Προφανώς είναι αναφορά στη διαιτησία γιατί ακολουθείται από επιχείρημα που μειώνει το επίτευγμα του, αλλά αν το προσπεράσουμε θα δούμε ο Άρης να νικάει τον ΠΑΟ με 29-6 βολές "κατά" μέσα στο ΟΑΚΑ.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 10:57 pmΤο ''30-14 βολές'' είναι ένα στατιστικό του αγώνα, δεν είναι αναφορά στη διαιτησία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αλαζονεία που δείχνει ένα μέρος των φιλάθλων του Άρη με τη νίκη απέναντι μας, κατάφερε να χαλάσει σε κάποιο βαθμό την εικόνα που είχα σχηματίσει για την ομάδα, και είναι κρίμα. Ίσως να ήμουν υπερβολικός σε αυτό που είπα, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω τέτοιες νοοτροπίες.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 10:42 pm
Εγώ δε μπορώ να καταλαβω γιατι θελεις να είσαι μέλος αυτού του φόρουμ, παραβλέποντας κάθε κανονισμό, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες να βγάλεις "χολή" για το οτιδήποτε;
Στα 4 προειδοποιήσεις ασχολείσαι με διαιτησία, εύχεσαι ομάδα να αποκλειστεί και αναφέρεσαι σε αλαζονεία ενός σωματείου που στην ουσία είναι η "αρχή" του ελληνικού μπάσκετ για τις σημερινές γενιές.
Καλό είναι να ανασκευάσεις τα λεγόμενα σου που είναι ξεκάθαρο "flame " και να τεκμηριώσεις ότι λες μόνο με μπασκετικά επιχειρήματα.
Και σε λιγο διαστημα έχει νικήσει ΑΕΚ, πρωταθλήτρια Γερμανίας Ουλμ, Τρεντο, ΠΑΟ, Μπουντονστσοτσ, Τουρκ Τελεκομ, Πανεβεζις, Περιστέρι, ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον ίδιο, έχοντας πολλούς τραυματίες.
Το hype που υπάρχει για τον Αρη ειναι απολύτως δικαιολογημένο αυτήν την περίοδο. Για τους μπασκετικούς όμως δε μάθαμε χθες τον Καστρίτη, ο οποίος πάντα είχε ομάδες που χαιρόσουν να βλέπεις, τεχνικώς άρτια δουλεμένες.
Ο Άρης έχει προσπεράσει αυτή τη στιγμή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι στο "κεφάλαιο" ευρωπαική πορεία και αυτός με Προμηθέα(λιγότερο) διασώζονται αναμεσα στις ελληνικές συμμετοχές σε BCL/EC.
Το γεμάτο Αλεξάνδρειο με Νίκο Γκάλη παρών ανήκει στις εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε.
ΥΓ.Αλαζονείες, "μπασκετικό ξύλο", μπάσκετ των φτωχών ανήκουν στις πλατφόρμες άλλων site, συνήθως είναι γραμμένες απο πιτσιρίκια και δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη. Φαντάσου ο Καστρίτης μετά από τέτοια νίκη επί ΠΑΟ έλεγε ότι πρέπει να ρίξουμε τους τόνους.
Οπότε διάλεξε που θέλεις να ανήκεις.