Μα ο Λεντέι δεν θα παίζει τα ρεπά. Θα μοιράζεται το 4 με τον Σάσα (ή τον αντικαταστάτη του) και θα παίρνει χρόνο και στο 5, αφού δεν θα υπάρχει τρίτο καθαρό 5άρι.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 29, 2023 4:58 pmΚ εγώ έτσι θα το ήθελα το ρόστερ αλλά λεντει να ρθει να παίζει τα ρεπα δεν υπάρχει περίπτωση , άσε που παίρνει και 1,2 σχεδόν ..αν μείνει ο βεζε και δεν κρατήσουν τον Πίτερς άντε να δώσουν 800χιλ συμβόλαιο.Δεν είναι εύκολο να βρεις παικταρα για εκεί εκτός και είναι προς την δυση της καριέρας του.lefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 29, 2023 4:28 pmΜε δεδομένο ότι ανακοινώθηκε επίσημη πρόταση σε Μιλουτίνοφ, στην περίπτωση που γίνει δεκτή, τότε ένα ρόστερ, που νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό (με μια κάποια οικονομική υπέρβαση από τους Αφούς) είναι το εξής:
1st unit:
Γουόκαπ, Κάνααν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Φαλ
2nd unit:
Σλούκας, Μακίσικ, Κάλινιτς, Λεντέι, Μιλουτίνοφ
11ος παίκτης: Λούντζης, 12ος παίκτης: Λαρεντζάκης, 13ος παίκτης: Πάπας
Δηλαδή, αποδεσμεύονται Μπολομπόι, Μπλακ και Πίτερς και παίρνουμε Μιλουτίνοφ, Κάλινιτς και Λεντέι.
Για την περίπτωση που, δυστυχώς, φύγει ο Βεζένκοφ, τότε στη θέση του παίρνουμε Παπαπέτρου.
Με το ρόστερ αυτό έχουμε 6 ξένους που μπορούν να δηλωθούν όλοι και στην Α1.
Στη θέση 5 θα παίζουν βασικά οι Μιλουτίνοφ και Φαλ, αλλά αν τυχόν χρειαστεί, μπορεί να παίζει και ο Λεντέι, οπότε θεωρώ πως είμαστε καλυμμένοι και χωρίς τον Μπλακ.
Αν φύγει ο Σάσα, το τρίποντο θα καλύπτεται επαρκώς συνδυαστικά από Κάνααν, Παπανικολάου, Κάλινιτς, Λεντέι, Παπαπέτρου.
Θα μου άρεσε και ο Σίκμα, αλλά ο Λεντέι είναι διπλοθεσίτης.