Αυτή είναι η δικιά σου γνώμη για τον Grigonis, ο Ataman πάντως τον ανανέωσε με 3ετες οπότε μάλλον δεν συμφωνεί μαζί σου. Πάλι καλά που είναι εκείνος προπονητής θα πω εγώ. Θυμάμαι κάτι εκμηδενιστικες απόψεις που είχες το προηγούμενο καλοκαίρι, αντίστοιχες με αυτά που λες τώρα και τελικά έπεσες σε όλα έξω φίλε.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 01, 2024 5:25 pmκαι την μακαμπι την κερδισαμε και τι να λεειJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 01, 2024 5:19 pm
Την Ρεαλ παντως πέρσι που είχε το καλύτερο ροστερ τη διοργάνωση τη νικήσαμε 2 φορες απτις 3 που παίξαμε, τη μια χωρις καν Παπαπετρου και στην εδρα τους και την αλλη με 15αρα στους τελικους. Να πει ο ΟΣΦΠ οτι φοβαται τη Ρεαλ που τους διελυσε περσι στον ημιτελικο να το καταλαβω, εμεις γιατι?
Οι μονες ομαδες που μπορουν να μας κανουν ζημιά στα forward είναι η Φενερ και η Μονακο, αλλά αυτούς τους πατάμε στα γκαρντ και τους ψηλούς. Δεν εχουν παιχτη να μαρκαρει τον Λεσσορ (Παπαγιαννης και Σαμανιτς, γελαω), ουτε τον Ναν, ουτε τον Σλουκα (οκ η Μονακο εχει τον Νικ, αλλα ποσους να μαρκαρει). Αντε να πεις πως και η Εφες εχει δυνατα 3αρια, αλλα αυτοι δεν εχουν προπονητή. Μην αγχώνεσαι φιλε, υγεία να χουμε και ξεκινάμε ως το φαβορί, ο Αταμαν δεν φοβάται να κάνει διορθώσεις μέσα στη σεζόν αν χρειαστούν. Για την ωρα προχωράμε ως έχουμε.
η συζητηση δεν γινεται για το ποιους μπορουμε να κερδισουμε αλλα οτι 3-4 βασικοι ανταγωνιστες σου βγαζουν τελειως εκτος ροτεισον εναν παιχτη
αυτο δεν νοειται να υπαρχει σε μια ομαδα
ολους τους κερδισαμε περυσι οταν ας μεναμε με τον βιλντοζα και τον μπαλτσε τι καθομαστε και ψαχνουμε παιχτες τζαμπα
οι ομαδες ανεξαρτητα απτους τιτλους οφειλουν να εξελισονται να μειωνουν τις αδυναμιες τους καθε χρονο οχι να μενουν στασιμες επειδη πηραν εναν τιτλο
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1717
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
εφοσον το username γραφει τουλουμπα και οχι αταμαν τις δικες μου αποψεις θα διαβασειςJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 01, 2024 6:06 pm
Αυτή είναι η δικιά σου γνώμη για τον Grigonis, ο Ataman πάντως τον ανανέωσε με 3ετες οπότε μάλλον δεν συμφωνεί μαζί σου. Πάλι καλά που είναι εκείνος προπονητής θα πω εγώ. Θυμάμαι κάτι εκμηδενιστικες απόψεις που είχες το προηγούμενο καλοκαίρι, αντίστοιχες με αυτά που λες τώρα και τελικά έπεσες σε όλα έξω φίλε.
ο αταμαν μπορει να εχει οτι αποψη θελει τι με νοιαζει εμενα
εγω γραφω αυτα που πιστευω εγω
δεν πειραζει ας πεφτω εξω να σημειωνεις τα ποστ και να βαζεις μετα απο εναν χρονο για να με εκθετεις στα ματια του φορουμ
0
https://www.sdna.gr/mpasket/1231217_pro ... tin-malaga
Προφορική συμφωνία του Μπαλτσερόφσκι με την Μάλαγα!
Προφορική συμφωνία του Μπαλτσερόφσκι με την Μάλαγα!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sdna.gr/mpasket/1231293_mag ... kinisi-toy
Εδώ λένε για επόμενη κίνηση του παο, για glass floor λέτε να ναι ή για παίχτη?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sdna.gr/mpasket/1231278_epi ... ltserofski
Τέλος και επίσημα το κολλητάρι του Grigonis. Το παιδί δεν ήταν έτοιμο για Ευρωλίγκα αλλά συμπαθεστατος όπως και να χει. Μακάρι να γίνει παιχταράς σε 5 χρόνια και να επιστρέψει.
Τέλος και επίσημα το κολλητάρι του Grigonis. Το παιδί δεν ήταν έτοιμο για Ευρωλίγκα αλλά συμπαθεστατος όπως και να χει. Μακάρι να γίνει παιχταράς σε 5 χρόνια και να επιστρέψει.
1
1
- kein
- Reactions: 323
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
θα μάθουμε στις 23:00.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 6:31 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1231293_mag ... kinisi-toy
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
θα ανακοινωθει ανατροπη στον σχεδιασμο του παοJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 6:31 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1231293_mag ... kinisi-toy
τελικα το κεμπατζιδικο στο οακα θα γινει φαλαφελαδικο
τρομερη αναβαθμιση
συγχαρητηρια σε ολους
0
- xomitsious
- Reactions: 466
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι λένε κάτι τέτοιο.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 6:31 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1231293_mag ... kinisi-toy
Απλά ρωτάνε θα απαντήσει ο ΠΑΟ?
Κατά τις 1.00-1.30 τα ξημερώματα θα μάθουμε ότι θα απαντήσει στο γήπεδο (αυτό με το glass floor )
1
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ συγκινητικό. Αυτές είναι πραγματικές αξίες ομάδας, αυτό σημαίνει δεν πουλάω τους παιχτες μου. Αν δεν τους υπολογίζω τους αφήνω να φύγουν να πάνε να παίξουν, δεν τους κρατάω ως 15ους να γυαλίζουν τον πάγκο και να τους έχω καβατζα μήπως κι έχω κάναν τραυματισμο...
Μακάρι να βγει αληθινός ο Ataman και όντως να γίνει παιχταράς ο Balce σε λίγα χρόνια και να επιστρέψει στην ομάδα.
1
1
H κινηση τελικά ήταν να πουν ότι ο Ολυμπιακός αντιγράφει το μοντέλο του Παναθηναϊκού, ακυρώνει το my way και να ασχοληθούν με το ποιος θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Περιμένατε κάτι άλλο;kein έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 7:01 pmθα μάθουμε στις 23:00.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 6:31 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1231293_mag ... kinisi-toy
0
Αλήθεια; Δηλαδή ο Μωραιτης είναι βασικουρα, Ε; Ο Σαμοντουροβ επίσης έχει χρόνο συμμετοχής και βελτιώνεται στον Παναθηναϊκό.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 12:24 amΠολύ συγκινητικό. Αυτές είναι πραγματικές αξίες ομάδας, αυτό σημαίνει δεν πουλάω τους παιχτες μου. Αν δεν τους υπολογίζω τους αφήνω να φύγουν να πάνε να παίξουν, δεν τους κρατάω ως 15ους να γυαλίζουν τον πάγκο και να τους έχω καβατζα μήπως κι έχω κάναν τραυματισμο...
Μακάρι να βγει αληθινός ο Ataman και όντως να γίνει παιχταράς ο Balce σε λίγα χρόνια και να επιστρέψει στην ομάδα.
Μιλάει ο "έχω αλλάξει 10 προπονητές και 200 παίκτες σε 12 χρονια". "Ο παρκάρω την ομάδα, την αφήνω στο έλεος του Θεού, αλλά άμα χάσω, διώχνω τους πάντες επειδή έχασαν. Ακόμα και ον παίκτη σημαία του συλλόγου" . " Ο αγοράζω τον παίκτη σημαία του αιώνιου, γιατί δεν έχω στον ήλιο μοιρα, τον κάνω με τη μια αρχηγό και μετά κουνάω το δάχτυλο σε αυτόν που τον έκανε παίκτη, επειδή τάχα μου τον απέρριψε"
1
1
- kein
- Reactions: 323
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κανείς δεν περίμενε να ακούσει τίποτα περισσότερο, έτσι είναι τα "βαμμένα" sites, όλων των ομάδων. Αν δεις κι εμείς σκωπτικά το αντιμετωπίσαμε το θέμα, είπαμε να είμαστε υποστηρικτές αλλά μην μας υποτιμάνε και την νοημοσύνη ! Το κακό είναι πως υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν αυτά, αν δεις σχόλια θα καταλάβεις (και δεν μιλάω μόνο για το SDNA, υπάρχουν για όλα τα γούστα και τις αποχρώσεις )
2
1
1
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 544
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω θελω να πω κατι και ας ειναι εκτος τοπικ. Την γνωμη μου για τον Αταμαν την εχω πει . Τον θεωρω ως προπονητη με πολυ καλες προπονητικες ικανοτητες απο πλευρας συστηματων αλλα οχι τοπ 5 στην λιγκα. Για μενα ισως να ειναι ο τοπ recruiter, μετριος εως κακος στην εξελιξη νεαρων παικτων. Μπορει ως αντιπαλο να με εκνευριζει αυτη η πιστη στις δυνατοτητες του που καποιες φορες φτανει σε σημειο αλαζονειας. Ο ανθρωπος ομως ξερει πως να ειναι πρωταθλητης, ξερει να παιρνει το μεγιστο απο τους αστερες του και πανω απο ολα του βγαζω το καπελο στο ποσο ακομπλεξαριστος ειναι. Ο ανθρωπος ειναι σταρ ισως ο μεγαλυτερος σταρ στην ομαδα του Παο σημερα. Το να γυρναει και να αναφερεται σε παικτες που εχει ισως αδικησει( γιατι δεν ξερουμε και τι εχουν δειξει στις προπονησεις ) στο παρελθόν κανοντας την αυτοκριτικη του απεναντι σε εναν παικτη οπως ο Πολωνος που εχει παρει ευκαιριες αν και δεν τις πηρε απο τα μαλλια, να αναφερεται σε παικτη οπως ο Λαρκιν που τον χαρακτηρισε ως τον κορυφαιο παικτη της λιγκας και ενω ο ιδιος παικτης στο προσφατο παρελθον εχει παραδεχθει οτι ειναι ενοχλημενος οτι δεν ηταν μεσα στα κρισιμα σημεια( οταν ηρθε απο τραυματισμο και η Εφες δεν μπηκε πλειοφ) μπορει να εξηγησει πολλα για το πως εχει πετυχει οσα πετυχει. Εγω του βγαζω το καπελο και του λεω πολλα μπραβο
4
3
1
Σωστά. Αλλά δυστυχώς και πολλοί λογικοί και σοβαροί πέφτουν στην λούπα να τους ακούσουν μπας και πουν κάποιο σημαντικό ή ενδιαφέρον νεο για την ομάδα τους.kein έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 6:15 amΚανείς δεν περίμενε να ακούσει τίποτα περισσότερο, έτσι είναι τα "βαμμένα" sites, όλων των ομάδων. Αν δεις κι εμείς σκωπτικά το αντιμετωπίσαμε το θέμα, είπαμε να είμαστε υποστηρικτές αλλά μην μας υποτιμάνε και την νοημοσύνη ! Το κακό είναι πως υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν αυτά, αν δεις σχόλια θα καταλάβεις (και δεν μιλάω μόνο για το SDNA, υπάρχουν για όλα τα γούστα και τις αποχρώσεις )
1
1