Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 24, 2023 2:37 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 2:27 pm
austerity_blues έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 2:22 pm
το ρόστερ όπως διαμορφώθηκε νομίζω είναι συνεπές τόσο με το our way των Αγγελόπουλων που δείχνει να μην αλλάζει ποτέ όσο και με "το μπάσκετ του μη ηγέτη" σκεπτικό του Μπαρτζώκα.

σίγουρα μπορώ να βρω πράγματα για να γκρινιάξω κυρίως γιατί πιστεύω ότι οι προσωπικότητες ακόμα παίζουν σημαντικό ρόλο στο top level και εμείς κάθε χρόνο "στεγνώνουμε" και περισσότερο από τέτοιες αλλά δε μπορώ να κρύψω ότι μου φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον αυτό που έχει χτιστεί.

ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσε να μην είναι ζόρικη η off season όταν χάνεις τους δυο καλύτερους Έλληνες σου αλλά στο τέλος της βρισκόμαστε με ένα ρόστερ που όλοι έχουν λόγο ύπαρξης και κίνητρο για να παίξουν. το πού θα μας φτάσει αυτό δε το γνωρίζω, στα χαρτιά είμαστε χειρότεροι από πέρυσι ενώ σκοπός θα έπρεπε να είναι το να γίνουμε καλύτεροι, αλλά πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα και φέτος (αμυντικά σίγουρα, επιθετικά με ερωτηματικό).
Ποιο είναι το μπάσκετ του μη ηγέτη φίλε? Είχε Σπαν, είχε Σβεντ, είχε Ντιλέινι,Σάσα,Σλούκα! Ναβάρο δεν βάζω γιατί ήταν μεγάλος!
Για τους ηγέτες και το ομαδικό μπάσκετ: “Ποτέ δεν πίστευα στους εμπνευσμένους ηγέτες. Πιστεύω στη συνολική δουλειά. Πρέπει να έχουμε συνεκτικότητα και ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον”.
σε αυτό αναφερόμουν βασικά.

από αυτούς που αναφέρεις μόνο ο Σλούκας αποτελεί μεταγραφή ηγέτη αλλά μιλάμε για Έλληνα με παρελθόν στην ομάδα που ήρθε για να χτίσει από την αρχή. τους υπόλοιπους είτε τους βρήκε στην ομάδα είτε τους έκανε ο ίδιος ονόματα. δε λέω φυσικά ότι δε τους ήθελε και εννοείται ότι δεν είναι χαζός να μη πάρει παικταράδες όταν έχει να διαχειριστεί τεράστια μπάτζετ. με τα δεδομένα του Ολυμπιακού όμως δείχνει να δίνει σημασία στο σύνολο και όχι σε ηγετικές μορφές.

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:03 pm

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:06 pm

georbap έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 1:44 pm
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η διαπίστωση ότι μερίδα του κόσμου περιμένει στα κάγκελα για να σταυρώσει τους πάντες και τα πάντα χωρίς διάθεση για υπομονή και στήριξη , από την άλλη βέβαια βλέπω πιθανότερο σενάριο ο Μπαρτζώκας να αναγκάσει ξανά πολύ κόσμο να μάθει ενόργανη στα γεράματα , οπότε προσοχή στους δύσπιστους ειδικά σε όσους δεν είναι ιδιαίτερα ευλυγίστοι :) .
Δεν ισχύει τόσο όσο νομίζουν κάποιοι αυτό

Εγώ στο γήπεδο είδα φουλ στήριξη, συνθήματα για Αφους, συνθήματα για Μπαρτζώκα και κούπες ( καλό χιουμοριστικό σύνθημα αυτό btw ) , βρισιές σε Σλούκα

Δεν υπάρχει δυσανασχετηση

Και σίγουρα εμείς οι ανεγκεφαλοι αντιφρονούντες δεν σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε προβλήματα . Λίγο έλεος , δεν είμαστε / είναι όλοι χούλιγκαν επειδή γκρινιάζουμε

Anyway, κανείς δεν θα πειράξει τον Μπαρτζώκα αυτή τη φορά
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 2:25 pm
Η ομάδα θα είναι τίμια κλασικά.
Και η ΑΕΚ τίμια θα είναι . Εγώ δεν θέλω την ομάδα μου τίμια . Την θέλω κορυφαία

Είμαι η περήφανη ανεγκεφαλη κακομαθημένη γενιά που μεγάλωσε με Τζιοβάνι στο ποδόσφαιρο και Σπανούλη στο μπάσκετ . Και οι ανεγκεφαλοι απαιτητικοί οπαδοί καμιά φορά κάνουν τις ομάδες να διατηρούνται στην κορυφή. Καμιά φορά

ΥΓ : καλώς ήρθε λοιπόν το παλικάρι ο Λιθουανός. Υγεία και καλή επιτυχία

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:20 pm

Ας δούμε την ομάδα πρώτα και ας την κρίνουμε.

Πόσοι γκρινιαζαν όταν πήραμε τον Γουοκαπ;
Πόσοι κορόιδευαν όταν βλέπαμε κάτι στον βεζενκοφ;
Κλπ κλπ κλπ.

Αυτή είναι η πολιτική της ομάδας δυστυχώς.

Οι ομάδες χτίζονται πάντως δεν αγοράζονται..

Καλωσηρθες Παικταρα!

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:25 pm

Να πω κι εγώ δύο λόγια τώρα που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ολοκληρώθηκε το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Κατ' αρχήν σαφώς παραμένουμε καλή ομάδα, αλλά σε όλους νομίζω λείπει αυτό το κααάτι περισσότερο.

Φέτος θα βασιστούμε εξ' ολοκλήρου στο ομαδικό παιχνίδι, με τα θετικά και τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται.

Σε ατομικό επίπεδο τώρα, έχουμε τις σταθερές Γουόκαπ, Παπ, Λάρυ (με τα καλά του και τα στραβά του), ΜακΚίσικ και Φαλ. Προσθέσαμε έναν εξαιρετικό ψηλό, (Μιλουτίνοφ) , δύο ρολίστες (Γκος, Σίκμα) που ξέρεις τι να περιμένεις και τι όχι και ένα χρήσιμο εργαλείο (Μπραζντέικις) με καλή προοπτική.

Τελευταίους άφησα τους παίχτες από τους οποίους αναμένουμε το περιβόητο στεπ απ' φέτος , τον Κάνααν και τον Πίτερς.

Από τον Κάνααν να πω την αλήθεια περιμένω μια απ'τα ίδια με πέρσι, μιας και επιθετικά μιλάμε για έναν παίχτη ημέρας, αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι παρών στα κρίσιμα, σκίζεται στην άμυνα και ποτέ δεν είναι ζημιογόνος για την ομάδα.

Ο Πίτερς θεωρώ πως σίγουρα θα είναι καλύτερος επιθετικά, αφού θα παίζει και θα σουτάρει περισσότερο, όμως πάντα θα έχει τα θεματάκια του στην άμυνα.

Τέλος νομίζω πως ο Κάνααν θα είναι αυτός που θα κοπεί από τις εγχώριες υποχρεώσεις και ο Μπραζντέικις θα παίζει αρκετά στο "2" στην Ελλάδα.

Αν έπρεπε να κάνω πρόβλεψη για Ευρωλίγκα, θα μας έβλεπα θέσεις 4-6 στην regular season, αλλά καθαρό outsider για Final 4.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 837

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:27 pm

Πέρσι έβλεπα τον Μπραζντέικις και έλεγα τη ΠΑΙΚΤΑΡΑ είναι αυτός,τι κάνει στην Ζαλκγιρις, φέρτε τον στο Πειραιά. Δεν περίμενα να βγει αληθινό η αλήθεια είναι 🙂

Για μένα η μεταγραφή τα ΣΠΑΕΙ και φέτος στον Θρύλο του Μπαρτζω θα κάνει τρελό Step Up.

Σωστά ήρθε ,το ότι περιμέναμε σκόρερ για μένα έχει να κάνει κυρίως ότι έπρεπε να αλλαχτεί ο Κάναν και όχι με τον ερχομό του Λιθουανού.

4
4 Εικόνα
thory

euroleague

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:30 pm

Ο Brazdeikis πάντως θα παίρνει πολλές ατομικές προσπάθειες καθώς μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, έχει σουτ μετά από τριπλά, μέσης απόστασης, μπορεί να κάνει ντραιβ, να πάρει φάουλ, να ποσταρει κλπ. Αν θα τα κάνει όλα αυτά επιτυχημένα και με συνέπεια είναι άλλο θέμα, σίγουρα όμως είναι στο ρεπερτόριο του.
Δεν είναι μονοδιαστατος σαν τον κανααν πχ

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:38 pm

Για πείτε ρε παιδια τώρα που ολοκληρώσατε το ροστερ, για εσάς ποια είναι η χειρότερη και ποια η καλύτερη καλοκαιρινή κίνηση του Ολυμπιακού φετος? Μιλάω για μεταγραφές και ανανεώσεις παιχτών, αναλογικά με τα χρήματα που παίρνει, τον ρόλο του και τη προσφορά του στην ομάδα.

0
thory

euroleague

Κυρ Σεπ 24, 2023 3:42 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 3:38 pm
Για πείτε ρε παιδια τώρα που ολοκληρώσατε το ροστερ, για εσάς ποια είναι η χειρότερη και ποια η καλύτερη καλοκαιρινή κίνηση του Ολυμπιακού φετος? Μιλάω για μεταγραφές και ανανεώσεις παιχτών, αναλογικά με τα χρήματα που παίρνει, τον ρόλο του και τη προσφορά του στην ομάδα.
Καλύτερη Μιλουτινοφ τι συζητάμε τώρα.
Λανθασμένη του σικμα, όχι ότι δεν είναι καλός παίκτης αλλά μπέρδεψε πολύ το ρόστερ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 24, 2023 5:03 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 2:33 pm
2. Ποιοι ηρθαν απευθείας από ΝΒΑ τα τελευταία 10 χρόνια στην ομάδα μας και μας έβγαλαν τα ματια;
3. Τι είδους παίχτης ήταν ο Μισιτς όταν έφυγε από την Ζαλγκιρις για την Εφες; Καλύτερος ή χειρότερος από τον Λιθουανό, και τι εξέλιξη είχε;
Δεν ειναι και πολυ δικαιη ερωτηση αυτη γιατι παιζει ρολο και με ποσα τους φερναμε..πχ ο γκριν δεν ηταν καλος για 800χιλ? ακομα και ο ρομπερτς τιμιος ηταν για τα λεφτα του.. Απλα εμεις παντα θελαμε τον παικτη του 1,5εκ πλας αλλα ερχοταν καποιος το πολυ με 900 .. οποτε ναι λογικο ειναι να μην αποδιδουν οπως θελαμε.. οπως και ο γκος πχ οταν πρωτοηρθε που εκανε εκπληκτικη χρονια για ρουκι αλλα εμεις θελαμε εναν ετοιμο παικτη των 2εκ τοτε.

αυτους που φερνει ο κερεχετα πχ πως πιανουν? :lol: Γενικα παντως ειναι ενα ρισκο ο παικτης απο ΝΒΑ γιατι ουτε ξερεις τι κινητρο θα χει ουτε αν θα προσαρμοστει ..σε μας ειδικα αν θα παιξει ομαδικα η να γραψει νουμερα..

Για καθε μισιτς υπαρχουν 1000 παικτες που δεν ανταποκριθηκαν παντως..οποτε οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος μας..

Αν και εγω ειμαι μεγαλος φαν του και το πιστευω οτι θα κανει μεγαλο στεπ απ με μπαρτζωκα..απλα οπως και τις προηγουμενες φορες ,θα μας φανει λιγος γιατι εμεις ετσι οπως φτιαξαμε το ροστερ χρειαζομασταν να ρθει ο μεσσιας.. Αν ερχοταν πχ στην θεση του μακισικ η του κανααν και ερχοταν και ο ναν (λεμε τωρα) ολοι θα χαμε βγει στους δρομους.

Ελπιζω να πλακωθει ο ιτουδης με ντορσει παλι και καπως να καταληξει σε μας..

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 899

Κυρ Σεπ 24, 2023 5:16 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 3:06 pm
georbap έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 1:44 pm
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η διαπίστωση ότι μερίδα του κόσμου περιμένει στα κάγκελα για να σταυρώσει τους πάντες και τα πάντα χωρίς διάθεση για υπομονή και στήριξη , από την άλλη βέβαια βλέπω πιθανότερο σενάριο ο Μπαρτζώκας να αναγκάσει ξανά πολύ κόσμο να μάθει ενόργανη στα γεράματα , οπότε προσοχή στους δύσπιστους ειδικά σε όσους δεν είναι ιδιαίτερα ευλυγίστοι :) .
Δεν ισχύει τόσο όσο νομίζουν κάποιοι αυτό

Εγώ στο γήπεδο είδα φουλ στήριξη, συνθήματα για Αφους, συνθήματα για Μπαρτζώκα και κούπες ( καλό χιουμοριστικό σύνθημα αυτό btw ) , βρισιές σε Σλούκα

Δεν υπάρχει δυσανασχετηση

Και σίγουρα εμείς οι ανεγκεφαλοι αντιφρονούντες δεν σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε προβλήματα . Λίγο έλεος , δεν είμαστε / είναι όλοι χούλιγκαν επειδή γκρινιάζουμε

Anyway, κανείς δεν θα πειράξει τον Μπαρτζώκα αυτή τη φορά
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 2:25 pm
Η ομάδα θα είναι τίμια κλασικά.
Και η ΑΕΚ τίμια θα είναι . Εγώ δεν θέλω την ομάδα μου τίμια . Την θέλω κορυφαία

Είμαι η περήφανη ανεγκεφαλη κακομαθημένη γενιά που μεγάλωσε με Τζιοβάνι στο ποδόσφαιρο και Σπανούλη στο μπάσκετ . Και οι ανεγκεφαλοι απαιτητικοί οπαδοί καμιά φορά κάνουν τις ομάδες να διατηρούνται στην κορυφή. Καμιά φορά

ΥΓ : καλώς ήρθε λοιπόν το παλικάρι ο Λιθουανός. Υγεία και καλή επιτυχία
Φίλε Περικλή παρεξήγησες.
Να σε ενημερώσω αρχικά ότι είμαι ο κατεξοχήν γκρινιάρης και απαιτητικός, άλλο όμως αυτό και άλλο ο αφορισμός που πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά κάποιοι μιλάνε για ταβάνι 8αδα κτλ ωραία.
Υπάρχουν αυτοί που εκφράζουν με μπασκετικά κριτήρια την αντίθεσή τους που είναι απόλυτα θεμιτό , υπάρχουν και αυτοί που φώναζαν πέρυσι στον πάγκο και συγκεκριμένα στον Μπαρτζώκα να ξυπνήσει και προφανώς σε αυτούς αναφέρομαι.
Ήθελα και εγώ φέτος να δω ίσως κάποια υπέρβαση από μεριάς Αγγελόπουλων αλλά δεν προεξοφλώ την επιτυχία ή την αποτυχία πριν καν δω την ομάδα στο παρκέ.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Σεπ 24, 2023 5:35 pm

Ο Λιθουανός είναι πολύ καλός παίκτης σε πολύ καλή ηλικία

Αλλά

Το φέρνει στην ομάδα που δεν έχει ήδη;

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Σεπ 24, 2023 6:00 pm

shtarkws έγραψε:

Αλλά

Παίκτη στο 3
Παίκτη που παίζει στο 2 και ποστάρει από αυτή τη θέση (και το κάνει και πολύ καλά)
Σταθερά καλό σουτ (εδώ είμαστε και θα το δούμε, ότι θα δούμε το Μπραζντέικις του περσινού δεύτερου μισού κι όχι του πρώτου που ψαχνόταν πρώτη φορά στη ζώη του σε ευρωπαϊκό μπάσκετ)
8-11π βρέξει χιονίσει και μάλιστα με οικονομία σουτ

Γενικώς φέρνει σταθερό σκορ χωρίς να υστερεί σε άμυνα σε θέση όπου παίζει μόνο ο Παπ, από τον οποίο δεν περιμένω σχεδόν τίποτε φέτος, ειδικά στην αρχή της χρονιάς.

3
3 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Σεπ 24, 2023 6:23 pm

yorgos έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Αλλά

Παίκτη στο 3
Παίκτη που παίζει στο 2 και ποστάρει από αυτή τη θέση (και το κάνει και πολύ καλά)
Σταθερά καλό σουτ (εδώ είμαστε και θα το δούμε, ότι θα δούμε το Μπραζντέικις του περσινού δεύτερου μισού κι όχι του πρώτου που ψαχνόταν πρώτη φορά στη ζώη του σε ευρωπαϊκό μπάσκετ)

Γενικώς φέρνει σταθερό σκορ χωρίς να υστερεί σε άμυνα σε θέση όπου παίζει μόνο ο Παπ, από τον οποίο δεν περιμένω σχεδόν τίποτε φέτος, ειδικά στην αρχή της χρονιάς.
Μου μοιάζει ίδιος παίκτης με τον Μακισικ όταν ο Ολυμπιακός χρειάζεται και έψαχνε παίκτη τύπου Τζέιμς, όπως είναι ο Ναν.

Παρόλα αυτά, καθρέφτης είναι το παρκέ

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 24, 2023 6:27 pm

shtarkws έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 6:23 pm
yorgos έγραψε:

Παίκτη στο 3

Μου μοιάζει ίδιος παίκτης με τον Μακισικ όταν ο Ολυμπιακός χρειάζεται και έψαχνε παίκτη τύπου Τζέιμς, όπως είναι ο Ναν.

Παρόλα αυτά, καθρέφτης είναι το παρκέ
Ο ΟΣΦΠ δεν ήθελε παίχτη τύπου Nunn ή James, άλλο που θα τους έπαιρνε αν έλεγαν ναι με τη λογική πως ακόμα κι αν δεν ειναι καλά fit, είναι παιχταράδες.

Ο ΟΣΦΠ ήθελε παιχτη στο 3 και τον πήρε, για να μην κλατάρει ο Παπ και για να απελευθερωθεί ο Μακκισικ στη θεση 2. Ο Μακ είναι 2/3αρι και ο Μπραζ 3/2αρι.

Θεωρώ πως οι δυο λάθος επιλογές του Μπαρτζω φετος ειναι ο Canaan και ο Sikma, αν υπήρχαν πιο ποιοτικοί παιχτες εκεί (και με καλύτερο σουτ) θα ταν όλοι ευχαριστημένοι.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”