Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Σεπ 07, 2024 5:18 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 5:08 pm

ιδιο θεμα εχουμε..εμας ο φαλ θα παιξει ενας θεος ξερει ποτε,αν ηταν καλα θα εφευγε ο πετρουσεφ..αν μεινει και τωρα λογικα που ακομα δεν ξερουμε..

λες οτι ο σχεδιασμος ειναι ιδανικος και μου πετας τελειως εξω τον καλυτερο σουτερ σας και παικτη που ανανεωσε με 1.4 πριν μηνες..επισης ο παπαπετρου παει αγκαζε στον λαρε στον καναπε..ειναι σαν να λεω εγω ιδανικος σχεδιασμος στον ολυμπιακο αν στειλεις τον πιτερς να φερνει τα νερα.

επισης εσας στα γκαρντ πρεπει να κουρεψετε χρονο απο καποιον παικταρα που δεν ξερεις πως θα παει.
εγραψα ιδανικος σχεδιασμος εκτος του γκριγκονις που πηρε 1.4 οσο πηρε ο σλουκας 3.3

ολα τα υπολοιπα ειναι ιδανικα 2 αξιολογοι παιχτες σε καθε θεση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 534
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 07, 2024 5:46 pm

Παντως αν περσι αντι για Σικμα ειχαμε Πρίντεζη στην ηλικια που ειναι σιγουρα θα ημασταν καλυτεροι

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4821
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Σεπ 07, 2024 7:08 pm

καπου ειπε ενας ρεπορτερ στον αμερικανο24 οτι ο εβανς εχει αρχισει και τρεχει σιγα σιγα στο σεφ.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

euroleague
Reactions: 763
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Σεπ 07, 2024 8:04 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 7:08 pm
καπου ειπε ενας ρεπορτερ στον αμερικανο24 οτι ο εβανς εχει αρχισει και τρεχει σιγα σιγα στο σεφ.
Εκεί θα κριθεί (στην κατάσταση του Έβανς) η χρονιά μας.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1259
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Σεπ 07, 2024 8:12 pm

Ο Έβανς κανονικά πρέπει να είναι φουλ ξεκούραση, ύπνο ,υγιεινή φουλ πρωτεϊνική διατροφή, προπόνηση στα όρια που επιτρέπουν οι γιατροί και φουλ φιλοδοξια

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 1027

Σάβ Σεπ 07, 2024 8:13 pm

Γενικά πόσο λείπει ο σικμα απ τον φετινό Ολυμπιακό; :D

0
Christofis

euroleague
Reactions: 865
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 07, 2024 8:52 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πιο πολυ ο Κουινσι Εισι. Τωρα που ειναι και πολλοι στο ροστερ χρειαζεται ενας εμπειρος και γρηγορος ψηστης. :wave:

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 434
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Σάβ Σεπ 07, 2024 9:39 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 3:51 pm
Mathematician92 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 3:41 pm
ασε καλα ειναι η ρεαλ οπως ειναι δεν χρειαζεται να τους δυναμωσουμε :lol: Πλεον ειναι και τα δυο ροστερ υπερ γεματα και γαματα :lol: ειδικα τωρα που μας εφτασε και ο παο σε βαθος δεν δινεις κανενα παικτη,θα γινει κανα αστειο με τον φαλ και θα τρεχουμε..αφου δεν υπαρχει οικονομικο θεμα στην χειροτερη δινεις τον πετρουσεφ στο 2ρο μισο. Δινοντας τον σερβο θεωρω οτι πεφτουμε και σε δυναμικη..εγω οπως εγραψα και πανω θεωρω οτι αν μεινει θα την φαει την θεση του πιτερς.
Ρε συ φίλε Σακ, εγώ θα πω ότι πάνε όλα στραβά με τον Φαλ (φτου φτου) και δεν επανέρχεται σχεδόν καθόλου όλη τη σεζόν!! Ακραίο, απίθανο σενάριο, αλλά ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας. Επίσης, ας υποθέσουμε ότι ο Έβανς δεν επανέρχεται ποτέ! Ακραίο, κάπως απίθανο σενάριο, αλλά ας κάνουμε ΚΑΙ αυτή την υπόθεση εργασίας. Θα γράψω το υπάρχον ρόστερ ΧΩΡΙΣ Φαλ και Έβανς:

1. Walkup - Goss - Mitrou
2. Dorsey - Vildoza
2-3 Fournier - Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου - McKissik
4. Vezenkov - Peters - Petrusev
5. Milutinov - Wright

14 (!!!) παίκτες, βγάλε τον Mitrou πάμε στους 13, στείλε στην εξέδρα και τον Λαρεντζάκη, πάμε στους 12. Λοιπόν, σε αυτό το σενάριο, που ο Φαλ δεν ξαναπαίζει μπάσκετ (φτου φτου) και ο Evans δεν επανέρχεται ποτέ (ξανά φτου φτου), οι θέσεις 4-5 υπερκαλύπτονται ως εξής:

4. Vezenkov 25' - Petrusev 15'
5. Milutinov 20' - Wright 10' - Petrusev 10'

Τον Peters τι τον θέλεις;; Και οι χρόνοι που έβαλα είναι εντελώς συντηρητικοί. Εννοώ ότι χαλαρά σε μία τέτοια συνθήκη ανεβαίνει ο χρόνος του Βεζενκοφ στα 30+ λεπτά αν χρειαστεί. Και μη μου πείτε τι θα γίνει αν τραυματιστεί κι ο Milutinov ταυτόχρονα. Σα να λένε στον ΠΑΟ "τι θα γίνει αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Σλούκας - Ναν;; Αα δε φτάνουν, ας πάρουμε ακόμα κάνα δυο".

Να το τραβήξω ακόμα από τα μαλλιά;; Τραυματίζεται και ο Goss ταυτόχρονα (ξανά μανα φτου φτου). Ορίστε οι χρόνοι:

1. Walkup 25' - Vildoza 10'-15' - Mitrou 0'-5'
2. Dorsey 25' - Vildoza 5' - Fournier 10'
3. Παπ 20' - Fournier 15' - McKissik 5'

ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι χρόνοι που παραθέτω είναι τελείως συντηρητικοί, κανένας πάνω από 25' συνολικά. Και όλα αυτά με τραυματίες Fall - Evans - Goss ταυτόχρονα!! Και ο Λαρεντζάκης στην εξέδρα γιατί ΚΑΙ ΠΑΛΙ δε χωράει!! Και έχω στείλει τον Peters στη Ρεάλ!! Θέλετε να τραβήξω κι άλλο;; Τραυματίας ΚΑΙ ο Vildoza (άντε πάλι φτου φτου). Νοσοκομειο η ομάδα. Παραθέτω χρόνους:

1. Walkup 30' - Mitrou 10'
2. Dorsey 25' - Fournier 15'
3. Παπ 20' - Fournier 10' - McKissik 10'

ΚΑΙ ο Λαρεντζάκης πάλι εξέδρα!! Και τραυματίες ταυτόχρονα οι Fall - Goss - Vildoza - Evans!! Και ο Peters στη Ρεάλ!! Και το μόνο θέμα στον άσσο, κατά τα άλλα οι χρόνοι βγαίνουν άνετα! Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να καταλάβατε ότι ο Peters ή ο Petrusev δε χωράει (κυρίως ο Peters)!! Έχετε φοβηθεί τόσο πολύ από την περσινή χρονιά, που θα κατεβάζατε ομάδα με 20 παίκτες μην τυχόν και αρχίσουν να πέφτουν κάτω σα τα κοτόπουλα :lol: .

ΥΓ.1 Αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Milutinov - Fall δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αλλά ΚΑΜΙΑ ομάδα δε θα έπρεπε να κάνει τον σχεδιασμό της με τέτοια σενάρια στο μυαλό. Αν φοβούνται τόσο πολύ αυτούς τους δύο, τότε να μην είχαν ΑΥΤΟΥΣ τους δύο στη θέση 5!!

ΥΓ.2 Αν δε φύγει κανένας και μετά τον Ιανουάριο είναι όλοι υγιείς, το πράγμα θα είναι γελοίο με τους χρόνους. Θα δούμε καταστάσεις, όπου θα είναι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ οι Λαρεντζάκης - Mitrou - Wright - McKissik και ο 12ος παίκτης μας θα είναι ο Petrusev με 11ο τον Vildoza, ίσως και οι δύο DNP :hammer: .

ΥΓ.3 Σόρρυ για τη σεντονάρα πάλι και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι δεν πήγαινε όλο αυτό στον λατρεμένο μου Σακ :D , απλά πιάστηκα από το σχόλιο του.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Σάβ Σεπ 07, 2024 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Σεπ 07, 2024 9:46 pm

tokalytero3d έγραψε:
Θα δώσει κανεις πανελλήνιες?

4
4 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Σεπ 07, 2024 9:58 pm

Αρχίζει να μου τη δίνει αυτός ο νεοπλουτισμός.Θ αρχίζω να στηρίζω Παρτιζαν κ Ερυθρό μου φαίνεται….

Δεν παίρνουμε κ άλλον ενα Σέντερ ?Φαλ εκτος,Μιλου επιβαρυμένος,Ραιτ άπειρος ,Πέτρου δεν ειναι κ ακριβώς Σέντερ…Αυτός ο Βούκσεβιτς καλός δεν ειναι?
:roulette:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:59 pm

Mathematician92 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ναι αλλα εσυ μου εβγαλες τον πιτερς που δεν προκυπτει απο πουθενα οτι θα φυγει..αν φυγει ο πετρουσεφ τοτε μενουμε με μιλου με 30% λιπος ετοιμο να γεννησει και τον ραιτ που ειναι ρουκι..αν ο φαλ χασει τον πρωτο γυρο οταν θα τραυματιζεται ο μοσχοαναθρεμμενος μας θα λεμε αχ και να χαμε τον πετρουσεφ..

τον πιτερς τον εδινα παντου εκτος απο την ρεαλ..να πω την αληθεια μου τον παο δεν τον φοβαμαι ιδιαιτερα,ειναι ντρεμπι ,παιζουμε συνεχεια μαζι κτλ..εκεινη την κωλορεαλ την εχει φοβηθει το ματι μου,ειναι ικανοι με μας να βαρανε παλι 80% τριποντο και να παιζει ο γιουλ σαν παιδακι..Αστην εκει που καθεται με 5 παικτες μπας και την γλιτωσουμε..

Επισης εμεις δεν πρεπει να μιλαμε λες και ειμαστε νορμαλ ομαδα..ο μιλου περσι εχασε ποσους μηνες επειδη επεσε πανω του ο παπ,ο φαλ επαθε καταγμα κοπωσης στο φ4,ο γκος σηκωνει ποτηρι στο γκαλα και μενει απο ωμο..Ολο το καλοκαιρι το φαγαμε οτι εχουμε 3 σεντερ που θα χωρεσουν και τελικα ο βασικος μας θελει οξυγονοκολληση για να φτιαξει..Κανονικα ο χορηγος μας δεν πρεπει να ειναι η bwin αλλα ο ερυθρος σταυρος.

εντωμεταξυ υπηρχε ποτε χρονια εκτος του 23 που δεν χρειαστηκαμε παικτη μεσα στη σεζον γιατι καποιος χτυπησε?Και το 23 ειχαμε φερει τον ψηστη αλλα επειδη ειχαμε θεση ξενου κενη..Ε τωρα ξεκιναμε μαζι με τις χειμερινες μεταγραφες :lol:
Δεν κερδιζουμε και κατι με το να δωσουμε τον σερβο τωρα..Χρονο θα βρει μεχρι τα χριστουγεννα,ε αν γυρισει ο φαλ και θελει ακομα να φυγει τον δινουμε τοτε.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 851
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Σεπ 08, 2024 12:13 am

Πάντως παιδια βλέποντας τον αγώνα με την Μακάμπι φάνηκε ποσό τεράστιο μπούκωμα έχουμε φέτος. Έλειπε από τον αγώνα ο Φαλ, Έβανς, Γουοκαπ, Γκος, Φουρνιε και Πετρουσεφ, δηλαδή 6 κορυφαίοι και κοιμβικοι παίκτες και πάλι η ομάδα εχτές έμοιαζε πλήρης όσο έπαιζε με αλλαγές και τα όλα της..ειλικρινά δεν ξέρω τι μαγικά πρέπει να κάνει ο Μπαρτζωκας να τους χωρέσει όλους αυτούς, να μην γκρινιάζουν αλλά ταυτόχρονα να γίνουν και ομάδα….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Σεπ 08, 2024 12:21 am

karamelitsa έγραψε:
Κυρ Σεπ 08, 2024 12:13 am
Πάντως παιδια βλέποντας τον αγώνα με την Μακάμπι φάνηκε ποσό τεράστιο μπούκωμα έχουμε φέτος. Έλειπε από τον αγώνα ο Φαλ, Έβανς, Γουοκαπ, Γκος, Φουρνιε και Πετρουσεφ, δηλαδή 6 κορυφαίοι και κοιμβικοι παίκτες και πάλι η ομάδα εχτές έμοιαζε πλήρης όσο έπαιζε με αλλαγές και τα όλα της..ειλικρινά δεν ξέρω τι μαγικά πρέπει να κάνει ο Μπαρτζωκας να τους χωρέσει όλους αυτούς, να μην γκρινιάζουν αλλά ταυτόχρονα να γίνουν και ομάδα….
νομιζω λιγο υπερβολικο οταν επαιζες με ασσο μητρο λονγκ (ο οποιος εδειξε καλα στοιχεια παρεπιπτοντως) αλλα και την κομπρα που εχει αποδειξει οτι δεν κανει για αυτο το επιπεδο..Συν οτι ο μακισικ εκανε ματς ζωης θανατου..Βεβαια στην γενικη εικονα ισχυει αυτο που λες,αν την χωριζαμε την ομαδα στα 2 παιζει να πηγαιναν και οι 2 φ4..Το ροστερ ειναι υπερτουμπανο και θα ναι σχεδον απιθανο να εχουν ολοι τον ρολο που θελουνε..Απο την αλλη ειναι τοσα πολλα τα παιχνιδια και οι τραυματισμοι που αν δειτε ολες οι ομαδες κατεβαινουν με γεματα ροστερ,μεχρι και η ζαλγκιρης..Μονο η ρεαλ παει hardcore yolo μεχρι στιγμης που αποτι φαινεται ειναι λογω μπατζετ.

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 434
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Κυρ Σεπ 08, 2024 6:31 am

shaq7 έγραψε:

ναι αλλα εσυ μου εβγαλες τον πιτερς που δεν προκυπτει απο πουθενα οτι θα φυγει..αν φυγει ο πετρουσεφ τοτε μενουμε με μιλου με 30% λιπος ετοιμο να γεννησει και τον ραιτ που ειναι ρουκι..αν ο φαλ χασει τον πρωτο γυρο οταν θα τραυματιζεται ο μοσχοαναθρεμμενος μας θα λεμε αχ και να χαμε τον πετρουσεφ..
Επανέρχομαι στο "ΥΓ.1" από το σχόλιο μου. Αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Milutinov και Fall, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και αν φοβούνται τόσο αυτό το σενάριο τότε κακώς έχουν αυτούς τους 2 στη θέση 5. Δεν μπορεί να φοβάσαι μην τραυματιστούν ταυτόχρονα δύο βασικότατοι παίκτες της ίδιας θέσης που παίρνουν κοντά 2Μ ο καθένας. Αλλά ναι, φυσικά συμφωνώ ότι με την έλευση Fournier ο Petrusev είναι πολύ πιο απαραίτητος από τον Peters επειδή είναι tweener.
shaq7 έγραψε:

τον πιτερς τον εδινα παντου εκτος απο την ρεαλ..να πω την αληθεια μου τον παο δεν τον φοβαμαι ιδιαιτερα,ειναι ντρεμπι ,παιζουμε συνεχεια μαζι κτλ..εκεινη την κωλορεαλ την εχει φοβηθει το ματι μου,ειναι ικανοι με μας να βαρανε παλι 80% τριποντο και να παιζει ο γιουλ σαν παιδακι..Αστην εκει που καθεται με 5 παικτες μπας και την γλιτωσουμε..
Αα τη Ρεάλ φοβάσαι Σακαρε :lol: . Έστειλα τον Peters εκεί γιατί θα μπορούσε να είναι ρεαλιστικό σενάριο μιας και χάλασε η μεταγραφή του Οσμάν. Αν μπορεί να πάει ο Peters στη Ζαλγκίρις τότε ΝΑΙ το προτιμώ :roofl:
shaq7 έγραψε:

εντωμεταξυ υπηρχε ποτε χρονια εκτος του 23 που δεν χρειαστηκαμε παικτη μεσα στη σεζον γιατι καποιος χτυπησε?Και το 23 ειχαμε φερει τον ψηστη αλλα επειδη ειχαμε θεση ξενου κενη..Ε τωρα ξεκιναμε μαζι με τις χειμερινες μεταγραφες :lol:
Δεν κερδιζουμε και κατι με το να δωσουμε τον σερβο τωρα..Χρονο θα βρει μεχρι τα χριστουγεννα,ε αν γυρισει ο φαλ και θελει ακομα να φυγει τον δινουμε τοτε.
Και αν όταν γυρίσει ο Fall και δώσεις ας πούμε τον Petrusev, υποτροπιάσει ο Fall;;; Θα βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο που αφήσαμε τον Σέρβο; :lol:

Και τι θα κάνουμε ρε παιδιά; Θα κρατάμε 4 Ευρωλιγκάτους παίκτες ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και άλλους 2-3 παικταραδες με DNP γιατί φοβόμαστε μην τραυματιστεί κάποιος;; Είπαμε να υπάρχει βάθος, αλλά αυτό καταντά γελοίο. Δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω πιο κατανοητό από το προηγούμενο σχόλιο μου. Σας "τραυματισα" 4 παίκτες βασικότατους (οκ οι δύο είναι αυτή τη στιγμή off αλλά θα επανέλθουν κάποια στιγμή) και πάλι οι χρόνοι έβγαιναν άνετα ΧΩΡΙΣ τον Peters!!

3
3 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Christofis

euroleague
Reactions: 865

Κυρ Σεπ 08, 2024 7:43 am

Mathematician92 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ασε καλα ειναι η ρεαλ οπως ειναι δεν χρειαζεται να τους δυναμωσουμε :lol: Πλεον ειναι και τα δυο ροστερ υπερ γεματα και γαματα :lol: ειδικα τωρα που μας εφτασε και ο παο σε βαθος δεν δινεις κανενα παικτη,θα γινει κανα αστειο με τον φαλ και θα τρεχουμε..αφου δεν υπαρχει οικονομικο θεμα στην χειροτερη δινεις τον πετρουσεφ στο 2ρο μισο. Δινοντας τον σερβο θεωρω οτι πεφτουμε και σε δυναμικη..εγω οπως εγραψα και πανω θεωρω οτι αν μεινει θα την φαει την θεση του πιτερς.
Ρε συ φίλε Σακ, εγώ θα πω ότι πάνε όλα στραβά με τον Φαλ (φτου φτου) και δεν επανέρχεται σχεδόν καθόλου όλη τη σεζόν!! Ακραίο, απίθανο σενάριο, αλλά ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας. Επίσης, ας υποθέσουμε ότι ο Έβανς δεν επανέρχεται ποτέ! Ακραίο, κάπως απίθανο σενάριο, αλλά ας κάνουμε ΚΑΙ αυτή την υπόθεση εργασίας. Θα γράψω το υπάρχον ρόστερ ΧΩΡΙΣ Φαλ και Έβανς:

1. Walkup - Goss - Mitrou
2. Dorsey - Vildoza
2-3 Fournier - Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου - McKissik
4. Vezenkov - Peters - Petrusev
5. Milutinov - Wright

14 (!!!) παίκτες, βγάλε τον Mitrou πάμε στους 13, στείλε στην εξέδρα και τον Λαρεντζάκη, πάμε στους 12. Λοιπόν, σε αυτό το σενάριο, που ο Φαλ δεν ξαναπαίζει μπάσκετ (φτου φτου) και ο Evans δεν επανέρχεται ποτέ (ξανά φτου φτου), οι θέσεις 4-5 υπερκαλύπτονται ως εξής:

Τον Peters τι τον θέλεις;; Και οι χρόνοι που έβαλα είναι εντελώς συντηρητικοί. Εννοώ ότι χαλαρά σε μία τέτοια συνθήκη ανεβαίνει ο χρόνος του Βεζενκοφ στα 30+ λεπτά αν χρειαστεί. Και μη μου πείτε τι θα γίνει αν τραυματιστεί κι ο Milutinov ταυτόχρονα. Σα να λένε στον ΠΑΟ "τι θα γίνει αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Σλούκας - Ναν;; Αα δε φτάνουν, ας πάρουμε ακόμα κάνα δυο".

Να το τραβήξω ακόμα από τα μαλλιά;; Τραυματίζεται και ο Goss ταυτόχρονα (ξανά μανα φτου φτου). Ορίστε οι χρόνοι:

1. Walkup 25' - Vildoza 10'-15' - Mitrou 0'-5'
2. Dorsey 25' - Vildoza 5' - Fournier 10'
3. Παπ 20' - Fournier 15' - McKissik 5'

ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι χρόνοι που παραθέτω είναι τελείως συντηρητικοί, κανένας πάνω από 25' συνολικά. Και όλα αυτά με τραυματίες Fall - Evans - Goss ταυτόχρονα!! Και ο Λαρεντζάκης στην εξέδρα γιατί ΚΑΙ ΠΑΛΙ δε χωράει!! Και έχω στείλει τον Peters στη Ρεάλ!! Θέλετε να τραβήξω κι άλλο;; Τραυματίας ΚΑΙ ο Vildoza (άντε πάλι φτου φτου). Νοσοκομειο η ομάδα. Παραθέτω χρόνους:

1. Walkup 30' - Mitrou 10'
2. Dorsey 25' - Fournier 15'
3. Παπ 20' - Fournier 10' - McKissik 10'

ΚΑΙ ο Λαρεντζάκης πάλι εξέδρα!! Και τραυματίες ταυτόχρονα οι Fall - Goss - Vildoza - Evans!! Και ο Peters στη Ρεάλ!! Και το μόνο θέμα στον άσσο, κατά τα άλλα οι χρόνοι βγαίνουν άνετα! Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να καταλάβατε ότι ο Peters ή ο Petrusev δε χωράει (κυρίως ο Peters)!! Έχετε φοβηθεί τόσο πολύ από την περσινή χρονιά, που θα κατεβάζατε ομάδα με 20 παίκτες μην τυχόν και αρχίσουν να πέφτουν κάτω σα τα κοτόπουλα :lol: .

ΥΓ.1 Αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Milutinov - Fall δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αλλά ΚΑΜΙΑ ομάδα δε θα έπρεπε να κάνει τον σχεδιασμό της με τέτοια σενάρια στο μυαλό. Αν φοβούνται τόσο πολύ αυτούς τους δύο, τότε να μην είχαν ΑΥΤΟΥΣ τους δύο στη θέση 5!!

ΥΓ.2 Αν δε φύγει κανένας και μετά τον Ιανουάριο είναι όλοι υγιείς, το πράγμα θα είναι γελοίο με τους χρόνους. Θα δούμε καταστάσεις, όπου θα είναι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ οι Λαρεντζάκης - Mitrou - Wright - McKissik και ο 12ος παίκτης μας θα είναι ο Petrusev με 11ο τον Vildoza, ίσως και οι δύο DNP :hammer: .

ΥΓ.3 Σόρρυ για τη σεντονάρα πάλι και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι δεν πήγαινε όλο αυτό στον λατρεμένο μου Σακ :D , απλά πιάστηκα από το σχόλιο του.
Κατανοω το σκεπτικο σου. Ο σχεδιασμος δεν πρεπει να γινεται με βασει οτι θα τραυματισυουν ολοι. Ο σχεδιασμος γινεται ομως με βασηνοτι πλεον τα παιχνιδια ειναι 80 μεσα στη σεζον και για καποιους αθλητες (γουοκαπ, Παπανικολαου, Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Μιλουτινοφ, Λαρεντζακη) ειναι πολυ περισσοτερα αν προσθεσουμε και τους αγωνες με τις εθνικες τους. Δεν εχουν αυτοι πο αθλητες την αθλητικοτητα των αντιστοιχων στην αλλη πλευρα του ατλαντικου, το επιπεσο δυσκολιας σε physical game ειναι πολυ πιο ψηλο στην ευρωπη απο οτι εκει και ειναι νεοι (οι ευρωπαιοι) σε τεχνογνωσια οι επαγγελματιες υγειας και φυσικης αγωγης για τετοιον αριθμο αγωνων σε τετοια επιπεδα physicallity. Οποτε η καταπονηση ειναι μεγαλυτερη, οι μυικοι τραυματισμοι αυξανονται και απαιτειται μια τονωση φρεσκαδας μεσα στη σεζον( αυτονμπορει ευκολα να γινει εκ περιτροπης οταν το ροστερ ειναι μεγαλο) χωρις να στοιχισει σε αποτελεσματα.

Αν το συστημα διεξαγωγης ηταν το ιδιο με πριν μια 6αετια θα σου ελεγα τσαμπα πεταμε λεφτα και καταστρεφουνε καριερες.

Γενικα ενα μεγαλο και ποιοτικο ροστερ δεν ειναι κακο φτανει να γινει σωστη διαχειριση και υπερχει επικοινωνια τω παιξτων με το τεχνικο επιτελειο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”