Μην περιμένουμε λοιπόν άμεσα μεταγραφή (και προφανώς δεν ισχύει τπτ για Spalding..)
https://www.sdna.gr/mpasket/675274_i-al ... enoys-ston
Συντονιστής: Captains
Δικιο εχεις σε αυτοjohn wick έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 1:51 pmkerkyraios22 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 1:41 amΞερετε τιποτα για αποχωρηση , δανεισμο του Παπα....?
Που θα μπορουσε να παει?
Στην ΑΕΚ ως ανταλλαγη με τον Σαντ Ρος ισως?
Ειναι πολυ υποπτη η μη χρησιμοποιηση του στα τελευταια ματς.....
δεν ειμαι σίγουρος , αλλά νομίζω πλέον ότι δεν μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα παίκτης που έπαιξε σε άλλη ομάδα στον α γύρο..
R0cketMan έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 3:13 pmΔεδομένου της συνεχής μέτριας απόδοσης του Johnson, συγκριτικά με τα λεφτά που παίρνει θα μπορούσε να πει κανείς κακής απόδοσης, πόσο εύκολο-δύσκολο είναι (και αν γίνεται) να αποδεσμευτεί εν μέσω της χρονιάς?
Δεδομένου και της καλής απόδοσης του Παπ, ο οποίος δεν πρόκειται να χάσει θέση βασικού, θα μπορούσε να έρθει ένας παίχτης από κάποια ελληνική ομάδα ώστε να πλαισιώσει το rotation και να διατεθούν αυτά τα χρήματα σε κάποιον ψηλό πρώτης διαλογής.
η πιο καλή λύση θεωρώ ειναι ο De Andre Kane...
Γκαρντ κυρίως ο Παναθηναικός χρειαζεται για ποσοτικούς λόγους.Να δίνει ένα ποιοτικό δεκάλεπτο,με καλό κορμί,καλή άμυνα....και ΟΧΙ άσουτος.Δηλ το 3-2αρι εμενα Κειν δεν μου κάνει.irving έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 5:51 pmδε ξερω ποσο θα αξιζε να διωξουμε τζονσον για να παρουμε καποιον αμφιβολου ποιοτητας που δεν εχει παιξει ευρωλιγκα. και ποσα θα γλιτωναμε? ο τζονσον θα ηθελε και αποζημιωση. και αντε να προσαρμοστει αυτος και να αποδοσει.
οσο για σεντερ, εφοσον δεν υπαρχει η δε μπορουμε να παρουμε καποιον να κανει τη διαφορα, ας στηριξουμε μητογλου και παπαγιαννη. ο παπαγιαννης θα βελτιωθει. εχει παιξει 1,5 χρονο μπασκετ. ειναι ακομα 22, θα βελτιωθει. δε ξερω το ταβανι του. αλλα δεν εχει νοημα να βαλουμε καποιον spalding στην ομαδα. αφου δε μπορουμε να παρουμε τυπου reynolds, ας εξελιξουμε τους δικους μας.
χαρηκα οταν ειδα στο slum dunk οτι ο ρικ θελει πρωτα γκαρντ. ας παρει εναν να παιζει καλη αμυνα, να πιεζει τη μπαλα και να τρωει/ριχνει ξυλο. ετσι θα δυσκολεψουμε και τις πασες των αντιπαλων στα πενταρια και θα βελτιωθει η αμυνα μας.
Μπορεί να είναι και ο Κοτζιάς,που δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο μισό μέτρο.john wick έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 2:35 pmΣε μεταγραφικά του Παναθηναϊκού εμπιστεύομαι τυφλά το Slam Dunk του Sdna (θυμάμαι στο παλιό φόρουμ , με τον Στέφανο που λέγαμε ότι πιθανόν ο Δ.Κοντός είναι ο συντάκτης..)...
Μην περιμένουμε λοιπόν άμεσα μεταγραφή (και προφανώς δεν ισχύει τπτ για Spalding..)
https://www.sdna.gr/mpasket/675274_i-al ... enoys-ston
Ο Φαριντ δεν ξερω κατα ποσο ειναι ρεαλιστικο στοχος. Ακομα κι στην Κινα 2-4εκ έπαιρνε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει τις απαιτήσεις του στο πατο. Στο μυαλο μου γι να ερθει, μιλαμε γι ~1εκ (τουλάχιστον). Μην ξεχναμε οτι τωρα 30ριζει, κι οτι αργα η γρηγορα θα ξανα γυρισει στο nba.
Απο την στιγμη που ειναι ελευθερος και δεν φαινεται να τον θελει καποιος, δεν νομιζω να θελει τοσα πολλα. αν του εξηγησουμε κιολας οτι εδω θα ειναι αρχοντας και θα παιζει 30 λεπτα, ισως καταλαβει οτι με μιση καλη σεζον εδω ισως γυρισει και nba με καλο συμβολαιο.aiver έγραψε: ↑Τρί Δεκ 31, 2019 4:21 pmΟ Φαριντ δεν ξερω κατα ποσο ειναι ρεαλιστικο στοχος. Ακομα κι στην Κινα 2-4εκ έπαιρνε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει τις απαιτήσεις του στο πατο. Στο μυαλο μου γι να ερθει, μιλαμε γι ~1εκ (τουλάχιστον). Μην ξεχναμε οτι τωρα 30ριζει, κι οτι αργα η γρηγορα θα ξανα γυρισει στο nba.
Υπαρχει κι ο Νοα, αλλα μακρυα απο μας, πολυ καιρο ανενεργος, καμια σχεση με τον παλιο Νοα.
Δεν ξερω τι παίζει με Amir Johnson, περυσι στο τελος της χρονιας τον ριξανε G-League. Δεν γνωριζω αν εχει ακομα συμβολαιο, καθως δεν αγωνιζεται κι δεν υπολογιζεται πουθενα, αλλα και στην λιστα της Free Agency δεν τον βρισκω. Οποτε αφηνω ενα ερωτηματικο. Δεν εχω δει καποιο δημοσιευμα η οχι, απλα μου ηρθε στο μυαλο διοτι αποτελει εναν εμπειρο παιχτη, φιλοτιμο, δραστηριο, καλα σχετικα τελειωματα και κυριως ανεργο. Απλα σκεψεις του μυαλου μου.