ΑΕΚ - Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2553
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Από πέρσι είχε συμφωνήσει ο Καράμπελας σε τριετές νομίζω, αλλά είχε δοθεί δανεικός στον Απόλλωνα. Για 5ο γκαρντ νομίζω μια χαρά είναι για την ΑΕΚ (σε έναν ρόλο παρόμοιο δηλαδή με αυτόν που είχε ο Κόνιαρης τώρα στο τέλος της σεζόν).
Συμβόλαιο και για του χρόνου έχουν και οι Φλιώνης-Πετρόπουλος. Με την απόκτηση του Καράμπελα μαζεύονται βέβαια πολλοί Έλληνες στην περιφέρεια, οπότε δεν νομίζω να μείνει παραπάνω από ένας ακόμα από την τριάδα Κόνιαρης-Παπαδάκης-Ξανθόπουλος. Αν κρατήσει πάντως και Γιάνκοβιτς-Γόντικα και πάρει και έναν ακόμα στα forwards (π.χ. Κουζέλογλου, Κασελάκη ή Χρυσικόπουλο), θα έχει φτιάξει έναν σχετικά καλό κορμό Ελλήνων.
Α, εντωμεταξύ τα ban ανέβηκαν στα 11 πάλι. Λογικά μέχρι τον Σεπτέμβριο θα φτάσουν γύρω στα 15-20, και τότε λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν θα εξαφανιστούν πάλι όλα μαζεμένα
Συμβόλαιο και για του χρόνου έχουν και οι Φλιώνης-Πετρόπουλος. Με την απόκτηση του Καράμπελα μαζεύονται βέβαια πολλοί Έλληνες στην περιφέρεια, οπότε δεν νομίζω να μείνει παραπάνω από ένας ακόμα από την τριάδα Κόνιαρης-Παπαδάκης-Ξανθόπουλος. Αν κρατήσει πάντως και Γιάνκοβιτς-Γόντικα και πάρει και έναν ακόμα στα forwards (π.χ. Κουζέλογλου, Κασελάκη ή Χρυσικόπουλο), θα έχει φτιάξει έναν σχετικά καλό κορμό Ελλήνων.
Α, εντωμεταξύ τα ban ανέβηκαν στα 11 πάλι. Λογικά μέχρι τον Σεπτέμβριο θα φτάσουν γύρω στα 15-20, και τότε λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν θα εξαφανιστούν πάλι όλα μαζεμένα

0
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... po-ti-fiba
Ωραία τακτική αυτή κλείνω παίκτες στην αρχή της σεζόν και από Απρίλιο σταματάω τις πληρωμές.
Ωραία τακτική αυτή κλείνω παίκτες στην αρχή της σεζόν και από Απρίλιο σταματάω τις πληρωμές.
2
1
1

- Reaper
- Reactions: 1753
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα εχω γραψει πολλες φορες για την επαισχυντη αυτη τακτικη της ΑΕΚ.
Εχει απολυτη ασυλια απληρωσιας επειδη εχει "ονομα".
Εγω απορω με τους παικτες που εξακολουθουν να δεχονται να πανε εκει, Ελληνες και ξενοι. Ειδικα οι Ελληνες που δεν προσφευγουν καν στα διεθνη αθλητικα δικαστηρια και δεχονται οτι θα χασουν χρηματα, ειναι τελειως αναξιοπρεπεις προς τον εαυτο τους.
Εγω απορω με τους παικτες που εξακολουθουν να δεχονται να πανε εκει, Ελληνες και ξενοι. Ειδικα οι Ελληνες που δεν προσφευγουν καν στα διεθνη αθλητικα δικαστηρια και δεχονται οτι θα χασουν χρηματα, ειναι τελειως αναξιοπρεπεις προς τον εαυτο τους.
2
2

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 952
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο συμβαινει γιατι ο προεδρος εκανε ανοιγματα (τα προηγουμενα χρονια κυριως) περαν των δυνατοτητων της ομαδας οικονομικα. Ηδη απο το 2019 ειχαν αρχισει τα πρωτα προβληματα με πληρωμες, εδω χρωσταγαμε στον Καβαδδα που επαιξε απο καθολου εως ελαχιστα. Το πλανο του συμμαζεματος των τελευταιων 2 ετων επρεπε να το ειχε εφαρμοσει νωριτεραReaper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 9:25 pmΤα εχω γραψει πολλες φορες για την επαισχυντη αυτη τακτικη της ΑΕΚ.
0
- Reaper
- Reactions: 1753
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεσα στο πλανο του συμμαζεμματος ειναι να γινονται διακανονισμοι καλοκαιρι και μετα να σταματανε να τηρουνται και να μαζευονται ban, και φτου και απ την αρχη;Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 10:02 pmαυτο συμβαινει γιατι ο προεδρος εκανε ανοιγματα (τα προηγουμενα χρονια κυριως) περαν των δυνατοτητων της ομαδας οικονομικα. Ηδη απο το 2019 ειχαν αρχισει τα πρωτα προβληματα με πληρωμες, εδω χρωσταγαμε στον Καβαδδα που επαιξε απο καθολου εως ελαχιστα. Το πλανο του συμμαζεματος των τελευταιων 2 ετων επρεπε να το ειχε εφαρμοσει νωριτεραReaper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 9:25 pmΤα εχω γραψει πολλες φορες για την επαισχυντη αυτη τακτικη της ΑΕΚ.
Αυτο δεν ειναι πλανο, ειναι κοροϊδια.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Giwrgos_AEK
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
πλανο του συμμαζεματος ειναι να μην εχεις πλεον μεγαλα συμβολαια και να εχεις ριξει το μπατζετ στο επιπεδο που ειναι τωραReaper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 10:51 pmΜεσα στο πλανο του συμμαζεμματος ειναι να γινονται διακανονισμοι καλοκαιρι και μετα να σταματανε να τηρουνται και να μαζευονται ban, και φτου και απ την αρχη;Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 10:02 pm
αυτο συμβαινει γιατι ο προεδρος εκανε ανοιγματα (τα προηγουμενα χρονια κυριως) περαν των δυνατοτητων της ομαδας οικονομικα. Ηδη απο το 2019 ειχαν αρχισει τα πρωτα προβληματα με πληρωμες, εδω χρωσταγαμε στον Καβαδδα που επαιξε απο καθολου εως ελαχιστα. Το πλανο του συμμαζεματος των τελευταιων 2 ετων επρεπε να το ειχε εφαρμοσει νωριτερα
Αυτο δεν ειναι πλανο, ειναι κοροϊδια.
οι διακανονισμοι ειναι για να διευκολυνουν την εξοφληση βασικα σε οσων χρωσταμε απο το 2021 και πριν και επειδη μιλαμε συνολικα για πολυ μεγαλο ποσο (8ψήφιο) ειναι εξαιρετικα δυσκολο ως αδυνατο να τηρηθουν. Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι που τσονταρουν (βλεπε Πολυς Χατζηιωάννου)
0
8ψηφιο;;; Δηλαδή χρωστάει 10εκ ; Υπερβολικό πόσο μου φαίνεται. Εντάξει πήρε καλούς παίκτες αλλά δεν πήρε και κανένα μεγάλο όνομα για να χρωστάει τόσα. Μου φαίνεται πολύ μεγάλο το νούμερο. Αν όντως ισχύει τέτοιο νούμερο δύσκολα η ΑΕΚ θα μπορέσει να πληρώσει τόσα πολλάGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 11:44 pmπλανο του συμμαζεματος ειναι να μην εχεις πλεον μεγαλα συμβολαια και να εχεις ριξει το μπατζετ στο επιπεδο που ειναι τωρα
οι διακανονισμοι ειναι για να διευκολυνουν την εξοφληση βασικα σε οσων χρωσταμε απο το 2021 και πριν και επειδη μιλαμε συνολικα για πολυ μεγαλο ποσο (8ψήφιο) ειναι εξαιρετικα δυσκολο ως αδυνατο να τηρηθουν. Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι που τσονταρουν (βλεπε Πολυς Χατζηιωάννου)
0
- Giwrgos_AEK
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά φαίνεται αποχωρεί ο Πετρόπουλος (με προορισμό την Καρδίτσα) κι ας έχει συμβόλαιο
https://www.aek365.org/a-930804/apoxwre ... opoulo.htm
https://www.aek365.org/a-930804/apoxwre ... opoulo.htm
0
- Giwrgos_AEK
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H AEK BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Μανόλη (Μάνο) Χατζηδάκη (23 χρ. 2μ.08).
Ο διεθνής Λεριός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, πρώην αθλητής/αρχηγός των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚBC ACADEMY - πρωταθλητής Νέων ΕΣΚΑ 2016-2017 με την ομάδα μας, πρωταθλητής Εφήβων ΕΣΚΑ 2017-2018 με την ομάδα μας, τριταθλητής Εφήβων με την ομάδα μας και μέλος της κορυφαίας 5άδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017-2018 - επιστρέφει στη «Βασίλισσα», με την οποία υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026.

Ο διεθνής Λεριός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, πρώην αθλητής/αρχηγός των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚBC ACADEMY - πρωταθλητής Νέων ΕΣΚΑ 2016-2017 με την ομάδα μας, πρωταθλητής Εφήβων ΕΣΚΑ 2017-2018 με την ομάδα μας, τριταθλητής Εφήβων με την ομάδα μας και μέλος της κορυφαίας 5άδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017-2018 - επιστρέφει στη «Βασίλισσα», με την οποία υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026.

0
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφούGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Ιουν 09, 2023 2:17 pmH AEK BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Μανόλη (Μάνο) Χατζηδάκη (23 χρ. 2μ.08).
![]()

0