2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:40 pm

έβαλα να ακούσω την εκπομή του sdna και πραγματικά σιχάθηκα τη ζωή μου. είπαν ξεκάθαρα ότι ο Παπαπέτρου έχει εκφράσει τη θέληση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

περίμενα κάτι πιο "επικοινωνιακό", τύπου "του ήρθε πρόταση που δε μπορούσε να αρνηθεί" ή και να μη σχολιαστεί καθόλου γιατί μπορεί και να μη φύγει τελικά ο παίκτης.

με την κίνηση του αυτή (προφανώς με την ανοχή της ΚΑΕ) τον ρίχνουν στα λιοντάρια.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Site Admin
Reactions: 2627

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:41 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:38 pm
shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:28 pm
Πάντως αν ο Παπαπετρου θέλει να φύγει και αν υπάρχει ομάδα που δίνει 350.000 τότε μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή η μεταγραφή και όχι απαραίτητα αύριο.
Αποτι ελεγε ο τριγκας πριν στο σπορτ 24 εχει ρητρα που ληγει αυριο,πως ειναι η ρητρα του βεζενκοφ με το ΝΒΑ δηλαδη..
Εκτος και εννοεις οτι θα τον δωσει η ομαδα και απο μονη της χωρις την ρητρα,εκει μπορει να ζητησει οσα θελει παντως.
Στην φενερ παντως χωραει ανετα ετσι οπως ειδα το ροστερ της.
Ο κοτζιας πριν λίγο είπε ότι ο Παπαπετρου είναι με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκου. Λένε ότι ο Παπαπετρου ζήτησε να φύγει και ο Παναθηναϊκός το αποδέχθηκε αλλά προς το παρών δεν εχει έρθει πρόταση.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

allstar
Reactions: 1852
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:42 pm

titsokk έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:32 pm
Γουολτερς-Λη-Μποχωριδης
Γκριγκόνις-Αντριους
Ξένο τριάρι -Μαντζουκας
Ουιλιαμς- Μαντζούκας- Αγραβάνης
Παπαγιαννης - Κ. Αντετοκούμπο - Χουγκαζ

με φυγή Παπ και έξι ξένους, αξιοπρεπέστατο ροστερ
Αντετοκούνμπο μόνο ως 3ος σέντερ, για 2ο θέλουμε κάτι καλύτερο (δηλαδή εναν πιο έμπειρο παίκτη, προφανώς ξένο). Ξέχασες και τον Καλαϊτζάκη, αλλά ακόμα και έτσι θα έχουμε πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων. Αν έρθει βέβαια ένας ποιοτικός ξένος στη θέση του Παπαπέτρου, αλλάζουν τα δεδομένα. Και η Εφές για παράδειγμα, δεν έχει ποιοτικούς γηγενείς, αλλά το καλύπτει με την ποιότητα των ξένων της (αναφέρομαι στις εγχώριες διοργανώσεις).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2266
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:43 pm

Είμαι διχασμένος στο θέμα Παπαπέτρου για το αν ισχύει.
Από την μια θα ήταν ιδανικό για τον ΔΓ να το στήσει έτσι ότι η μισή Ευρώπη κυνηγάει Παπαπέτρου αλλά κατάφερε να τον κρατήσει.

Από την άλλη όμως ο τρόπος που το μαθαίνουμε είναι ο τρόπος που γίνονται οι σοβαρές δουλειές. Δεν ακούγεται τίποτα, ξαφνικά το μαθαίνουν όλοι και μερικές ώρες μετά υπογράφει. Όπως του Νέντοβιτς δηλαδή.
Συν κάποια πραγματάκια σε ανύποπτο χρόνο για Παπαπέτρου από sdna.

Δεν με χαλάει και πολύ να γίνει.

Ναι, μας αναγκάζει είτε και να πάμε με 7 ξένους και να μην πάρουμε ξένο μπακάπ 4 είτε να πάρουμε ξένο μπακάπ 4 αλλά Κώστα Αντετοκούνμπο μπακάπ 5(8 ξένοι δεν είναι ρελιαστικό) είτε 6 ξένους δηλαδή ούτε μπακάπ 4 ξένο και Κώστα μπακάπ 5.

Όμως αν το συμβόλαιο και το buy out του Παπαπέτρου τα δώσεις στον Μπέικον(λίγη τύχη θέλουμε να μη βρει nba τίποτα) ίσως να είμαστε και καλύτερα.

Στην Φενέρ θα μπορούσε να είναι το plan b του Ιτούδη.
Δηλαδή αφού έχασε Ντε Κολό και δεν κατάφερε να πάρει Ντόρσει αντί να ρισκάρει με κάποιο στοίχημα δυάρι από κομμένους nba να πάρει τον Παπαπέτρου και ο Γκούντουριτς να παίζει κυρίως 2.
shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:28 pm
Πάντως αν ο Παπαπετρου θέλει να φύγει και αν υπάρχει ομάδα που δίνει 350.000 τότε μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή η μεταγραφή και όχι απαραίτητα αύριο.
Νομίζω λένε ότι αυτός ο όρος ισχύει ως αύριο.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Site Admin

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:44 pm

austerity_blues έγραψε:
έβαλα να ακούσω την εκπομή του sdna και πραγματικά σιχάθηκα τη ζωή μου. είπαν ξεκάθαρα ότι ο Παπαπέτρου έχει εκφράσει τη θέληση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

περίμενα κάτι πιο "επικοινωνιακό", τύπου "του ήρθε πρόταση που δε μπορούσε να αρνηθεί" ή και να μη σχολιαστεί καθόλου γιατί μπορεί και να μη φύγει τελικά ο παίκτης.

με την κίνηση του αυτή (προφανώς με την ανοχή της ΚΑΕ) τον ρίχνουν στα λιοντάρια.
Δεν νομίζω ότι είπαν κάτι τραγικό, νομίζω είπαν κάτι λογικό, ότι ο Παπαπετρου θέλει να παίξει σε ομάδα που χτυπάει Φ4 και ότι κακώς ω ΚΑΕ δέχθηκε να μπει στο συμβόλαιο El out.

Imo από την στιγμή που βγήκε το θέμα την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Γκριγκονις για μένα είναι τελειωμένο το θέμα

1
1 Εικόνα

Oι κανονισμοί του forum

manos_89

senior
Reactions: 83

Στο καλό ο Παπαπέτρου αρκεί να φέρουμε έναν εκ των Bacon ή Hezonja.
Ο Πάπι όσο και να το προσπάθησε μπορεί να είναι ένας πολύ τίμιος 5αδάτος ρολίστας όχι αυτό που έπαιζε πέρυσι

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1422
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:45 pm

Αυτή ήταν η μπόμπα τελικά

Φενερ Βαλένθια Μονακό λενε

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1422
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:48 pm

Πάντως το τμήμα μάρκετινγκ σας δεν ...

Μα 3 ειδήσεις την ίδια στιγμή;

Κράτα και καμιά στοσυρταρι να χουμε να ασχολούμαστε βρε αδερφέ

Τς τς τς ερασιτεχνες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 109

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:50 pm

παντως δε γινεται καθε χρονο να ψαχνουμε απεγνωσμενα ελληνες, να φευγουν μητο, να μη μπορουμε να πληρωσουμε καλαθη, να χρυσοπληρωνουμε παππα, να φορτωνομαστε μποχωριδηδες μονο και μονο επειδη υπαρχει ο κανονισμος των 6 ελληνων.

ουτε ο οσφπ να παρακαλαει ντορσευ και να χρυσοπληρωνει παπανικολαου και μαντζαρη.

καιρος ειναι να κανουν κατι οι μεγαλες ομαδες. εστω και εκβιαστικα. να γινουν 7 ξενοι? να υπαρχουν απεριοριστες αλλαγες? κατι τελος παντων.

0
austerity_blues
Reactions:

shtarkws έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Δεν νομίζω ότι είπαν κάτι τραγικό, νομίζω είπαν κάτι λογικό, ότι ο Παπαπετρου θέλει να παίξει σε ομάδα που χτυπάει Φ4 και ότι κακώς ω ΚΑΕ δέχθηκε να μπει στο συμβόλαιο El out.

Imo από την στιγμή που βγήκε το θέμα την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Γκριγκονις για μένα είναι τελειωμένο το θέμα
εμένα τραγικό μου φαίνεται να λες για παίκτη που ανήκει στην ομάδα σου ότι θέλει να φύγει, του εξασφαλίζεις οπαδικό μένος εναντίον του. ειδικά όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας. μπορείς να το διαχειριστείς μια χαρά αν θες, μου φαίνεται "εκδικητικό" όλο αυτό το πράγμα.

την ώρα που που γράφω το ποστ ο Βετάκης λέει ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που θέλει να φύγει.

κι αν τελικά μείνει τι γίνεται;

austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:57 pm

ήδη στο twitter έχουν (αναμενόμενα) ξεσπαθώσει εναντίον του.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Site Admin

Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:03 pm

austerity_blues έγραψε:
shtarkws έγραψε:

εμένα τραγικό μου φαίνεται να λες για παίκτη που ανήκει στην ομάδα σου ότι θέλει να φύγει, του εξασφαλίζεις οπαδικό μένος εναντίον του. ειδικά όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας. μπορείς να το διαχειριστείς μια χαρά αν θες, μου φαίνεται "εκδικητικό" όλο αυτό το πράγμα.

την ώρα που που γράφω το ποστ ο Βετάκης λέει ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που θέλει να φύγει.

κι αν τελικά μείνει τι γίνεται;
Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την αλήθεια, αν ο Παπαπετρου ζήτησε να φύγει καλά κάνουν και τον λένε.

Από κει και πέρα δικαίωμα του Παπαπετρου να θέλει να φύγει και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ούτε να δώσει εξηγήσεις ούτε να λογοδοτησει σε κάποιο καφρο

3
3 Εικόνα

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1188
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:05 pm

irving έγραψε:
παντως δε γινεται καθε χρονο να ψαχνουμε απεγνωσμενα ελληνες, να φευγουν μητο, να μη μπορουμε να πληρωσουμε καλαθη, να χρυσοπληρωνουμε παππα, να φορτωνομαστε μποχωριδηδες μονο και μονο επειδη υπαρχει ο κανονισμος των 6 ελληνων.

ουτε ο οσφπ να παρακαλαει ντορσευ και να χρυσοπληρωνει παπανικολαου και μαντζαρη.

καιρος ειναι να κανουν κατι οι μεγαλες ομαδες. εστω και εκβιαστικα. να γινουν 7 ξενοι? να υπαρχουν απεριοριστες αλλαγες? κατι τελος παντων.
Αμα ειναι να τις κανουν πολυεθνικες τις ομαδες να φυγουν και απο το ελληνικο πρωταθλημα να ησυχασουμε. Να γινει και ενα ελληνικο πρωταθλημα και οχι 50-50% οπως ειναι τωρα. Ετσι και αλλιως συνδεση πρωταθληματος με την επαγγελματικη ευρωπαικη λιγκα δεν υπαρχει.

0
EXASFAIROS13

a1greece
Reactions: 196
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:08 pm

Ωπα ωπα Ώπα!!!!!Πανκός για Παρτιζάν και Μιλάνο να μένει στο ψάξε!!!!!Δίνεις Παπαπέτρου σε Φενέρ,σου δίνει Χένρυ,πασάρεις τον Χένρυ στην Αρμάνι να έχει πόιντ γκαρντ και παίρνεις Μιτογλου !!!!!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2266
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:13 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:08 pm
Ωπα ωπα Ώπα!!!!!Πανκός για Παρτιζάν και Μιλάνο να μένει στο ψάξε!!!!!Δίνεις Παπαπέτρου σε Φενέρ,σου δίνει Χένρυ,πασάρεις τον Χένρυ στην Αρμάνι να έχει πόιντ γκαρντ και παίρνεις Μιτογλου !!!!!
Ο Χένρι είναι ελεύθερος από όσο ξέρω...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”