2019-2021-Παναθηναικός - Μεταγραφικά νέα
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν μου αρεσει καθολου ο ραουτινς. περα απο σουτ δεν εχει τιποτα αλλο! και πασερ που λεμε οτι ειναι δεν κανει για ευρωλιγκα. Και το ποσο καλος σουτερ θα ειναι στην ευρωλιγκα θα του δουμε. εγω θεωρω τον μπραουν πολυ καλυτερο παικτη!!
ακατανοητη κινηση που αν δεν συνδυαστει με μεταγραφη 5αρι και defensive stopper γκαρντ, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.
κριμα για ενα απλο γκαρντ και ενα αθλητικο 5αρι(που υπαρχουν απειρα τετοια) να μην κανουμε το βημα παραπανω φετος. καθε χρονο τα ιδια.
ακατανοητη κινηση που αν δεν συνδυαστει με μεταγραφη 5αρι και defensive stopper γκαρντ, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.
κριμα για ενα απλο γκαρντ και ενα αθλητικο 5αρι(που υπαρχουν απειρα τετοια) να μην κανουμε το βημα παραπανω φετος. καθε χρονο τα ιδια.
1
1

- Crash95
- Reactions: 233
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
- Nemesakos
- Reactions: 39
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Rim protector δεν θέλαμε? Rim protector θα πάρουμε. Έστω και ας είναι άλλης δεκαετίας...
Και γω θέλω να ελπίζω πως εκεί στο Ισραήλ οι δημοσιογράφοι έχουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας με τους εδώ, όμως δυστυχώς μέ έχει πιάσει ένας κρύος ιδρώτας κυρίως λόγω Πιτίνο και μόνο. Ο Ρικ αυτόν ξέρει αυτόν πιθανά και να επιλέξει. Κάτι παρόμοιο συνέβει και με τον Ράουτινς που κάπου διάβασα για σχέση του Πιτίνο με τον κόουτς που είχε ο Καναδός στο κολλέγιο.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση λοιπόν...

Και γω θέλω να ελπίζω πως εκεί στο Ισραήλ οι δημοσιογράφοι έχουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας με τους εδώ, όμως δυστυχώς μέ έχει πιάσει ένας κρύος ιδρώτας κυρίως λόγω Πιτίνο και μόνο. Ο Ρικ αυτόν ξέρει αυτόν πιθανά και να επιλέξει. Κάτι παρόμοιο συνέβει και με τον Ράουτινς που κάπου διάβασα για σχέση του Πιτίνο με τον κόουτς που είχε ο Καναδός στο κολλέγιο.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση λοιπόν...
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά στο χουπφελας έγραψαν ότι είναι πολύ αξιόπιστος ο δημοσιογράφος που το ανέβασα και μάλιστα θα γίνει και μέσα στην μέρα τηλεφωνική επαφή μεταξύ πιτινο και αμαρε . Το χειρότερο δεν είναι αυτό , σε άρθρο του όλα πράσινα γράφουν πως η εναλλακτική σε περίπτωση που μας ρίξει άκυρο ο 37χρονος Ισραηλινός , θα είναι ο βουγιουκας σε μαύρο , ο andrey blatche , ένας 33χρονος σεντερ από τις φιλιπινες (μπορείτε να δείτε το φιλιπινες-Σερβία για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται).
Εγώ θέλω να σας ρωτήσω όμως όλους εδώ κάτι άλλο , υπάρχει έστω ένας που βρίσκει λογικές τις μεταγραφικές κινήσεις του παο ; Δηλαδή αν όντως κλείσει ο αμαρε , έχει ήδη κλείσει και ο ροτινς... μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τι πιθανόν μπορεί να σκέφτεται ο πιτινο . Πραγματικά θα προτιμούσα να μας πουν δεν παίζει φράγκο και πορευόμαστε με ότι έχουμε παρα το να δίνουμε άσκοπα τα χρήματα μας για παίκτες που δεν ταιριάζουν με τα ελλείμματα του ρόστερ . Εγώ το έλεγα από όταν ήρθε ο πιτινο , με έναν μπριαντε Γουέμπερ έστω είμαι καλυμμένος και τα υπόλοιπα μπορούν να φτιάξουν εκ των έσω . Μετά πίστεψα πως δεν υπάρχουν ούτε λεφτά για τον Γουέμπερ και λέω δεν πειράζει όπως είμαστε μια χαρά και η 6η θέση ! Αλλά τελικά τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε πάνε αλλου νταλου ρε φίλε.. Αυτό με εκνευρίζει πιο πολύ από όλα.
0
3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- aiver
- Reactions: 44
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Leandro Mateus Barbosa (Portuguese pronunciation: [leˈɐ̃dɾu baʁˈbozɐ]; born November 28, 1982),[1] also known as Leandrinho Barbosa, is a Brazilian professional basketball player for Minas of the Novo Basquete Brasil (NBB). He also represented the senior Brazilian national basketball team. He previously won the NBA Sixth Man of the Year Award, with the Suns in 2007, and an NBA championship with the Golden State Warriors, in 2015. In Brazil, he is also commonly known by his nickname "Leandrinho" ("Little Leandro") Barbosa,[2] and in the USA he is nicknamed "The Brazilian Blur", referring to his playing speed.[3] At a height of 1.92 m (6' 33⁄4") tall,[4] he plays at the shooting guard position.
Μπορεί να μας κλείσει και το κενό στα guard, και παράλληλα θα συνεργάζεται με τον Amare άψογα, λόγω της πολυετής συνεργασίας τους. Συν ότι ξέρει απο Ελληνικό μπάσκετ, μας έκανε κομπολόι το καλοκαίρι. :rofl:
Μπορεί να μας κλείσει και το κενό στα guard, και παράλληλα θα συνεργάζεται με τον Amare άψογα, λόγω της πολυετής συνεργασίας τους. Συν ότι ξέρει απο Ελληνικό μπάσκετ, μας έκανε κομπολόι το καλοκαίρι. :rofl:
0
- pan24
- Reactions: 2619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι.Πάντως ανέβηκε και στο εγκυρότατο sportando οπότε διερευνητική επαφή έστω από τον μάνατζερ του υπήρξε
sportando.basketball/il-panathinaikos-prova-il-colpo-amare-stoudemire/
Πάντως αν ισχύει το Stoudemire ή Blatche ας είναι Amare
Κανένας δεν είναι τέλειος.Για τον Πιτίνο είναι γνωστό ότι είναι κάκιστος recruiter από τις 2 θητείες του στο ΝΒΑ,ειδικά αυτή στους Celtics που τον είχαν και GM ταυτόχρονα αρα έκανε απόλυτο κουμάντοJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιαν 14, 2020 5:31 pmΚαλά στο χουπφελας έγραψαν ότι είναι πολύ αξιόπιστος ο δημοσιογράφος που το ανέβασα και μάλιστα θα γίνει και μέσα στην μέρα τηλεφωνική επαφή μεταξύ πιτινο και αμαρε . Το χειρότερο δεν είναι αυτό , σε άρθρο του όλα πράσινα γράφουν πως η εναλλακτική σε περίπτωση που μας ρίξει άκυρο ο 37χρονος Ισραηλινός , θα είναι ο βουγιουκας σε μαύρο , ο andrey blatche , ένας 33χρονος σεντερ από τις φιλιπινες (μπορείτε να δείτε το φιλιπινες-Σερβία για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται).
Εγώ θέλω να σας ρωτήσω όμως όλους εδώ κάτι άλλο , υπάρχει έστω ένας που βρίσκει λογικές τις μεταγραφικές κινήσεις του παο ; Δηλαδή αν όντως κλείσει ο αμαρε , έχει ήδη κλείσει και ο ροτινς... μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τι πιθανόν μπορεί να σκέφτεται ο πιτινο . Πραγματικά θα προτιμούσα να μας πουν δεν παίζει φράγκο και πορευόμαστε με ότι έχουμε παρα το να δίνουμε άσκοπα τα χρήματα μας για παίκτες που δεν ταιριάζουν με τα ελλείμματα του ρόστερ . Εγώ το έλεγα από όταν ήρθε ο πιτινο , με έναν μπριαντε Γουέμπερ έστω είμαι καλυμμένος και τα υπόλοιπα μπορούν να φτιάξουν εκ των έσω . Μετά πίστεψα πως δεν υπάρχουν ούτε λεφτά για τον Γουέμπερ και λέω δεν πειράζει όπως είμαστε μια χαρά και η 6η θέση ! Αλλά τελικά τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε πάνε αλλου νταλου ρε φίλε.. Αυτό με εκνευρίζει πιο πολύ από όλα.
Και μιλάμε για αγορά που την ήξερε,όχι για την Ευρώπη που είναι λογικό να μην την ξέρει,δεν γίνεται να μάθεις μια αγορά σε 6 μήνες
Το είδαμε πέρσι που ενώ θέλαμε σκόρερ-σουτέρ πήραμε Κιλπάτρικ που έκανε τα πάντα...εκτός από το να σκοράρει και να σουτάρει με συνέπεια.Η για το ξαναζεσταμένο φαγητό Πέιν
Είδαμε το καλοκαίρι με τον Γουάιλι που ήταν πρόταση Πιτίνο,τελικά ο άνθρωπος δεν είναι ούτε 4αρι ούτε 5αρι αλλά έκανε κάποια καλά ματσάκια και τώρα που ήρθε ο Πιτίνο δεν τον βάζει ούτε ο ίδιος μέσα
Βλέπουμε τώρα που θέλουμε στην περιφέρεια έναν με γρήγορα πόδια και σκληράδα να παίζει άμυνα και φέραμε 33χρονο σουτέρ
Σε αυτό βοηθάει ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα τεράστιο μπάτζετ διαθέσιμο για αλλαγές και ότι δεν υπάρχει GM να του λέει ο προπονητής θέλω παίκτη με τα α,β,γ χαρακτηριστικά και να έχει έτοιμες προτάσεις
1
1