Μιας και ηρεμήσετε ας πω και γω πως είδα χθες το παιχνίδι.
Θα ξεκινήσω απ την Μπαρτσελόνα που με έχει εκπλήξει κάπως φέτος γιατί προσπαθεί να βάλει δύναμη και αυταπάρνηση στο παιχνίδι της ο πεναρογια και να μην είναι βιταμ όπως παλιά.
Βοηθάει πολύ ο Άντερσον σε αυτό το κομμάτι.
Πάρκερ σταθερά καλός από πέρυσι, ο μικρός μεγάλη παικτουρα αν συνεχίσει έτσι θα κάνει παπάδες.
Τόσο άστοχο βεσελυ έχω χρόνια να δω, συνήθως αυτά τα σουτακια μέσης απόστασης τα βάζει, ε χθες δεν έβαλε ούτε ένα.
Συνολικά πολύ καλή η μπαρτσα.
Πάμε στον Παναθηναϊκό.
Ας συμφωνήσουμε όλοι ότι αν δεν ήταν ο ναν χθες σε αυτήν την κατάσταση και με τα μπαζερ που έβαλε δεν θα κέρδιζε ο παο.
Κατά δεύτερον, η άμυνα που (δεν) παίζει στο πρώτο ημίχρονο είναι ότι χειρότερο θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια, απλά περιφέρονταν οι παίκτες του.
Στο δεύτερο έγινε πιο σκληρή.
Στην επίθεση ειλικρινά απορώ αν υπάρχει κάποιο σύστημα πέρα από το να λεει ο Αταμάν στα γκαρντ του πάρτε την μπάλα και αποφασίστε.
Βρήκε πολλούς πόντους στην αρχή έτσι ο παο απ τον Μπράουν μέχρι να αναλάβει ο ναν.
Ο χουαντσο είναι σταθερά καλός σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι αλλά δεν βγάζει μάτια, ειδικά για τα λεφτά που παίρνει.Μεχρι το 6-7 προσφέρει.
Ο μητογλου στο β ημίχρονο καλός μετά από καιρό.
Για τον γιουρτσεβεν τα έλεγα τον Σεπτέμβρη και με ειρωνευόταν κάποιοι επειδή είχε βάλει σε ενα φιλικό 25 πόντους.
Ο Καλαϊτζάκης μπορεί να είναι σαν κώνος στην επίθεση αλλά για ειδικές αποστολές είναι υπέρ χρήσιμος σε αυτόν τον Παναθηναϊκό ειδικά τώρα που Οσμάν και Παπαπέτρου δεν βλέπονται.
Ο γκριγκονις είναι υπερ πολύτιμος απορώ τι όνειρο είδαν στην αρχή και τον κάναν στην άκρη για να παίζει ο Οσμάν.
3 υστερόγραφα χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.
1.Στα δικά μου μάτια ο παο χωρίς τον ναν σίγουρα θα ήταν και πάλι ποιοτική ομάδα αλλά όχι για να διεκδικεί Ευρωλίγκα. Ο τύπος είναι cheat.
2.Στο τέλος και οι δυο φάσεις είναι λάθος. Απλά προσπάθησαν κλασσικά να διορθώσουν το λάθος με λάθος.
3.Επειδη βλέπω επιλεκτική ευαισθησία για έναν συγκεκριμένο παίκτη δεν ξανα αναφέρομαι ούτε έμμεσα ούτε άμεσα. Βέβαια παίκτης που του έχουν καθαρίσει τα ματς και μπαίνει μέσα και με μια πάσα η ενα σουτ βγάζει γλώσσες και κάνει χειρονομίες είναι τουλάχιστον άξιος σχολιασμού με σαρκαστικό τρόπο.