Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
Μουμπρου πολύ καλός προπονητής παίζει πολύ το διάβασμα αντιπάλου στην προετοιμασία του θυμίσου το εντός.Βεβαια τώρα έχεις μερικές …εκπλήξεις σε σχέση με πρώτο ματς .Θα δούμε….
1
1

-
- Reactions: 372
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα σήμερα την ομάδα από κοντά καθώς μένω Πατρα . Μωυσής κ Πετρουσεφ θεωρώ ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στην Ευρώπη , τρομερά μπασκετικός ο ένας τρομακτικά αθλητικός ο άλλος . Από του χρόνου θα είναι πολύ πιο επιδραστικοι και οι δυο. Ο Πετρουσεφ με τις κινήσεις του και τα τελειώματα φαινόταν σαν τη μύγα μες στο γάλα μου έκανε τρομερή εντύπωση !
Λαρεντζακης (παρότι αυτός βοηθάει) και ο Λούντζης πρέπει να μείνουν είναι ότι πρέπει για να ξεσπάει ο σκακιστής , άρα είναι απαραίτητοι
. Ο Λαρεντζακης σήμερα έφαγε Παναγίες μέχρι κ από τον Παπανικολάου .
Λαρεντζακης (παρότι αυτός βοηθάει) και ο Λούντζης πρέπει να μείνουν είναι ότι πρέπει για να ξεσπάει ο σκακιστής , άρα είναι απαραίτητοι
7
3
2
2

-
- Reactions: 1751
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μαλλον παιζει ο Φαλ με τη Βαλενθια συμφωνα με στο σπορτ24........φωτια να πεσει να με καψει αλλα σαν να ειχαμε αρχισει να βρισκουμε ρυθμο με Ραιτ-Πετρου στο 5,Πητερς με αλλαγη στο 4 τον Παπ και Μπραζ βασικο......τωρα παλι βασικος Φαλ,βασικος Παπ, 2ο 4αρι ο Πετρου.....το σωτο ειναι να εχεις ολους σου του παιχτες υγιεις αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα αν μας βολευει αυτην τη στιγμη....
0
Δες κ τα θετικά …θα μπορέσει ο Πετρου να παίξει με Μωϋσή δίπλα…assistant77 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 6:37 pmΜαλλον παιζει ο Φαλ με τη Βαλενθια συμφωνα με στο σπορτ24........φωτια να πεσει να με καψει αλλα σαν να ειχαμε αρχισει να βρισκουμε ρυθμο με Ραιτ-Πετρου στο 5,Πητερς με αλλαγη στο 4 τον Παπ και Μπραζ βασικο......τωρα παλι βασικος Φαλ,βασικος Παπ, 2ο 4αρι ο Πετρου.....το σωτο ειναι να εχεις ολους σου του παιχτες υγιεις αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα αν μας βολευει αυτην τη στιγμη....
Coach B.knows…
0
Και εγώ νομίζω θα είναι πολύ καλό δίδυμοΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 7:00 pmΔες κ τα θετικά …θα μπορέσει ο Πετρου να παίξει με Μωϋσή δίπλα…assistant77 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 6:37 pmΜαλλον παιζει ο Φαλ με τη Βαλενθια συμφωνα με στο σπορτ24........φωτια να πεσει να με καψει αλλα σαν να ειχαμε αρχισει να βρισκουμε ρυθμο με Ραιτ-Πετρου στο 5,Πητερς με αλλαγη στο 4 τον Παπ και Μπραζ βασικο......τωρα παλι βασικος Φαλ,βασικος Παπ, 2ο 4αρι ο Πετρου.....το σωτο ειναι να εχεις ολους σου του παιχτες υγιεις αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα αν μας βολευει αυτην τη στιγμη....
Coach B.knows…
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 2581
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Με τον Τουρέ και τον Ντέιβις απόντες, δε νομίζω να δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η φετινή Βαλένθια.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 10:28 pmΆλλαξε την άμυνα ο Μπαρτζώκας και αποδίδει καλύτερα η ομάδα. Ο Φαλ πρέπει να κάνει το μπαμπούλα μέσα στη ρακέτα!Επίσης με Ράιτ γίναμε πιο γρήγοροι! Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι με τη Βαλένθια!
5
1
3
1