- Χαίρομαι πάρα πολύ που έπεσα τόσο έξω στις εκτιμήσεις μου για τα αποτελέσματα με Real, Barca και Παναθηναϊκό. Μπράβο στην ομάδα και στον coach. Η μεταμόρφωση στην προσέγγιση των αγώνων ήταν εντυπωσιακή. Μέχρι και την Κυριακή του εγχώριου ντέρμπι μας γλεντούσαν όλοι στα ριμπάουντ, έκτοτε γίνεται το αντίστροφο.
- Το σημαντικότερο παράσημο προχθές θα έλεγα πως είναι ότι ακολουθήσαμε στο ξέσπασμα του Παναθηναϊκού στο τρίτο δεκάλεπτο. Βλέποντας τον ΠΑΟ να γράφει από παντού, ακόμα και με πολύ δύσκολα σουτ πίστεψα ότι θα μέναμε πίσω και θα θολώναμε. Ευτυχώς έπεσα πολύ έξω. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι βιώσιμη σε σειρά αγώνων. Θα πρέπει να μην επιτρέπουμε τέτοια ξεσπάσματα. That said, δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη Ευρώπη που θα μπορούσε να ακολουθήσει σε αυτό το σημείο, απέναντι σε τέτοια ποιότητα και σε τέτοιο αντίπαλο.
- Ο Milutinov ώρες ώρες μοιάζει να χει μαγνητάκια στα χέρια. Ο τρόπος που μαζεύει τα επιθετικά ριμπάουντ θυμίζει cheat σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Κομβικότατος. Χωρίς τις ανανεώσεις του δεν πιστεύω ότι θα μέναμε μέσα στο ματς.
- Ο Fournier σε καμία περίπτωση δεν έκανε το ματς της ζωής του, όπως αναφέρθηκε. Μπορεί να βολόδερνε τα τελευταία δύο χρόνια στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν ακυρώνει όσα είχε δείξει ως τότε. Επίσης να πούμε πως για χρόνια με την εθνική του ομάδα είχε ηγετικό ρόλο, παρόλο που συνυπήρχε με De Colo, Batum και άλλους τεράστιους παίκτες. Ακόμα και στους τελευταίους ολυμπιακούς με μικρότερο ρόλο το ματς με τον Καναδά αν δεν κάνω λαθος εκείνος το καθάρισε στο τέλος. Δεν υπήρξε ποτέ ερώτημα αν διαθέτει την ποιότητα ή το ταλέντο που χρειάζεται. Το κίνητρο και οι αντοχές του ήταν το ζήτημα. Το κίνητρο δείχνει να το χει. Το σώμα του νομίζω επανέρχεται αρκετά γρήγορα και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγος να πιστεύουμε ότι δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις.
- Χίλιες φορές να βλέπω οπαδούς του ΠΑΟ να βγάζουν φωτογραφίες με τον Vezenkov και δικούς μας με τον Διαμαντιδη παλιότερα στο ΣΕΦ (είχε σχολιαστεί και τότε ποικιλοτρόπως), παρά χειρονομίες και γαμοσταυριδια. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι άλλο ο αντίπαλος και άλλο ο εχθρός. Για μπάσκετ μιλάμε, όχι για πόλεμο.
- Νομίζω είδαμε το ωραιότερο ματς μεταξύ των δύο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γενικότερα (σίγουρα το καλύτερο ως τώρα στη σεζόν).
ΥΓ Οι θέσεις που έμειναν κενές να φανταστώ αντιστοιχούσαν σε εισιτήρια που δεν εκδόθηκαν ποτέ; Μου κάνει εντύπωση να μην ανήκουν σε διαρκείας. Αν ανήκουν σε διαρκείας, πως λες σε κάποιον που έχει δώσει τόσα λεφτά ότι θα πρέπει να πάει να κάτσει αλλού;