουν τα επίσημα, εχουμε κ ψιλοδυσκολο πρόγραμμα και ας αρχίσει η γκρίνια από εκεί. Έχουμε ξεκινήσει την γκρίνια από Ιούνιο, παγκόσμιο φαινόμενο.
1
1

- georbap
- Reactions: 56
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά οι Ολυμπιακοί το έχουμε αυτό το χούι , είτε πανηγυρίζουμε, είτε θα φέρνουμε την καταστροφή και όλα αυτά χωρίς βεβαίως βεβαίως να περιμένουμε να δούμε την ομάδα.
Τι είμαστε , τίποτα ξενέρωτοι ;

Προσωπικά έχω καιρό που λέω ότι θα έρθει παίκτης , πριν το επιβεβαιώσει και επίσημα ο Μπαρτζώκας και αυτό διότι ήταν και είναι οφθαλμοφανή η έλλειψη ενός καθαρού σκόρερ που να έχει την προσωπική φάση.
Η μόνη ένσταση είναι ίσως ότι παρά πήγε πίσω η μεταγραφή , πράγμα όμως που δηλώνει ταυτόχρονα το ειδικό βάρος που έχει πέσει στην συγκεκριμένη προσθήκη και προφανώς ο coach αν ήταν εφικτό θα ήθελε να κλείσει το θέμα χτες.
1
1

- lefpan
- Reactions: 1373
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ πήρα αντιβίωση χωρίς ιατρική συμβουλή... Λες να πάθω τίποτα;assistant77 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 4:48 pmΟξεια δεδαλιτιδα......απομονωση γιατι κολλαει ευκολα και τη σωστη αντιβιωση απ τους φαρμακοποιους της παρεας μας........
Φώτη... τα φώτα σου!

0
- yorgos
- Reactions: 3859
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 867
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 887
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στη συγκεκριμένη ομάδα, την συγκεκριμένη στιγμή σίγουρα. Γενικά εντάξει, ο Σλούκας είναι τοπ άτομο στον άσο αυτήν την στιγμή και ας μην παίξει άμυνα ξανά ποτέ (για να μπορεί να είναι έτσι μπροστά, στον χρόνο που θέλει να το κάνει).
Έχω αδυναμία στον Γκος και πιστεύω ότι τον υποτιμάνε οι περισσότεροι, αλλά καλύτερο του Σλούκα δεν μπορώ να τον πω

Βέβαια σε εμάς θα του ταιριάξει όλο τόσο καλά που θα παίξει το καλύτερο του μπάσκετ λογικά

0
Μου θυμίζει λίγο 2007 η φετινή μεταγραφική κατάσταση, όπου ο Ολυμπιακός και τότε είχε φτάσει στα τέλη Σεπτέμβρη για να κλείσει τον βασικό guard του. Μετά την ηχηρότατη χυλόπιτα από Jasikevicius, ο επόμενος στόχος ήταν ο Charlie Bell (προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του) για να καταλήξει εν τέλει ο ΟΣΦΠ στον παίκτη που ήταν η αλλαγή του Bell και να επικρατήσει γενικό ξενέρωμα στον κόσμο.georbap έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 4:51 pm...
Γενικά οι Ολυμπιακοί το έχουμε αυτό το χούι , είτε πανηγυρίζουμε, είτε θα φέρνουμε την καταστροφή και όλα αυτά χωρίς βεβαίως βεβαίως να περιμένουμε να δούμε την ομάδα.
Προσωπικά έχω καιρό που λέω ότι θα έρθει παίκτης , πριν το επιβεβαιώσει και επίσημα ο Μπαρτζώκας και αυτό διότι ήταν και είναι οφθαλμοφανή η έλλειψη ενός καθαρού σκόρερ που να έχει την προσωπική φάση.
Η μόνη ένσταση είναι ίσως ότι παρά πήγε πίσω η μεταγραφή , πράγμα όμως που δηλώνει ταυτόχρονα το ειδικό βάρος που έχει πέσει στην συγκεκριμένη προσθήκη και προφανώς ο coach αν ήταν εφικτό θα ήθελε να κλείσει το θέμα χτες.
Τελικά ο Greer είχε αποδειχθεί τίμια κίνηση και μάλλον ήταν τυχερος τότε ο Ολυμπιακός που ο Bell βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε στους Bucks. Παρ’ ότι ο Lynn προσέφερε και τις 2 σεζόν που έμεινε στον Ολυμπιακό, η προσγείωση στις προσδοκίες του κόσμου από Saras σε Greer ήταν μάλλον απότομη.
Όσο περνάνε οι μέρες, το να έρθει κάποιος με αντίστοιχο background με τον συμπαθέστατο Lynn αρχίζει να μου φαίνεται ότι θα είναι το καλό σενάριο για φέτος. Την προηγούμενη σεζόν από την άφιξη του Greer, η μεταγραφή Σεπτεμβρίου που είχε κάνει ο Ολυμπιακός τότε στα guard ήταν ο τιτάνας Τζέρι ΜακΝαμάρα. Κάτι τέτοιο δε νομίζω να γίνει φέτος (καθώς εκεί μάλλον θα επικρατήσει η λογική και δεν θα αποκτηθεί κανείς) αλλά σίγουρα αυτό θα ήταν το διασκεδαστικό σενάριο.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 507
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα έρθει παίκτης και δεν θα ξέρει ούτε ονόματα των συμπαικτών του κατά τις πρώτες αγωνιστικές
εγώ την αμαρτία μου θα την ομολογήσω να το βγάλω από πάνω μου. Ξέρω ότι το μισό γήπεδο χθες στην βραδιά του Σπανούλη έφυγε για να δει μπάλα , εγώ με 2 φίλους ναι μεν είδαμε την μπάλα αλλά αυτό που είπαμε πριν φύγουμε ήταν " μετά την βράβευση του goat θα κάτσουμε να δουμε Σικμα και Παπας ;; "
Τιμή και δόξα σε Μπιλαρο ( και Πρίντεζη που αξίζει τα ίδια και πρέπει να γίνει ) και τα φιλιά μας
εγώ την αμαρτία μου θα την ομολογήσω να το βγάλω από πάνω μου. Ξέρω ότι το μισό γήπεδο χθες στην βραδιά του Σπανούλη έφυγε για να δει μπάλα , εγώ με 2 φίλους ναι μεν είδαμε την μπάλα αλλά αυτό που είπαμε πριν φύγουμε ήταν " μετά την βράβευση του goat θα κάτσουμε να δουμε Σικμα και Παπας ;; "
Τιμή και δόξα σε Μπιλαρο ( και Πρίντεζη που αξίζει τα ίδια και πρέπει να γίνει ) και τα φιλιά μας
0
“The best teams play for each other, not with each other”
- georbap
- Reactions: 56
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι μας θύμισες τώρα ρε φίλε ; ΜακΝαμάρα;germany96 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 6:43 pmΜου θυμίζει λίγο 2007 η φετινή μεταγραφική κατάσταση, όπου ο Ολυμπιακός και τότε είχε φτάσει στα τέλη Σεπτέμβρη για να κλείσει τον βασικό guard του. Μετά την ηχηρότατη χυλόπιτα από Jasikevicius, ο επόμενος στόχος ήταν ο Charlie Bell (προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του) για να καταλήξει εν τέλει ο ΟΣΦΠ στον παίκτη που ήταν η αλλαγή του Bell και να επικρατήσει γενικό ξενέρωμα στον κόσμο.georbap έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 4:51 pm...
Τελικά ο Greer είχε αποδειχθεί τίμια κίνηση και μάλλον ήταν τυχερος τότε ο Ολυμπιακός που ο Bell βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε στους Bucks. Παρ’ ότι ο Lynn προσέφερε και τις 2 σεζόν που έμεινε στον Ολυμπιακό, η προσγείωση στις προσδοκίες του κόσμου από Saras σε Greer ήταν μάλλον απότομη.
Όσο περνάνε οι μέρες, το να έρθει κάποιος με αντίστοιχο background με τον συμπαθέστατο Lynn αρχίζει να μου φαίνεται ότι θα είναι το καλό σενάριο για φέτος. Την προηγούμενη σεζόν από την άφιξη του Greer, η μεταγραφή Σεπτεμβρίου που είχε κάνει ο Ολυμπιακός τότε στα guard ήταν ο τιτάνας Τζέρι ΜακΝαμάρα. Κάτι τέτοιο δε νομίζω να γίνει φέτος (καθώς εκεί μάλλον θα επικρατήσει η λογική και δεν θα αποκτηθεί κανείς) αλλά σίγουρα αυτό θα ήταν το διασκεδαστικό σενάριο.
Βέβαια στην προκειμένη και με την φιλοσοφία που κινείται γενικά ο Ολυμπιακός στα αρκετά τελευταία χρόνια δεν τίθεται ζήτημα μεταγραφής για το επικοινωνιακό , ασχέτως που εμείς σαν φίλαθλοι μπορεί να φανταζόμαστε διαφορά.
Θέλω να πω ότι η καθυστέρηση δεν θεωρώ πως οφείλεται γιατί παλεύουν για το καλύτερο " όνομα " απλά ψάχνονται για κάτι πολύ καλό που να αξίζει την υπέρβαση.
Βέβαια το ρίσκο όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει και μόνο η ηρεμία και η σιγουριά που βγάζει ο coach στις συνεντεύξεις του είναι ο λόγος που παραμένουμε ακόμα λίγο αισιόδοξοι.
Ίδωμεν.
0
-
- Reactions: 887
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε εντάξει η ηρεμία και η σιγουριά που βγάζει ο κόουτς είναι το ζουμί έτσι και αλλιώς.
Αν αυτός κάνει σχεδιασμό και ξέρει τι κάνει, αισθάνεται σίγουρος για το πλάνο του και έχει αποφασίσει να περιμένει μέχρι τώρα τον παίχτη που θέλει, εμένα μου περισσεύει.
Έτσι και αλλιώς η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ σαν Ολυμπιακοί και κάθε καλοκαίρι υπάρχει γκρίνια και "κενά" που βγάζουν μάτι.
Αν αυτός κάνει σχεδιασμό και ξέρει τι κάνει, αισθάνεται σίγουρος για το πλάνο του και έχει αποφασίσει να περιμένει μέχρι τώρα τον παίχτη που θέλει, εμένα μου περισσεύει.
Έτσι και αλλιώς η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ σαν Ολυμπιακοί και κάθε καλοκαίρι υπάρχει γκρίνια και "κενά" που βγάζουν μάτι.
2
2

-
- Reactions: 525
- Προειδοποιήσεις:
0
βασικα κατι για την ημικρανια χρειαζεται οταν μιλαμε για τα μεταγγραφικα του ολυμπιακου ... αρε μπαρτζωκα για μενα δουλευεις ρε ψυχαρα...lefpan έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 5:31 pmΕγώ πήρα αντιβίωση χωρίς ιατρική συμβουλή... Λες να πάθω τίποτα;assistant77 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 4:48 pm
Οξεια δεδαλιτιδα......απομονωση γιατι κολλαει ευκολα και τη σωστη αντιβιωση απ τους φαρμακοποιους της παρεας μας........
Φώτη... τα φώτα σου!
![]()
2
2

-
- Reactions: 525
- Προειδοποιήσεις:
0