Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Site Admin
Reactions: 2627
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 08, 2020 11:37 am

Προφανώς τα τρολ θα μπανάρονται αμέσως

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
basket72
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2020 2:21 pm

Το λογικό είναι να ισχύει. Προφανώς και το sport24 είναι ολυμπιακό-στρόφο, αλλά αν δεν έπαιζε ως είδηση δεν θα τολμούσε να την βγάλει.
Οι υπόλοιποι απλώς φοβούνται. Υπάρχει και προηγούμενο με το Γκατζέτα και Δ.Γ για όποιον θυμάται.
Γενικά, τον φοβάται αρκετός κόσμος τον Δ.Γ. Το θεωρείτε παράλογο; Αφού αυτό θέλει ο ίδιος.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1230
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μαρ 08, 2020 3:36 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2020 9:29 pm
massey21 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2020 8:15 pm
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 90957.html
Ελπιζω να το διαψευσει η καε...
Το ότι γίνεται "με τη σύμφωνη γνώμη του Πιτίνο" μου φαίνεται ακόμη πιο σουρεαλιστικό.

Πάντως το πρωί στο περίπτερο πήρε το μάτι μου στην Πράσινη ότι ο "διοικητικός ηγέτης" θα έθετε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την "οικονομική ζημία" που προκαλούν οι ήττες. Απίθανα πράγματα.

θα πάει κανένας παίκτης στο ΚΑΣ και θα γελάει όλη η Ευρώπη. Οι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν. Είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στις προπονήσεις και να παίζουν, όπως και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ομάδας. Αναμένω τουίτ Ντιλέινι και σχολιασμό των Αμερικανών που παίζουν στην Ευρώπη από κάτω για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα.
Δηλαδη αντίστοιχα εσύ, εγω, και ο καθείς εργαζόμενος πχ σε μια εταιρεία, ειμαστε υποχρεωμένοι απλα να πηγαίνουμε στη δουλειά, να βαράμε καρτα 8 - 4, και όχι να φέρνουμε αποτελεσματα...

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 664
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μαρ 08, 2020 3:52 pm

j-kidd13 έγραψε:
yorgos έγραψε:
massey21 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2020 8:15 pm
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 90957.html
Ελπιζω να το διαψευσει η καε...
Το ότι γίνεται "με τη σύμφωνη γνώμη του Πιτίνο" μου φαίνεται ακόμη πιο σουρεαλιστικό.

Πάντως το πρωί στο περίπτερο πήρε το μάτι μου στην Πράσινη ότι ο "διοικητικός ηγέτης" θα έθετε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την "οικονομική ζημία" που προκαλούν οι ήττες. Απίθανα πράγματα.

θα πάει κανένας παίκτης στο ΚΑΣ και θα γελάει όλη η Ευρώπη. Οι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν. Είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στις προπονήσεις και να παίζουν, όπως και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ομάδας. Αναμένω τουίτ Ντιλέινι και σχολιασμό των Αμερικανών που παίζουν στην Ευρώπη από κάτω για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα.
Δηλαδη αντίστοιχα εσύ, εγω, και ο καθείς εργαζόμενος πχ σε μια εταιρεία, ειμαστε υποχρεωμένοι απλα να πηγαίνουμε στη δουλειά, να βαράμε καρτα 8 - 4, και όχι να φέρνουμε αποτελεσματα...
Aν και δεν ειναι καλο το αντιπαραδειγμα, πρακτικα ναι.Αν δεν σου κανω και δεν εχω τις επιδοσεις και τα αποτελεσματα που θες, μπορεις να με απολυσεις δινοντας την αποζημιωση μου. Επισης για ποια αποτελεσματα μιλαμε; Ο παναθηναικος με ροστερ που ηταν για ταβανι 8η θεση , καποια στιγμη ειχε 1 νικη διαφορα απο την 5η. Πηρανε μπονους για αυτη την πεοσπαθεια;
Επισης πριν δωσουμε τις ευθυνες στους παικτες για την εικονα της ομαδας, μπορουμε για μια φορα να βγαλουμε στην σεντρα την διοικηση για την μη ενισχυση μεσα στην χρονια; Με ενα rotation 7 παικτων εβγαλε την χρονια ο παναθηναικος, οταν παιζανε 30+ λεπτα και βαζανε 85+ ποντους ηταν καλοι αλλα τωρα που σκασανε και περνανε ντεφορμαρισμα δεν ειναι και πρεπει να πεσουν προστιμα ;

2
2 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:08 pm

papp7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
yorgos έγραψε:

Aν και δεν ειναι καλο το αντιπαραδειγμα, πρακτικα ναι.Αν δεν σου κανω και δεν εχω τις επιδοσεις και τα αποτελεσματα που θες, μπορεις να με απολυσεις δινοντας την αποζημιωση μου. Επισης για ποια αποτελεσματα μιλαμε; Ο παναθηναικος με ροστερ που ηταν για ταβανι 8η θεση , καποια στιγμη ειχε 1 νικη διαφορα απο την 5η. Πηρανε μπονους για αυτη την πεοσπαθεια;
Επισης πριν δωσουμε τις ευθυνες στους παικτες για την εικονα της ομαδας, μπορουμε για μια φορα να βγαλουμε στην σεντρα την διοικηση για την μη ενισχυση μεσα στην χρονια; Με ενα rotation 7 παικτων εβγαλε την χρονια ο παναθηναικος, οταν παιζανε 30+ λεπτα και βαζανε 85+ ποντους ηταν καλοι αλλα τωρα που σκασανε και περνανε ντεφορμαρισμα δεν ειναι και πρεπει να πεσουν προστιμα ;
Kαθε παικτης πληρωνεται για κανει το καλυτερο που μπορει και να φερει τα καλυτερα αποτελεσματα,δεν πληρωνεται απλα για να συμμετεχει στους αγωνες.'Οταν εχουμε τετοια ελευθερη πτωση οπως αυτη που εχει ο Παναθηναικος εδω και 6-7 ματς,χρειαζεται και ενα ταρακουνημα,αλλιως αν το αφησουμε ετσι,θα κανουμε αλλες 6 ηττες και γεια σας,χωρις υπερβολη.Το ροστερ του Παναθηναικου,με τα κενα που εχει και με τις αδυναμιες,για τις οποιες και προφανως φταιει και η διοικηση,(η οποια σιγουρα δεν φταιει για το οτι παιζανε 7 παικτες οταν εχει μια τουλαχιστον αξιοπρεπη 12αδα)δεν ειναι για να εχει αυτο το χαλι ,και να παρουσιαζει την εικονα αποσυνθεσης που παρουσιασε με την ΤΣΣΚΑ.Το να χασεις ειναι μεσα στο προγραμμα,ακομα και το να διασυρθεις ειναι μεσα στο προγραμμα.Η εικονα και ο τροπος,και η προσπαθεια ειναι που ενοχλει καποιες φορες περισσοτερο απο την ιδια την ηττα. Και ποιος οριζει οτι το ροστερ του Παναθηναικου ειναι για ταβανι 8η θεση?

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:24 pm

j-kidd13 έγραψε:
papp7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Kαθε παικτης πληρωνεται για κανει το καλυτερο που μπορει και να φερει τα καλυτερα αποτελεσματα.Οταν εχουμε τετοια ελευθερη πτωση οπως αυτη που εχει ο Παναθηναικος εδω και 6-7 ματς,χρειαζεται και ενα ταρακουνημα,αλλιως αν το αφησουμε ετσι,θα κανουμε αλλες 6 ηττες και γεια σας,χωρις υπερβολη.Το ροστερ του Παναθηναικου,με τα κενα που εχει και με τις αδυναμιες,για τις οποιες και προφανως φταιει και η διοικηση,δεν ειναι για να εχει αυτο το χαλι ,και να παρουσιαζει την εικονα αποσυνθεσης που παρουσιασε με την ΤΣΣΚΑ.Το να χασεις ειναι μεσα στο προγραμμα,ακομα και το να διασυρθεις ειναι μεσα στο προγραμμα.Η εικονα και ο τροπος,και η προσπαθεια ειναι που ενοχλει καποιες φορες περισσοτερο απο την ιδια την ηττα. Και ποιος οριζει οτι το ροστερ του Παναθηναικου ειναι για ταβανι 8η θεση?
Η προσωπικη μου οραση το οριζει φιλτατε kidd , εχεις βασικο 1 εχεις βασικο 3αρι και απο εκει και περα κανενας δν μπορει να σταθει ως πρωτος.Βασικο 5αρι δεν υπαρχει- ουτε δευτερο θα προσθεσω, στο 4 υπαρχει ενας ρολιστας πολυτελειας (τομας) που χρειαζεται και ειδικα σχηματα για να σταθει και ο φιλοτιμος μητογλου, στο 2 υπαρχει το βαριδι φριντετ που θελει ειδικη στελεχωση για να μπορεσει να παιξει υπο προυποθεσεις 20 λεπτο , ολοι οι υπολοιποι ειτε ειναι ανενεργοι , ειτε βγαινουν απο τον παγο και ξανα μπαινουν σε αυτον μετα. Μονο ο ραις ως combo μενει(ενα ποιοτικο ασσοδυο) . Ο παγκος ειναι αδειος . Και υπαρχουν 3 ομαδες καθαρα στα χαρτια (γιατι εγω βαση αυτου εκανα και την τοποθετηση) με μεγαλυτερο α) ταλεντο και β) βαθος , Αρμανι Κιμκι Φενερ.Οποτε ναι θαυμα και συγκυριες απο την δικη μου οπτικη η 6η θεση.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 833
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:27 pm

j-kidd13 έγραψε:
papp7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Kαθε παικτης πληρωνεται για κανει το καλυτερο που μπορει και να φερει τα καλυτερα αποτελεσματα,δεν πληρωνεται απλα για να συμμετεχει στους αγωνες.'Οταν εχουμε τετοια ελευθερη πτωση οπως αυτη που εχει ο Παναθηναικος εδω και 6-7 ματς,χρειαζεται και ενα ταρακουνημα,αλλιως αν το αφησουμε ετσι,θα κανουμε αλλες 6 ηττες και γεια σας,χωρις υπερβολη.Το ροστερ του Παναθηναικου,με τα κενα που εχει και με τις αδυναμιες,για τις οποιες και προφανως φταιει και η διοικηση,(η οποια σιγουρα δεν φταιει για το οτι παιζανε 7 παικτες οταν εχει μια τουλαχιστον αξιοπρεπη 12αδα)δεν ειναι για να εχει αυτο το χαλι ,και να παρουσιαζει την εικονα αποσυνθεσης που παρουσιασε με την ΤΣΣΚΑ.Το να χασεις ειναι μεσα στο προγραμμα,ακομα και το να διασυρθεις ειναι μεσα στο προγραμμα.Η εικονα και ο τροπος,και η προσπαθεια ειναι που ενοχλει καποιες φορες περισσοτερο απο την ιδια την ηττα. Και ποιος οριζει οτι το ροστερ του Παναθηναικου ειναι για ταβανι 8η θεση?
Μα αυτό που λέει ο papp7 είναι ότι αυτές οι ήττες και με αυτήν την εικόνα, γίνονται ακριβώς επειδή οι παίκτες είναι κουρασμένοι και ντεφορμέ από την υπερπροσπάθεια τόσων μηνών. Εγώ δε θα πω για τι θέση είναι το ρόστερ του φετινού Παναθηναϊκού, αλλά το ότι βρισκόταν 6η θέση το θεωρώ υπερπροσπάθεια από παίκτες και προπονητή είτε αυτός λέγεται Pitino είτε λέγεται Άρτζι.

Η κατάρρευση του Παναθηναϊκού είναι λογική, γιατί τους πρώτους μήνες είχε εύκολο πρόγραμμα και το ροστερ ρόλαρε, αλλά έπαιζε και πάνω από τις δυνατότητές του. Επίσης η 12άδα είναι αξιοπρεπής μεν, αλλά το αξιοπρεπής δε σημαίνει και οχτάδα σε τόσο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα. Δε φταίει ο Pitino που το 25% του budget βρίσκεται στη θέση 2 και έχει τον Fredette που δεν αποδίδει στην άμυνα και τον Παππά που δεν του κάνει. Φταίει φυσικά που έφερε τον Rautins, αλλά ο Pitino δεν είναι καλός recruiter, ούτε γνώστης της ευρωπαϊκής αγοράς. Επίσης πρώτος υπεύθυνος για την έλλειψη αξιοπρεπών λύσεων στο 3-4-5 είναι όποιος έκανε το σχεδιασμό το καλοκαίρι έχοντας ως βαρίδι ότι δόθηκαν αρκετά λεφτά στην καψούρα του ΔΓ (Fredette και Παππάς). Ο Johnson πίσω από τον Πάπι είναι μέτριος, στο 5 ο Παπαγιάννης πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα, ο Ίαν είναι φιλότιμος και παίρνει χρόνο και ο Wiley που βιάστηκε να κλείσει ο Pitino δεν υπολογίζεται. Στο 4 υπάρχει ο Thomas που διίστανται οι απόψεις, ο Bentil που μοιάζει ικανός, αλλά πρέπει να πάρει παραπάνω χρόνο και ο φιλότιμος Μήτογλου. Αν δούμε τις frontline άλλων ομάδων της οκτάδας εκτός από το ότι έχουν καλύτερους παίκτες, είναι και πιο λειτουργικές.

Εγώ συμφωνώ πως και οι παίκτες οφείλουν να κερδίζουν αγώνες, αλλά ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο ήθελε ενίσχυση και δεν έφερε κανέναν. Οφείλεται αυτό στο ότι ο ΔΓ δεν ήθελε να υπερβεί το μπάτζετ, στο ότι ο Pitino έχει άγνοια της αγοράς ή στο ότι οι παράγοντες πίστευαν ότι το ρόστερ έχει μεγαλύτερο ταβάνι; Δεν ξέρω. Όμως το ότι δεν ήρθε ενίσχυση, το ότι οι παίκτες έκαναν υπερβάσεις με εύκολο πρόγραμμα και τώρα στα δύσκολα καταρρέουν, το ότι τώρα φαίνονται τα λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό, τη δόμηση και τη λειτουργικότητα του ρόστερ και ότι ο Pitino είναι προπονητής ψυχολογίας κυρίως και όχι ο σούπερ γνώστης που θα κάνει θαύματα, οδηγούν στην κατάρρευση αυτή. Γνώμη μου είναι ότι ο Γιαννακόπουλος μπορούσε να πάει, να τους μιλήσει παθιασμένα και να τους δώσει κίνητρο, αν έγινε όντως πρόταση περί μείωσης, δεν τη θεωρώ σωστή.

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:43 pm

Για τα κενα και τις αδυναμιες της ομαδας,εχουμε κανει απειρη κουβεντα,και μπορουμε να κανουμε αλλη τοση,ειναι δεδομενα καποια πραγματα.Αλλα απο τη στιγμη που οπως εβγαινε προς τα εξω,ο κοουτς ειχε το οκ να κανει 1,ισως και 2 κινησεις,και αυτος εφερε μονο τον Ραουτινς,εχει και αυτος τις μεγαλες ευθυνες του,και κυριως,απο τη στιγμη που βγαινεις και λες οτι δεν βρηκαμε καποιον να μπορει να μας δωσει παραπανω απο τον Ιαν και τον Ουαιλι,τους οποιους εξακολουθεις να εχεις στον παγκο,φταις κι εσυ αγαπητε Ρικ.Δεν γινεται να λες ευτυχως που ηταν σε καλη φορμα ο Ιαν γιατι θα ειχαμε μεγαλο προβλημα,και 2 μερες πριν κοντρα στον Ολυμπιακο χωρις Μιλουτινοφ,να μην παταει παρκε να παιξει κοντρα στο...μεγαθηριο Ελλις. Και απο τη στιγμη που αυτο ειναι το ροστερ και δεν εκανες καμια αλλαγη,οφειλεις να αξιοποιησεις οσο γινεται τον καθε παικτη,οχι για να σου κρινουν το αποτελεσμα,αλλα για να δωσεις 2-3-4-5 λεπτα παραπανω ανασες σε αυτους που θα μπορεσουν να σου κρινουν το αποτελεσμα.
Και για επανελθω για τις ευθυνες των παικτων,κουραση υπαρχει αλλα δεν πιστευω οτι αυτη φταιει για το χαλι που βλεπουμε.Απλα εχει χαθει ο προσανατολισμος της ομαδας,εχει ξεκαθαρο προβλημα ψυχολογιας και διαχειρισης,ειναι ξεκαθαρα σε περιοδο ελευθερης πτωσης,η κουραση ειναι ενας παραγοντας,αλλα οχι ο μονος,ουτε ο πρωτος.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4195
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:48 pm

[/quote]

[/quote]

Πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτό που λένε οι συμβατικές μας υποχρεώσεις, ναι. Πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και να δουλεύουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έχουν δώσει. Αν ο μάγειρας πηγαίνει στη δουλεια του στην ώρα του, χρησιμοποιεί τα υλικά που του λένε, είναι καθαρός και φεύγει στην ώρα του, έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Αν το φαγητό είναι χάλια, αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη, που έχει το δικαίωμα το αφεντικό του να την έχει, αλλά όχι να την επιβάλλει. Δεν μπορεί να του βάλει πρόστιμο επειδή κατά τη γνώμη του το ραβανί δεν ήταν καλό. Μπορεί να τον απολύσει, πληρώνοντας την αποζημίωση που ορίζει ο νόμος, αφού ο μάγειρας εκπλήρωσε τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Ο αθλητής δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο που να λέει τι ποσοστό θα έχει στα τρίποντα, πόσες νίκες θα κάνει η ομάδα ή πόσες φορές θα του καρφώσει ο ΜακΚίσικ στη μούρη. Από την ώρα που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, η έννοια του προστίμου επειδή δεν αρέσουν στον εργοδότη τα αποτελέσματα κινείται κάπου ανάμεσα στο παρανοϊκό και το βλαχομπαρόκ. Φαντάζει σουρεαλιστικό και το ότι συζητάμε κάτι το οποίο δε θα σταθεί πουθενά και σε κανένα δικαστήριο. Θα πάει δηλαδή σε κάποιον εργατολόγο και θα του πει ο ΔΓ "δεν τους πληρώνω γιατί δεν έκαναν καλά box out"; Θα γελάνε και οι δικαστικοί κλητήρες...

Εδώ υπάρχουν τρία ερωτήματα ακόμη:
α) το "να τρίζεις τα δόντια" στους εργαζόμενους (και ειδικά σε επαγγελματίες αθλητές και μάλιστα δημόσια) έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα στις επιδόσεις τους; Ο Πιτίνο είπε πως έχει αρνητικά (και μετά.. είπε ότι από τη μέρα που επέστρεψε δεν έχει δει ούτε μια μέρα να εκτελούνται σωστά οι οδηγίες του, δηλαδή τους "έδωσε" κανονικά, πράγμα που λίγα δευτερόλεπτα πριν έλεγε ότι δε θα έκανε).
β) η απίστευτη πρόταση της διοίκησης τι επιπτώσεις έχει για τον οργανισμό και την εικόνα του διεθνώς;
γ) ποιος καθορίζει τι είναι καλό αποτέλεσμα και τι όχι; Εσύ λες λοιπόν ότι το ταβάνι της ομάδας δεν μπορεί να είναι η 8η θέση, ο ΔΓ μπορεί να πει ότι το υλικό της που με σοφία εποίησε είναι μίνιμουμ για αήττητη πορεία και περίπατο στο Φ4.

Αν θέλει η διοίκηση μπορεί να υπογράφει αθλητές με το βασικό μισθό και να τους πληρώνει ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ανάλογα με τις νίκες, το PIR του καθενός ή το ποσοστό στις βολές (οπότε και ο Καλάθης θα έπαιρνε λιγότερα από μένα), αλλά οι πιθανότητες να βρει αθλητές επιπέδου που να θέλουν να εργαστούν με τέτοιους γελοίους όρους είναι όσες και οι πιθανότητες να μη γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας .

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:50 pm

j-kidd13 έγραψε:
Για τα κενα και τις αδυναμιες της ομαδας,εχουμε κανει απειρη κουβεντα,και μπορουμε να κανουμε αλλη τοση,ειναι δεδομενα καποια πραγματα.Αλλα απο τη στιγμη που οπως εβγαινε προς τα εξω,ο κοουτς ειχε το οκ να κανει 1,ισως και 2 κινησεις,και αυτος εφερε μονο τον Ραουτινς,εχει και αυτος τις μεγαλες ευθυνες του,και κυριως,απο τη στιγμη που βγαινεις και λες οτι δεν βρηκαμε καποιον να μπορει να μας δωσει παραπανω απο τον Ιαν και τον Ουαιλι,τους οποιους εξακολουθεις να εχεις στον παγκο,φταις κι εσυ αγαπητε Ρικ.Δεν γινεται να λες ευτυχως που ηταν σε καλη φορμα ο Ιαν γιατι θα ειχαμε μεγαλο προβλημα,και 2 μερες πριν κοντρα στον Ολυμπιακο χωρις Μιλουτινοφ,να μην παταει παρκε να παιξει κοντρα στο...μεγαθηριο Ελλις. Και απο τη στιγμη που αυτο ειναι το ροστερ και δεν εκανες καμια αλλαγη,οφειλεις να αξιοποιησεις οσο γινεται τον καθε παικτη,οχι για να σου κρινουν το αποτελεσμα,αλλα για να δωσεις 2-3-4-5 λεπτα παραπανω ανασες σε αυτους που θα μπορεσουν να σου κρινουν το αποτελεσμα.
Και για επανελθω για τις ευθυνες των παικτων,κουραση υπαρχει αλλα δεν πιστευω οτι αυτη φταιει για το χαλι που βλεπουμε.Απλα εχει χαθει ο προσανατολισμος της ομαδας,εχει ξεκαθαρο προβλημα ψυχολογιας και διαχειρισης,ειναι ξεκαθαρα σε περιοδο ελευθερης πτωσης,η κουραση ειναι ενας παραγοντας,αλλα οχι ο μονος,ουτε ο πρωτος.
Συμφωνουμε σε αυτο που λες , αλλα και ο Ρικ λαθος της διοικησης ειναι επισης.
Για το τελευταιο κομματι , ξερετε καλυτερα τα εσωτερικα της ομαδας σας , εγω ειδα κουραση, ντεφορμαρισμα και σε συνδυασμο με το ελλιπες ροστερ απεδωσα εκει την αγωνιστικη καμψη.

0
Μέχρι φέτος
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1039

Κυρ Μαρ 08, 2020 4:54 pm

το ροστερ μας ειναι μετριο και φυσικα ομαδες που ειναι απο κατω ειναι πολυ πιο ποιοτικες και με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ, οπως φενερ, χιμκι, αρμανι κλπ.

η διαφορα μας ειναι η φανελα, η ομοιογενεια που εχουμε σαν ομαδα αφου εχουμε εναν κορμο σταθερο και φυσικα ο καλαθης.

οι αλλες οι ομαδες παιρνουν 100 παιχταραδες και οι μισοι δεν παιζουν. κανουν το λαθος να θεωρουν οτι οι σταρ θα κανουν τα παντα και δεν εχουν ρολιστες και ετσι δεν δενουν ποτε σαν ομαδα.

δεν ειναι τοσο κακο το ροστερ οσο λετε, απλως κλασσικα μας λειπουν 2 κομματια οπως και καθε χρονια για να ειμαστε πληρεις: ενα γκαρντ και ενα 5αρι αθλητικο. ολα αυτα τα χρονια ειτε θελαμε ενα γκαρντ σουτερ ή εναν ασσο για πισω απο νικ και φετος εναν defensive stopper. και φυσικα το αθλητικο 5αρι.

δεν ειναι θεμα μπατζετ αλλα θεμα διαχειρησης. ας ειχαμε ενα βασικο αθλητικο 5αρι σαν τον νταστον, αντι για ουαιλι-ιαν και ας ειχαμε ενα αθλητικο γκαρντ εστω καποιον σαν τον ουεμπερ αντι του τζονσον-ραουτινς και θα βλεπαμε αλλη ομαδα. και φυσικα παιρνεις εναν ακομα φθηνο ρολιστα για να σαι πληρεις και τελος.

εμεις χαλαμε πολλα συμβολαια σε μετριους παικτες καθε χρονια. κατι γκαμπριελ-νικολς-λοτζο κλπ μας χαλαγαν το μπατζετ. διναμε 1 μυριο για 2 παικτες τσαμπα και δεν εκανε κανενας. αυτο πρεπει να αλλαξει. καλα συμβολαια σε καλους παικτες και μετα ειτε ελληνες ρολιστες ειτε κανα λαυρακι.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 833
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Κυρ Μαρ 08, 2020 5:17 pm

j-kidd13 έγραψε:
Στα περισσότερα συμφωνώ, και εγώ αναφέρω ότι είναι ευθύνη του Rick τα λάθη στις μεταγραφές όπως και ότι το κοουτσάρισμα του βασίζεται στην ψυχολογία. Το κακό όπως είχε αναφέρει πολύ σωστά κάποιος είναι ότι το ρόστερ είναι κράμα επιλογών Πεδουλάκη και Pitino (και ολίγον ΔΓ). Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρτζι είναι καλός recruiter και φαίνεται από τις επιλογές του φέτος, οι οποίες σε αντίθεση με του Rick και του ΔΓ, ήταν αποδοτικότερες. Μήπως η λύση θα ήταν το καλοκαίρι να του είχαν πει φτιάξε την ομάδα όπως θες και θα σου δώσω 1-2 χρόνια να δω τι αποτελέσματα θα φέρεις και να μην τον διώξουν στην πρώτη στραβή; Όπως έχω ξαναπεί, τον έχω γνωρίσει τον Πεδουλάκη (ήταν προπονητής του πατέρα μου στο Περιστέρι) και ζει και αναπνέει για τον Παναθηναϊκό και κάθε φορά που γυρίζει για την ομάδα, φεύγει νύχτα χωρίς να έχει δώσει τρελά δικαιώματα απόλυσης.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ρόστερ δε φτιάχτηκε ορθολογικά από οικονομικής και αγωνιστικής απόψεως, έγιναν αλλαγές προπονητή, έγιναν λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο από τον προπονητή, μήπως είναι λίγο λάθος να το ρίχνουμε 100% στους παίκτες; Εγώ αυτό λέω.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Κυρ Μαρ 08, 2020 5:21 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2020 4:48 pm
[/quote]

Πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτό που λένε οι συμβατικές μας υποχρεώσεις, ναι. Πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και να δουλεύουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έχουν δώσει. Αν ο μάγειρας πηγαίνει στη δουλεια του στην ώρα του, χρησιμοποιεί τα υλικά που του λένε, είναι καθαρός και φεύγει στην ώρα του, έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Αν το φαγητό είναι χάλια, αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη, που έχει το δικαίωμα το αφεντικό του να την έχει, αλλά όχι να την επιβάλλει. Δεν μπορεί να του βάλει πρόστιμο επειδή κατά τη γνώμη του το ραβανί δεν ήταν καλό. Μπορεί να τον απολύσει, πληρώνοντας την αποζημίωση που ορίζει ο νόμος, αφού ο μάγειρας εκπλήρωσε τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Ο αθλητής δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο που να λέει τι ποσοστό θα έχει στα τρίποντα, πόσες νίκες θα κάνει η ομάδα ή πόσες φορές θα του καρφώσει ο ΜακΚίσικ στη μούρη. Από την ώρα που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, η έννοια του προστίμου επειδή δεν αρέσουν στον εργοδότη τα αποτελέσματα κινείται κάπου ανάμεσα στο παρανοϊκό και το βλαχομπαρόκ. Φαντάζει σουρεαλιστικό και το ότι συζητάμε κάτι το οποίο δε θα σταθεί πουθενά και σε κανένα δικαστήριο. Θα πάει δηλαδή σε κάποιον εργατολόγο και θα του πει ο ΔΓ "δεν τους πληρώνω γιατί δεν έκαναν καλά box out"; Θα γελάνε και οι δικαστικοί κλητήρες...

Εδώ υπάρχουν τρία ερωτήματα ακόμη:
α) το "να τρίζεις τα δόντια" στους εργαζόμενους (και ειδικά σε επαγγελματίες αθλητές και μάλιστα δημόσια) έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα στις επιδόσεις τους; Ο Πιτίνο είπε πως έχει αρνητικά (και μετά.. είπε ότι από τη μέρα που επέστρεψε δεν έχει δει ούτε μια μέρα να εκτελούνται σωστά οι οδηγίες του, δηλαδή τους "έδωσε" κανονικά, πράγμα που λίγα δευτερόλεπτα πριν έλεγε ότι δε θα έκανε).
β) η απίστευτη πρόταση της διοίκησης τι επιπτώσεις έχει για τον οργανισμό και την εικόνα του διεθνώς;
γ) ποιος καθορίζει τι είναι καλό αποτέλεσμα και τι όχι; Εσύ λες λοιπόν ότι το ταβάνι της ομάδας δεν μπορεί να είναι η 8η θέση, ο ΔΓ μπορεί να πει ότι το υλικό της που με σοφία εποίησε είναι μίνιμουμ για αήττητη πορεία και περίπατο στο Φ4.

Αν θέλει η διοίκηση μπορεί να υπογράφει αθλητές με το βασικό μισθό και να τους πληρώνει ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ανάλογα με τις νίκες, το PIR του καθενός ή το ποσοστό στις βολές (οπότε και ο Καλάθης θα έπαιρνε λιγότερα από μένα), αλλά οι πιθανότητες να βρει αθλητές επιπέδου που να θέλουν να εργαστούν με τέτοιους γελοίους όρους είναι όσες και οι πιθανότητες να μη γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας .
[/quote]

H συμβατική υποχρέωση ενός αθλητή ποια είναι?Να παρίσταται απλά στις προπονήσεις και τους αγώνες?Δεν πάει να χάνει με 30 κάθε αγωνιστική,την υποχρέωση του την έχει κάνει δηλαδή?
Αντίστοιχα,με όσα λες,σε κάθε αθλητή και προπονητή,η "οδηγίες" τους είναι πηγαίνουν κάθε μέρα στις προπονήσεις και να δουλεύουν,με σκοπό να φέρνουν νίκες,και στο μέτρο του εφικτού, επιτυχίες στον σύλλογο που δουλεύουν,και ανάλογα με τους εκάστοτε στόχους.Στόχος για την Μπαρτσελόνα είναι να πάρει την κούπα,για τον Παναθηναικό είναι να εξαντλήσει σαν outsider της πιθανότητες του για f4,για την Ζαλγκίρις να μπει στην 8αδα κλπ. Ο αθλητής δεν υπογράφει συμβόλαιο ευστοχίας,δεν υπογράφει όμως και συμβόλαιο οτι οι υποχρεώσεις του σταματούν στο να προπονείται και απλά να παίρνει μέρος στους αγώνες.
Τώρα για το πρόστιμο,ΑΝ ισχύει,όταν μια ομάδα χάνει τον μπούσουλα,και επειδή προφανώς ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να απολύσει όλη την ομάδα,δίνοντας και την νόμιμη αποζημίωση,ούτε μπορεί να φέρει 12 άλλους παίκτες, είναι ένας τρόπος "αφύπνισης".Αλλιώς ας τους αφήσουμε στο έλεος,δεν πα να χανουν σερί με άθλιες εμφανίσεις και απάθεια...δεν τρέχει και τίποτα.
Και να δούμε κι όλας για το πρόστιμο,αν όντως είναι αλήθεια, εγώ όπως είπα και πριν σε άλλο ποστ,δεν θα μου κάνει εντύπωση να ισχύει καθώς ο dpg έχει ιστορικό τέτοιων αυθόρμητων ενεργειών,προς το παρόν δεν με πείθει οτι είναι αληθές.Και απο τις τάξεις της ΚΑΕ υπήρξε κατηγορηματική διάψευση για το περι προστίμου,το οποίο έχει εξίσου αναπαραχθεί απο αρκετά μέσα,αλλά δεν είχε την ανάλογη προβολή εδώ,γιατί δεν έχει "πέραση" το να μην έχει κάνει κάτι τετοιο ο dpg.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2266
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μαρ 08, 2020 5:39 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2020 5:21 pm
H συμβατική υποχρέωση ενός αθλητή ποια είναι?Να παρίσταται απλά στις προπονήσεις και τους αγώνες?Δεν πάει να χάνει με 30 κάθε αγωνιστική,την υποχρέωση του την έχει κάνει δηλαδή?
Αντίστοιχα,με όσα λες,σε κάθε αθλητή και προπονητή,η "οδηγίες" τους είναι πηγαίνουν κάθε μέρα στις προπονήσεις και να δουλεύουν,με σκοπό να φέρνουν νίκες,και στο μέτρο του εφικτού, επιτυχίες στον σύλλογο που δουλεύουν,και ανάλογα με τους εκάστοτε στόχους.Στόχος για την Μπαρτσελόνα είναι να πάρει την κούπα,για τον Παναθηναικό είναι να εξαντλήσει σαν outsider της πιθανότητες του για f4,για την Ζαλγκίρις να μπει στην 8αδα κλπ. Ο αθλητής δεν υπογράφει συμβόλαιο ευστοχίας,δεν υπογράφει όμως και συμβόλαιο οτι οι υποχρεώσεις του σταματούν στο να προπονείται και απλά να παίρνει μέρος στους αγώνες.
Σύμφωνα με τον νόμο τουλάχιστον,ναι αυτή είναι η συμβατική υποχρέωση του αθλητή.
Κυρίως γιατί αυτά που λες μετά δεν είναι αντικειμενικά μετρήσιμα. Ποιος και πως μπορεί να κρίνει αν ένας αθλητής μια δεδομένη χρονική στιγμή δε παίζει καλά επειδή βρίσκεται σε μια κακή περίοδο ή δε παίζει καλά επειδή βαριέται;
Ποιος και πως μπορεί να κρίνει αν ο Φριντέτ δε προσπαθεί όσο μπορεί και για αυτό παίζει έτσι και όχι απλώς ότι...τόσο μπορεί;
Ποιο είναι το μέτρο του εφικτού για τις επιτυχίες και πως μπορεί να οριστεί;Για εσένα είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητες φάιναλ 4, για άλλον να μπει στην 8αδα, για άλλον οτιδήποτε πέρα από συμμετοχή στον τελικό να είναι αποτυχία. Μη ξεχνάμε κιόλας τι γραφόταν το καλοκαίρι(όπως και κάθε καλοκαίρι) μετά την απόκτηση Φριντέτ ότι πάμε για τη κούπα.

Αν η όποια διοίκηση θέλει να συσχετίσει το ποσό που θα πληρώσει με τις επιτυχίες της βάζει μέρος του μισθού στο συμβόλαιο σα μπόνους επίτευξης στόχων στο οποίο βέβαια πρέπει να συμφωνεί και ο αθλητής. Γιατί αν πχ έλεγες στον Καλάθη θα παίρνεις εγγυημένο 1 μύριο και τα υπόλοιπα αν προκριθούμε φάιναλ 4 δε νομίζω να το δεχόταν ποτέ.
Πρόστιμο για λόγους αγωνιστικής απόδοσης ποτέ δεν έχει πληρωθεί πουθενά. Κι όπου μπαίνει μετά ύστερα από κάποιες επιτυχίες λένε ακυρώνεται το πρόστιμο ή αν όταν τελειώσει το συμβόλαιο του παίκτη οφείλονται ακόμα χρήματα κάνει νομικές κινήσεις και τα παίρνει συνήθως πριν φτάσει στη διαδικασία προσφυγής.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2020 6:02 pm

Σύμφωνα με τον νόμο, το δίκιο το δίνω στον Yorgos (αρκεί να μην μου ξαναγράψει box out. Μπόχου λέγονται! Μην ξεχάσουμε κι ότι έχουμε μάθει!).

Σύμφωνα με τον νόμο στα ποδοσφαιρικά πράγματα με τα οποία μεγαλώσαμε (κι ο ΔΓ με Ρότσα, Σαραβάκο μεγάλωσε κι όχι με Βίδα- Σκρομπολίθα) και τις ταγές των Βαρδινογιάννη, Μελλισσανίδη, Κόκκαλη και εσχάτως, Μαρινάκη, Πατέρα, Σαββίδη, το πράγμα πάει κι έτσι και γιουβέτσι. Σας δίνω πριμ με τις νίκες; Σας βάζω προστίμα-τα(που μου είχε πει μια φορά κι ένας τροχονόμος) με τις ήττες. Το δίκιο το έχει ο J-kidd.

Η αλήθεια είναι ότι αν ευσταθεί το ποσό που βγήκε προς τα έξω, μιλάμε για προστίμα-τα ρεκόρ. Αλλά ο Δ.Γ είναι παιδί των ρεκόρ, έτσι κι αλλιώς. :smile:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”