δεν θεωρώ ότι ήταν άσχημος παίκτης ο εν λόγω , δεν ξέρω γιατί η 2η κυρίως παρουσία του στην ομάδα ήταν τραγική , αλλά σίγουρα από Βουγιούκα και Wiley είναι καλύτερος ψηλός...
Συντονιστής: Captains
Όταν τα έλεγα εγω....που ποσταρε τον Ταβαρες και εβαζε καλαθια στη μουρη του...με κοροιδευαν εδώ μέσα...επείδή δεν είχε " μπασκετικο iQ"...και δεν του κοβε....το ίδιο και ο Όγκαστ....john wick έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:04 amένας παλιός φίλος μας ο Payne είχε χθες 5/6 τρίποντα στην νίκη της Βιλερμπάν επί της Γκραβελίν...και γενικά στην EL τα πάει μια χαρά...
δεν θεωρώ ότι ήταν άσχημος παίκτης ο εν λόγω , δεν ξέρω γιατί η 2η κυρίως παρουσία του στην ομάδα ήταν τραγική , αλλά σίγουρα από Βουγιούκα και Wiley είναι καλύτερος ψηλός...
Γεια χαρα ρε ''παλιε''!!!...Gastone έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 3:59 pmΌταν τα έλεγα εγω....που ποσταρε τον Ταβαρες και εβαζε καλαθια στη μουρη του...με κοροιδευαν εδώ μέσα...επείδή δεν είχε " μπασκετικο iQ"...και δεν του κοβε....το ίδιο και ο Όγκαστ....john wick έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:04 amένας παλιός φίλος μας ο Payne είχε χθες 5/6 τρίποντα στην νίκη της Βιλερμπάν επί της Γκραβελίν...και γενικά στην EL τα πάει μια χαρά...
Πάρτε τωρα ριμπ...με το iQ του Βουγιούκα...και το ταλέντο του Τόμας...και τη "σκληράδα" του Παπαγιάννη...
Τα κολλήματα και τα κομπλεξ των προπονητών....
Δειτε πως έπεσε επίπεδο ο Ολυμπιακός..όταν δεν είχε πια Χαντερ....Μπιρτς....Ντανστον...
Δειτε τωρα πως σουλουπώθηκε με τον Ριντ.
Δειτε την Μακάμπι πως ανεβηκε φέτος...χωρις να φέρει κανενα βιρτουόζο...αλλά με 2 "ανθρωποφάγους"...Χάντερ και Έισι....
Δειτε πως έπεσε η ΤΣΣΚΑ που εχασε τον Χάντερ...και έφερε τους φλώρους...Βοιτμαν..και Κουφό...
Δειτε πως έχει καταντήσει η Φενερ....πως έχει αποδομηθεί όλη η συνέπεια στο παιχνίδι της,που έχασε το σκιαχτρο Βεσελι..που κυριαρχουσε πάνω από τη στεφάνη....
Δειτε πως κατήντησε η Ζάλγκιρης...που στη περιφέρεια δεν εχασε σε ποιοτητα,ανεβασε το μπατζετ....αλλά έχασε τον καλυτερο αθλητικό ψηλό της Ευρωλίγκα τα τελευταια 2-3 χρόνια....Ντέιβις.....
Παρτε το χαμπάρι....το μπάσκετ δεν ειναι κβαντομηχανική.Το μυαλό το βάζουν τα γκαρντ.Το παιχνίδι πλέον παίζεται σε υψηλες ταχύτητες,υπάρχουν μεγαλες απαιτησεις σε πλάγια βηματα,επιστροφές,καλυψεις χώρων...πολλες κατοχες,που κρινονται κατα βαση από τα ριμπ....
Γιυτο ετσι οπως ειναι ο Παναθηναικος τωρα,αν δεν βάλει ταχυτητα και αθλητικά προσοντα στην frontline του....αντε το πολύ να μπει με το ζορι 8αδα....κι αν....
Αυτός που ξεχωρίζει και έχει ενδιαφέρον σαν περίπτωση είναι ο Έλλις του Προμηθέα Πατρών.
Αυτός δείχνει τρομερή βελτίωση, άλλος παίκτης σε σχέση με όταν πρωτοήρθε, δεν ξέρω τι ταβάνι έχει, αλλά όντως πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.Ilias7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 8:50 pmΑυτός που ξεχωρίζει και έχει ενδιαφέρον σαν περίπτωση είναι ο Έλλις του Προμηθέα Πατρών.
Πέρα από το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και στο Eurocup οπού εκεί είναι και εναντίον πιο δύσκολων αντιπάλων.
Ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει μια οικονομική λύση για τους δυο μεγάλους το ερχόμενο καλοκαίρι.
Είναι και σε καλή ηλικία με περιθώρια βελτίωσης.
Και ο Μαικ Τζέιμς και ο Ντανστον ξεκίνησαν απο οχι τοπ ομάδες της Ελλάδαςbenchwarmer έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:06 pmΤελείως άλλο πράγμα το ελληνικό πρωτάθλημα με τους παίκτες που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ώστε να γίνει από ομάδα τοπ8 Ευρωλίγκας ομάδα final4.
Μην ξεχνάμε ότι στο περσινό πρωτάθλημα δύο από τους κορυφαίους ξένους ήταν... ο Bentil και ο Brown.
Πολυ καλος παικτης και βελτιωνεται πολυ καθε χρονοIlias7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 8:50 pmΑυτός που ξεχωρίζει και έχει ενδιαφέρον σαν περίπτωση είναι ο Έλλις του Προμηθέα Πατρών.
Πέρα από το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και στο Eurocup οπού εκεί είναι και εναντίον πιο δύσκολων αντιπάλων.
Ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει μια οικονομική λύση για τους δυο μεγάλους το ερχόμενο καλοκαίρι.
Είναι και σε καλή ηλικία με περιθώρια βελτίωσης.
Δεν εχει λογο να το κανει η ΑΕΚ αυτο αυτη την στιγμη,ο Παππας μετα απο τετοιο τραυματισμο δεν ειναι σε θεση να τους βοηθησει αμεσα και αν τον θελουν μελλοντικα το καλοκαιρι ειναι ελευθεροςkerkyraios22 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 1:41 amΞερετε τιποτα για αποχωρηση , δανεισμο του Παπα....?
Που θα μπορουσε να παει?
Στην ΑΕΚ ως ανταλλαγη με τον Σαντ Ρος ισως?
Ειναι πολυ υποπτη η μη χρησιμοποιηση του στα τελευταια ματς.....