Βρε άσε τον σπόνδυλο. Ο δίσκος έχει σημασία και αν έχει πιεστεί νεύρο και βγάζει ισχιαλγία. Γιατί αν έχει πειραχτεί κάτι τέτοιο και με χειρουργείο δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να επανέλθει μυϊκά δυνατός στο πόδι που εμφανίστηκε η ισχιαλγία ενώ οι σπόνδυλοι μπορεί να είναι 100% οκ.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 9:09 pmτου γουοκαπ λενε δεν του εχει πειραχτει ο σπονδυλος..οποτε δυσκολα να μην ειναι στην χειροτερη απο νοεμβρη να παιζει,σιγουρα παντως δεν προκειται να αποδεσμευτει.Θα ξερουμε σε κανα μηνα την κατασταση του καλυτερα γιατι λενε οτι θα παιξει στα πλει οφ.Giannis14 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 8:25 pm
Γουολκαπ μετά από το πρόβλημα στη μέση δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα υπολογίζεται όπως και ο Έβανς. Δεν θα βάλω ούτε τον έναν ούτε τον άλλον σε ρόστερ. Όπως δεν έβαλα σε ρόστερ Παναθηναϊκου τον Γκριγκονις.
Σορτς-Λι-Μωραιτης( νομίζω ότι ταιριάζει σε εσάς και θα αποδώσει καλά όπως πιστεύω ότι ο Λούντζης θα αποδωεσει καλά σε εμάς)
Μούσα-Βιλντοζα-Λαρεντζακης(θα του ξαναέδινε ρόλο κανονικό)
Φουρνιε-Παπανικολάου
Βεζενκοφ-Μονεκε
Φαλ-Παπαγιαννης-Πετρουσεφ
Έφτιαξα ένα ρόστερ με 5 ελληνες που μπορούν να έχουν ρόλο και 8 ξένους. Αυτό το ρόστερ μπορεί να αποδώσει πιστεύω αρκετά καλά.
τον εβανς και εγω δεν τον εβαλα..μονο σαν 4ο γκαρντ θα τον εβλεπε προσωπικα με οτι εχει παθει.
μονεκε δεν νομιζω οτι ειναι εφικτη περιπτωση για πισω απο σασα,δεν ερχεται για τετοιο ρολο ενω θα θελει και 1.5εκ..Ασε που με τον πετρουσεφ δεν χρειαζεται.Στο 5 επισης ειναι θανατος αυτο που εβαλες,0 αθλητικοτητα,ο πετρουσεφ δεν ειναι 5ρι ενω ουτε θελει να χει τετοιο ρολο,ο παπατζον οριακα ειναι μπασκετμπολισταςο παπατζον κανει η για πισω απο λεσορ που παιζει 30+ λεπτα η στον ολυμπιακο για 3ος που γινεται 2ος οταν ο φαλ τραυματιζεται.
Σορτς-Λι-Μωραιτης
Μούσα-Βιλντοζα-Λαρεντζακης
Φουρνιε-Παπανικολάου
Βεζενκοφ-Πετρουσεφ
Φαλ-Παπαγιαννης-οτουρου
Σαρεσει καλύτερα;