Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 03, 2024 7:24 am

chainsaw έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 6:36 am
kein έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 6:15 am

Κανείς δεν περίμενε να ακούσει τίποτα περισσότερο, έτσι είναι τα "βαμμένα" sites, όλων των ομάδων. Αν δεις κι εμείς σκωπτικά το αντιμετωπίσαμε το θέμα, είπαμε να είμαστε υποστηρικτές αλλά μην μας υποτιμάνε και την νοημοσύνη ! Το κακό είναι πως υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν αυτά, αν δεις σχόλια θα καταλάβεις (και δεν μιλάω μόνο για το SDNA, υπάρχουν για όλα τα γούστα και τις αποχρώσεις :hammer: )
Σωστά. Αλλά δυστυχώς και πολλοί λογικοί και σοβαροί πέφτουν στην λούπα να τους ακούσουν μπας και πουν κάποιο σημαντικό ή ενδιαφέρον νεο για την ομάδα τους.
Όλοι την έχουμε πατήσει κάποια (ή και περισσότερες) φορά, λογικό γιατί εκεί "πατάνε" κι αυτοί για να έχουν επισκεψιμότητα, στον ενθουσιασμό ή την ανησυχία μας για την ομάδα που αγαπάμε. Παράλογο είναι να την έχουμε πατήσει πολλές φορές και να συνεχίζουμε να τρώμε σανό. Ευτυχώς εδώ μέσα η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι συνειδητοποιημένοι και "κράζουν" τέτοιες συμπεριφορές από κάθε "βαμμένο" site. Κυρίως μπαίνουμε όταν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε κανένα σοβαρό νέο.

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

allstar
Reactions: 1717
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 03, 2024 12:16 pm

chainsaw έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 5:40 am
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 12:24 am

Πολύ συγκινητικό. Αυτές είναι πραγματικές αξίες ομάδας, αυτό σημαίνει δεν πουλάω τους παιχτες μου. Αν δεν τους υπολογίζω τους αφήνω να φύγουν να πάνε να παίξουν, δεν τους κρατάω ως 15ους να γυαλίζουν τον πάγκο και να τους έχω καβατζα μήπως κι έχω κάναν τραυματισμο...

Μακάρι να βγει αληθινός ο Ataman και όντως να γίνει παιχταράς ο Balce σε λίγα χρόνια και να επιστρέψει στην ομάδα.
Αλήθεια; Δηλαδή ο Μωραιτης είναι βασικουρα, Ε; Ο Σαμοντουροβ επίσης έχει χρόνο συμμετοχής και βελτιώνεται στον Παναθηναϊκό.
Μιλάει ο "έχω αλλάξει 10 προπονητές και 200 παίκτες σε 12 χρονια". "Ο παρκάρω την ομάδα, την αφήνω στο έλεος του Θεού, αλλά άμα χάσω, διώχνω τους πάντες επειδή έχασαν. Ακόμα και ον παίκτη σημαία του συλλόγου" . " Ο αγοράζω τον παίκτη σημαία του αιώνιου, γιατί δεν έχω στον ήλιο μοιρα, τον κάνω με τη μια αρχηγό και μετά κουνάω το δάχτυλο σε αυτόν που τον έκανε παίκτη, επειδή τάχα μου τον απέρριψε"
Συγκρίνεις τον Μωραΐτη που είναι καθαρά συμπληρωματικος Έλληνας παίχτης και για ακριβώς αυτόν τον ρόλο υπέγραψε και τον 17χρονο Σαμοντούροφ με τον McKissic και τον Wright? Ακόμα και με τους Mitrou Long και Λαρεντζάκη που έχουν μια καριέρα.... αυτούς εσείς τους έχετε για να κουνάνε τις πετσέτες κι άλλους τόσους να παίζουν 10λεπτα, μην και τους διώξετε και τους πάρει κάνας άλλος. Εμείς αφήσαμε Βιλντοζα να ρθει σε σας και του πληρώσαμε και αποζημίωση, αντίστοιχα και με τον Balcerowski.

Δεν ξέρω τα υπόλοιπα που λες για τον Γιαννακοπουλο, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Αφοί απτο my way ακολούθησαν φέτος ακριβώς αυτή τη συνταγή που περιγράφεις. Όλα καλά chillpill.gif.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

a1greece
Reactions: 499
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 03, 2024 12:37 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 12:16 pm
chainsaw έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 5:40 am

Αλήθεια; Δηλαδή ο Μωραιτης είναι βασικουρα, Ε; Ο Σαμοντουροβ επίσης έχει χρόνο συμμετοχής και βελτιώνεται στον Παναθηναϊκό.
Μιλάει ο "έχω αλλάξει 10 προπονητές και 200 παίκτες σε 12 χρονια". "Ο παρκάρω την ομάδα, την αφήνω στο έλεος του Θεού, αλλά άμα χάσω, διώχνω τους πάντες επειδή έχασαν. Ακόμα και ον παίκτη σημαία του συλλόγου" . " Ο αγοράζω τον παίκτη σημαία του αιώνιου, γιατί δεν έχω στον ήλιο μοιρα, τον κάνω με τη μια αρχηγό και μετά κουνάω το δάχτυλο σε αυτόν που τον έκανε παίκτη, επειδή τάχα μου τον απέρριψε"
Συγκρίνεις τον Μωραΐτη που είναι καθαρά συμπληρωματικος Έλληνας παίχτης και για ακριβώς αυτόν τον ρόλο υπέγραψε και τον 17χρονο Σαμοντούροφ με τον McKissic και τον Wright? Ακόμα και με τους Mitrou Long και Λαρεντζάκη που έχουν μια καριέρα.... αυτούς εσείς τους έχετε για να κουνάνε τις πετσέτες κι άλλους τόσους να παίζουν 10λεπτα, μην και τους διώξετε και τους πάρει κάνας άλλος. Εμείς αφήσαμε Βιλντοζα να ρθει σε σας και του πληρώσαμε και αποζημίωση, αντίστοιχα και με τον Balcerowski.

Δεν ξέρω τα υπόλοιπα που λες για τον Γιαννακοπουλο, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Αφοί απτο my way ακολούθησαν φέτος ακριβώς αυτή τη συνταγή που περιγράφεις. Όλα καλά chillpill.gif.
(...)Ο Μακκισικ μενει στην ομαδα ακριβως επειδη εχει αγαπηθει εδω και τον σεβονται ολοι για οσα εχει προσφερει και για το χαρακτηρα του. Απο κει και περα τι θα μπορουσε να γινει δηλαδη; Να παιζει με το ζορι 20λεπτα, ενω πλεον δεν ανταποκρινεται αγωνιστικα; Ή να τον διωξουμε; Μετα θα λεγατε οτι τον πεταξαν σαν στημενη λεμονοκουπα χαχα.

(...)

Τον ρωτησες τον Λαρεντζακη, αν προτιμαει να παιρνει 250 και να παιζει στον Προμηθεα αντι να κουναει την πετσετα για 700 χιλιαρικα στον Ολυμπιακο της ευρωλιγκας; Επιλογη του ειναι και νομιζω πως φαινεται οτι περναει πολυ καλα στον Ολυμπιακο. Και στα ματς της Α1 παιζει μινιμουμ 20 λεπτα. Εκει που μπορει, μπαινει και παιζει

Οσο για τον Ραιτ, αν κουραστει να ειναι τριτο σεντερ, θα ψαχτει απο μονος του να φυγει. Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ για το μελλον του. Θα επρεπε να καταλαβαινεις βεβαια, οτι ετσι γινεται στους σοβαρους συλλογους με προγραμμα. Υπαρχουν νεαροτεροι παικτες που ερχονται απο πισω και σταδιακα αποκτουν μεγαλυτερο χρονο και ρολο. Εσεις μπορει να προτιματε να τους αγοραζετε ετοιμους. Οκ

(...). Κατηγορεις τον Ολυμπιακου που ολη τη σεζον δινει ανα ματς μινιμουμ 6-7 λεπτα χρονο συμμετοχης σε 10+ παικτες της 12αδας, ενω στην ομαδα σου, που σεβεται κλπ. οι 4 στους 12 ηταν περυσι ΜΟΝΙΜΩΣ παρκαρισμενοι στον παγκο και αν εμπαιναν καμια φορα στο παρκε, με το πρωτο λαθος γυρνουσαν στον παγκο

8
8 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τρί Σεπ 03, 2024 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσωπική Αντιπαράθεση
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 2437
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Σεπ 03, 2024 2:41 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 6:29 am
Την γνωμη μου για τον Αταμαν την εχω πει . . Για μενα ισως να ειναι ο τοπ recruiter
ε οχι δα

Εικόνα

2
2 Εικόνα
Christofis

a1greece
Reactions: 544

Τρί Σεπ 03, 2024 2:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 6:29 am
Την γνωμη μου για τον Αταμαν την εχω πει . . Για μενα ισως να ειναι ο τοπ recruiter
ε οχι δα

Εικόνα
Με εστειλες αν και ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα αργυρης ειχε καλο ματι σε μεταγραφες ξενων απο τα πανερια

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Σεπ 03, 2024 2:50 pm

JohnnyPao έγραψε:

Αν δεν τους υπολογίζω τους αφήνω να φύγουν να πάνε να παίξουν, δεν τους κρατάω ως 15ους να γυαλίζουν τον πάγκο και να τους έχω καβατζα μήπως κι έχω κάναν τραυματισμο...

διορθωση

δεν τους κραταω καβατζα μηπως και εχω τραυματισμο
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα τραματιστουν και θα σκατζαρει ο ενας τον αλλον στους αλληλοτραυματισμους που θα εχουν

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Σεπ 03, 2024 2:53 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 2:42 pm
τουλουμπα έγραψε:

ε οχι δα

Εικόνα
Με εστειλες αν και ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα αργυρης ειχε καλο ματι σε μεταγραφες ξενων απο τα πανερια
για να ψωνιζει απτα πανερια καλος ειναι,οταν χρειαστει να ανεβει επιπεδο και να ψωνισει απτο μπακαλικο της γειτονιας κωλωνει το πραγμα :welcome:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1060

Τρί Σεπ 03, 2024 3:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 8:35 pm
Πολύ συγκινητικό. Αυτές είναι πραγματικές αξίες ομάδας, αυτό σημαίνει δεν πουλάω τους παιχτες μου. Αν δεν τους υπολογίζω τους αφήνω να φύγουν να πάνε να παίξουν, δεν τους κρατάω ως 15ους να γυαλίζουν τον πάγκο και να τους έχω καβατζα μήπως κι έχω κάναν τραυματισμο...

Μακάρι να βγει αληθινός ο Ataman και όντως να γίνει παιχταράς ο Balce σε λίγα χρόνια και να επιστρέψει στην ομάδα.
Υπερβάλλεις .Δεν του βγήκε δεν τον χρειαζόταν πήρε άλλον να του κάνει δουλειά .Απλα πράγματα.Εξαλλου όσο δεν …έβρισκε τον κρατούσε ακόμα κ τώρα μόνο για τις….προπονησεις της….προετοιμασιας ενώ έψαχνε.Με Γιουρτσεβεν και Κωστακουμπο έχεις τρεις για …μια θέση .ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν έχει περισσότερους κ ειδικα ο Αταμαν με το ζόρι χρειάζεται….δυο ,σύμφωνα με όσα έδειξε περσυ.Τον…τρίτο τον έχει καβάτζα οπως λες .Δεν έχει σχέση με …καμία αξία ομάδας αλλα με το ρεαλισμό τι χρειάζεται η ομάδα (και καλα κάνει).Άχρηστη μπηχτή κανεις .

3
3 Εικόνα
JohnnyPao

allstar

Τρί Σεπ 03, 2024 7:30 pm

Πιστεύετε θα μπορούσε να χωρέσει με κάποιο τρόπο ο Μισιτς στο ροστερ αν έμενε ελεύθερος στα μέσα της σεζόν?

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 323
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 03, 2024 7:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πιστεύετε θα μπορούσε να χωρέσει με κάποιο τρόπο ο Μισιτς στο ροστερ αν έμενε ελεύθερος στα μέσα της σεζόν?
Αφού χώρεσαν οι ΔΔ, Σάρας, Σπανούλης γιατί να μην χωρέσουν και οι Σλούκας, Μίσιστς, Ναν ;
Εντάξει ο Λορέντζο θα έχει ρόλο ας πούμε Χατζηβρέτα και περισσεύει ο ... Γκράντ ! :cool: τώρα που το σκέφτομαι, θα είναι λίγο υπερβολή !!! :shot:

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

allstar

Τρί Σεπ 03, 2024 7:51 pm

kein έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 7:43 pm
JohnnyPao έγραψε:
Αφού χώρεσαν οι ΔΔ, Σάρας, Σπανούλης γιατί να μην χωρέσουν και οι Σλούκας, Μίσιστς, Ναν ;
Εντάξει ο Λορέντζο θα έχει ρόλο ας πούμε Χατζηβρέτα και περισσεύει ο ... Γκράντ ! :cool: τώρα που το σκέφτομαι, θα είναι λίγο υπερβολή !!! :shot:
Την άμυνα του Grant τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Έστω ότι τον βάζεις να παίζει αποκλειστικά στο "3" και να στριμωχτεί εκεί με τον Παπαπέτρου και τον Grigonis.

Στα γκαρντ και πάλι δεν βγαίνει. Από 25 λεπτά οι Nunn & Micic, ένα 20λεπτο ο Σλουκας και θα παίζει 10 λεπτά ο Brown? Γίνεται να παίζει 10 λεπτά ο Brown?

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 601
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Σεπ 03, 2024 8:20 pm

JohnnyPao έγραψε:
Όχι φίλε αν δεν φύγει κάποιος ο Σλούκας πχ όχι δεν χωράει δεν είναι το 2k25

0
yawn.brigade

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Σεπ 03, 2024 8:31 pm

JohnnyPao έγραψε:
στη μέση της σεζόν ο Σλούκας θα είναι 35 και ο Μπράουν 34,5. προφανώς θα παραμένουν σούπερ παίκτες (γι' αυτό και πήρατε φέτος τον Μπράουν) αλλά πλέον έχετε τα χρήματα και το πλάνο για να σκέφτεστε και την επόμενη μέρα και αν κυκλοφορεί ο 30άρης Μίσιτς ελεύθερος απλά δε τον αφήνεις.

ιδανικά θα έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και θα τον παίρνατε τότε. αν αυτό πάντως συμβεί στη μέση της σεζόν θα σημαίνει ότι δε θα παίζει πολύ στο ΝΒΑ και δε θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση οπότε και πρακτικά δε νομίζω να δημιουργηθεί θέμα αν έρθει Δεκέμβρη - Γενάρη.

1
1 Εικόνα
Christofis

a1greece
Reactions: 544

Τρί Σεπ 03, 2024 8:47 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ρε συ τζονι χωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα τι γραφεις; Δεν γινεται στο τοπικ του ολυμπιακου να γραφεις οτι δεν χωρανε ο βιλντοζα ο γουοκαπ ο γκος ο ντορσει , ο φουρνιε ο μακκισικ και ο παπανικολαου στο 1-3 και να γραφεις μετα σε αυτο του Παο αν χωραει ο μισιτς μαζι με σλουκα, ναν, γκραντ, μπραουν, γκριγκονις, Παπαπετρου. Δηλαδη θα γκρινιαζει ο βιλντοζα και ο ντορσει μετα απο κακες χρονιες και οχι ο γκραντ, ο ναν, ο σλουκας και ο μπραουν μετα απο την πιο καλη χρονια της καριερας τους την περσινη;

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

allstar

Τρί Σεπ 03, 2024 8:58 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 8:47 pm
JohnnyPao έγραψε:
Ρε συ τζονι χωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα τι γραφεις; Δεν γινεται στο τοπικ του ολυμπιακου να γραφεις οτι δεν χωρανε ο βιλντοζα ο γουοκαπ ο γκος ο ντορσει , ο φουρνιε ο μακκισικ και ο παπανικολαου στο 1-3 και να γραφεις μετα σε αυτο του Παο αν χωραει ο μισιτς μαζι με σλουκα, ναν, γκραντ, μπραουν, γκριγκονις, Παπαπετρου. Δηλαδη θα γκρινιαζει ο βιλντοζα και ο ντορσει μετα απο κακες χρονιες και οχι ο γκραντ, ο ναν, ο σλουκας και ο μπραουν μετα απο την πιο καλη χρονια της καριερας τους την περσινη;
Γιατί είδες να γράφω ότι θεωρώ ότι χωράει? Μια ερώτηση έκανα για να ξεκινήσει συζήτηση. Άμα ψάχνεις αφορμή να μου τη πεις βρες άλλη.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”