Κολοσσός H Hotels - Αγωνιστικά
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1039
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
η αληθεια ειναι πως με βαση το ροστερ που εχει και την ποιοτητα αλλα και τον προπονητη, συν το νεο γηπεδο, θα περιμενε κανεις να ειναι απο τις πολυ καλες ομαδες του πρωταθληματος.
εγω το προβλημα θεωρω πως ειναι το στυλ παιχνιδιου. ενω εχει τοσους παικτες επιμενει σε αυτον τον τζακσον τοσο πολυ λες και δεν υπαρχει αλλος.
πολλες φορες παιρνει τοσο κακες προσπαθειες και χαλαει την ομαδα παρα πολυ, αλλα δεν τον βγαζει. πρεπει να παρει εναν κανονικο ασσο και να παιρνει περισσοτερες προσπαθεις ο γκριφιν, συν τον κρομα.
στους ψηλους ειναι πολυ καλα.
0
-
- Reactions: 1039
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειχα γραψει αυτο πριν λιγες μερες και τελικα με το που εφυγε ο τζακσον και πηρατε λοβ κανατε 2 τεραστιες νικες με προμηθεα και παοκ και δειχνει κλειδωνει την παραμονη.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιαν 13, 2020 3:32 pmη αληθεια ειναι πως με βαση το ροστερ που εχει και την ποιοτητα αλλα και τον προπονητη, συν το νεο γηπεδο, θα περιμενε κανεις να ειναι απο τις πολυ καλες ομαδες του πρωταθληματος.
εγω το προβλημα θεωρω πως ειναι το στυλ παιχνιδιου. ενω εχει τοσους παικτες επιμενει σε αυτον τον τζακσον τοσο πολυ λες και δεν υπαρχει αλλος.
πολλες φορες παιρνει τοσο κακες προσπαθειες και χαλαει την ομαδα παρα πολυ, αλλα δεν τον βγαζει. πρεπει να παρει εναν κανονικο ασσο και να παιρνει περισσοτερες προσπαθεις ο γκριφιν, συν τον κρομα.
πραγματικα εχει πολυ ταλεντο στα γκαρντ με λοβ-γκριφιν-κρομα-μπρειζελτον ενω και στους ψηλους εχετε ποιοτητα. θα ηταν κριμα να πεφτατε με τετοιο ροστερ.
πανιωνιος-ιωνικος-παοκ-αρης λογικα θα παιξουν για παραμονη.
0
- PeristeriBCfan
- Reactions: 486
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ηρακλής κι Κολοσσός είναι πολύ χαμηλά μς βάση το ατομικό ταλέντο που έχουν... Σπουδαία νικη σήμερα, αν κι όπως σχεδόν σε όλη τη λίγκα, βασίστηκε σε αρκετό iso κι στη μεγάλη μέρα των ποιοτικών γκαρντTracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2020 4:58 pmειχα γραψει αυτο πριν λιγες μερες και τελικα με το που εφυγε ο τζακσον και πηρατε λοβ κανατε 2 τεραστιες νικες με προμηθεα και παοκ και δειχνει κλειδωνει την παραμονη.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιαν 13, 2020 3:32 pmη αληθεια ειναι πως με βαση το ροστερ που εχει και την ποιοτητα αλλα και τον προπονητη, συν το νεο γηπεδο, θα περιμενε κανεις να ειναι απο τις πολυ καλες ομαδες του πρωταθληματος.
πραγματικα εχει πολυ ταλεντο στα γκαρντ με λοβ-γκριφιν-κρομα-μπρειζελτον ενω και στους ψηλους εχετε ποιοτητα. θα ηταν κριμα να πεφτατε με τετοιο ροστερ.
πανιωνιος-ιωνικος-παοκ-αρης λογικα θα παιξουν για παραμονη.
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- benchwarmer
- Reactions: 1536
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για τον Κολοσσό, προσωπικά θεωρώ πως σίγουρα θα είναι πιο κοντά στην 8άδα (ίσως και μέσα σε αυτήν), παρά στον υποβιβασμό.
Αμέσως μετά τη διακοπή έχει να παίξει σερί με Άρη μέσα, Λάρισα έξω και Ιωνικό μέσα. Με 2/3 (που γιατί να μην είναι και 3/3) ανεβαίνει αστραπιαία, και πράγματι η έλευση του Love ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν.
Αμέσως μετά τη διακοπή έχει να παίξει σερί με Άρη μέσα, Λάρισα έξω και Ιωνικό μέσα. Με 2/3 (που γιατί να μην είναι και 3/3) ανεβαίνει αστραπιαία, και πράγματι η έλευση του Love ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν.
0
- rhodes2020
- Reactions: 1
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 9
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Toni Kukoc
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι. Είμαι μεγάλος φαν του Λυκογιάννη!rhodes2020 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2020 11:51 amη αγωνιστική εικόνα του κολοσσού τα τελευταία 2 παιχνίδια επιτέλους συνάδει με την ποιότητα του ρόστερ του. Νομίζω οτι πλέον το ερώτημα είναι μόνο το πόσο ψηλά θα φτάσει.
0
- rhodes2020
- Reactions: 1
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ το ίδιο! Αναμφισβήτητα έχει κάνει μεγάλο έργο τις προηγούμενες 4 σαιζόν του στην Ρόδο μάλιστα με μικρότερα μπάτζετ από το φετινό, στέλνοντας ισάριθμες φορές τον κολοσσό στα πλέι οφ. Φέτος όμως νομίζω ότι έχει μεγάλο μερίδιο για την κακή εικόνα του κολοσσού μέχρι και πριν 2 αγωνιστικές ..BILL79 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2020 4:24 pmΜακάρι. Είμαι μεγάλος φαν του Λυκογιάννη!rhodes2020 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2020 11:51 amη αγωνιστική εικόνα του κολοσσού τα τελευταία 2 παιχνίδια επιτέλους συνάδει με την ποιότητα του ρόστερ του. Νομίζω οτι πλέον το ερώτημα είναι μόνο το πόσο ψηλά θα φτάσει.
0
-
- Reactions: 9
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Toni Kukoc
- Προειδοποιήσεις:
0
Και με το Χολαργό τα είχε πάει πολύ καλά. Γενικά στηρίζεται πάρα πολύ στους ξένους, στην επιλογή των οποίων είναι μετρ, αλλά φέτος οι αρχικές του επιλογές δεν του βγήκαν. Γι' αυτό με την επιστροφή του σε γνωστές επιλογές (Γκρίφιν, Λοβ) η ομάδα άρχισε να ρολάρει.rhodes2020 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2020 7:13 pmΚαι εγώ το ίδιο! Αναμφισβήτητα έχει κάνει μεγάλο έργο τις προηγούμενες 4 σαιζόν του στην Ρόδο μάλιστα με μικρότερα μπάτζετ από το φετινό, στέλνοντας ισάριθμες φορές τον κολοσσό στα πλέι οφ. Φέτος όμως νομίζω ότι έχει μεγάλο μερίδιο για την κακή εικόνα του κολοσσού μέχρι και πριν 2 αγωνιστικές ..BILL79 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2020 4:24 pmΜακάρι. Είμαι μεγάλος φαν του Λυκογιάννη!rhodes2020 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2020 11:51 am
η αγωνιστική εικόνα του κολοσσού τα τελευταία 2 παιχνίδια επιτέλους συνάδει με την ποιότητα του ρόστερ του. Νομίζω οτι πλέον το ερώτημα είναι μόνο το πόσο ψηλά θα φτάσει.
0