Άρης - Αγωνιστικά

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3581
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 08, 2024 7:48 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Φεβ 07, 2024 10:57 pm
SteveNashidis έγραψε:
Τετ Φεβ 07, 2024 10:42 pm

Εγώ δε μπορώ να καταλαβω γιατι θελεις να είσαι μέλος αυτού του φόρουμ, παραβλέποντας κάθε κανονισμό, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες να βγάλεις "χολή" για το οτιδήποτε;
Στα 4 προειδοποιήσεις ασχολείσαι με διαιτησία, εύχεσαι ομάδα να αποκλειστεί και αναφέρεσαι σε αλαζονεία ενός σωματείου που στην ουσία είναι η "αρχή" του ελληνικού μπάσκετ για τις σημερινές γενιές.

Καλό είναι να ανασκευάσεις τα λεγόμενα σου που είναι ξεκάθαρο "flame " και να τεκμηριώσεις ότι λες μόνο με μπασκετικά επιχειρήματα.
Το ''30-14 βολές'' είναι ένα στατιστικό του αγώνα, δεν είναι αναφορά στη διαιτησία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αλαζονεία που δείχνει ένα μέρος των φιλάθλων του Άρη με τη νίκη απέναντι μας, κατάφερε να χαλάσει σε κάποιο βαθμό την εικόνα που είχα σχηματίσει για την ομάδα, και είναι κρίμα. Ίσως να ήμουν υπερβολικός σε αυτό που είπα, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω τέτοιες νοοτροπίες.
Προφανώς είναι αναφορά στη διαιτησία γιατί ακολουθείται από επιχείρημα που μειώνει το επίτευγμα του, αλλά αν το προσπεράσουμε θα δούμε ο Άρης να νικάει τον ΠΑΟ με 29-6 βολές "κατά" μέσα στο ΟΑΚΑ.
Και σε λιγο διαστημα έχει νικήσει ΑΕΚ, πρωταθλήτρια Γερμανίας Ουλμ, Τρεντο, ΠΑΟ, Μπουντονστσοτσ, Τουρκ Τελεκομ, Πανεβεζις, Περιστέρι, ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον ίδιο, έχοντας πολλούς τραυματίες.
Το hype που υπάρχει για τον Αρη ειναι απολύτως δικαιολογημένο αυτήν την περίοδο. Για τους μπασκετικούς όμως δε μάθαμε χθες τον Καστρίτη, ο οποίος πάντα είχε ομάδες που χαιρόσουν να βλέπεις, τεχνικώς άρτια δουλεμένες.

Ο Άρης έχει προσπεράσει αυτή τη στιγμή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι στο "κεφάλαιο" ευρωπαική πορεία και αυτός με Προμηθέα(λιγότερο) διασώζονται αναμεσα στις ελληνικές συμμετοχές σε BCL/EC.

Το γεμάτο Αλεξάνδρειο με Νίκο Γκάλη παρών ανήκει στις εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε.

ΥΓ.Αλαζονείες, "μπασκετικό ξύλο", μπάσκετ των φτωχών ανήκουν στις πλατφόρμες άλλων site, συνήθως είναι γραμμένες απο πιτσιρίκια και δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη. Φαντάσου ο Καστρίτης μετά από τέτοια νίκη επί ΠΑΟ έλεγε ότι πρέπει να ρίξουμε τους τόνους.
Οπότε διάλεξε που θέλεις να ανήκεις.

8
8 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tuvok

junior
Reactions: 140
Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
Αγαπημένη ομάδα: Aris

Πέμ Φεβ 08, 2024 11:25 am

SteveNashidis έγραψε:
Αλαζονείες, "μπασκετικό ξύλο", μπάσκετ των φτωχών ανήκουν στις πλατφόρμες άλλων site, συνήθως είναι γραμμένες απο πιτσιρίκια και δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη.
goodpost.gif

Παρακολουθώ χρόνια το basketforum και είχα προλάβει να γράψω μερικές ελάχιστες ανοησίες λίγο πριν "πέσει". Όταν επανήλθε συνέχισα και πάλι με χαρά να διαβάζω τα post, κυρίως των φίλων του Ολυμπιακού και ΠΑΟ αφού κακά τα ψέματα, κυρίως αυτοί γράφουν λόγω της εξαιρετικής πορείας των ομάδων τους στην Euroleague.

Όμως, με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση, αισθάνθηκα την ανάγκη να μπω και να γράψω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτό που έγραψες, με εκφράζει απόλυτα!

Και επίσης να με αφήσετε να τραγουδήσω εκστασιασμένος: ΑΡΗ ΟΛΕ, ΑΡΗ ΟΛΕ, ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ :D Τέτοια χαρά για τον Άρη είχα να αισθανθώ από την εποχή της ομάδας Λιαδέλη, Ορτίθ, Σάκλεφορντ, Μπόνι (τότε με το κύπελλο Κόρατς στην Τουρκία).

Αφήστε μας λοιπόν να χαρούμε. Δεν είναι αλαζονεία, αλλά χαρά. Καταφέραμε και κερδίσαμε τον αήττητο ΠΑΟ στην έδρα του, χωρίς Γκάλινατ στη σύνθεσή μας κι έχοντας ήδη παίξει ένα δύσκολο ματς στην Ευρώπη. Αλλά κι αν κάποιοι έβγαλαν κάποια αλαζονεία για λίγο, ε big deal!

Κι όχι, δεν κοιμήθηκε ο Θεός, κανένας Θεός δεν κοιμήθηκε, απλά η ομάδα έπαιξε καλύτερα και το ήθελε περισσότερο από τον ΠΑΟ. Ούτε έχει να κάνει με φτωχούς και πλούσιους το μπάσκετ, αν το βλέπετε έτσι τότε ας καταργήσουμε την Basket League και ας παίζουν οι "πλούσιοι" μεταξύ τους ένα παιχνίδι κάθε μήνα και όποιος κάνει τις περισσότερες νίκες στέφεται πρωταθλητής. :mrgreen:

Καλημέρα σε όλους!

7
7 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2256
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Φεβ 08, 2024 12:06 pm

SteveNashidis έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τετ Φεβ 07, 2024 10:57 pm

Το ''30-14 βολές'' είναι ένα στατιστικό του αγώνα, δεν είναι αναφορά στη διαιτησία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αλαζονεία που δείχνει ένα μέρος των φιλάθλων του Άρη με τη νίκη απέναντι μας, κατάφερε να χαλάσει σε κάποιο βαθμό την εικόνα που είχα σχηματίσει για την ομάδα, και είναι κρίμα. Ίσως να ήμουν υπερβολικός σε αυτό που είπα, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω τέτοιες νοοτροπίες.
Προφανώς είναι αναφορά στη διαιτησία γιατί ακολουθείται από επιχείρημα που μειώνει το επίτευγμα του, αλλά αν το προσπεράσουμε θα δούμε ο Άρης να νικάει τον ΠΑΟ με 29-6 βολές "κατά" μέσα στο ΟΑΚΑ.
Και σε λιγο διαστημα έχει νικήσει ΑΕΚ, πρωταθλήτρια Γερμανίας Ουλμ, Τρεντο, ΠΑΟ, Μπουντονστσοτσ, Τουρκ Τελεκομ, Πανεβεζις, Περιστέρι, ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον ίδιο, έχοντας πολλούς τραυματίες.
Το hype που υπάρχει για τον Αρη ειναι απολύτως δικαιολογημένο αυτήν την περίοδο. Για τους μπασκετικούς όμως δε μάθαμε χθες τον Καστρίτη, ο οποίος πάντα είχε ομάδες που χαιρόσουν να βλέπεις, τεχνικώς άρτια δουλεμένες.

Ο Άρης έχει προσπεράσει αυτή τη στιγμή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι στο "κεφάλαιο" ευρωπαική πορεία και αυτός με Προμηθέα(λιγότερο) διασώζονται αναμεσα στις ελληνικές συμμετοχές σε BCL/EC.

Το γεμάτο Αλεξάνδρειο με Νίκο Γκάλη παρών ανήκει στις εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε.

ΥΓ.Αλαζονείες, "μπασκετικό ξύλο", μπάσκετ των φτωχών ανήκουν στις πλατφόρμες άλλων site, συνήθως είναι γραμμένες απο πιτσιρίκια και δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη. Φαντάσου ο Καστρίτης μετά από τέτοια νίκη επί ΠΑΟ έλεγε ότι πρέπει να ρίξουμε τους τόνους.
Αν απαγορεύεται να έχω γνώμη διαφορετική από αυτή της "κοινής γνώμης" για κάποιο παιχνίδι ή ομάδα επειδή δε συμφωνεί με τη δική σας, να μου το πεις να το ξέρω. Και όσον αφορά τις εκφράσεις μου, το μπασκετικό "ξύλο" είναι γνωστή έκφραση που χαρακτηρίζει ένα στυλ μπάσκετ, και σε καμία περίπτωση δεν είναι προσβλητική. Καλημέρα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3195
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Φεβ 08, 2024 12:41 pm

Tuvok έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 11:25 am

goodpost.gif

Παρακολουθώ χρόνια το basketforum και είχα προλάβει να γράψω μερικές ελάχιστες ανοησίες λίγο πριν "πέσει". Όταν επανήλθε συνέχισα και πάλι με χαρά να διαβάζω τα post, κυρίως των φίλων του Ολυμπιακού και ΠΑΟ αφού κακά τα ψέματα, κυρίως αυτοί γράφουν λόγω της εξαιρετικής πορείας των ομάδων τους στην Euroleague.

Όμως, με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση, αισθάνθηκα την ανάγκη να μπω και να γράψω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτό που έγραψες, με εκφράζει απόλυτα!

Και επίσης να με αφήσετε να τραγουδήσω εκστασιασμένος: ΑΡΗ ΟΛΕ, ΑΡΗ ΟΛΕ, ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ :D Τέτοια χαρά για τον Άρη είχα να αισθανθώ από την εποχή της ομάδας Λιαδέλη, Ορτίθ, Σάκλεφορντ, Μπόνι (τότε με το κύπελλο Κόρατς στην Τουρκία).

Αφήστε μας λοιπόν να χαρούμε. Δεν είναι αλαζονεία, αλλά χαρά. Καταφέραμε και κερδίσαμε τον αήττητο ΠΑΟ στην έδρα του, χωρίς Γκάλινατ στη σύνθεσή μας κι έχοντας ήδη παίξει ένα δύσκολο ματς στην Ευρώπη. Αλλά κι αν κάποιοι έβγαλαν κάποια αλαζονεία για λίγο, ε big deal!

Κι όχι, δεν κοιμήθηκε ο Θεός, κανένας Θεός δεν κοιμήθηκε, απλά η ομάδα έπαιξε καλύτερα και το ήθελε περισσότερο από τον ΠΑΟ. Ούτε έχει να κάνει με φτωχούς και πλούσιους το μπάσκετ, αν το βλέπετε έτσι τότε ας καταργήσουμε την Basket League και ας παίζουν οι "πλούσιοι" μεταξύ τους ένα παιχνίδι κάθε μήνα και όποιος κάνει τις περισσότερες νίκες στέφεται πρωταθλητής. :mrgreen:

Καλημέρα σε όλους!
Εννοείται ότι σας αφήνουμε να χαρείτε, όπως χαίρονται και οι περισσότεροι άλλωστε είναι, δεν είναι Άρης.
Έχω κάνει κάμποσες αναρτήσεις σ' αυτό το τόπικ παρ' όλο που δεν είμαι Άρης και έχω πει ότι σε μια εποχή που ομάδες διαλύονται, εξαγοράζονται, αλλάζουν έδρες και επωνυμίες, αφήνουν χρέη ο Άρης είναι πρότυπο, πρότυπο για τον τρόπο που επέλεξε να εξυγιανθεί ακολουθώντας σφικτή πολιτική, μην ξεφεύγοντας απο΄την γραμμή και τελικά δικαιώνεται και με την επιλογή του να παίξει φέτος Ευρώπη. Ελπίζω η φετινή χρονιά να ολοκληρωθεί μαγικά και να γίνει αιτία να το εκμεταλλευτεί και εμπορικά με αυξημένα έσοδα να γλυτώσει και από τον βραχνά των χρεών.
Εγώ λέω και αλαζονεία να είναι, δεν είναι δικαιολογημένη; Όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με το καλάθι του Πρίντεζη οι Ολυμπιακοί ήμασταν ταπεινοί και σεμνοί ή αν παίζαμε σε σειρά αγώνων θα είχαμε πάρει την Ευρωλίγκα.
Εγώ θέλω να βλέπω τέτοιες ομάδες και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και άλλες ομάδες πετύχουν δεν πετύχουν, μακάρι να "ζηλέψουν" και οι οπαδόι του ΠΑΟΚ να γεμίζουν και το δικό τους γήπεδο.

Υ.Γ είχα γραφτεί στο φόρουμ των φίλων του Άρη (αναγκάστικα να δηλώσω ως ομάδα τον Άρη) και είχαν ένα τόπικ παλιά που σχεδίαζαν την "απόβαση" σε φόρουμ μπασκετικά και μη για να έχουν φωνή, ένα από αυτά ήταν το basketforum, κρίμα που δεν έγινε ποτέ αυτή η απόβαση, να γράφετε παιδιά, χρειαζόμαστε φιλάθλους απ' όλες τις ομάδες και από τον Άρη και από τον ΠΑΟΚ και από παντού.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tuvok

junior
Reactions: 140
Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
Αγαπημένη ομάδα: Aris

Πέμ Φεβ 08, 2024 1:25 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 12:41 pm
να γράφετε παιδιά, χρειαζόμαστε φιλάθλους απ' όλες τις ομάδες και από τον Άρη και από τον ΠΑΟΚ και από παντού.
Deal :) Αν και ως τώρα έμπαινα μόνο για ανάγνωση, θα προσπαθώ στο εξής να γράφω και τη γνώμη μου.

Δεν κάνω πλάκα πάντως, όποτε βλέπω ματς Euroleague διαβάζω παράλληλα και τα σχόλια στα αντίστοιχα νήματα των ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και ομολογώ ότι το διασκεδάζω τρομερά (ιδίως τις φορές εκείνες που αρχικά βλέπω μεγάλη απαισιοδοξία για "σίγουρη πανωλεθρία της ομάδας μας" και τελικά το ματς γυρίζει με τον πιο απίθανο τρόπο, για αυτό εξάλλου δεν αγαπάμε όλοι το μπάσκετ;)

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 691
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Πέμ Φεβ 08, 2024 3:00 pm

BillyPao έγραψε:
...
Billy, γράφω με καλή διάθεση παρότι το κάνεις υπεβολικά δύσκολο. :@#$:

Το πρόβλημα είναι ότι είσαι ανειλικρινής και σου είναι αδύνατο να είσαι αντικειμενικός.

→ Αναφέρεις τις παραπάνω βολές του Αρη, δεν είπες κάτι για τις βολές του παιχνιδιού της Δευτέρας.
→Ο ΠΑΟ είναι μόνιμα άτυχος.
→Η βαλένθια είναι ομαδούλα της σειράς, μιας που παίζει ο Ολυμπιακός μαζί τους κλπ κλπ κλπ.

Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Σε κάθε δεύτερο ποστ σου μιλάς σαν εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΟ.

Προσωπικά (δεν μιλάω για το φόρουμ) δε με ενοχλεί η παρουσία σου ούτε η γνώμη σου. Αν μη τι άλλο διασκεδάζω με τα mental gymnastics. Αλλά νταξει, σε κάποια φάση παλιώνει το αστείο.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
BillyPao

allstar

Πέμ Φεβ 08, 2024 3:20 pm

plo koon έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 3:00 pm
BillyPao έγραψε:
...
Billy, γράφω με καλή διάθεση παρότι το κάνεις υπεβολικά δύσκολο. :@#$:

Το πρόβλημα είναι ότι είσαι ανειλικρινής και σου είναι αδύνατο να είσαι αντικειμενικός.

→ Αναφέρεις τις παραπάνω βολές του Αρη, δεν είπες κάτι για τις βολές του παιχνιδιού της Δευτέρας.
→Ο ΠΑΟ είναι μόνιμα άτυχος.
→Η βαλένθια είναι ομαδούλα της σειράς, μιας που παίζει ο Ολυμπιακός μαζί τους κλπ κλπ κλπ.

Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Σε κάθε δεύτερο ποστ σου μιλάς σαν εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΟ.

Προσωπικά (δεν μιλάω για το φόρουμ) δε με ενοχλεί η παρουσία σου ούτε η γνώμη σου. Αν μη τι άλλο διασκεδάζω με τα mental gymnastics. Αλλά νταξει, σε κάποια φάση παλιώνει το αστείο.
Κοίτα, νομίζω απόλυτη αντικειμενικότητα δεν υφίσταται. Εγώ προτιμώ τουλάχιστον να μην είμαι αντικειμενικός και να το παραδέχομαι, παρά να μην είμαι και να προσποιούμαι τον αντικειμενικό. Τα της διαιτησίας για προφανή λόγο δεν μπορώ να τα σχολιάσω. Τώρα ότι λειτουργώ σαν γραφείο τύπου της ΚΑΕ, δεν το δέχομαι. Με κατηγορείς ότι γκρινιάζω που είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Επειδή δεν είμαι της άποψης να μηδενίζουμε παίκτες και προπονητές, όπως γίνεται συχνά, είμαι γραφείο τύπου; Αν είναι έτσι, να αποχωρήσω και εγώ, όπως έχουν κάνει ήδη πολλοί συνοπαδοί μου.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3581
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Φεβ 08, 2024 3:22 pm

BillyPao έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Αν απαγορεύεται να έχω γνώμη διαφορετική από αυτή της "κοινής γνώμης" για κάποιο παιχνίδι ή ομάδα επειδή δε συμφωνεί με τη δική σας, να μου το πεις να το ξέρω. Και όσον αφορά τις εκφράσεις μου, το μπασκετικό "ξύλο" είναι γνωστή έκφραση που χαρακτηρίζει ένα στυλ μπάσκετ, και σε καμία περίπτωση δεν είναι προσβλητική. Καλημέρα.
Kαλησπέρα.
Η διαφορετική γνώμη σου είναι αποδεκτή 100%. Η υπέρβαση των ορίων που έχει το φόρουμ είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Αυτά τα 2 (ελευθερία λόγου-κανόνες δημόσιας συζήτησης basketforum) δεν συγχέονται, αλληλοσυμπληρώνονται.
H αγάπη σου για τον ΠΑΟ και η υποκειμενικότητα σου είναι αποδεκτές. Οι εκφράσεις "μακάρι να αποκλειστεί", αλαζονεία , "νικάει επειδή του δίνουν βολές" δεν είναι αποδεκτές σε αυτό το φόρουμ.

Εγώ έχω τον άχαρο ρόλο δυστυχώς να τιμωρήσω/ διαγράψω/ επεξεργαστώ όλα αυτά για να μην γίνουμε ...αυτά τα site που κοροιδεύουμε. Αυτό δεν είναι περιορισμός της ελευθερίας του λόγου και δε βαπτίζεται με το ζόρι με τους όρους "φίμωση", "χούντα" που εχουν ειπωθεί ( όχι από σενα από άλλους/ παραπονο mode off).

Aν σήμερα ένας φίλος του Άρη έκανε εγγραφή για να σχολιάζει γιατί νιώθει ότι έχει χώρο και ελευθερία να εκφραστεί, είμαστε χαρούμενοι ως διαχειριστική ομάδα. Τελος offtopick από εμένα.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 691
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Πέμ Φεβ 08, 2024 3:31 pm

BillyPao έγραψε:
...
Υπάρχει διαφορά μεταξύ της "μη αντικειμενικότητας" με το να κατασκευάζεις επιχειρήματα τα οποία είναι στη βάση τους ανειλικρινή. Αν δεν το καταλαβαίνεις, οκ συμβαίνει. Αυτό που υποψιάζομαι όμως, είναι ότι το καταλαβαίνεις και το κάνεις επί τούτου. Either way, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα :peace:

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
BillyPao

allstar

Πέμ Φεβ 08, 2024 3:38 pm

plo koon έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 3:31 pm
BillyPao έγραψε:
...
Υπάρχει διαφορά μεταξύ της "μη αντικειμενικότητας" με το να κατασκευάζεις επιχειρήματα τα οποία είναι στη βάση τους ανειλικρινή. Αν δεν το καταλαβαίνεις, οκ συμβαίνει. Αυτό που υποψιάζομαι όμως, είναι ότι το καταλαβαίνεις και το κάνεις επί τούτου. Either way, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα :peace:
Το να λέω ότι είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς, είναι ανειλικρινές; Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Πέμ Φεβ 08, 2024 5:10 pm

Το πρόβλημα είναι να νομίζουμε ότι όλα τα θέματα σχετίζονται με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το αναλύσαμε παρακαλώ να συνεχίσουμε εδώ μόνο σε ότι αφορά τον Άρη.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Κυρ Φεβ 11, 2024 5:04 pm

Ωραίο ματς στην πρώτη περίοδο το Άρης - ΠΑΟΚ.
Ένταση και ενέργεια οι 2 ομάδες, κλασικά καλή εξέδρα, υψηλό σκορ, για να δούμε.

0
BillyPao

allstar

Κυρ Φεβ 11, 2024 5:43 pm

Έπεσε το σκορ στην 2η περίοδο, με τον Άρη να ρίχνει πολύ τα ποσοστά του κανοντας κακές επιλογές στην επίθεση. Ελπίζω να δούμε καλύτερο μπάσκετ στο 2ο ημίχρονο.

0
BillyPao

allstar

Κυρ Φεβ 11, 2024 5:56 pm

Ακόμα χειρότερο μπάσκετ στην 2η περίοδο.

0
BillyPao

allstar

Κυρ Φεβ 11, 2024 6:06 pm

Όσοι αποθέωναν τον Τολιόπουλο, ελπίζω να καταλαβαίνουν βλέποντας τον στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι σαν παίκτης είναι "ή του ύψους ή του βάθους".

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Άρης”