Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 358
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμείς παίζουμε με trapani shark (ούτε που την ξέρω) και ο ΠΑΟ θα δώσει κατά σειρά δυνατά παιχνίδια με Παρτιζαν - Γάλατα - Εφές πριν το σούπερ καπ. Δεν είναι λιγο περιεργο αυτό; Μάλλον ο coach θέλει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις τα συστήματα, αλλά πολλοί παίκτες μας δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ακούω απόψεις!
0
- Conan1982
- Reactions: 2853
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε παίξει ήδη με 4 Ευρωλιγκάτες ομάδες, μάλλον είναι ευκαιρία για αποφόρτιση και να δοκιμάσει πράγματα στο πιο χαλαρό. Μπορεί να είναι και ένδειξη ότι δίνουμε πιο πολύ σημασία στον θεσμό και θέλουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα ενώ ο Αταμάν είχε δηλώσει και πέρυσι ότι δεν τον ενδιαφέρει οπότε δεν προσάρμοσε ιδιαίτερα το πρόγραμμα των φιλικών με βάση την διοργάνωση.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 19, 2024 6:47 amΕμείς παίζουμε με trapani shark (ούτε που την ξέρω) και ο ΠΑΟ θα δώσει κατά σειρά δυνατά παιχνίδια με Παρτιζαν - Γάλατα - Εφές πριν το σούπερ καπ. Δεν είναι λιγο περιεργο αυτό; Μάλλον ο coach θέλει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις τα συστήματα, αλλά πολλοί παίκτες μας δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ακούω απόψεις!
0
-
- Reactions: 810
- Προειδοποιήσεις:
1
μια χαρα ειναι φιλε μου , αρκετους τραυματισμους εχουμε εχουμε παιξει ηδη 4 παιχνιδια με ομαδες επιπεδου ευρωλιγκας (εστω και φιλικα) που μονο χαλαρα δεν τα ελεγες .τα παιχνιδια αυτα ειναι ο,τι πρεπει για nα κρατηθει ρυθμος απο τους παικτες ,χωρις να καταπονηθουν ιδιαιτερα πριν το σουπερ καπ. θα ειναι η πρωτη φορα που θα δουμε Ολυ-παο φετος και φυσικα και οι δυο πλευρες θελουν τι νικη κυριως για λογους γοητρου και ψυχολογιας ,οχι οτι το σουπερ καπ λεει κατι σαν τιτλος αλλα οπως και αν γινει αν το παρει ο παο σιγα τα ωα για εκεινους αφου πηραν το εβδομο και το πρωταθλημα ,αλλα για εμας θα αρχισει γκρινια αν το χασουμε.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 19, 2024 6:47 amΕμείς παίζουμε με trapani shark (ούτε που την ξέρω) και ο ΠΑΟ θα δώσει κατά σειρά δυνατά παιχνίδια με Παρτιζαν - Γάλατα - Εφές πριν το σούπερ καπ. Δεν είναι λιγο περιεργο αυτό; Μάλλον ο coach θέλει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις τα συστήματα, αλλά πολλοί παίκτες μας δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ακούω απόψεις!
0
- coach blue
- Reactions: 783
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1715
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως τα λέει ο Σάκ είναι. Πλέον οι προπονήσεις είναι πιο δυνατές από φιλικά, έτσι παίζουν και όλοι.
Γουόκαπ, Γκος, Ναζ, Βιλντοζα, Ντόρσεϊ, Μακκισικ, Λαρε, Φουρνιε, Παπ, Πίτερς, Βεζε, Πετρούσεφ, Ράιτ και ο μικρός 14 παίχτες έχει.
Αμφιβάλλω ότι ξεκουράζονται, αλλά στο διπλό ελέγχεις καλύτερα την κούραση σε παίχτες οπότε αν κάποιοι κλαταρουν και θέλουν λιγότερη καταπόνηση προσαρμόζεις.
Γουόκαπ, Γκος, Ναζ, Βιλντοζα, Ντόρσεϊ, Μακκισικ, Λαρε, Φουρνιε, Παπ, Πίτερς, Βεζε, Πετρούσεφ, Ράιτ και ο μικρός 14 παίχτες έχει.
Αμφιβάλλω ότι ξεκουράζονται, αλλά στο διπλό ελέγχεις καλύτερα την κούραση σε παίχτες οπότε αν κάποιοι κλαταρουν και θέλουν λιγότερη καταπόνηση προσαρμόζεις.
0
-
- Reactions: 1027
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 358
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Την ίδια απορία είχα και εγώ. Για τόσο νέα ομάδα και λόγω του γεγονότος ότι ακόμα φαίνεται ασύνδετη, θα μου φαινόταν πιο λογικό να παίζαμε παραπάνω φιλικά. Ο ΠΑΟ που υποτίθεται είναι έτοιμη ομάδα θα παίξει με Μακάμπι (φιλικό προπόνησης), Παρτιζάν, Γαλατά και Εφές σε διάστημα λιγότερο των 7 ημερών και το επόμενο ΣΚ ξεκινάνε τα επίσημα με σούπερ καπ. Ούτε, βέβαια, αυτό μου φαίνεται λογικό.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 19, 2024 11:44 amΘυμάται κανένας αν έχει ξαναγίνει να παίξουμε μόνο 4 φιλικά ;αισιόδοξο τον βλέπω τον μπαρτζωκα ότι θα την μοντάρει την ομάδα στα επίσημα..έχουμε
Φανεί τελείως ασύνδετοι αλλά ίσως προτιμάει τις προπονήσεις από τα παιχνίδια..
Μην κάνουν κάνα αστείο και δεν το δείξουν το φιλικό .. έχουμε αρρωστήσει
0
- Conan1982
- Reactions: 2853
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ το βλέπω λογικό χωρίς να ξέρω όμως από προπονητική. Θέλω να πω ο Παναθηναϊκός είναι από πέρυσι σχεδόν ίδιος, έτοιμος, θέλει παιχνίδια να φορμαριστει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις να μάθουν οι νέοι παίκτες αυτά που θα εφαρμόσουν στους αγώνες.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 19, 2024 1:52 pmΤην ίδια απορία είχα και εγώ. Για τόσο νέα ομάδα και λόγω του γεγονότος ότι ακόμα φαίνεται ασύνδετη, θα μου φαινόταν πιο λογικό να παίζαμε παραπάνω φιλικά. Ο ΠΑΟ που υποτίθεται είναι έτοιμη ομάδα θα παίξει με Μακάμπι (φιλικό προπόνησης), Παρτιζάν, Γαλατά και Εφές σε διάστημα λιγότερο των 7 ημερών και το επόμενο ΣΚ ξεκινάνε τα επίσημα με σούπερ καπ. Ούτε, βέβαια, αυτό μου φαίνεται λογικό.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 19, 2024 11:44 amΘυμάται κανένας αν έχει ξαναγίνει να παίξουμε μόνο 4 φιλικά ;αισιόδοξο τον βλέπω τον μπαρτζωκα ότι θα την μοντάρει την ομάδα στα επίσημα..έχουμε
Φανεί τελείως ασύνδετοι αλλά ίσως προτιμάει τις προπονήσεις από τα παιχνίδια..
Μην κάνουν κάνα αστείο και δεν το δείξουν το φιλικό .. έχουμε αρρωστήσει
Μπορεί να παρατάξει βέβαια ανά πάσα στιγμή πεντάδες με πέρυσινους παίξτε παίκτες.
Γκος, Γουοκαπ, Μήτρου
Μακ, Κόμπρα,
Παπ
Πίτερς, Πετρουσεφ
Ράιτ
Αν βάλουμε και τον Σάσα που είναι σαν μην έλειψε μέρα ανεβάζουμε τον αριθμό στους 10
0
-
- Reactions: 865
- Προειδοποιήσεις:
0