Euroleague Round 12: Panathinaikos vs Monaco
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 965
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
gkostas37 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 8:16 pmΑμυντικά όποτς αποφασίζουν να σοβαρευτούν κάτι γίνεται. Απλά βαριούνται να παίξουν άμυνα, γιατί περί βαρεμάρας μιλάμε όταν τρώνε τόσο εύκολα πόντους, η διαφορά ανοίγει και μετά καταφέρνουν και την μαζεύουν. Είναι απίστευτα μπλαζέ και αυτό είναι τεράστια ευθύνη του προπονητή. Ειδικά Σλούκας και Όσμαν αμυντικά είναι τραγικοί.
0
-
- Reactions: 1806
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραίο κόλπο και το να σου κάνουν φάουλ στη ντρίμπλα και 2 δευτερόλεπτα μετά να προσποιείσαι ότι θα σουτάρεις 3ποντο. Πήρε 3 βολές απτο πουθενά ο Ντιαλο στο κέντρο και άλλες 3 μόλις τώρα ο Οκομπο σε φάουλ ξεκάθαρα πάνω στη ντρίμπλα. Για το goaltending του Παπαγιάννη που ακούμπησε διχτακι δεν συζητάμε καν.sardanapalos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 7:59 pmΩραίο κόλπο αυτό, αγκωνιά στο κεφάλι, καρφώνεις και μετά ας πάρουν οι άλλοι κατοχή και δύο βολές και οι σπίκερ να λένε ότι δεν γυρνάει πίσω η φάση. Είχα βρει την υγεια μου πέρυσι που δεν έβλεπα μπάσκετ, δεν ξέρω αν φταίω εγώ, αλλά βλέπω συνεχώς σφυρίγματα χωρίς λογική (δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ κάποιου, απλώς δεν έχουν ιδέα τι σφυρανε), τοξικότητα πολύ μεγαλύτερη του ποδοσφαίρου (Μπαρτζώκας πχ που τσακώνεται σε κάθε γήπεδο, Nunn μια τεχνική ή αντιαθλητικό ανά παιχνίδι αν είναι δυνατόν κλπ).
Δεν ξέρω πως έχει χαλάσει τόσο αυτό το άθλημα..
2
2
- gkostas37
- Reactions: 304
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ντίνος πάνω που είπαμε ότι ξύπνησε, συνεχίζει στον παλιό κακό του εαυτό. Αθλιος σε άμυνα και επίθεση. Μπραουν σε κάποια δική του διάσταση. Ο,τι κάνει ο Ναν και ο Λεσρο και αυτοί επιθετικά κυρίως. Πραγματικά η σημερινή εικόνα δεν είναι για ομάδα που θέλει να πάει Φ4.
ΥΓ Ο Γκριγκόνις πότε επιστρέφει; Ο Καλαϊτζάκης πόσο πιο κακός να είναι από τον Όσμαν που σέρνει το κορμί του απόψε; Επιπλέον, ο Κωστακουμπρος γιατί δεν παίρνει καμία ευκαιρία; Πέρσι τον έσωσε τον Αταμάν με τον Πολωνό που είχε φέρει.
ΥΓ Ο Γκριγκόνις πότε επιστρέφει; Ο Καλαϊτζάκης πόσο πιο κακός να είναι από τον Όσμαν που σέρνει το κορμί του απόψε; Επιπλέον, ο Κωστακουμπρος γιατί δεν παίρνει καμία ευκαιρία; Πέρσι τον έσωσε τον Αταμάν με τον Πολωνό που είχε φέρει.
0
-
- Reactions: 945
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 945
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις: