Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 14, 2024 12:59 pm
Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 14, 2024 12:03 pm
Δεν ξέρω γιατί, σκεφτόμουν τον Jokubaitis αν και συνήθως μας την κάνουν διαφορετικού τύπου παίκτες. Τον φαντάζομαι να βαράει και να βάζει πολλά τρίποντα
::) απόψε.
Αν ήταν να κάνω πρόβλεψη πάντως εγώ θα πω νίκη του Ολυμπιακού με διψήφια διαφορα, το λεώ από τώρα να ..εκτεθώ.
Μακάρι, αν και θεωρώ ότι το up tempo παιχνίδι που αναγκαστικά θα εφαρμόσει ο Κάτας για να κουράσει την front line μας, σημείο που υστερεί σημαντικά η Μακάμπι (καθώς χωρίς Ριβέρο έχει ξεμείνει με τον αθλητικότατο Γκέϊμπριελ, τον Σόρκιν και τον ξεπερασμένο για το σύγχρονο μπάσκετ Κοέν) θα μας προβληματίσει αρκετά!! Αν ήταν Γενάρης, θα έλεγα και εγώ το ίδιο…..διψήφια διαφορά και εύκολη επικράτηση. Τώρα δεν το βλέπω……..
1).Πιστεύω θα ξαναδούμε πάλι το τρικ του ΟΑΚΑ του coach B στην επίθεση , ειδικά όταν παίζει ο Μπλατ , με τον Θωμά στο post και τα stagger screens σε Σάσα και Εβάν.
2) ΑΔΕΡΦΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ 200% στην πρόβλεψη σου…..άντε ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα (μέχρι και αλλαγή τον Μπαρτζώκα έκανα στο fantasy). Πιστεύω ότι Σάσα, Μίλου και Θωμάς θα εμφανιστούν κουρασμένοι από την μεγάλη συμμετοχή που είχαν στο ματς με την Βιλερμπάν. Ο μεν Σάσα έπαιξε 30 λεπτά, ο δε Μίλου δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτοιμος για να παίξει δεύτερο άλματς σε 48 ώρες στο ίδιο τέμπο. Η Μακάμπι είναι πολύ αθλητική και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όλες οι ήττες που έχει κάνει ήταν νε πολύ κοντινά σκορ ενώ ταλανίζεται με σημαντικές απουσιές από την αρχή της σεζόν (Μπλατ-Γκάμπριελ στην αρχή, Ριβέρο τώρα). Παίζουν συνεχισμένα pnr στην επίθεση που είναι μια από τις μεγάλες μας αδυναμίες στην άμυνα. Βλέπω την coach να κάνει πάλι κλειστό ροτέισον (Πίτερς, Ντόρσει, Ράιτ με λίγα λεπτά συμμετοχής). Θα έχουμε πρόβλημα στο 3-4 στην άμυνα με Hoard και Randolph.
Κλειδί για την σημερινή αναμέτρηση η απόδοση των Φαλ, Παπ, Σακ και Γκός κατά σειρά. Σακ και Γκός πρέπει να ανεβάσουν απόδοση σε σχέση με το ματς την Τρίτη και είναι κομβικοί για να πιέσουν τα αντίπαλα γκάρντ της Μακάμπι και να βοηθήσουν στα αμυντικά ριμπάουντ. Στα θετικά ότι η Μακάμπι σπατάλησε πολύ ενέργεια την Τρίτη με ΠΑΟ και η αδυναμία που έχει στο ζωγραφιστό λόγο έλλειψης Ριβέρο.