A1 2023-2024, Olympiacos vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 31, 2023 7:09 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 7:01 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 6:48 pm

Ποια "κωλοφαρδία" της Μπαρτσελόνα, απλά ήταν πιο εύστοχη σε εκείνο το παιχνίδι. Άμα το πάμε έτσι, και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.
ρε μπιλλυ ειλικρινα βγαλε τις παρωπιδες ... εχουμε τρεις τυχερες ευρωλιγκες θα μας πεις σε λιγο
Και άμα η τύχη μας είχε κάνει το χατήρι και είχαν μπει οι βολές του Πάσπαλι και βγει το καλάθι του Γιούλ θα είχαμε 5. :D :D

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 31, 2023 7:11 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pm
Διορθώστε με αν έχω πει κάτι κακό για τον Σλούκα ως τώρα από τότε που έφυγε πέραν της απογοήτευσης που ένοιωσα. Δεν τον είχα κατηγορήσει και τον είχα υπερασπιστεί ακόμα και με την Φενέρ ως δικαίωμα του να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας του με την δική του απόδοση η καλάθια. Το ίδιο και τώρα αλλά βλέπω το βιντεάκι, όχι αυτό στα αποδυτήρια, το άλλο με το σύνθημα, που αποκαλούν τους πρώην συμπαίκτες του, φιλάθλους, ομάδα δεν έχει σημασία π... γιούς και αυτός πανηγυρίζει και τους παρακινεί να φωνάξουν πιο δυνατά γιατί δεν ακούει. Τι του έκαναν πια στην ομάδα πέρυσι; Τον βασάνιζαν, απρεπή συμπεριφορά κατ' εμέ όχι προς τα ούγκανα που τον βρίζουν προφανώς αλλά προς τους παίκτες που ήταν μαζί στην ομάδα και που με μερικούς όπως ο Παπ γνωρίζονται και χρόνια.
Από τη στιγμή που δεν σέβονται οι οπαδοί τον σλουcas$$ γιατί να τους σεβαστεί αυτός? Τον βρίζουν, τους βριζει δίκαιο το βλεπω

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Οκτ 31, 2023 7:16 pm

Rebedierdos έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Διορθώστε με αν έχω πει κάτι κακό για τον Σλούκα ως τώρα από τότε που έφυγε πέραν της απογοήτευσης που ένοιωσα. Δεν τον είχα κατηγορήσει και τον είχα υπερασπιστεί ακόμα και με την Φενέρ ως δικαίωμα του να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας του με την δική του απόδοση η καλάθια. Το ίδιο και τώρα αλλά βλέπω το βιντεάκι, όχι αυτό στα αποδυτήρια, το άλλο με το σύνθημα, που αποκαλούν τους πρώην συμπαίκτες του, φιλάθλους, ομάδα δεν έχει σημασία π... γιούς και αυτός πανηγυρίζει και τους παρακινεί να φωνάξουν πιο δυνατά γιατί δεν ακούει. Τι του έκαναν πια στην ομάδα πέρυσι; Τον βασάνιζαν, απρεπή συμπεριφορά κατ' εμέ όχι προς τα ούγκανα που τον βρίζουν προφανώς αλλά προς τους παίκτες που ήταν μαζί στην ομάδα και που με μερικούς όπως ο Παπ γνωρίζονται και χρόνια.
Από τη στιγμή που δεν σέβονται οι οπαδοί τον σλουcas$$ γιατί να τους σεβαστεί αυτός? Τον βρίζουν, τους βριζει δίκαιο το βλεπω
Δεν είναι έτσι και δεν είμαι της άποψης ότι οι αθλητές πρέπει να ακούνε απαθείς όσους τους βρίζουν. Αυτός δεν πήγε ούτε να αρπαχτεί ούτε να βρίσει εκείνους που τον έβριζαν που θα το καταλάβαινα, χάρηκε και παρακίνησε να βρίζουν πιο δυνατά την πρώην ομάδα του, τους πρώην συμπαίκτες τους, εγώ αν το είχα κάνει θα ντρεπόνουν να τους δω ξανά. Είμαι παράξενος; Ίσως, Αλλά για μένα όσο σεβαστή ήταν η απόφαση του Σλούκα να φύγει από την ομάδα άλλο τόσο κατακριτέο είναι αυτό που έκανε και τον εκτιμούσα από τις μικρές Εθνικές έως και την χθεσινή βραδιά, για μένα έπεσε στα μάτια μου όσο λίγοι αθλητές.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 31, 2023 7:20 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 7:16 pm
Rebedierdos έγραψε:

Δεν είναι έτσι και δεν είμαι της άποψης ότι οι αθλητές πρέπει να ακούνε απαθείς όσους τους βρίζουν. Αυτός δεν πήγε ούτε να αρπαχτεί ούτε να βρίσει εκείνους που τον έβριζαν που θα το καταλάβαινα, χάρηκε και παρακίνησε να βρίζουν πιο δυνατά την πρώην ομάδα του, τους πρώην συμπαίκτες τους, εγώ αν το είχα κάνει θα ντρεπόνουν να τους δω ξανά. Είμαι παράξενος; Ίσως, Αλλά για μένα όσο σεβαστή ήταν η απόφαση του Σλούκα να φύγει από την ομάδα άλλο τόσο κατακριτέο είναι αυτό που έκανε και τον εκτιμούσα από τις μικρές Εθνικές έως και την χθεσινή βραδιά, για μένα έπεσε στα μάτια μου όσο λίγοι αθλητές.
Ήταν επί προσωπικού στοχευμένες οι ύβρεις ? Δεν το γνωρίζω αυτό .

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
BillyPao

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Οκτ 31, 2023 7:39 pm

BillyPao έγραψε:

Ποια "κωλοφαρδία" της Μπαρτσελόνα, απλά ήταν πιο εύστοχη σε εκείνο το παιχνίδι. Άμα το πάμε έτσι, και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.
ρε μπιλλυ ειλικρινα βγαλε τις παρωπιδες ... εχουμε τρεις τυχερες ευρωλιγκες θα μας πεις σε λιγο
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δε λέω κάτι που δεν ισχύει. Δε γίνεται όταν ο Ολυμπιακός (ή εμείς)είμαστε εύστοχοι στα τρίποντα να λέμε ότι είναι επειδή έχουμε καλούς σουτέρ, ενώ όταν οι αντίπαλοι είναι εύστοχοι να λέμε ότι είναι τυχεροί.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2120

Τρί Οκτ 31, 2023 7:43 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 7:39 pm

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δε λέω κάτι που δεν ισχύει. Δε γίνεται όταν ο Ολυμπιακός (ή εμείς)είμαστε εύστοχοι στα τρίποντα να λέμε ότι είναι επειδή έχουμε καλούς σουτέρ, ενώ όταν οι αντίπαλοι είναι εύστοχοι να λέμε ότι είναι τυχεροί.
Μα δεν το λέει κανένας αυτό τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία για τις αντίπαλες ομάδες

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 31, 2023 8:22 pm

BillyPao έγραψε:
villiskabas έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 11:57 am
ρε παιδια τι σκοταδισμος και απογοητευση ειναι αυτη απο οκτωβρη μηνα?! δλδ μεχρι προχθες ο παο εχασε στις λεπτομερειες απο την φενερ και την μακαμπι ενω ο Ολυμπιακος διελυσε την Εφες και εχασε απο την κωλοφαρδια της Μπαρτσελονα και γινανε κακες ομαδες? και με τπτ δεν θα προχωρησουνε? ηρεμηστε λιγο! σας τα λεω εγω που ειμαι απο την φυση μου απαισιοδοξος. :mutombo: :mutombo:
ελα ρε μπιλακο μου αλλου ειναι το ποιντ μου μην το τραβας τωρα απο τα μαλλια καταλαβες τι θελω να πω

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Οκτ 31, 2023 8:38 pm

Σε λάθος μέρη ψάχνουμε την αιτία της φετινής εικόνας της ομαδας

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... il/4941874

Η Μπραζντεϊκης η Μακισενα και η Γουοκαπενα ;

Τους ξεζουμισατε λυσαρες

Προτείνω εγκλεισμό πριν τους αγώνες. Στο Τζόνς στην Γλυφάδα όπως παλιά ή εστω στα Νούφαρα στην Κοραή.

Αποχή η μόνη λύση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Οκτ 31, 2023 9:32 pm

Rebedierdos έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Εδώ καλά καλά δεν ασχολήθηκε το ΣΕΦ μαζί του , χθες

Ο Σπανούλης άκουγε για την Ολυμπία ακόμα και 6-7 χρόνια μετά την φυγή του από ΠΑΟ , σε αγώνες που μετά αγκάλιαζε τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Παπαπέτρου έχει ακούσει αισχροτερα συνθήματα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”