Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Crvena Zvezda Belgrade

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 522
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 21, 2025 11:13 am

Φίλοι ολυμπιακοί, μην φέρνετε την καταστροφή, είναι μια ήττα χωρίς συνέπειες ουσιαστικά. Οι αντίπαλοι καίγονταν για το αποτέλεσμα, εσείς πάλι μπήκατε χαλαροί, σαν να σας έλειπε το κίνητρο. Πίστευα (και το έγραψα την ώρα του αγώνα, όταν κάνατε ένα κάλο τρίτο δεκάλεπτο) πως θ α σοβαρευτείτε και θα το γυρίσετε το ματς. Δεν συνέβη όμως και αν θελουμε να βρούμε την αιτία, ίσως πέρα από την προφανή (Απουσίες Γκος και Ουόκαπ) για μένα ρόλο έπαιξε και το ένστικτο αυτοσυντήρησης των παικτών. Είμαστε πολύ κοντά στην τελική ευθεία και το σημαντικότερο είναι να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός. Από δω και πέρα αυτό θα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού τους, σίγουρα. χθες ας πούμε ο Σάσα, ήταν αρκετά προσεκτικός και αν δείτε τον έπαιξαν δυνατά απ την αρχή.
Αν ήμουν Ολυμπιακός θα με ανησυχούσε η εικόνα του Βιλντόζα, τώρα που πραγματικά χρειαστήκατε την συμβολή του. Επειδή όμως είμαι παναθηναϊκός και τον βίωσα πέρσι, ε ξέρω πως έτσι είναι η κατάστασης. Είναι πολύ καλός παίχτης, άλλα του λείπει η σταθερότητα. Παίζει πχ με τον Προμηθέα πέρσι (αν θυμάμαι καλά) και τον έχουν κάνει γιο-γιο , ενώ μετά από λίγες μέρες πάει στο φάιναλ φορ και κάνει πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Παρόλα αυτά δεν τον κρατήσαμε, όχι μόνο δεν τον κρατήσαμε, αλλά πληρώσαμε το μισό συμβόλαιο (ή ένα ευκαταφρόνητο μέρος του, δεν θυμάμαι ποσά) και τον αφήσαμε να έρθει σε εσάς. Μπορεί να κάνει ματσάρες μπορεί να σέρνεται, δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω του. Κάντε το σταυρό σας να είναι κάλα οι άλλοι δύο.
Το δεύτερο που θα με ανησυχούσε, είναι πως δεύτερη φορά φέτος παίζετε με ομάδα χωρίς σέντερ (η πρώτη ήταν με εμάς όταν είχαμε τον Γκαμπριελ εξω με 5 φάουλ και έπαιζε σέντερ ο Χουαντσο) και καταφέρατε να χάσετε και τα δύο ματς. Δεν πέρασε ποτέ η μπάλα στα 5ρια σας που με βάση τη λογική θα έπρεπε να κάνουν πάρτι. Δεν θα πω ότι φταίει ο κόουτς γιατί αυτή προσέγγιση σας έχει φέρει άνετα πρώτους και με εντυπωσιακό κάποιες φορές μπάσκετ. Ωστόσο αυτό σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις, αν δηλαδή η ομάδα δεν τροφοδοτεί του ψηλούς γιατί δεν το έχει δουλέψει καθόλου ή γιατί δεν υπάρχει παίχτης στην θέση 4 με αθλητικά προσόντα να υποστηρίξει την άμυνα όταν παίζουν σμολ-μπολ (αναγκαστικά εφόσον δεν έχουν πεντάρι) οι αντίπαλοι ; Για αυτό και στις δύο περιπτώσεις ο Κόουτς διάλεξε να ακολουθήσει την αντίπαλη ομάδα και να προσαρμοστεί σε σχήμα χαμηλό;
Αν ήμουν ολυμπιακός αυτή μόνο θα ήταν η απορία μου, η πρώτη θέση δεν χάνεται και στο Φ4 είσαστε με το εναμιση ποδι !

3
3 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 911

Παρ Μαρ 21, 2025 11:14 am

Καλημερα φιλοι μου ! απο το χτεσινο κραταω μοναχα ενα γρηγορο πλανο που εδειξε τον Ντορσευ αγκαλια με ενα μωρο... αν δεν ειδα λαθος ειναι ευχαριστη ειδηση , αφου καλο και αγιο το μπασκετακη αλλα η οικογενεια ειναι πανω απο ολα.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 946
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 21, 2025 11:23 am

Airman έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 9:59 am
karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 9:37 am

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχουμε μέταλλο ή όχι για να πάρουμε Ευρωκουπα, αυτό που ξέρω είναι ότι αν το χάσουμε και φέτος ο Μπαρτζωκας θα φύγει και θα πάμε με νέο προπονητή απο το καλοκαίρι. Το έχω ακούσει και από γνωστό φιλο δημοσιογράφο που είναι κοντά στην ομάδα, 4 φορές σερί χωρίς να πάρεις την κούπα σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή κατεύθυνσης, τα λεφτά πλέον υπάρχουν οποτε τελευταία ευκαιρία στον κοουτς μας να δείξει και στην πράξη με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας τι καλός προπονητής είναι.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ισχύει αυτό. Ο Κόουτς έχει κάνει καλή δουλειά, άσχετα αν φέρει την κούπα ή όχι. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε γενικά είναι ότι παίζουν και οι υπόλοιποι. Οπως έχει μπάτζετ ο ΟΣΦΠ, έχει ο ΠΑΟ, η Μονακό, η Εφές, η Φενέρ, η Ρεάλ κτλ.... Στο φάιναλ φορ θα έχεις πχ 30% ή 40% να το πάρεις στην καλύτερη, αλλά πάντα οι πιθανότητες είναι εις βάρος σου, καθότι εκκρεμεί ένα 70% ή ένα 60% να μην το πάρεις. Στην Ελλάδα δυστυχώς έχουμε πάντα τη λογική του γείτονα, του διπλανού, του γνωστού που αφού κάνουν κάτι αυτοί, πρέπει να το κάνω και εγώ. Το δήλωσε και ο Μπαρτζωκας. Αν ο ΠΑΟ πέρυσι δεν είχε πάρει την κούπα, πιθανότατα φέτος να είχατε μικρότερο μπάτζετ και κυρίως η ομάδα θα ήταν αποφορτισμένη από το πρέπει της κατάκτησης. Αν δεν τα καταφέρει φέτος, θα διαβάσουμε τέρατα, θα υπάρξει καταβαράθρωση και λεηλασία προσωπικοτήτων και πάει λέγοντας. Κακό.
Άδικο δεν έχεις, αλλά είμαστε στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ μόνο 2 ομάδες σοβαρές έχουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οπότε η αντιπαλότητα είναι δεδομένη και αν καταφέρει κάτι ο ένας σκάει ο άλλος…έτσι πάει…από την άλλη ο ένας τραβάει και τον άλλο, αν δεν έκανε καλές πορείες και δεν έπαιρνε τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, θα έριχνε ο Γιανακοπουλος λεφτα;;; Από την άλλη αν δεν έπαιρνε πέρυσι την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός θα έριχνε ο Ολυμπιακός τόσα λεφτά φέτος όπως είπες;;

Τέρατα δεν θα διαβάσουμε γιατι ξέρουμε ότι ο Μπαρτζώκας είναι αποδεδειγμένα καλός προπονητής, απλά αν μια συνταγή δεν σου βγαίνει ε δεν είναι καιρός να δοκιμάσεις κάτι άλλο;;;; Ο κοουτς όσο καλός και αν είναι, είναι οπαδός της ομάδας, βγάζει νεύρα και πίεση στα κρίσιμα και αυτό μεταφέρεται και στους παίκτες….αν ρωτάς την γνώμη μου θεωρώ ότι ο Μπαρτζωκας είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη να σου φτιάξει ομάδα για F4 χωρίς πολλά φράγκα…μοναδικός σε αυτό…αλλά είναι κάκιστος στην διαχείριση και στην ψυχολογία στα δύσκολα και στο F4.

30% έχεις σε F4 στην καλύτερη, αλλά αν πας 4 σερί F4 και τα χασεις και τα 4;; Τι ποσοστό είναι αυτό;;; Αν εσύ σαν Παναθηνικος πήγαινες σε 4 σερί F4 και τα έχανες και τα 4, ενώ ο Ολυμπιακός πήγαινε μόνο σε ένα και το έπαιρνε, ειλικρινά πες μου πως θα ένιωθες;;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Παρ Μαρ 21, 2025 11:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
redcard

junior
Reactions: 454
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 21, 2025 11:25 am

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 10:29 am
redcard έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 1:11 am

Το ματς δε το ειδα (καλυτερα απ' ο,τι φαινεται) αλλα περασα να σχολιασω αυτο εδω.

Ντροπιαστική σκηνη.
Kαλά ας ηρεμήσουμε λίγο . Ντροπιαστικές είναι οι σκηνές όταν στο ΣΕΦ(και στο κάθε ΣΕΦ) έπεφταν οι δυναμίτες και διακόπτονταν οι τελικοί. Οι οργανωμένοι έχουν αδελφοποιηθεί με αυτούς του Αστέρα για τους δικούς τους λόγους - δεν θα το σχολιάσω αυτό - και οι σχέσεις είναι ιδιαίτερες.

Το ξέραμε ότ το κλίμα θα είναι φιλικό , το παιχνίδι είναι αδιάφορο για εμάς βαθμολογικά .

Ο Αστέρας έχει τον Τεόντοσιτς και τον Σφαιρόπουλο που έχουν προσφέρει στον σύλλογο περισσότερα πράγματα από παίχτες που βρίσκονται στο δικό μας ρόστερ αυτή την στιγμή πχ
Δεν χρειαζεται να ειναι γραμμικη η συγκριση, και τα δυο μπορει να ειναι ντροπη με διαφορετικο τροπο. Στη λογικη αυτη καποιος τρίτος θα σου πει οτι δεν υπαρχει ντροπη στον αθλητισμο και παλι δικιο θα εχει.

"Ετεροντροπιαστικη" ισως να ειναι πιο ακριβης χαρακτηρισμος αλλα φοβάμαι οτι δεν αποδιδει το ποσο μοναδικο ηταν αυτο που ειδαμε χθες, που δε νομιζω οτι εχει ξαναγινει σε αλλο γηπεδο του κοσμου ever. Και το "γελοία" μου κανει σα χαρακτηρισμος παντως, το "εξωφρενικη" επισης.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 461
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Μαρ 21, 2025 11:38 am

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 11:23 am
Airman έγραψε:

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ισχύει αυτό. Ο Κόουτς έχει κάνει καλή δουλειά, άσχετα αν φέρει την κούπα ή όχι. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε γενικά είναι ότι παίζουν και οι υπόλοιποι. Οπως έχει μπάτζετ ο ΟΣΦΠ, έχει ο ΠΑΟ, η Μονακό, η Εφές, η Φενέρ, η Ρεάλ κτλ.... Στο φάιναλ φορ θα έχεις πχ 30% ή 40% να το πάρεις στην καλύτερη, αλλά πάντα οι πιθανότητες είναι εις βάρος σου, καθότι εκκρεμεί ένα 70% ή ένα 60% να μην το πάρεις. Στην Ελλάδα δυστυχώς έχουμε πάντα τη λογική του γείτονα, του διπλανού, του γνωστού που αφού κάνουν κάτι αυτοί, πρέπει να το κάνω και εγώ. Το δήλωσε και ο Μπαρτζωκας. Αν ο ΠΑΟ πέρυσι δεν είχε πάρει την κούπα, πιθανότατα φέτος να είχατε μικρότερο μπάτζετ και κυρίως η ομάδα θα ήταν αποφορτισμένη από το πρέπει της κατάκτησης. Αν δεν τα καταφέρει φέτος, θα διαβάσουμε τέρατα, θα υπάρξει καταβαράθρωση και λεηλασία προσωπικοτήτων και πάει λέγοντας. Κακό.
Άδικο δεν έχεις, αλλά είμαστε στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ μόνο 2 ομάδες σοβαρές έχουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οπότε η αντιπαλότητα είναι δεδομένη και αν καταφέρει κάτι ο ένας σκάει ο άλλος…έτσι πάει…από την άλλη ο ένας τραβάει και τον άλλο, αν δεν έκανε καλές πορείες και δεν έπαιρνε τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, θα έριχνε ο Γιανακοπουλος λεφτα;;; Από την άλλη αν δεν έπαιρνε πέρυσι την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός θα έριχνε ο Ολυμπιακός τόσα λεφτά φέτος όπως είπες;;

Τέρατα δεν θα διαβάσουμε γιατι ξέρουμε ότι ο Μπαρτζώκας είναι αποδεδειγμένα καλός προπονητής, απλά αν μια συνταγή δεν σου βγαίνει ε δεν είναι καιρός να δοκιμάσεις κάτι άλλο;;;; Ο κοουτς όσο καλός και αν είναι, είναι οπαδός της ομάδας, βγάζει νεύρα και πίεση στα κρίσιμα και αυτό μεταφέρεται και στους παίκτες….αν ρωτάς την γνώμη μου θεωρώ ότι ο Μπαρτζωκας είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη να σου φτιάξει ομάδα για F4 χωρίς πολλά φράγκα…μοναδικός σε αυτό…αλλά είναι κάκιστος στην διαχείριση και στην ψυχολογία στα δύσκολα και στο F4.

30% έχεις σε F4 στην καλύτερη, αλλά αν πας 4 σερί F4 και τα χασεις και τα 4;; Τι ποσοστό είναι αυτό;;; Αν εσύ σαν Παναθηνικος πήγαινες σε 4 σερί F4 και τα έχανες και τα 4, ενώ ο Ολυμπιακός πήγαινε μόνο σε ένα και το έπαιρνε, ειλικρινά πες μου πως θα ένιωθες;;

Τα χρήματα του Γιαννακόπουλου νομίζω ότι σχετίζονταν εν πολλοίς με το γηπεδικό ζήτημα κατά κύριο λόγο και σε δεύτερο πλάνο το ότι ο ΟΣΦΠ κατακτούσε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Φέτος, ο όλος οργανισμός όμως του ΟΣΦΠ έχει περιέλθει αν θες σε μία πολύ μεγάλη πίεση και δείχνει να θέλει να βιάσει (εκ του βιάζομαι) την κατάσταση, κάτι που συνήθως δεν οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα γιατί όντως συμβαίνει πολλές φορές αυτό που πολύ σωστά γράφεις, ότι δηλαδή στα κρίσιμα η πίεση είναι τέτοιο βαρίδι πάνω σου, που δεν μπορείς να σκεφτείς, να αποδώσεις, να σουτάρεις, να δεις καθαρά.

Σίγουρα θα σταναχωριόμουν, πάντα σε αθλητικά πλαίσια (δεν είναι ότι θα έμενα και νηστικός πχ :-P ), αλλά θα συνυπολόγιζα σαφέστατα και το γεγονός ότι κάθε χρόνο σχεδόν είμαι εκεί, ότι έχω καθιερωθεί σαν ομάδα 4άδας, ότι κάθε χρόνο ζω το ταξίδι. Πολλές φορές είναι και οι συγκυρίες που μπορεί να στραβώσουν, πχ ένα σουτ του Μίσιτς σε μηδέν χρόνο ή ένα σουτ του Γιουλ που αν το κάνει στην προπόνηση πχ μόνος του, μπορεί και να το χάσει. Πέρυσι απλά ήταν πιο απογοητευτικό αν θες γιατί δεν ήσουν ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ και παράλληλα ο ΠΑΟ το πήρε σχετικά εύκολα αν δούμε τις διαφορές που κέρδισε τα δύο παιχνίδια. Συν φυσικά ότι ακολούθησε και το πρωτάθλημα μετά με ανατροπή, που έκαναν όλο το περσινό δύσκολο.

Τέλος, θα πρέπει να δούμε και τις διαθέσιμες λύσεις σε προπονητικό επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Χωρίς να πιστεύω σε μονοπωλιακές λύσεις, θες να μου πεις αν φύγει ο κόουτς, ποιον προπονητή πχ θα χαλβάδιαζες... Ποιος θα έλεγες ότι αυτός μου κάνει για να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλο.

0
redcard

junior

Παρ Μαρ 21, 2025 11:49 am

Airman έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 9:37 am

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχουμε μέταλλο ή όχι για να πάρουμε Ευρωκουπα, αυτό που ξέρω είναι ότι αν το χάσουμε και φέτος ο Μπαρτζωκας θα φύγει και θα πάμε με νέο προπονητή απο το καλοκαίρι. Το έχω ακούσει και από γνωστό φιλο δημοσιογράφο που είναι κοντά στην ομάδα, 4 φορές σερί χωρίς να πάρεις την κούπα σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή κατεύθυνσης, τα λεφτά πλέον υπάρχουν οποτε τελευταία ευκαιρία στον κοουτς μας να δείξει και στην πράξη με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας τι καλός προπονητής είναι.

Πιθανως θα διαβασουμε τερατα απο ατομα ή πολυ μικρα σε ηλικια ή πολυ μικρα στο μυαλο. Η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου του Ολυμπιακου παντως σεβεται απεριοριστα τον Μπαρτζωκα ως προπονητη (και οχι μονο) και ελπιζω οτι θα τον χαιρετησει με σεβασμο, οταν ερθει η ωρα. Αλλωστε και το περιβοητο "παρκινγκ" καποτε ηταν προιον μερικων ηλιθιων, δεν εξεφραζε ποτε τη μαζα του κοσμου.

Αυτο δε σημαινει βεβαιως οτι θα βαλουμε το καλο του Μπαρτζωκα και του καθε Μπαρτζωκα πανω απο το καλο της ομαδας - ουτε και ο ιδιος δε θα θελει κατι τετοιο, ειμαι βεβαιος. Αν αποδειχθει οτι δε μπορει να μας παει ως το τελος, θα πρεπει αναγκαστικα να παμε παρακατω.

Τωρα για τη κοντρα Ολυμπιακου-Παναθηναικου στο μπασκετ, ειδικα τα τελευταια χρονια που η τοξικοτητα εχει βαρεσει στρατοσφαιρα, καπου νομιζω οτι ειναι εκτος τοπου να λεμε οτι δε χρειαζεται να κοιτας τι κανει ο γείτονας. Και να μη θες το κανεις, κι αυτος τα ιδια κανει, ειναι πολλοι οι τροποι που ασχολειστε ο ενας με τον αλλον, ειναι συζητήσιμοι οι τροποι, ας μη το ανοιξουμε κι αλλο το θεμα, δε ψηνομαι να παρω φαουλ. :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1630
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Παρ Μαρ 21, 2025 12:23 pm

Ανάξιο σχολιασμού το χθεσινό ματς. Για να πάρεις ένα παιχνίδι στην ευρωλίγκα χωρίς κίνητρο ενώ ο άλλος καίγεται πρέπει η διαφορά δυναμικότητας να είναι ειπέδου Οσφπ Άλμπα. Για να μη σου πω ότι και εκεί μπορεί να χάσεις. Ωραίες όλες οι αναλύσεις που κάνουμε και κάποιες από αυτές έχουν βάσεις (πχ το ότι δε φαίνεται η ομάδα να έχει δηλητήριο στα κρίσιμα) αλλά πραγματικά περιμένατε το χθεσινό ματς για να βγάλετε αυτά τα συμπεράσματα? Οι απόστάσεις στην Euroleague είναι τόσο μικρές πλέον που το κίνητρο υπερέχει. Αν δεν μπεις με πάθος και φόρα να διεκδικίσεις το ματς θα χάσεις. Αυτό φαινότανε χθες από την πρώτη φάση από τη γλώσσα του σώματος. Συνεπώς για μένα εν γένει το χθεσινό παιχνίδι είναι σαν να μην έγινε.
Μόνο δύο συμπεράσματα που ήδη έχω μου ενισχύθηκαν και τα είπαν και μερικοί φίλοι πιο πάνω.
α. Ο Βιλντόσα είναι πολύ καλός για συμπληρωματικός παίκτης. 1,7 εκ όμως για έναν συμπληρωματικό παίκτη είναι πάρα πολλά. Θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν χαιρετάει και δικαίως
β. Δεν μου αρέσει πλέον ο Μιλουτίνοφ. Κάνει ένα καλό παιχνίδι κάθε 5. Overall νομίζω δεν μας συμφέρει η παραμονή του.
γ. Μας λείπει πολύ ο Γουόκαπ
δ. Πιστεύω ότι θα δυσκολευτούμε πολύ στα play of και δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να μην πάμε καν φ4, που το έχουμε και τόσο σίγουρο

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3129
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μαρ 21, 2025 12:56 pm

Δεν βλέπω να αναφέρθηκε ότι στις δηλώσεις του ο Μπαρτζώκας είπε ότι ο Ράιτ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, εννοώντας τις ομαδικές προφανώς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3535
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Μαρ 21, 2025 1:01 pm

Τα λεφτά ανέβηκαν όσο ανεβαίνει το προϊόν.

Παίκτη που να παίζει άμυνα, να σκοράρει όταν είναι ελεύθερος για να μην τον αφήνουν ξεχασμένο, να είναι ομαδικός ( στο στυλ Μπαρτζώκα), να έχει εμπειρία και να μην δημιουργεί θέμα στα αποδυτήρια, πληρώνεται μάλλον στα λεφτά του Βιλντοζα.

Εκτός αν έχετε να προτείνετε άλλη περίπτωση με ίδια χαρακτηριστικά και μικρότερο κασέ.

Δεν χρειάζεται ολοι οι παίκτες να είναι πρώτα βιολιά.
Εμένα ο Βιλντοζα σε αρκετά ματς με έχει εντυπωσιάσει με το πάθος του στην άμυνα και πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στο νέο στυλ παιχνιδιού, που φαίνεται να του αρέσει καθώς δεν κάνει κατάχρηση προσπαθειών.

Αν φέρεις αμερικανό στη θέση του με λιγότερα λεφτά θα κοιτάξει εύκολα το επόμενο μεγαλύτερο συμβόλαιο οπότε θα ξεκινήσει τις ατομικές ενέργειες ( φαντάζομαι απλοϊκά).

Πρωτοκλασσατος δεν είναι αλλά δεν ψάξαμε τέτοιο παίκτη με αυτά τα λεφτά.

Οπότε αν είναι να φύγει ο Βιλντοζα γιατί παίρνει πολλά μόνο αν βρούμε κάτι καλύτερο με περισσότερα λεφτά και όχι σε λύσεις Mardy Collins :hoho:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 493
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Μαρ 21, 2025 4:10 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 1:01 pm
Οπότε αν είναι να φύγει ο Βιλντοζα γιατί παίρνει πολλά μόνο αν βρούμε κάτι καλύτερο με περισσότερα λεφτά και όχι σε λύσεις Mardy Collins :hoho:
Νομίζω ο Evans προορίζεται γι αυτόν τον ρόλο, αν μπορέσει να επανέλθει. Δεν πιστεύω κιόλας ότι θα υπήρχε ο Vildoza αν δεν χτυπούσε ο Evans πέρυσι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1013
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Παρ Μαρ 21, 2025 4:27 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Μαρ 20, 2025 9:56 pm
Ο Φουρνιε αν δεν συνερθει καλό θα είναι αυτά τα 2,5 μυρια το καλοκαίρι να δωθουν αλλού...Τραγικός καιρό τώρα...
Ας μην είμαστε υπερβολικοί και ας μην καταστροφολογουμε. Στα μεγαλα ματς, με εξαιρεση το εντος με ΠΑΟ, ο Φουρνιε εχει κανει τρομερες εμφανισεις και σου εχει δωσει τοσα ματς. Επειδη εχει 2-3 σερι ασχημα παιχνιδια, καλο ειναι να μην το βαφτιζουμε ως "τραγικος καιρο τωρα".

Αν μη τι αλλο, με το που πατησε το ποδι του στην Ελλαδα, έχει κερδισει το δικαιωμα στο να του εχουμε εμπιστοσυνη.

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 486

Παρ Μαρ 21, 2025 4:44 pm

Λοιπον: Μετα απο αυτο το πραγμα που ειδαμε χτες, βγαινουν καποια χρησιμα συμπερασματα:

1 Επιβαιβεωθηκε πως η παντοδυναμια του Ολυμπιακου στη θεση 5 εχει σοβαρο προβλημα οταν ο αντιπαλος ...δεν εχει καθολου πενταρια!!!!! Ειτε λογω ελλειψης σοβαρου συστηματος να τροφοδοτηθουν, ειτε λογω ελλειψης ινακοτητας στο 1-1 των δεινοσαύρων, ειτε γιατι ο κοουτς Μπαρτζωκας αποφασιζει να ματσαρει τα τεσσαρια του αντιπαλου παιζοντας με πενταρι τον Πητερς και μετατρεποντας το πλεονεκτημα του Ολυμπιακου στη θεση πεντε σε μειονεκτημα.

2) Το αδελφο σωματειο του Ερυθρου Αστερα συνεχιζει να διατηρει θερμη σχεση με τον Ολυμπιακο.

3) Πραγματι, σιγα σιγα θα ξεκαθαρισει και ποιοι θα μεινουν του χρονου. Ενας ψηλος κι ενας κοντος πρεπει να φυγουν, η σταθεροτητα στην αποδοση θα ειναι κριτηριο. Μιλουτινοφ και Βιλτοζα αν εχουν σφιξεις θα τις εχουν αλλου του χρονου. Αναποτελεσματικοτατοι.

Πολλα παραξενα πραγματα συμβαινουν, θες με τα χαμενα λει απ, θες με τους φιλαθλους και τα πανυγυρια στο τελος, με το οτι ο Πετρουσεφ δοθηκε στο αδελφο σωματει και δεν παιζει στα μεταξυ τους, ...πολλα...

Δεν μου αρεσε αυτο που ειδα χτες.

Μπραβο στον κοουτς Σφαιροπουλο, φαινεται να τον εχει τον κοουτς Μπαρτζωκα.

0
redcard

junior

Παρ Μαρ 21, 2025 4:56 pm

O Φουρνιε -αποψη μου- ειναι ειδικη περιπτωση, θα κριθει στο τελος της σαιζον, εχοντας ολα τα δεδομενα μπροστα μας. Δεν εννοω οτι θα κριθει το μελλον του στην ομαδα, εννοω οτι θα κριθει το αν ηταν (φετος τουλ) ο X factor που περιμενουμε να ειναι. Δεν εχει θεμα προσαρμογης (ευτυχως), ξερουμε τι μπορει να κανει οταν ειναι καλος οποτε το ερωτημα αν θα ειναι οπως πρεπει τις ωρες που πρεπει.

Αν π.χ. κανει 5 καλα παιχνιδια στην υπολοιπη regular, και εξαφανιστει απο εκει και περα, θα λεμε αλλα.
Αν ειναι μετριος σε 4 ματς στα playoff και κανει παπαδες στο τελευταιο και καθοριστικο, θα λεμε αλλα.
Αν σε πιθανο final 4, παιξει ασχημα στον ημιτελικο αλλα κανει οργια στον τελικο, θα λεμε αλλα.
Αν σε πιθανο τελικο, παιξει ασχημα το πρωτο ημιχρονο και μετα τα κανει ολα σωστα, θα λεμε αλλα.
Αν παιζει καλα σε ολο τον τελικο αλλα στο τελευταιο 3λεπτο τα σκ@τωσει, θα λεμε αλλα.
Αν κανει 2 λαθη σ αυτο το τριλεπτο αλλα βρει τα @@ και βαλει ενα buzzer beater και το παρεις, θα λεμε αλλα.

Ο Φουρνιε δε θα κριθει οπως ολοι οι αλλοι παιχτες, κακα τα ψεματα. Οχι οτι δεν τον χρειαζεσαι σε ολα τα ματς να κανει αυτα που εκανε για 4-5 μηνες. Φυσικα και τα χρειαζεται, φυσικα και σου λειπουν, φυσικα και αν ηταν σε καλη κατασταση ισως να ειχες και ενα κυπελλο Ελλαδος παραπανω. Αλλα καλως ή κακως, αλλου (θα) ειναι το ποιντ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5373
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μαρ 21, 2025 4:59 pm

Πάντως δεν έχει λογική από την μια να λες ανάξιο σχολιασμού το ματς , το δώσαμε κτλ και από την άλλη δεν κάνει ο τάδε παίχτης ο σφαιρο τον έχει τον μπαρτζωκα και γιατί δεν χτυπήσαμε τα μις ματς.. Η που έγινε το ματς κανονικά και το χάσαμε στα ίσια και άρα δίκαιη κριτική η όχι και δεν κραζουμε κανένα .. Μερικοί κράξατε τους πάντες για ματς που όπως είπατε ήταν ..περίεργο

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1127
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 21, 2025 5:26 pm

Ο Φουρνιε (αν δεν έχει γίνει κάτι άλλο) παίζει χωρίς κίνητρο για κάποιο λόγο, ίσως επειδή εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση και χάσαμε το πλεονέκτημα στην α1. Νομίζω στα πλέι-οφ θα ανεβαίνει σιγά σιγά.

Εγώ έχω άλλη απορία, αν τύχει ενα σημαντικό ματς, στο φάιναλ φορ πχ, να μην βγαίνει τίποτα όπως χθες και ο Φουρνιε να σέρνεται θα αφήσει ο κοουτς το ματς να πάει όπως χθες; Θέλω να πω υπάρχει εναλλακτικό πλάνο; Γιατί και χθες δεν το είδαμε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”