2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Volunteer

junior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 23, 2022 11:47 am

Ντόρσεϊ, λένε, έτοιμος να ανανεώσει για 2+1...

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 23, 2022 12:26 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 12:11 am

Εγώ αν ήμουν ο Αντετοκουμπο θα πήγαινα κάπου να παίζω. Πολύ όμως. Ας πάει σε ομάδα eurocup. Στην Ευρωλιγκα δεν είναι για δεύτερος πουθενά, ως τρίτος δε θα παίζει.
Reaper έγραψε:
Τετ Ιουν 22, 2022 6:43 pm
Στο Περιστερι ας πουμε ; :bball:
Σε πιο ανταγωνιστικο πρωτάθλημα ιδανικά. Αλλά ναι.
Θα είναι μεγάλο πισογύρισμα κάτι τέτοιο, είναι να μην πω χαώδης πολύ μεγάλη η διαφορά επιπέδου της Ευρωλίγκα από το Eurocup, πρώτη χρονιά στην Ευρωλίγκα με σοβαρό ρόλο έστω και σε μια από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης και τα πήγε ικανοποιητικά, 13 και κάτι λεπτά, καλός στα κοψίματα, (4ος ανά λεπτό συμμετοχής), χαμένος από άποψη τακτικής αλλά φυσιολογικό είναι.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Πέμ Ιουν 23, 2022 1:09 pm

brazilian1974 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 11:37 am
Bacon
Μας είχαν ζαλίσει ότι είναι καψούρα του Μπαρτζωκα, μας έφτιαξαν με εντυπώσεις. Επειδή, είναι δικιά μου μεγαλύτερη καψούρα, γνωρίζει κανείς αξιόπιστη ιστορία τι έχει συμβεί και έχει τεχνητά εννοηθεί πως έπαψε να ενδιαφέρει;
Αν ισχύει ότι ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακος, τότε σταμάτησε να ενδιαφέρεται λογω οικονομικού.....Αν ζητάει 1μυριο και plus δε μπορεί να τα δώσει ο Ολυμπιακος.

0
brazilian1974

Reactions: 0

Πέμ Ιουν 23, 2022 1:31 pm

Ενώ στον Ντορσει μπορεί; η στον μιλουτινοφ που συζητιέται; δεν μπορώ να διακρίνω τα μπασκετικό αυστηρά κριτηρια

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Ιουν 23, 2022 1:35 pm

brazilian1974 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 1:31 pm
Ενώ στον Ντορσει μπορεί;
Μπορεί να πάει εκει κοντά σε αυτό το ποσό γι αυτόν γιατι θεωρείται Ελληνας κι ο Μπαρτζώ στηρίζει πόλλα στη περιφερεια πανω του.Ασε που ξέρει και την ομάδα.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 2:56 pm

Volunteer έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 11:47 am
Ντόρσεϊ, λένε, έτοιμος να ανανεώσει για 2+1...
Σπουδαία νέα είναι αυτά!
Ξεκινάει καλά η- μπασκετική- μέρα.

* Παίδες, εγώ που δεν διαβάζω σόσιαλ, δεν είδα να μας ζαλίζει κανείς για τον Μπέικον. Είδα τον Διαμαντόπουλο το βράδυ του τρίτου τελικού να λέει ότι ενδιαφέρομάστε για τον Μίλου, τόσο- όσο κι ότι ενδιαφερόμαστε για τον Μπέικον. Κι είπε να θυμόμαστε ποιες λέξεις χρησιμοποιεί (ή κάτι παρεμφερές, αλλά αυτό ήταν το νόημα του),

Ενδιαφέρον σημαίνει, ότι σηκώσαμε τηλέφωνα, ότι στείλαμε μηνύματα κλπ. Μπορεί να σημαίνει και πρόταση από μεριάς μας. Μπορεί κι όχι. Π.χ να μας είπε ο ατζέντης του, ότι δεν πέφτει κάτω από το Χ ποσό και να την κάναμε με ελαφρά.
Θυμάμαι τον Διαμαντόπουλο να λέει επίσης ότι μην περιμένουμε τρελή αύξηση του μπάτζετ.

Θα μου πει κανείς ότι πως θα πάμε έτσι για Κάλινιτς; Με τα λεφτά που θα δίναμε στον Μίλου θα πω εγώ και θα πάμε για ΜΑΠ σέντερ, έναν Έλληνα (Καλαϊτζάκη ή Κώστα Αντέτο, να βρεθεί τρόπος να συνεννοηθούμε με τη δύσκολη σε κάτι τέτοια, Βιλερμπάν) και για ένα ακόμη 4ρι ή 4-5ρι (αν πάμε για Κώστα Αντ. μπορούμε να πάμε και για μονοθεσίτη 4ρι, τύπου Νταούμ κλπ).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6880
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 23, 2022 3:29 pm

Πολλα τα 1,1-1.2 για την χρονια που εκανε ο ντορσει αλλα αφου εχει διαβατηριο καλοφαγωτα θα πω εγω..μας λυνει ολο τον σχεδιασμο και εχει προοπτικη να κανει πολυ καλυτερη σεζον φετος..ειδικα αν ειναι διετιας το συμβολαιο και οχι 1+1..
Αποτι φαινεται θα υπογραψει ο ντορσει λογικα,αντε να παρει σειρα και ο μιλου και μετα θα λειπει μονο το 4ρι και κανας ελληνας..καλα ξεκιναμε!

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 3:40 pm

επειδή έχω χάσει επεισόδια για 4άρι ακούγεται τίποτα ή όλα κρίνονται από το Ντόρσεϊ (μπάτζετ, διαβατήριο κτλ);

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Ιουν 23, 2022 3:42 pm

austerity_blues έγραψε:
επειδή έχω χάσει επεισόδια για 4άρι ακούγεται τίποτα ή όλα κρίνονται από το Ντόρσεϊ (μπάτζετ, διαβατήριο κτλ);
Σωστά, από Ντόρσεϊ θα κριθούν κι οι άλλες προσθήκες με το μπάτζετ.Δεν έχει ακουστεί για ενδιαφέρον σε κάποιο άλλο 4άρι

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Πέμ Ιουν 23, 2022 3:43 pm

1+1 θα είναι το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ κατά πάσα πιθανότητα. Δεν μας απασχολεί αυτό. Μετράει που έμεινε. Πάμε για Μιλου τώρα και μετά με μένουν 2 θέσεις ξένων και μια θέση για Έλληνα που θα είναι ο αντικαταστάτης Πρίντεζη. Περιμένουν Μητογλου γιαυτη την θέση αλλιώς θα στραφούμε στον Αντετοκούμπο. Για τις 2 θέσεις ξένων που θα μείνουν θα αποκτηθεί ένα 4αρι και ένα 3αρι.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:04 pm

austerity_blues έγραψε:
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτε πάντως. Δεν είμαι κι ο πιο πληροφορημένος σε αυτά, ωστόσο.
Το θέμα είναι οι 2 θέσει στο 3-4 και το 4-5 (στο περίπου οι θέσεις) εξαρτώνται απόλυτα από την παραμονή ή όχι του Ντόρσεϊ (που μάλλον μένει).
Λόγω διαβατηρίου κλπ.
Η μόνη θέση που δεν είχε να κάνει με τον Ντόρσεϊ 'ηταν αυτή του σέντερ, που κι εκεί τον καθοριστικό ρόλο θα παίξει σε πρώτη φάση η τελική απόφαση της ΤΣΣΚΑ. Σε δεύτερη φάση (αν τον άφηνε η "αρκούδα¨) και το κασέ του Νικόλα, καθώς και καμιά πιο πλούσια ομάδα τύπου Φενέρ που δεν νομίζω να έλεγε όχι και σε Μότλεϊ και σε Μίλου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6880
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:29 pm

ενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν αλλα θα θες και 4ρι μετα ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..

Επειδη ο μπαρτζω λεει 2-3 προσθηκες παντως το χω πολυ πιθανο να παμε παλι με 5 ξενους οπως περσι και να μην παρει παικτη στο 3.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιουν 23, 2022 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:31 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 4:04 pm
austerity_blues έγραψε:
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτε πάντως. Δεν είμαι κι ο πιο πληροφορημένος σε αυτά, ωστόσο.
Το θέμα είναι οι 2 θέσει στο 3-4 και το 4-5 (στο περίπου οι θέσεις) εξαρτώνται απόλυτα από την παραμονή ή όχι του Ντόρσεϊ (που μάλλον μένει).
Λόγω διαβατηρίου κλπ.
Η μόνη θέση που δεν είχε να κάνει με τον Ντόρσεϊ 'ηταν αυτή του σέντερ, που κι εκεί τον καθοριστικό ρόλο θα παίξει σε πρώτη φάση η τελική απόφαση της ΤΣΣΚΑ. Σε δεύτερη φάση (αν τον άφηνε η "αρκούδα¨) και το κασέ του Νικόλα, καθώς και καμιά πιο πλούσια ομάδα τύπου Φενέρ που δεν νομίζω να έλεγε όχι και σε Μότλεϊ και σε Μίλου.
Νομίζω πως αν χαλάσει του Μιλού θα είναι από ΤΣΣΚΑ μεριά, αν και χλωμό. Ο ίδιος έχω την εντύπωση πως προτιμάει να αφήσει λεφτά στο τραπέζι στην παρούσα φάση. Μη σου πω πιο πιθανό να χαλάσει γιατί τελικά δεν τον ήθελε ο κόουτς :roofl:

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:33 pm

shaq7 έγραψε:
ενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..

Επειδη ο μπαρτζω λεει 2-3 προσθηκες παντως το χω πολυ πιθανο να παμε παλι με 5 ξενους οπως περσι και να μην παρει παικτη στο 3.
Νομίζω με Ντόρσει και είτε Μιλού, είτε Μπέικον (Κάλινιτς, ΕΝΑ τέτοιο όνομα τέλος πάντων) και 2 παίκτες με εμπειρία ευρωλίγκας αλλά όχι όνομα είμαστε τέλεια.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:35 pm

shaq7 έγραψε:
ενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..

Το καλύτερο νέο είναι ότι μένει τελικά ο Ντόρσεϊ. Και ξεμπερδεύουμε και τόσο νωρίς.
Τουτέστιν, έχουμε 2 κενές θέσεις ξένων (Ζαν Σαρλ και Έισι) και κατά πάσα πιθανότητα ( ας πούμε ένα 90%) και μια τρίτη θέση ξένου στη θέση του Μάρτιν.
Εγώ αποκλείω να πάμε πάλι με 6 ξένους. Έχει μάθει ο Μπαρτζώκας ο οποίος κάθε χρόνο εμφανίζεται και πιο "σοφός¨.

Εγώ περιμένω παικτούρα είτε στο 3-4( Κάλινιτς ή κάποιος άλλος καλός) είτε στο 3-4-5 (Γκιλ). Μαζί με έναν ρολίστα τύπου Ζαν Σαρλ στο ελαφρώς πιο λειτουργικό.
Κι από κει και πέρα έναν καλό ΜΑΠ. Πιθανώς κι έναν έλληνα, τύπου Κώστα ή Καλαϊτζάκη. Χωρίς όμως να καιγόμαστε κιόλας.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”