basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 19, 2021 4:57 pm
JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 19, 2021 4:52 pm
[
Καλα ειναι διαφορετικό να λες πως ο οσφπ εκανε προταση στον Μητογλου που αν ρωτάς εμενα ήταν δεδομένο πως θα συμβεί, θα ταν βλακες οι αφοι αν δεν το προσπαθούσαν εστω.. κι ειναι διαφορετικό να λες πως η βόμβα για την οποία μιλάς εδω κι ενα μήνα ειναι ο Μητογλου που πλέον είναι πολυ κοντά και του δίνεις 3,6 για 3 χρόνια!! Είπε οχι σε αυτο ο Μητο για να πάρει τα κατω απο 2 σε 2 χρόνια από αρμανι και να παιζει πισω απτον Λεντει. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό. Και τωρα κάποιος είπε στο τοπικ του οσφπ πως ενας αλλος δημοσιογράφος είπε πως τελος οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή από εκεί που λέγαμε για Ντορσει για Μητογλου παίζει και να μην έρθει κανείς.
Παρολα αυτα δεν τα βάζω με τον δημοσιογράφο, εκείνος τη δουλειά του κανει όπως και οι μάνατζερ κάνουν τη δουλειά τους και πετανε νούμερα μπας και ανεβει το κασε του παιχτη τους. Με τους συνοπαδους μου τα βάζω που τρελαίνονται με το καθε tweet που βλέπουν.. εγω το αποκλείω παντως ο Ολυμπιακός να προτεινε ποτε τόσα λεφτά στον Ντινο.
Δεν είπε ότι είναι " πολύ κοντά". Μπορείς να το τσεκάρεις κι εδώ είμαστε.
Να ξέρεις ότι σε τέτοιες ηλικίες το, 3τές δεν είναι καθόλου θελκτικό για τον παίκτη.
Τα υπόλοιπα στα εξηγώ πιο πάνω. Το γιατί προτίμησε την Αρμάνι με λιγότερα χρήματα (τοξικότητα ένεκα του δίπολου και πολύ καλύτερες προοπτικές στην Αρμάνι).
Ξένο 2ρι (αν δεν έρθει ο Τάιλερ) στον Ολυμπιακό θα έρθει, Και ΈΛληνας σέντερ.
Μην ανησυχείς για τον Ολυμπιακό. Είναι σε καλό δρόμο.
Αν είναι κάποιος χαμένος στην ιστορία αυτή δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά ο Παναθηναϊκός. Να τα λέμε όλα.
* Εσύ καλέ μου Τζόνι το αποκλείεις γιατί δεν μπορείς να δεχθείς ότι ο Παναθηναϊκός πια, έχει πολύ μικρότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Είπαμε τα βλέπεις όλα πράσινα. Εδώ τις προάλλες έγραφες " παίδες έρχεται ο Ζέλικο¨. Ούτε ¨παίζει να΄έρθει" ούτε "ακούγεται" . Δεν είναι κακό που είσαι φόλα Παναθηναϊκός. Δεν μοιράζουμε πιστοποιητικά φιλάθλου ιδιότητας. Αφού σου αρέσει και σε γεμίζει καλά κάνεις. Έτσι κι αλλιώς βλέπω ότι έχεις κι αίσθημα του δικαίου και καλοσύνη. Αυτό μετράει στο τέλος της μέρας. Αν ήσουν χουλιγκάνος, δεν θα σε "βλεπα" καν.
Φίλε basket μαρεσουν οι συζητήσεις μαζί σου και φαίνεται πως ξερεις για το άθλημα.. πολλές φορές γίνεσαι ειρωνικός και μιλάς με ενα δασκαλιστικο ύφος λες και γνωριζόμαστε χρονια , αυτές τις φορες προσπαθώ να μην απαντώ αλλα θα το κάνω τώρα. Στα λέω φιλικά γιατί μπορεί εσυ να μην το καταλαβαίνεις, δεν βοηθάς τον διάλογο όταν γράφεις ετσι...
Το αν εγω βλέπω με πράσινα γυαλιά και μιλαω οπαδικα ο καθένας το αποφασίζει με το δικό του κριτήριο, εσύ μάλλον έχεις το δικό σου και βγάζεις κάποια συμπεράσματα τα οποία όμως τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα δεν συμβαδίζουν με τα δικά μου.
Ξέρω πολύ καλά σε τι κατάσταση είναι ο παναθηναϊκός σε τι κατάσταση είναι ο ολυμπιακός αλλα και πως ήταν τη προηγούμενη τη 3ετια , αυτή τη κατάσταση θέλω να αποφύγει η ομαδα μου πάση θυσία. Δεν θέλω δηλαδή μια ομαδα όπου θα παιρνει 900χιλ ο Ματζαρης , 900χιλ ο Παπανικολαου και με ξενους τους Γουολτερς , Ρομπερτς, Μακλιν , Γουιλτζερ και παει λεγοντας. Ειναι η πρώτη σεζόν μετα απο παρα πολλά χρόνια που δεν μπαίνουμε 8αδα. Το μπατζετ ειναι αισθητά μειωμένο αλλα ολα τα αλλα που βλέπουμε δεν δικαιολογουνται, καθυστερούμε να βρουμε προπονητή και να ξεκινήσουμε τις μεταγραφές παρα πολυ..
Γενικα για μπασκετ βλέπω κανα νέο στο sdna και γράφω εδώ, επίσης που και που γράφω στο hoopfellas και μεχρι εκει , δεν ασχολούμαι παραπάνω, βλέπω πολλούς αγώνες επίσης και παίζω που και που. Στο hoopfellas έρχομαι σε ρήξη σχεδόν συνέχεια με συνοπαδους μου που πετάνε σε σύννεφα και περιμένουν πως θα επιστρέψουμε στο 2009 αμεσα, προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής, τα ροστερ που γράφω τοσο καιρο ακουμπάνε τα 6-7 εκατ , όσα έχουν πει δλδ απτο sdna που πέφτουν μεσα γενικα σε αυτά που λένε όπως τωρα ειπαν πως ο Μητο παει αρμανι πρώτοι από όλους κι οτι 2η επιλογή του είμαστε εμείς αλλα δύσκολο.
Το οτι έγραψα για Ζοτς το έκανα για να μεταφέρω κάποια πληροφορία που "επαιζε" δεν είπα πως το πιστεύω και εννοείται το είπα για να ευθυμήσουμε, αν το πίστευα θα το αναπαρήγαγα πολυ περισσότερο. Απο εκει και περα για τον χαμένο παναθηναϊκό που θα του φύγει ο Διαμαντίδης απτην διοίκηση, που θα χάσει ολους του τους παιχτες (φοβάμαι μην μας πάρουν τον Μποχω αν παίξει καλά στο προολυμπιαλο) και για τον Ολυμπιακό που ειναι σε καλο δρόμο και θα παρει Ντορσει , Μητογλου και δεν ξερω εγω ποιον αλλον δεν εχω να πω κάτι, θα ξέρουμε τον Σεπτέμβρη. Εχω γράψει πολλά στο φόρουμ και για τον Μήτογλου έγραψα αναλυτικά χθες , αν θες να κρατήσεις το "έρχεται ο Ζοτς παιδες" απο ολα αυτα δικαίωμα σου.
ΥΓ. Για να μην παρεξηγούμαι, απέχει παρα πολυ το θα παρουμε Χενρυ κι απο πισω Λαπροβιτολα , στο 2 Ντορσει και Νέντοβιτς μαζι θα μείνουν φυσικα Χεζονια Μητο Παπι και θα πάρουμε και σεντερ παιχταρα απτο θα μείνετε με ασο των 500χιλ κι απο πισω τον Μουρατο. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, οντως εχεις δικιο εχουν αλλάξει οι εποχές για τον παο αλλα δεν θα τα βάψουμε και μαύρα