Mike.... έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 11:33 pm
AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 6:10 pm
Η απορία μου είναι όμως πως γίνεται να προκύπτει από τα ρεπορτάζ πως θέλουμε να ανανεώσουμε Ντορσει, ένα 3-4, ένα 4-5 και "άλλον έναν κοντό", ενώ μένουν Λαρι και Λουντζης και φεύγουν Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Εισι. Με Φαλ και ένα 4/5 θα παίξουμε στο 5; και πόσοι "κοντοί" χωράνε δηλαδή σε μια ομάδα;
Κάτι δεν πιάνω...
Επίσης το μήνυμα του Τάιλερ στο τσίου τσίου δεν το λες και ενθαρρυντικό...
Εγώ έχω την εντύπωση ότι θέλει να καθιερώσει mckissic στο 3 κ λαρε ως 3ο 2αρι (12ο παίκτη)... οποτε χρειάζεται δυνατό 2αρι πίσω από ντορσει αν μείνει..
Οκ να το δεχτώ. Όμως και πάλι...
Αν ο Σακ Μακ παίξει κυρίως στο 3, το 3/4 θα πρέπει να παίζει πιο πολύ στο 4 και το 4/5 πιο πολύ στο 5. Αυτό μπορεί να βγάλει κάπως λίγο νόημα, αλλά και πάλι έχεις 4 παίχτες βάθος στο 3 και στο 2 + Σλουκα (και Λουντζη) και έχεις μόνο 2 παίχτες για το 5, εκ των οποίων ο ένας είναι το 1 από τα 3 σου 4αρια. Αν το 4/5 είναι αξίας Βεσελι πχ θα το καταλάβαινα, αλλά και πάλι μου φαίνεται ρίσκο.
Σλουκας, Γουοκαπ, Λουντζης
Ντορσει, δυνατή μεταγραφή, Λαρε
Παπ, Μακ
Βεζε, 3/4 μεταγραφή
Φαλ, 4/5 μεταγραφή
Μόνο αν πάρουμε και Κώστα ή Αγραβανη ίσως να έβγαινε κάτι τέτοιο. Η... μόνο αν περιμένουν τον Μητογλου να μπει στην μέση της χρονιάς. Έτσι κάπως βγάζει όλο λίγο περισσότερο νόημα.