Περιστέρι winmasters - Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
- yorgos
- Reactions: 4244
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ πέφτει Μυρτσος...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 7:44 pmε τοσα χρονια διπλα σε ομπραντοβιτς,ντουντα ,σφαιροπουλο ,μπαρτζωκα ολο και κατι θα εμαθε
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- pan24
- Reactions: 2435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ επικίνδυνη συνταγή να πάει για μεγάλα ονόματα(έστω για αυτό το επίπεδο) με δύσκολο χαρακτήρα μερικοί από αυτούς χωρίς να έχει εμπειρία καθόλου.
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Μούντι, Κασελακη και τον μεγάλο Αγραβάνη που αν πάρει αυτούς μάλλον καλύπτουν όλη την αύξηση στο μπάτζετ.
Πως θα τους κουμαντάρει;
Επειδή τον λένε Σπανούλη ο Μούντι θα μπει σε καλούπι;
Η ο Αγραβάνης θα είναι οκ να εχει μικρότερο ρόλο από αυτόν που έχει συνηθίσει επειδή ο Σπανούλης θα είναι ο προπονητής του;
Ο Σάρας ξεκίνησε μεν στην Ευρωλίγκα απευθείας σαν πρώτος αλλά έχοντας κάνει 2 χρονιές σαν βοηθός και σε μια ομάδα που τον έχει σαν θεο.
Ο Ζοτς επίσης ανέλαβε σε μια ομάδα της οποίας ήταν ήδη μέλος σε περίεργες συνθήκες λόγω Γιουγκοσλαβίας κλπ.
Ο Σπανούλης στο Περιστέρι αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει πολύ περισσότερο σε ένα πρότζεκτ ανάδειξης παικτών παρά σε πρότζεκτ τύπου ανεβάζουμε μπάτζετ και πάμε για την τρίτη θέση.
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Μούντι, Κασελακη και τον μεγάλο Αγραβάνη που αν πάρει αυτούς μάλλον καλύπτουν όλη την αύξηση στο μπάτζετ.
Πως θα τους κουμαντάρει;
Η ο Αγραβάνης θα είναι οκ να εχει μικρότερο ρόλο από αυτόν που έχει συνηθίσει επειδή ο Σπανούλης θα είναι ο προπονητής του;
Ο Σάρας ξεκίνησε μεν στην Ευρωλίγκα απευθείας σαν πρώτος αλλά έχοντας κάνει 2 χρονιές σαν βοηθός και σε μια ομάδα που τον έχει σαν θεο.
Ο Ζοτς επίσης ανέλαβε σε μια ομάδα της οποίας ήταν ήδη μέλος σε περίεργες συνθήκες λόγω Γιουγκοσλαβίας κλπ.
Ο Σπανούλης στο Περιστέρι αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει πολύ περισσότερο σε ένα πρότζεκτ ανάδειξης παικτών παρά σε πρότζεκτ τύπου ανεβάζουμε μπάτζετ και πάμε για την τρίτη θέση.
0
- benchwarmer
- Reactions: 1544
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει σαφής διαφορά με τις περιπτώσεις Σάρας, Ζοτς και άλλες (πχ Γιαννάκη στην Εθνική το 1997). Και αυτή είναι ότι ο Σπανούλης θα πάει σε ένα τελείως ξένο και καινούριο περιβάλλον για αυτόν. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την σχέση του και με την διοίκηση και κυρίως με τον κόσμο της ομάδας.
Θα φανεί από τις μεταγραφές το ποιό είναι το πρότζεκτ γενικά, και θα κρίνουμε μετά.
Για να απαντήσω και σε πιο πάνω ερώτηση, βοηθός του θα είναι μάλλον ο Σάββας Καμπερίδης (με παρουσία ως head coach στον Άρη, αλλά και στο Λαύριο φέτος μετά τον Σερέλη), ενώ ως team manager ο Σπανούλης ήθελε τον... Ζήση, αλλά δεν προχώρησε και μάλλον πάμε σε Γιώργο Τσιάρα. Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων αύριο μεθαύριο.
Θα φανεί από τις μεταγραφές το ποιό είναι το πρότζεκτ γενικά, και θα κρίνουμε μετά.
Για να απαντήσω και σε πιο πάνω ερώτηση, βοηθός του θα είναι μάλλον ο Σάββας Καμπερίδης (με παρουσία ως head coach στον Άρη, αλλά και στο Λαύριο φέτος μετά τον Σερέλη), ενώ ως team manager ο Σπανούλης ήθελε τον... Ζήση, αλλά δεν προχώρησε και μάλλον πάμε σε Γιώργο Τσιάρα. Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων αύριο μεθαύριο.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
καπως ετσι το εγραψα κι εγω αν και ο σπαν ειναι αρρωστακι με το μπασκετ οποτε τον εχω ικανο να τα καταφερει ωραιοταταyorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 7:52 pmΕδώ πέφτει Μυρτσος...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 7:44 pm
ε τοσα χρονια διπλα σε ομπραντοβιτς,ντουντα ,σφαιροπουλο ,μπαρτζωκα ολο και κατι θα εμαθε
0
- yorgos
- Reactions: 4244
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ναι και στα δύο ερωτήματα. Δηλαδή θα την πει ο Μούντι στο Σπανούλη;Δηλαδή έστω ότι παίρνει Μούντι, Κασελακη και τον μεγάλο Αγραβάνη που αν πάρει αυτούς μάλλον καλύπτουν όλη την αύξηση στο μπάτζετ.
Πως θα τους κουμαντάρει;
Σπανούλης είναι, δε νομίζω να υπάρξουν τίποτε θέματα, δεν του είπαν να κοουτσάρει και το Μίροτιτς, είναι σαφής η διαφορά καριέρας και το δέος που θα πρέπει να υπάρχει προς το μέγεθός του (ξέρεις-ξέρεις, ως προς το μέγεθος, που έλεγε και η Καιτούλα).
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- mixalisgate7
- Reactions: 1472
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 530
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μην το κουράζουμε και πολύ
, παρόλο που το Περιστέρι μου ήταν ανέκαθεν συμπαθές ως ομάδα εδώ είναι η λίστα που λογικά θα ψωνίσει φέτος.
Να τον δούμε σαν κόουτς τον Σπανούλη και μετά να τον κρίνουμε, πάντως το να δίνεις τέτοιο μπάτζετ σε πρωτοεμφανιζόμενο προπονητή κάπου είναι παράλογο. Θυμίζω για τους νεώτερους ότι ο Ιτούδης πήρε μεγάλο μπάτζετ στην Banvit, όταν πρωτοξεκίνησε, τα πήγε σχετικά καλά και όταν έφυγε άφησε στην ομάδα τέτοιο οικονομικό χαός (δεν έφταιγε ο ίδιος φυσικά σε αυτό) που μετά από λίγα χρόνια η ομάδα διαλύθηκε. Ελπίζω/εύχομαι στο Περιστέρι να υπάρξει σύνεση.

Να τον δούμε σαν κόουτς τον Σπανούλη και μετά να τον κρίνουμε, πάντως το να δίνεις τέτοιο μπάτζετ σε πρωτοεμφανιζόμενο προπονητή κάπου είναι παράλογο. Θυμίζω για τους νεώτερους ότι ο Ιτούδης πήρε μεγάλο μπάτζετ στην Banvit, όταν πρωτοξεκίνησε, τα πήγε σχετικά καλά και όταν έφυγε άφησε στην ομάδα τέτοιο οικονομικό χαός (δεν έφταιγε ο ίδιος φυσικά σε αυτό) που μετά από λίγα χρόνια η ομάδα διαλύθηκε. Ελπίζω/εύχομαι στο Περιστέρι να υπάρξει σύνεση.
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 956
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα φτιαξει ομαδαρα ο μπιλης μαλλον,τον βοηθαει και ο μανατζερ του..Αν ενα ειναι σιγουρο για τον κοουτς σπανουλη ειναι οτι θα εχει τον σεβασμο απολους τους παικτες,τουλαχιστον στην αρχη της καριερας του..Αν του κουνηθει ο μουντι πχ θα τον στειλει αδιαβαστο και θα μπει αυτος να παιξει,παιζει να ειναι καλυτερος ακομα και τωρα
Οτι θα φτασει το επιπεδο του σαρας εγω το εχω σιγουρο..μετα θα δειξει αν θα μπορει να διαχειριστει τεραστιες προσωπικοτητες,ο σαρας πχ δεν μπορει οπως αποδειχτηκε κατι που φοβαμαι και για τον σπανουλη.
Εντωμεταξυ οσοι λενε οτι δεν εχει εμπειρια δεν σκεφτονται οτι απο σφαιρο και μετα αυτος ηταν σχεδον προπονητης

Οτι θα φτασει το επιπεδο του σαρας εγω το εχω σιγουρο..μετα θα δειξει αν θα μπορει να διαχειριστει τεραστιες προσωπικοτητες,ο σαρας πχ δεν μπορει οπως αποδειχτηκε κατι που φοβαμαι και για τον σπανουλη.
Εντωμεταξυ οσοι λενε οτι δεν εχει εμπειρια δεν σκεφτονται οτι απο σφαιρο και μετα αυτος ηταν σχεδον προπονητης

1
1

- PeristeriBCfan
- Reactions: 510
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανακοινώθηκε κι ο Τζουστον
https://peristeribc.gr/el/view/o-sakour ... -peristeri
Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αυτού του πειράματος (κι αυξημένο μπάτζετ & ένας θρύλος του μπάσκετ αλλά εντελώς rookie στην προπονητική),αλλά ένα είναι σίγουρο: το sub του Περιστερίου θα πάρει φωτιά
https://peristeribc.gr/el/view/o-sakour ... -peristeri
Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αυτού του πειράματος (κι αυξημένο μπάτζετ & ένας θρύλος του μπάσκετ αλλά εντελώς rookie στην προπονητική),αλλά ένα είναι σίγουρο: το sub του Περιστερίου θα πάρει φωτιά
1
1

Favorite players: Kobe Bean Bryant