Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 3930
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θεωρώ πως σας υποτιμάω.. συμφωνώ κιόλας ότι ο λεσσορ έκανε πλάκα επιθετικά σε όλους αλλά του κάναν και αμυντικά όποτε δεν μπορώ να τον πω καλύτερο του ταβαρες..τον έχω δηλαδή στα τοπ Σέντερ απλά όχι τον τοπ.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 1:58 amΙσχύει το ο καθένας οπως το βλέπει, εγώ βλέπω τον Lessort να έκανε πλάκα απέναντι στους ψηλους των φενερ, ρεαλ, οσφπ, βλέπω τον Σλουκα να σεληνιάζεται φετος σε όλα τα κρίσιμα ματς και βλέπω τον Ναν ως τον καλυτερο σκορερ στην Ευρώπη. Και για Χουαντο την απάντηση τη δίνει η εθνική Ισπανίας εδώ και χρόνια, οκ. Δεν την έκανε συγκυριακα αυτή τη χρονιά φέτος ο παο, ούτε από τύχη, έφερε πολλούς και καλούς παιχτες που έδωσαν μεταξύ τους. Η ρεαλ είναι καλύτερη ομάδα από τον παο overall, αλλά εμείς έχουμε πιο μεγάλες προσωπικότητες, δεν λέω ότι πάμε ντε και καλά για το repeat, αλλά ούτε ότι μπαίνουμε στη συζήτηση για τη κούπα από το παράθυρο. Και στα παιχνίδια των τελικών της Α1 φορτώνονταν οι δικοί μας με φάουλ αλλά προσπαθώ να μην το αναφέρω όταν κάνουμε συγκρίσεις των ομάδων.
Ενώ είσαι αντικειμενικος σχολιαστης δεν ξέρω γιατί μας υποτιμάς τόσο, δηλαδή αν δεν παίρναμε πρωτάθλημα και γιουρολιγκ τι θα έλεγες?
Ο Σλούκας όντως σελήνιαστηκε φέτος απλά δεν τον θεωρώ καλύτερο παίκτη από καμπατσο η μισιτς. Τα ίδια έλεγα και όταν έπαιζε σε μας δεν αλλαξα τώρα.. αδιανόητη η σεζόν που έκανε όμως.
Ο ναν πολύ πιθανόν να ναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη , έχω πολύ αδυναμία στον μούσα , έχω ποστ καθημερινά να λένε φέρτε τον αποταν έφυγε από το ΝΒΑ . Και για τον ναν ισχύει αυτό πέρσι έλεγα αν τον φέρουμε θα κάνει πλάκα εδώ .. ίσα τους έβαλα δεν νομίζω ότι είναι υποτιμητικό αλλά δέχομαι ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον μούσα
Θεωρώ ότι βοήθησε πολύ η τύχη για την πορεία του παο από τραυματισμό μπαλντγουιν μέχρι ότι ο λεσσορ δεν έπαθε ούτε γρίπη , συν ότι στην Ρεάλ βγήκε ο ταβαρες στο δίλεπτο πάνω και με μας έσπασε το πόδι του ο φαλ αφού είχε κοπεί ο ραιτ ..Στο φ4 ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και με τρομερή ψυχολογία , στα μάτια μου δεν ήταν καλύτερη της Ρεάλ γενικά . Εγώ αντικειμενικά θεωρώ ότι το βλέπω και θα έλεγα και τα ίδια αν γινόταν με τον Ολυμπιακό .. επίσης το καταλαβαίνω ότι όταν είναι η ομάδα σου τα μεγαλοποιείς όλα ..με τα αποτελέσματα που ήρθαν λογικό είναι.
0
-
- Reactions: 1056
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- Conan1982
- Reactions: 2513
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν τον ... Μάντζαρη;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:14 amΔεν βλέπουν τα pir του Λεσόρτ αυτές τις 2 σεζόν σε ομάδα πρωταθλητισμού οι άλλοι σέντερς.. Κάνει και άλλα πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική.
Τι ακριβώς εννοείς;
0
-
- Reactions: 1056
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Χρειάζεται να δώσουν βοήθειες πάνω του για να μην τους κάνει άλογο.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:21 amΣαν τον ... Μάντζαρη;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:14 amΔεν βλέπουν τα pir του Λεσόρτ αυτές τις 2 σεζόν σε ομάδα πρωταθλητισμού οι άλλοι σέντερς.. Κάνει και άλλα πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική.
Τι ακριβώς εννοείς;
0
Μπαίνω στο τοπικ των μεταγραφών και ξαφνικά έχει μετατραπεί σε τοπικ: Γιατί πήρε την Ευρωλιγκα τόσο εύκολα ο Παναθηναϊκός, γιατί δε τραυματιστηκε ο Λεσορ, γιατί ο Σλουκας έκανε στα κρίσιμα τα καλύτερα ματς της ζωής του και πολλά άλλα.
Στο θέμα μας πιστεύω πως θα γίνει μια καλή κίνηση για ψηλό που μπορεί όμως να τραβήξει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Στο θέμα μας πιστεύω πως θα γίνει μια καλή κίνηση για ψηλό που μπορεί όμως να τραβήξει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
1
1
- Conan1982
- Reactions: 2513
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι. σ' αυτό έχεις δίκιο, με την επιθετική του ικανότητα βελτιώνει πολύ το spacing της ομάδας απλώς υστερεί σε σχέση π.χ. με τον Φαλ στοι μοίρασμα της μπάλας, αλλά επειδή έχουν δίκιο τα παιδιά μεταφέρω λίγο τα offtopic θέματα από τις μεταγραφές.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:28 amΧρειάζεται να δώσουν βοήθειες πάνω του για να μην τους κάνει άλογο.
0
- Airman
- Reactions: 360
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:01 amΔεν θεωρώ πως σας υποτιμάω.. συμφωνώ κιόλας ότι ο λεσσορ έκανε πλάκα επιθετικά σε όλους αλλά του κάναν και αμυντικά όποτε δεν μπορώ να τον πω καλύτερο του ταβαρες..τον έχω δηλαδή στα τοπ Σέντερ απλά όχι τον τοπ.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 1:58 am
Ισχύει το ο καθένας οπως το βλέπει, εγώ βλέπω τον Lessort να έκανε πλάκα απέναντι στους ψηλους των φενερ, ρεαλ, οσφπ, βλέπω τον Σλουκα να σεληνιάζεται φετος σε όλα τα κρίσιμα ματς και βλέπω τον Ναν ως τον καλυτερο σκορερ στην Ευρώπη. Και για Χουαντο την απάντηση τη δίνει η εθνική Ισπανίας εδώ και χρόνια, οκ. Δεν την έκανε συγκυριακα αυτή τη χρονιά φέτος ο παο, ούτε από τύχη, έφερε πολλούς και καλούς παιχτες που έδωσαν μεταξύ τους. Η ρεαλ είναι καλύτερη ομάδα από τον παο overall, αλλά εμείς έχουμε πιο μεγάλες προσωπικότητες, δεν λέω ότι πάμε ντε και καλά για το repeat, αλλά ούτε ότι μπαίνουμε στη συζήτηση για τη κούπα από το παράθυρο. Και στα παιχνίδια των τελικών της Α1 φορτώνονταν οι δικοί μας με φάουλ αλλά προσπαθώ να μην το αναφέρω όταν κάνουμε συγκρίσεις των ομάδων.
Ενώ είσαι αντικειμενικος σχολιαστης δεν ξέρω γιατί μας υποτιμάς τόσο, δηλαδή αν δεν παίρναμε πρωτάθλημα και γιουρολιγκ τι θα έλεγες?
Ο Σλούκας όντως σελήνιαστηκε φέτος απλά δεν τον θεωρώ καλύτερο παίκτη από καμπατσο η μισιτς. Τα ίδια έλεγα και όταν έπαιζε σε μας δεν αλλαξα τώρα.. αδιανόητη η σεζόν που έκανε όμως.
Ο ναν πολύ πιθανόν να ναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη , έχω πολύ αδυναμία στον μούσα , έχω ποστ καθημερινά να λένε φέρτε τον αποταν έφυγε από το ΝΒΑ . Και για τον ναν ισχύει αυτό πέρσι έλεγα αν τον φέρουμε θα κάνει πλάκα εδώ .. ίσα τους έβαλα δεν νομίζω ότι είναι υποτιμητικό αλλά δέχομαι ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον μούσα
Θεωρώ ότι βοήθησε πολύ η τύχη για την πορεία του παο από τραυματισμό μπαλντγουιν μέχρι ότι ο λεσσορ δεν έπαθε ούτε γρίπη , συν ότι στην Ρεάλ βγήκε ο ταβαρες στο δίλεπτο πάνω και με μας έσπασε το πόδι του ο φαλ αφού είχε κοπεί ο ραιτ ..Στο φ4 ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και με τρομερή ψυχολογία , στα μάτια μου δεν ήταν καλύτερη της Ρεάλ γενικά . Εγώ αντικειμενικά θεωρώ ότι το βλέπω και θα έλεγα και τα ίδια αν γινόταν με τον Ολυμπιακό .. επίσης το καταλαβαίνω ότι όταν είναι η ομάδα σου τα μεγαλοποιείς όλα ..με τα αποτελέσματα που ήρθαν λογικό είναι.
Φίλε μου shaq,
γενικά να ξέρεις ότι σε θεωρώ έναν από τους τοπ σχολιαστές εδώ και αυτό στο λέω από την καρδιά μου. Το θεωρώ αυτό γιατί σε έχω δει να γράφεις καλά πράγματα για την ομάδα μου και να καυτηριάζεις και ό,τι θεωρείς ανορθογραφία για την δική σου ομάδα. Επίσης, σε πολλά σου ποστ γράφεις με έναν χιουμοριστικό τρόπο και αυτό εμένα τουλάχιστον με ευχαριστεί. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δείχνεις να μην φοράς οπαδική μάσκα και παρωπίδα και πραγματικά χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω.
Για τον Λεσόρ δε θα διαφωνήσω. Πιθανότατα να μην φαντάζει τόσο dominant αν θες όσο ο Ταβάρες, παρά ταύτα κάνει πολλά πραγματάκια τα οποία δεν φαίνονται τόσο. Αν πάρουμε το αμυντικό κομμάτι, ο Λεσόρ παίζει συνεχόμενα hedge out, δηλαδή βγαίνει εκτός ρακέτας για να μαρκάρει κοντύτερο παίχτη, που σημαίνει ότι πρέπει να βάλει ενέργεια στα πόδια και καπάκι τρέχει ξανά μέσα για να κάνει το block out (rebounding) και επί τόπου φευγει μπροστά για την επίθεση, κάνει το screen σε ΚΑΘΕ επίθεση του ΠΑΟ και κόβει μέσα για να πάρει την μπάλα από τον κοντό που έχει επωφεληθεί του screen, παλεύοντας συνήθως με έναν ψηλότερο center αντίπαλο. Τα χιλιόμετρα δηλαδή που κόβει ο Λεσόρ μέσα στο γήπεδο και η ενέργεια που δαπανά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σπαταλά ένας σέντερ όπως ο Ταβάρες, ο οποίος είναι 3 μέτρα και 99 εκατοστά και αν σηκώσει τα χέρια γίνεται ουρανοξύστης. Και αυτό αρκεί αμυντικά. Δεν θα το βάλω στη ζυγαριά, αλλά όποιον και από τους δύο θεωρήσουμε καλύτερο, νομίζω είναι ΟΚ. Σε αυτήν την φάση και με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟ (και συσυπολογίζοντας και το ηλικιακό τους), εγώ θα διάλεγα Λεσόρ. Να θυμάσαι ότι ο Λεσόρ είναι ο top screener της λίγκας και αυτό οδηγεί τους κοντούς του ΠΑΟ σε ασίστ.
Ο Σλούκας είναι ένας top guard ναι, αλλά και γω θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ο Μίσιτς πχ . Παρά ταύτα σε αυτό το μπάσκετ και με δεδομένο ότι βλέπουμε διαρκώς στην Ευρώπη κοινά γκαρντ που ανακυκλώνονται, το impact του στο παιχνίδι είναι σημαντικά. Δηλαδή ο ΠΑΟ φέτος ήταν άλλη ομάδα όταν ο Σλούκας ήταν καλά και άλλη όταν ήταν υποτονικός ή κακός ή τραυματίας. Θεωρώ ότι το αποτύπωμά του στην τελική ευθεία της σεζόν, που στην τελική εκεί μετράνε και τα κουκιά τα σημαντικά, ήταν υπερκαταλυτικό.
Ο Ναν έχει την πιθανότητα που λες. Δηλαδή χρόνο με τον χρόνο, όσο αποκωδικοποιεί τον τρόπο που πάιζεται εδώ το παιχνίδι, θα γίνεται καλύτερος. Το σημαντικό του προσόν είναι ότι ακόμα και όταν μπαίνει κακός με ατυχείς προσπάθειες, δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Δηλαδή αν πχ ο Γουίλμπεκιν ξεκινήσει με 0/5, πιθανότατα μετά πρέπει να τον παρκάρεις γιατί θα στο πάει 2/30... τον παίρνει κοινώς η κατηφόρα....Ο Ναν ακόμα και αν ξεκινήσει χάλια, μπορεί να κάτσει στον πάγκο, να σκεφτεί λίγο τη Σαντορίνη, λίγο τη Μύκονο και να μπει μέσα ήρεμος όντας άχαστος.
Γενικά, θα συμφωνήσω ότι ήμασταν τυχεροί. Αν έπαιζε ο Baldwin μπορεί να κερδίζαμε και μπορεί να χάναμε. Οταν όμως βλέπεις πχτελικούς να κρίνονται στο σουτ, σημαίνει ότι έτσι είναι το άθλημα. Και ο Γιουλ πχ τότε ΟΚ ήταν ικανός, ήταν και τυχερός. Για να μην είσαι τυχερός στην Ευρώπη, πρέπει να δομήσεις μία ομάδα ΝΒΑ που να μπαίνει μέσα και να γράφει +20 παντού...αυτό δεν γίνεται γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και απλά οι ομάδες ψαχνουν την ευχάριστη έκπληξη (βλέπε Ναν) ώστε να πάρουν μία έξτρα δόση ποιότητας. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά, να κρατιέσαι στις τοπ θέσεις, να παίξεις καλύτερα όταν έρθουν οι σημαντικοί αγώνες και εννοείται να είσαι φορμαρισμένος και τυχερός όταν πρέπει , όντας μακριά από τραυματισμούς. Το ότι ένας όμως πρωταθλητής είναι τυχερός, δε σημαίνει ότι δεν ήταν και δίκαια πρωταθλητής.
0
- shaq7
- Reactions: 3930
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες ! Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν γίνεται να κρίνεις μόνο από το αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα συγκρίσεις παικτών από έναν αγώνα και μάλιστα με διαφορετικά κριτήρια ! Πχ στο καλάθι του Γιουλ η στο ότι ο γκος έχασε το τελευταίο σουτ δεν το θεωρώ τύχη .. 10 φορές να το βάραγε ο Γιουλ θα το βάζε γιατί είναι ο Γιουλ όπως και αντίστοιχα ο γκος .. εγώ γιαυτο φωνάζω ότι θελουμε τέτοιον παίκτη στον Ολυμπιακό αλλιώς θα κάνουμε τρύπα στο νερό . Ο παο έχει 4 γκαρντ !! Που θα βάλουν το κρίσιμο καλάθι .. Δεν θεωρώ πχ τύχη ότι ο Σλούκας μας ξεπάτωσε σε 20λ ούτε ότι ο ναν έπαιζε μόνος του μετά , τύχη θεωρώ ότι τραυματίστηκε ο φαλ και έμεινε έξω και ο ραιτ. Που βέβαια και εκεί μπορείς να βάλεις και τον κακό σχεδιασμό του Ολυμπιακού ώστε να φτάσει να του συμβεί αυτό .. Δεν έγραψα πάντως ότι δεν ήταν άξιος πρωταθλητής στη Ελλάδα , απλά είπα ότι δεν θεωρώ ότι θα το παίρνε με την Ρεάλ σε 5 ματς .Airman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 10:36 amshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:01 am
Δεν θεωρώ πως σας υποτιμάω.. συμφωνώ κιόλας ότι ο λεσσορ έκανε πλάκα επιθετικά σε όλους αλλά του κάναν και αμυντικά όποτε δεν μπορώ να τον πω καλύτερο του ταβαρες..τον έχω δηλαδή στα τοπ Σέντερ απλά όχι τον τοπ.
Φίλε μου shaq,
γενικά να ξέρεις ότι σε θεωρώ έναν από τους τοπ σχολιαστές εδώ και αυτό στο λέω από την καρδιά μου. Το θεωρώ αυτό γιατί σε έχω δει να γράφεις καλά πράγματα για την ομάδα μου και να καυτηριάζεις και ό,τι θεωρείς ανορθογραφία για την δική σου ομάδα. Επίσης, σε πολλά σου ποστ γράφεις με έναν χιουμοριστικό τρόπο και αυτό εμένα τουλάχιστον με ευχαριστεί. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δείχνεις να μην φοράς οπαδική μάσκα και παρωπίδα και πραγματικά χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω.
Για τον Λεσόρ δε θα διαφωνήσω. Πιθανότατα να μην φαντάζει τόσο dominant αν θες όσο ο Ταβάρες, παρά ταύτα κάνει πολλά πραγματάκια τα οποία δεν φαίνονται τόσο. Αν πάρουμε το αμυντικό κομμάτι, ο Λεσόρ παίζει συνεχόμενα hedge out, δηλαδή βγαίνει εκτός ρακέτας για να μαρκάρει κοντύτερο παίχτη, που σημαίνει ότι πρέπει να βάλει ενέργεια στα πόδια και καπάκι τρέχει ξανά μέσα για να κάνει το block out (rebounding) και επί τόπου φευγει μπροστά για την επίθεση, κάνει το screen σε ΚΑΘΕ επίθεση του ΠΑΟ και κόβει μέσα για να πάρει την μπάλα από τον κοντό που έχει επωφεληθεί του screen, παλεύοντας συνήθως με έναν ψηλότερο center αντίπαλο. Τα χιλιόμετρα δηλαδή που κόβει ο Λεσόρ μέσα στο γήπεδο και η ενέργεια που δαπανά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σπαταλά ένας σέντερ όπως ο Ταβάρες, ο οποίος είναι 3 μέτρα και 99 εκατοστά και αν σηκώσει τα χέρια γίνεται ουρανοξύστης. Και αυτό αρκεί αμυντικά. Δεν θα το βάλω στη ζυγαριά, αλλά όποιον και από τους δύο θεωρήσουμε καλύτερο, νομίζω είναι ΟΚ. Σε αυτήν την φάση και με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟ (και συσυπολογίζοντας και το ηλικιακό τους), εγώ θα διάλεγα Λεσόρ. Να θυμάσαι ότι ο Λεσόρ είναι ο top screener της λίγκας και αυτό οδηγεί τους κοντούς του ΠΑΟ σε ασίστ.
Ο Σλούκας είναι ένας top guard ναι, αλλά και γω θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ο Μίσιτς πχ . Παρά ταύτα σε αυτό το μπάσκετ και με δεδομένο ότι βλέπουμε διαρκώς στην Ευρώπη κοινά γκαρντ που ανακυκλώνονται, το impact του στο παιχνίδι είναι σημαντικά. Δηλαδή ο ΠΑΟ φέτος ήταν άλλη ομάδα όταν ο Σλούκας ήταν καλά και άλλη όταν ήταν υποτονικός ή κακός ή τραυματίας. Θεωρώ ότι το αποτύπωμά του στην τελική ευθεία της σεζόν, που στην τελική εκεί μετράνε και τα κουκιά τα σημαντικά, ήταν υπερκαταλυτικό.
Ο Ναν έχει την πιθανότητα που λες. Δηλαδή χρόνο με τον χρόνο, όσο αποκωδικοποιεί τον τρόπο που πάιζεται εδώ το παιχνίδι, θα γίνεται καλύτερος. Το σημαντικό του προσόν είναι ότι ακόμα και όταν μπαίνει κακός με ατυχείς προσπάθειες, δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Δηλαδή αν πχ ο Γουίλμπεκιν ξεκινήσει με 0/5, πιθανότατα μετά πρέπει να τον παρκάρεις γιατί θα στο πάει 2/30... τον παίρνει κοινώς η κατηφόρα....Ο Ναν ακόμα και αν ξεκινήσει χάλια, μπορεί να κάτσει στον πάγκο, να σκεφτεί λίγο τη Σαντορίνη, λίγο τη Μύκονο και να μπει μέσα ήρεμος όντας άχαστος.
Γενικά, θα συμφωνήσω ότι ήμασταν τυχεροί. Αν έπαιζε ο Baldwin μπορεί να κερδίζαμε και μπορεί να χάναμε. Οταν όμως βλέπεις πχτελικούς να κρίνονται στο σουτ, σημαίνει ότι έτσι είναι το άθλημα. Και ο Γιουλ πχ τότε ΟΚ ήταν ικανός, ήταν και τυχερός. Για να μην είσαι τυχερός στην Ευρώπη, πρέπει να δομήσεις μία ομάδα ΝΒΑ που να μπαίνει μέσα και να γράφει +20 παντού...αυτό δεν γίνεται γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και απλά οι ομάδες ψαχνουν την ευχάριστη έκπληξη (βλέπε Ναν) ώστε να πάρουν μία έξτρα δόση ποιότητας. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά, να κρατιέσαι στις τοπ θέσεις, να παίξεις καλύτερα όταν έρθουν οι σημαντικοί αγώνες και εννοείται να είσαι φορμαρισμένος και τυχερός όταν πρέπει , όντας μακριά από τραυματισμούς. Το ότι ένας όμως πρωταθλητής είναι τυχερός, δε σημαίνει ότι δεν ήταν και δίκαια πρωταθλητής.
1
1
-
- Reactions: 539
- Προειδοποιήσεις:
0
Την αντιπαθει μου για τον Λεσορ την εχω εκφρασει απο τοτε που επαιζε στην παρτιζαν και οποιος θελει μπορει να ανατρεξει και να το βρει. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο τοπ σεντερ στην ευρωπη. Ο ταβαρες και ο υγιης Μιλουτινοφ, ακομη και ο γερολυκος πια Βεσελι για μενα ειναι πολυ καλυτεροι παικτες. Τον Φαλ δεν τον αναφερω γιατι οσο καλος αμυντικος και καλος πασερ αλλο τοσο φοβικος ειναι για το Μποι του. Δεν μπορω να παραγνωρισω για τον Λεσορ όμως οτι περυσι ηταν καταπληκτικος ειδικα σε πολυ κρισιμα παιχνιδια. Επαιξε μονος του ουσιαστικα τη θεση στον Πρωταθλητη Ευρωπης δεν εχασε κανενα σημαντικο παιχνιδι οποτε αυτο απο μονο του τον καθιστα το πενταρι με την καλυτερη ΑΠΟΔΟΣΗ την περασμενη σεζον στην Ευρωλιγκα. Ηταν ο πιο αποδοτικος ψηλος και ταυτοχρονα αποκυτα κομβικος στην πρωταθλητρια ομαδα της Ευρωλιγκας. Το οτι ηταν το πιο αποδοτικο πενταρι δεν τον κανει και το καλυτερο πενταρι. Να το κοιταμε αντικειμενικα. Σιγουρα ειναι τοπ 5 στη διοργανωση αλλα εγω δεν θα τον ηθελα στον Ολυμπιακο. Δεν μου αρεσει σαν παικτης καθολου αλλα δεν μπορω να μην του βγαλω το καπελπ που απο εκει που τον θεωρουσα μπασκετικη απατη αυτος ηταν ο 2ος πιο κομβικος παικτης του πρωταθλητη.Airman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 10:36 amshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 9:01 am
Δεν θεωρώ πως σας υποτιμάω.. συμφωνώ κιόλας ότι ο λεσσορ έκανε πλάκα επιθετικά σε όλους αλλά του κάναν και αμυντικά όποτε δεν μπορώ να τον πω καλύτερο του ταβαρες..τον έχω δηλαδή στα τοπ Σέντερ απλά όχι τον τοπ.
Φίλε μου shaq,
Ο σλουκας ειναι παικτης που λατρευει τα μεγαλα σουτ και τις ευθυνες. Σε εμας περυσι τα εκανε μανταρα σε εσας φετος τα εκανε ολα τελεια. Σαν ταλεντο δεν φτανει σε καμια περιπτωση αυτο του Μισιτς , του Λαρκιν, του Ναν του Χαουαρντ, του Τζειμς ή του Μπαλντγουιν. Περυσι ομως εκανε μετα τα χριστουγεννα πολυ καλυτερη σεζον αποτι κανανε ολοι αυτοι που ανεφερα τα τελευται τρια χρονια.
Αν με ρωτουσατε αν θα προτιμουσα Σλουκα ή Λαρκιν ή Μισιτς ή Τζειμς προφανως και δεν θα προτιμουσα τον Σλουκα.
Αυτο ειναι αντικειμενικη αποψη και πολλοι μπορουν να διαφωνουν.
0
- xomitsious
- Reactions: 463
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0