δε θα επιμείνω για τα ποσά γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα πόσα θα πάρει ο Χεζόνια και πού θα πάει, θα το δούμε σχετικά άμεσα αυτό. ούτε και για το χαρακτήρα του και το τι λένε στη Βαρκελώνη έχω ιδέα και φυσικά δεν αμφισβητώ όσα λες.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 22, 2021 2:19 amΗ ΚΑΕ έκανε ότι μπορούσε με τα χρήματα που διαθέτει. Έξυσε ταβάνι αν δεν το τρύπησε κιόλας.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 22, 2021 2:11 am
με την ΚΑΕ θα έπρεπε να τα έχεις, όχι με το Χεζόνια. αν το δεις αντικειμενικά η πρόταση που του κάνατε δεν είναι χαμηλή, είναι υποτιμητική. ουσιαστικά του ζητήσατε να πάρει 600 χιλιάρικα (αν θέλει παραπάνω να τα βρει με τη Μπαρτσελόνα), να παίζει με βασικό τον Παπαπέτρου του ενός εκατομμυρίου στο 3 και να συμπληρώνει στο 4 (που δε θέλει). δε την κάνεις στο Χεζόνια αυτή την πρόταση.
δεν είναι ότι του κάνατε μια καλή πρόταση και θα πάει αλλού για 100 χιλιάρικα.
Για ποιον Χεζόνια μιλάς; Γι' αυτόν που όπως γραφόταν κι εδώ, αν βγει στην αγορά, θα χτυπήσει 1.5 εκ;
Νομίζω το βλέπεις εντελώς λάθος. Σούπερ μάθημα για τον ΠαναθηναΙκό, αυτό που πήρε.
Κι όχι, δεν έχει αυτοσεβασμό ο Κροάτης (όπως γράφεις σε ένα άλλο ποστ).
Πολύ δούλεμα, έριξε όλον αυτόν τον καιρό.
Τα λέγανε και στη Βαρκελώνη.....
Τέλος, δεν είναι 600χιλ. Είναι 800χιλ. 1.6 τη 2ετία.Αν βρει παραπάνω από 1εκ στην Μπάγερν π.χ, να το κουβεντιάσουμε.
Όσο για την ύπαρξη του Παπαπέτρου την ήξερε μια χαρά και την επικροτούσε όταν έκανε την ανανέωση ο Πάπι με τα "μπράβο κα....ρη".
στο δικό μου το μυαλό πάντως α) δε λες σε παίκτη με την καριέρα του Χεζόνια "θα πάρεις τόσα μείον τη ρήτρα της νυν ομάδας σου", αυτά τα κάνεις σε κάνα Χαραλαμπόπουλο, β) δε τον βγάζεις στη σέντρα επειδή αργεί να απαντήσει, αυτό είναι τέρμα αντιεπαγγελματικό και ντιπιτζιδικό.
από αυτά που έχουν βγει προς τα έξω (από την ίδια την ΚΑΕ) αυτό που είπαν στο Χεζόνια είναι "ναι μεν έχουμε συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα για τη ρήτρα σου, αλλά δε μπορούμε να δώσουμε 400 χιλιάρικα και ό,τι και να δώσουμε στο τέλος θα αφαιρεθεί από το συμβόλαιο σου. επίσης ο Παπαπέτρου που παίζει στη θέση σου έχει ήδη ανανεώσει με περισσότερα και θα χρειαστεί να παίζεις και τεσσάρι που δε σου αρέσει, όπου και εκεί πριν από εσένα συμφωνήσαμε με τον Γουάιτ".
και ο κάθε random Γαυροκτόνος_13 θα το σκεφτόταν να πει ναι σε μια τέτοια πρόταση, πόσο μάλλον ο Χεζόνια.