Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1057
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
3
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 817
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκόρπιες σκέψεις όσο βλέπω το ματς
Είναι ξεκάθαρο ότι όσο είναι μέσα ο Σλούκας (δηλαδή μιν 25 λεπτά) θα έχει την μπάλα στα χέρια του. Θέλω να πιστεύω ότι ο Βιλντόζα μπορεί να παίξει off ball και να είναι ο συνεπής σκόρερ μας στο 2. Αν θελει και αυτός την πολύ μπάλα στα χέρια για να σκοράρει ή να δημιουργήσει θα έχουμε θέμα στα σχήματα των γκαρντ.
Ο Γκραντ στην δυάδα με Μωραϊτη ήταν αυτός που κατέβαζε μπάλα οπότε θεωρώ ότι είναι το μπακ απ 1 και ο Μωραϊτης ο τρίτος άσσος. Δηλαδή: Σλουκας Γκραντ Μωραϊτης
Οπότε έχουμε στο 2 : Βιλντόζα (που ελπίζω να ανταπεξέλθει γιατί περισσότερο κομπο 1 μου φαίνεται) Γκριγκόνις Γκάι
Γκριγκόνις και Γκαι τρακαρουν και είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε τον έναν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Γκριγκονις είναι έμπειρος ο Γκάι είναι ανερχόμενος αλλά φρονω ότι κάποια στιγμή θα έρθει παίκτης με εφεση στην περιφερειακή άμυνα και σουτ στην θέση ενός από τους δύο.
Στο 3 υπάρχει η τρύπα του όζοντος γι αυτό και σήμερα ξεκίνησε με Σλουκα Γκριγκόνις Γκάι, όταν μπήκε ο Ιωάννης ήταν μέτριος και γενικότερα τον βλέπω μετρημένο.
Λεσόρτ θα παίζει 30 λεπτά στα πρώτα ματς. Όταν φορτώνεται με φάουλ θα έχουμε πρόβλημα
Μπαλτσεροφσκι αλλά και Γκαι θα χρειαστουν μήνες για να προσαρμοστουν στο επίπεδο της Ευρωλίγκας
Ο Χουαντσο ακόμα ψάχνεται, σίγουρα είναι πολύ νωρίς αλλά πρέπει να τον εντάξουμε άμεσα στα plays της ομάδας καθώς αρκετές φορές τον είδα να περιφέρεται στο παρκέ χωρίς συγκεκριμένο ρόλο.
Μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ
Είναι ξεκάθαρο ότι όσο είναι μέσα ο Σλούκας (δηλαδή μιν 25 λεπτά) θα έχει την μπάλα στα χέρια του. Θέλω να πιστεύω ότι ο Βιλντόζα μπορεί να παίξει off ball και να είναι ο συνεπής σκόρερ μας στο 2. Αν θελει και αυτός την πολύ μπάλα στα χέρια για να σκοράρει ή να δημιουργήσει θα έχουμε θέμα στα σχήματα των γκαρντ.
Ο Γκραντ στην δυάδα με Μωραϊτη ήταν αυτός που κατέβαζε μπάλα οπότε θεωρώ ότι είναι το μπακ απ 1 και ο Μωραϊτης ο τρίτος άσσος. Δηλαδή: Σλουκας Γκραντ Μωραϊτης
Οπότε έχουμε στο 2 : Βιλντόζα (που ελπίζω να ανταπεξέλθει γιατί περισσότερο κομπο 1 μου φαίνεται) Γκριγκόνις Γκάι
Γκριγκόνις και Γκαι τρακαρουν και είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε τον έναν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Γκριγκονις είναι έμπειρος ο Γκάι είναι ανερχόμενος αλλά φρονω ότι κάποια στιγμή θα έρθει παίκτης με εφεση στην περιφερειακή άμυνα και σουτ στην θέση ενός από τους δύο.
Στο 3 υπάρχει η τρύπα του όζοντος γι αυτό και σήμερα ξεκίνησε με Σλουκα Γκριγκόνις Γκάι, όταν μπήκε ο Ιωάννης ήταν μέτριος και γενικότερα τον βλέπω μετρημένο.
Λεσόρτ θα παίζει 30 λεπτά στα πρώτα ματς. Όταν φορτώνεται με φάουλ θα έχουμε πρόβλημα
Μπαλτσεροφσκι αλλά και Γκαι θα χρειαστουν μήνες για να προσαρμοστουν στο επίπεδο της Ευρωλίγκας
Ο Χουαντσο ακόμα ψάχνεται, σίγουρα είναι πολύ νωρίς αλλά πρέπει να τον εντάξουμε άμεσα στα plays της ομάδας καθώς αρκετές φορές τον είδα να περιφέρεται στο παρκέ χωρίς συγκεκριμένο ρόλο.
Μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 512
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Βιλντόζα μπορεί να παίξει και off ball. Το έκανε και στην Μπασκόνια όταν ήταν δίδυμο με Henry. Εντάξει δεν είναι ο ορισμός του off ball αλλά θεωρώ ότι στέκεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές σε αυτό τον ρόλο. Πέρυσι η αλήθεια είναι δεν τον είδα πολύ όταν μπήκε και στο rotation ο Καμπάτσο.
Ο Guy είναι παραφωνία μέχρι στιγμής και εμφανώς εκτός κλίματος , αλλά εαν βρει τα πατήματα του και μεταλλαχθεί σε έναν σκόρερ οικονομίας γιατί τις προσπάθειες που είχε στην Ισπανία εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να τις πάρει, θα ανέβει πολύ επιθετικά η περιφέρεια.
Ο Guy είναι παραφωνία μέχρι στιγμής και εμφανώς εκτός κλίματος , αλλά εαν βρει τα πατήματα του και μεταλλαχθεί σε έναν σκόρερ οικονομίας γιατί τις προσπάθειες που είχε στην Ισπανία εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να τις πάρει, θα ανέβει πολύ επιθετικά η περιφέρεια.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν νομίζω ότι θα δούμε πολύ Σλούκα με Βιλντοζα παρά μόνο στα τελευταία λεπτά ίσως . Σε αυτό το σημείο και ο Σλούκας μπορεί να παίξει οφμπολ όχι μόνο ο ΒιλντοζαAO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 17, 2023 2:45 pmO Βιλντόζα μπορεί να παίξει και off ball. Το έκανε και στην Μπασκόνια όταν ήταν δίδυμο με Henry. Εντάξει δεν είναι ο ορισμός του off ball αλλά θεωρώ ότι στέκεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές σε αυτό τον ρόλο. Πέρυσι η αλήθεια είναι δεν τον είδα πολύ όταν μπήκε και στο rotation ο Καμπάτσο.
Για τον Guy ας του δώσουμε λίγο χρόνο ,κατι μου λέει ότι θα ξεμπουκωσει με τον Ολυμπιακό
Δεν νομίζω ότι θα γίνει ποτέ παίκτης σκόρερ οικονομίας βέβαια. Σαν παίκτης που θα χτίζει στα περισσότερα και θα πάρει μερικα λιγα ματς μόνος του φαίνεται
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 1717
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από τα φιλικά φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα έλεγα, πως ο Grant δεν μπορεί να είναι ο βασικός χειριστής στη second unit της ομαδας μας, δεν έχει τόσο καλό χειρισμό της μπάλας και ούτε δημιουργία. Θέλει δίπλα του εναν εκ των Vildoza ή Σλούκα, η δυάδα Grant & Guy στη περιφέρεια μπλοκάρει τη κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα είναι πολύ χαμηλότερης ποιότητας από τη βασική δυάδα των Σλουκα & Vildoza. Αναγκαστικά θα πρέπει ο Grant να παιζει μονο με τον Σλουκα και ο Guy μόνο με τον Vildoza, φυσικά οι δυο βασικοί μας γκαρντ θα παίζουν και ταυτόχρονα, αλλά αν δεν βρίσκεται τουλάχιστον ένας απτους 2 στο παρκέ θα χουμε θέμα θεωρώ.
Κατά τα άλλα για το αν κάνουν ο Guy, o Grigonis και ο Grant για αναπληρωματικοί είναι ακόμα πολύ νωρίς να το κρίνουμε. Σίγουρα η συνύπαρξη Guy και Grigonis προκαλεί πρόβλημα αμυντικά πάντως, θα έπρεπε είτε ο Guy να μην ήταν στην ομαδα και στη θέση να παίρναμε ένα 2αρι ντούκι στυλ Terence Davis ή αντι για έναν εκ των δύο να έχουμε ένα αθλητικό 3/2αρι, πχ εναν Nunally.
Στους ψηλους πάντως μου φαίνεται πολύ καλός ο σχεδιασμός και οι μεταγραφές μας.
ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που ουτε καν σήμερα, που λείπει ο Vildoza, δεν βάζει καθόλου τον Μαντζούκα στο "3" ο Ataman για να κατέβει στο "2" περισσότερο ο Grigonis.
Κατά τα άλλα για το αν κάνουν ο Guy, o Grigonis και ο Grant για αναπληρωματικοί είναι ακόμα πολύ νωρίς να το κρίνουμε. Σίγουρα η συνύπαρξη Guy και Grigonis προκαλεί πρόβλημα αμυντικά πάντως, θα έπρεπε είτε ο Guy να μην ήταν στην ομαδα και στη θέση να παίρναμε ένα 2αρι ντούκι στυλ Terence Davis ή αντι για έναν εκ των δύο να έχουμε ένα αθλητικό 3/2αρι, πχ εναν Nunally.
ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που ουτε καν σήμερα, που λείπει ο Vildoza, δεν βάζει καθόλου τον Μαντζούκα στο "3" ο Ataman για να κατέβει στο "2" περισσότερο ο Grigonis.
1
1
-
- Προειδοποιήσεις:
3
Δυστυχώς για τον Γκραντ δεν έχεις άδικο. Μήπως ένας από τους βιλτοζα Σλούκα πρέπει να μπαίνει 2nd unitJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 17, 2023 3:08 pmΑπό τα φιλικά φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα έλεγα, πως ο Grant δεν μπορεί να είναι ο βασικός χειριστής στη second unit της ομαδας μας, δεν έχει τόσο καλό χειρισμό της μπάλας και ούτε δημιουργία. Θέλει δίπλα του εναν εκ των Vildoza ή Σλούκα, η δυάδα Grant & Guy στη περιφέρεια μπλοκάρει τη κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα είναι πολύ χαμηλότερης ποιότητας από τη βασική δυάδα των Σλουκα & Vildoza. Αναγκαστικά θα πρέπει ο Grant να παιζει μονο με τον Σλουκα και ο Guy μόνο με τον Vildoza, φυσικά οι δυο βασικοί μας γκαρντ θα παίζουν και ταυτόχρονα, αλλά αν δεν βρίσκεται τουλάχιστον ένας απτους 2 στο παρκέ θα χουμε θέμα θεωρώ.
1
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 321
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης