Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστές: Super Moderators, Hall of Fame, Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 457
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 28
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 786
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια προκατάληψη. Δεν είχαμε αποφασίσει από πριν ότι δεν θα μας αρέσει. Την είδαμε και είπαμε “meh…δεν…”. Νταξει, γούστα είναι αυτά.Tl45200445 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 18, 2023 10:22 pmΜια χαρα ειναι η φανέλα ρε μαγκες μην είστε προκατηλλειμενοι. Ωραια και σημαδιακή η αλλαγή από την πράσινη και άσπρη Ρίγα στο φόντο του Παρθενώνα. Δίνει μια ιστορία από πίσω κάτι που είναι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει!
Πάντως ο χορηγός είναι νομίζω αντικειμενικά κακή περίπτωση μεγέθους/χρώματος.
1
1

-
- Reactions: 72
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμενα ειδικά η άσπρη μου φαίνεται αρκετά περίεργη.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 19, 2023 5:36 amΔεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν οι εμφανισεις. Δεν ειναι κακο το concept με την Ακροπολη,αλλα θα μπορουσε να εκτελεστει και καλυτερα. Ισως με χαλαει ο συνδυασμος του σχεδιου με το μεγαλο λογοτυπο του χορηγου,που δεν μου κολλαει καθολου,γιατι σαν φανελα,αν βγαλεις τον χορηγο, ειναι ωραια.
0
- yorgos
- Reactions: 3856
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Α το Action24 το πήρε κ αυτό..η αλήθεια είναι ότι οκ ο Ολύμπιακός μπορεί να έχει περισσότερη ομοιογένεια από πέρυσι που έχει αρκετούς παίχτες αλλα όσον αφορά τα φιλικά και την προετοιμασία της ομάδας τωρα πριν τους επίσημους αγώνες θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ πιο προετοιμασμένοι από αυτούς..ο ολυμπιακος ακομα δεν εχει παιξει ολοκληρωμενο φιλικο που να μπορεις να βγαλεις συμπερασματα για την ομαδα..ολα ηταν ή μισοτελιωμένα ή με δωδεκαδα αναγκης λόγω τραυματισμών και απόντων ..
0
Ανέβηκε φωτο να φοράει την νέα φανέλα ο Σλουκας και μου φαίνεται αρκετά οκ, μπορώ να πω. Να δούμε βέβαια και την άσπρη που μου φαίνεται αρκετά χειρότερη. Μόνο το τεράστιο λογότυπο του χορηγού με χαλάει. Επίσης παρατήρησα πως το σήμα της euroleague στη μπλούζα είναι με πορτοκαλί χρώμα, ενώ στο σορτσάκι είναι με κόκκινο, περίεργο κι αυτό.
ΥΓ. Ξέρετε γιατί οι φανέλες του μπάσκετ είναι παραδοσιακά τόσο μακριές? Δηλαδή αν δεν τις φοράς μέσα απτο σορτσάκι σου είναι σαν φούστα. Στους αθλητές δεν ειναι πρόβλημα αυτο, αλλά για εμπορική χρήση, αν θέλει κάποιος να τη φορέσει για να βγει, προκαλεί πρόβλημα.
ΥΓ. Ξέρετε γιατί οι φανέλες του μπάσκετ είναι παραδοσιακά τόσο μακριές? Δηλαδή αν δεν τις φοράς μέσα απτο σορτσάκι σου είναι σαν φούστα. Στους αθλητές δεν ειναι πρόβλημα αυτο, αλλά για εμπορική χρήση, αν θέλει κάποιος να τη φορέσει για να βγει, προκαλεί πρόβλημα.
0
- nikolas_asteri
- Προειδοποιήσεις:
0
Σας φαίνεται και εσάς η "άσπρη" όχι άσπρη αλλά πιο πολύ "off white";JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 19, 2023 11:50 amΑνέβηκε φωτο να φοράει την νέα φανέλα ο Σλουκας και μου φαίνεται αρκετά οκ, μπορώ να πω. Να δούμε βέβαια και την άσπρη που μου φαίνεται αρκετά χειρότερη. Μόνο το τεράστιο λογότυπο του χορηγού με χαλάει. Επίσης παρατήρησα πως το σήμα της euroleague στη μπλούζα είναι με πορτοκαλί χρώμα, ενώ στο σορτσάκι είναι με κόκκινο, περίεργο κι αυτό.
Για το ΥΓ, θα έπρεπε ίσως να σκεφτούν να έχουν διαφορετικές φανέλες για τους φιλάθλους.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 3856
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν, 20 χρόνια θα περάσουν και τους παίκτες θα τους υποδέχεται ο Νέστορας.dimitrisdrama έγραψε: ↑Τρί Σεπ 19, 2023 1:58 pmΕνταξει αλλάξαμε παιχτες.προπονητή..φανέλες..μπάλες διχτάκια..θα αλλάξουμε το γηπεδο ..μονο ο γκριγκονις θα χει μείνει να μας θυμίζει την περυσινη καταστροφική χρονια..![]()
https://media.tenor.com/vULDBFKTxFcAAAA ... %CE%B1.gif
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 457
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Προειδοποιήσεις:
0