Euroleague Round 8, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 683
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 08, 2024 9:51 pm

Tuvok έγραψε:
Παρ Νοέμ 08, 2024 9:45 pm
Elvetos έγραψε:
Παρ Νοέμ 08, 2024 9:22 pm
Το glassfloor ήταν ωραίο σήμερα τηλεοπτικά.
Οι γραμμες των κομματιων δυστυχως φαινονται πολυ ασχημα, ιδιως οταν η καμερα ειναι πισω απο τη μπασκετα. Προτιμω το κλασικο, ταπεινο παρκε.
+1
Πραγματικά αμφιβάλλω για το αν σήμερα ήταν οριακά ενοχλητικό για τους παίκτες.
Ειδικά σε φάσεις που χαμήλωναν το κορμί τους, άλλαζαν χρώμα τα πρόσωπα τους από τον φωτισμό του παρκέ.
Σαν ιδέα μου άρεσε πάρα πολύ εξ αρχής αλλά σήμερα μου έδωσε την εντύπωση ότι υπήρξε μια υπερβολή στην φωτεινότητα.
Ίσως είναι και ιδέα μου .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

a1greece
Reactions: 1078
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 08, 2024 9:56 pm

georbap έγραψε:
Παρ Νοέμ 08, 2024 9:40 pm
Δεν με νοιάζει τόσο η νίκη γιατί αν εξαιρέσουμε ότι μιλάμε για ντέρμπι , η Ευρωλίγκα είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος και αναπόφευκτα θα έρθουν καλές νίκες και κακές ήττες στην συνέχεια.
Ούτε με νοιάζει που ο Φουρνιέ έδειξε με τόσο εμφατικό τρόπο γιατί ήταν τόσο μεγάλη η καψούρα του κόσμου να τον δει στα ερυθρόλευκα.

Αυτό που για μένα μετράει πάνω από όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός σήμερα παρέμεινε για πρώτη φορά συγκεντρωμένος στο 90% του παιχνιδιού και έδειξε τον χαρακτήρα που όλοι περιμέναμε.
Όταν έρχεσαι στο ΟΑΚΑ έχοντας να διαχειριστείς μια βαριά ήττα προ λίγων ημερών από τον μεγάλο σου αντίπαλο και καταφέρνεις να αντέξεις στο αναμενόμενο ξέσπασμα μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟ , τότε δηλώνεις με εμφατικό τρόπο ότι είσαι παρών και κάνεις την πρώτη μεγάλη δήλωση για την συνέχεια.

Μπράβο και στις δύο ομάδες για την υπέροχη μπασκετική βραδιά που χάρισαν σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που αγαπά πραγματικά το άθλημα.
Κατ' αρχάς, συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις (σου έβαλα και καρδούλες!).
Πράγματι, η ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος, αλλά να μην ξεχνάμε πως έχουμε βγάλει ήδη σε 8 αγωνιστικές όλες τις υπόλοιπες 5 ομάδες της πρώτης 6άδας κι επί πλέον Ρεάλ, Εφές και Αρμάνι. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου γύρου είναι (θεωρητικά) πιό ελαφρύ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 2997

Παρ Νοέμ 08, 2024 9:57 pm

Απίθανες ατάκες από τον Εργκίν Αταμάν, μετά από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ατάκες που θα συζητηθούν.

Προβληματισμένος από πολλά, ακόμη και από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά από το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague. Και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου με ατάκες που θα συζητηθούν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός άξιζε 100% αυτή τη νίκη. Πνευματικά ήταν πιο έτοιμος από εμάς. Το έδειξε από νωρίς, όταν εμείς ξεκινήσαμε χαλαρά. Δεν μπορείς να ξεκινάς τόσο σοφτ σε ένα εντός έδρας ντέρμπι. Τους ακολουθούσαμε, δεν είχαμε ενέργεια απόψε. Ακόμη κι εγώ έκανα λάθος στο τέλος του πρώτου μέρους, άργησα να πάρω timeout και τους δώσαμε τρεις πόντους στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να βρεθούμε στο -8.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά κάναμε άσχημα λάθη στην άμυνα, δώσαμε ελεύθερα σουτ στον Φουρνιέ που έβαλε κρίσιμα καλάθια. Χάσαμε λέι-απς, άξιζαν την νίκη. Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός, όταν έχεις κερδίσει 3-4 αγώνες, τότε χαλαρώνεις σε σημαντικά παιχνίδια και προσγειώνεσαι. Ο Ολυμπιακός το άξιζε, συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα που πήγε σε σχήμα με τρία γκαρντ, το δικό μας σχήμα, στο ξεκίνημα του αγώνα.

Μέχρι στιγμής, όπως βλέπω την κατάταξη, κάποιες ομάδες έχουν έξι νίκες. Και αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Για τον κόσμο ήταν ένα φανταστικό ματς, για εμένα ήταν ένα πολύ κακό ματς. Δεν είναι καλό να δέχεσαι τόσους πόντους στην έδρα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ και χημεία, το ίδιο κι εμείς. Όμως πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή παίζουν καλά. Αν παίζεις στην έδρα σου, δεν ψάχνεις θέαμα, ψάχνεις σκληράδα στην άμυνα. Απόψε η ατμόσφαιρα ήταν καλή, όμως δεν είδα την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Παρτίζαν ή στον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν σοφτ απόψε, όπως ήμασταν κι εμείς. Θέλουμε νίκες. Όχι θέαμα.

Χάσαμε. Σε θεαματικό ματς, χάσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί πνευματικά, ο οργανισμός, ο κόσμος, εγώ, οι παίκτες. Δεν ήμασταν επιθετικοί απόψε. Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν υπάρχει show, υπάρχει μάχη. Ο Ολυμπιακός την έδωσε και νίκησ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι γι' αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό δεχθήκαμε 94 πόντους".

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 434
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Παρ Νοέμ 08, 2024 9:59 pm

Τεράστιο παιχνίδι. Μπασκετικός οργασμός και από τις δύο ομάδες. Μακάρι να υπήρχε ισοπαλία στο μπάσκετ. Τα έγραψα όλα τα κλισέ ή ξέχασα κανένα;; :lol:

Νομίζω ότι παρακολούθησα το καλύτερο ντέρμπι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σίγουρα ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ ιδιαίτερα στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα πολύ σημαντικό διπλό και δείχνει ότι όντως γύρισε το τσιπακι του και η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έλεγξε σχεδόν για 40 λεπτά το παιχνίδι και είναι τρομερά σημαντικό ότι άντεξε στην αντεπίθεση των πράσινων. Ο Μπαρτζώκας έκανε υπέροχο κοουτσάρισμα, απάντηση σε όλους όσους εξαπέλυσαν χυδαίες επιθέσεις τις προηγούμενες ημέρες απέναντι του.

Στα μάτια μου ξεκάθαρος MVP ο Milutinov, και ας έκλεψε την παράσταση ο καράφλας. Κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, κατέβασε 6(!!) επιθετικά ριμπάουντ ενώ όλος ο Παναθηναϊκός μόλις 4 ενώ έβγαλε και καθοριστικές άμυνες. Από κει και πέρα, ο Εβάν έδειξε γιατί αποκτήθηκε και μας έδωσε μια γεύση απ' όσα έρχονται. Τεράστιος παίκτης, τεράστια προσωπικότητα, ζει για τέτοια παιχνίδια και όταν είναι σε καλή κατάσταση δε βλέπει σχεδόν κανέναν στην Ευρωλίγκα. Ο Σάσα αθόρυβος, έβαλε πάλι την 20αρα του, αλλά δείχνει να έχει ψυχολογικό στο κλείσιμο των παιχνιδιών. Σήμερα κατέγραψε μία τάπα και ένα δοκάρι σε τρίποντο στο τελευταίο διλεπτο. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και ηρεμίας που θα έρθει όσο αποφορτιστεί από το βάρος του να πρέπει να κουβαλήσει την ομάδα. Υπέροχος Θωμάς, επιτέλους έκανε ακριβώς αυτά που πρέπει να κάνει σε άριστο επίπεδο, χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες ή να υποπέσει σε χαζά αβίαστα λάθη. Οι 11 ασίστ για 2 λάθη τα λένε όλα. Από τους υπόλοιπους, πολύ ωραίοι οι Goss McKissik και Vildoza. Ειδικά ο Goss δείχνει ότι υγιής είναι top level guard, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Παίκτης κλειδί για τη σημερινή επικράτηση.

Από τον Παναθηναϊκό φανταστικός ο Huancho, ειλικρινά έφερε το παιχνίδι στα ίσα σχεδον μόνος του. Υπέροχος και σε επίθεση αλλά και σε άμυνα κυρίως. Θα έλεγα ότι είναι ακριβώς ότι και ο Grant στην περιφέρεια. Ο Nunn για ακόμα ένα παιχνίδι δείχνει ότι είναι πρακτικά ασταμάτητος επιθετικά. Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο και θέλει απίστευτη προσπάθεια από την αντίπαλη άμυνα για να καταφέρει να τον περιορίσει και να μη γράψει 30+ το κοντέρ. Ο Παναθηναϊκός είναι για ακόμα ένα παιχνίδι τρομακτικά εύστοχος από το τρίποντο και αν δεν είχε κινηθεί και ο Ολυμπιακός σε αντίστοιχα επίπεδα θα το έπαιρνε το παιχνίδι και ας ήταν πίσω στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Αλλά νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας δικαιούμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί να χαιρόμαστε για ένα λόγο παραπάνω. Για την παράσταση που έδωσε ο Γάλλος παικταρας στο κλείσιμο του αγώνα και που είχαμε να δούμε κάτι αντίστοιχο από εποχές Billy. Εβάν Φουρνιέ κυρίες και κύριοι. Φίλοι συγγαυροι και λοιποί μπασκετόφιλοι απολαύστε τον!

8
1 Εικόνα 7 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 813
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 08, 2024 9:59 pm

georbap έγραψε:
Παρ Νοέμ 08, 2024 9:51 pm
Tuvok έγραψε:
Παρ Νοέμ 08, 2024 9:45 pm

Οι γραμμες των κομματιων δυστυχως φαινονται πολυ ασχημα, ιδιως οταν η καμερα ειναι πισω απο τη μπασκετα. Προτιμω το κλασικο, ταπεινο παρκε.
+1
Πραγματικά αμφιβάλλω για το αν σήμερα ήταν οριακά ενοχλητικό για τους παίκτες.
Ειδικά σε φάσεις που χαμήλωναν το κορμί τους, άλλαζαν χρώμα τα πρόσωπα τους από τον φωτισμό του παρκέ.
Σαν ιδέα μου άρεσε πάρα πολύ εξ αρχής αλλά σήμερα μου έδωσε την εντύπωση ότι υπήρξε μια υπερβολή στην φωτεινότητα.
Ίσως είναι και ιδέα μου .
Προσωπικά συνεχίζει να μην μου αρέσει το glass floor από την τηλεόραση, όλα φαίνονται θολά, οι παίκτες φωτίζονται λες και είναι από neon και γενικά είναι λες και βλέπω ηλεκτρονικό παιχνίδι παρά κανονικό αγώνα. Γενικα μου είναι πολύ ενοχλητικό στο μάτι, προτιμώ άνετα και με διαφορά το κανονικό παρκέ. Το glass floor θα τα σπάει σε τίποτα events, παρουσιάσεις, συναυλίες κλπ. Για μπάσκετ για μένα μακριά από όσο έχω δει. Από κοντά στο γήπεδο μπορεί να βγάζει άλλη εικόνα.

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 332
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:04 pm

τουλουμπα έγραψε:
Απίθανες ατάκες από τον Εργκίν Αταμάν, μετά από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ατάκες που θα συζητηθούν.

Προβληματισμένος από πολλά, ακόμη και από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά από το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague. Και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου με ατάκες που θα συζητηθούν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός άξιζε 100% αυτή τη νίκη. Πνευματικά ήταν πιο έτοιμος από εμάς. Το έδειξε από νωρίς, όταν εμείς ξεκινήσαμε χαλαρά. Δεν μπορείς να ξεκινάς τόσο σοφτ σε ένα εντός έδρας ντέρμπι. Τους ακολουθούσαμε, δεν είχαμε ενέργεια απόψε. Ακόμη κι εγώ έκανα λάθος στο τέλος του πρώτου μέρους, άργησα να πάρω timeout και τους δώσαμε τρεις πόντους στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να βρεθούμε στο -8.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά κάναμε άσχημα λάθη στην άμυνα, δώσαμε ελεύθερα σουτ στον Φουρνιέ που έβαλε κρίσιμα καλάθια. Χάσαμε λέι-απς, άξιζαν την νίκη. Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός, όταν έχεις κερδίσει 3-4 αγώνες, τότε χαλαρώνεις σε σημαντικά παιχνίδια και προσγειώνεσαι. Ο Ολυμπιακός το άξιζε, συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα που πήγε σε σχήμα με τρία γκαρντ, το δικό μας σχήμα, στο ξεκίνημα του αγώνα.

Μέχρι στιγμής, όπως βλέπω την κατάταξη, κάποιες ομάδες έχουν έξι νίκες. Και αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Για τον κόσμο ήταν ένα φανταστικό ματς, για εμένα ήταν ένα πολύ κακό ματς. Δεν είναι καλό να δέχεσαι τόσους πόντους στην έδρα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ και χημεία, το ίδιο κι εμείς. Όμως πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή παίζουν καλά. Αν παίζεις στην έδρα σου, δεν ψάχνεις θέαμα, ψάχνεις σκληράδα στην άμυνα. Απόψε η ατμόσφαιρα ήταν καλή, όμως δεν είδα την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Παρτίζαν ή στον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν σοφτ απόψε, όπως ήμασταν κι εμείς. Θέλουμε νίκες. Όχι θέαμα.

Χάσαμε. Σε θεαματικό ματς, χάσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί πνευματικά, ο οργανισμός, ο κόσμος, εγώ, οι παίκτες. Δεν ήμασταν επιθετικοί απόψε. Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν υπάρχει show, υπάρχει μάχη. Ο Ολυμπιακός την έδωσε και νίκησ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι γι' αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό δεχθήκαμε 94 πόντους".
Mία απο τις λίγες φορές που συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις του. 'Εχει φοβερή δίψα για νίκες ο άτιμος πάντως, μου θυμίζει τον Ζοτς σε αυτό.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 583
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:10 pm

Ο Ολυμπιακός με μία νίκη λιγότερη είναι καλύτερος στη διαφορά πόντων με +46. Ο Παναθηναικός είναι ο δεύτερος με +45 :bblove:

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
forest79

junior
Reactions: 211
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:11 pm

Φανταστικός αγώνας ,διαφήμιση για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα με όπλο του την άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο -ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ νευρικά το παιχνίδι.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού και οι δυο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ επιθετικού μπάσκετ αν αναλογιστούμε τις ιδιαιτερότητες του σημερινού παιχνιδιού.
Ο ΟΣΦΠ σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν βελτίωσε δυο πολύ σημαντικές παραμέτρους του παιχνιδιού του (που του στοίχησαν κάποιες νίκες στην Ευρώπη)
Α) Ριμπάουντ και Β) Ευστοχία από το τρίποντο (έκανε το καλύτερο φετινό του αγώνα )
Ο Φουρνιερ σήμερα ήταν ΦΟΥΡΝΙΕΡ ,ψυχρός εκτελεστής ,από το πρώτο σουτ που έκανε με άμυνα έως το τέλος ήταν καταλυτικός και ο λόγος που ΟΣΦΠ κέρδισε ουσιαστικά σήμερα τον αγώνα 22 πόντους με 4/6 τριποντα 4 ασίστ για 1 λάθος και 2 κλεψίματα.
Όλοι οι παίκτες του ΟΣΠΦ έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι ιδιαίτερα (μετά τον MVP Fournier) Μιλουτινοβ-Βεζενκοφ και Γουακαπ
Πολύ καλοί και οι Γκος στο πρώτο ημίχρονο και Μακισικ για ακόμα ένα αγώνα στην Ευρωλίγκα
Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο ΝΑΝ με 20 πόντους 4/8 τρίποντα 4 ασίστ για 1 λάθος και 3 κλεψίματα
Ενώ κομβικός ήταν ο Σλούκας με 12 πόντους και 7 ασίστ (είχαμε όμως πρόβλημα αμυντικό όταν τον έπαιζε ποστ ο Γουακαπ )
Ο ΛΕΣΟΡΤ στο πρώτο ημίχρονο έκανε το χειρότερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟ ,στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν μπροστάρης της αντεπίθεσης τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ (έφτυσε όμως αίμα για τα πάρει) -ο ΓΚΡΑΝΤ ήταν μέτριος σήμερα κυρίως με τα 3 λάθη ένας παίκτης που σπάνια πουλάει τη μπάλα ,ενώ ο ΜΠΡΑΟΥΝ ήταν ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟ σε κανενα σημείο του αγώνα δεν μπήκε στο ρυθμό του παιχνιδιού.
Ο Οσμαν ήταν θετικός σήμερα 11 πόντους σε 17 λεπτά με 2/3 τρίποντα.

Ριμπάουντ 35 -27 υπέρ του ΟΣΦΠ (έχοντας 10 επιθετικά που πολλά από αυτά έγιναν εύκολα καλάθια από δεύτερη ευκαιρία)
Ασίστ προς λάθη 26/12 ο ΠΑΟ με 28/11 ο ΟΣΦΠ
Κλεψίματα-μπλοκ 11 ο ΟΣΦΠ όσα και ο ΠΑΟ
Τρίποντο 11/21 (52,4% ) ο Παναθηναϊκός σταθερά καλός σε αυτό το κομμάτι έναντι 12/24 (50%) του ΟΣΦΠ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι (με κακό μάλιστα ΒΕΖΕΝΚΟΦ είχε 1/4 )
Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες (όπως πχ στην ευστοχία)
Πάντως και δυο ομάδες δείχνουν να ξεχωρίζουν αγωνιστικά στη φετινή Ευρωλίγκα (που αναμένεται να είναι η συναρπαστικότερη των τελευταίων ετών όσο αφορά τη regular season ) πιστεύω ότι ως την τελευταία αγωνιστική θα παιχτούν όλες οι θέσεις της 4 αδας και 8 αδας αντίστοιχα !
1-2 (ΠΑΟ /ΟΣΦΠ )
3-4-5-6 ( Μπαρτσελονα, Μονακό ,Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης)
7-8-9-10-11(Ζαλγκίρις ,Εφες, Μπάγερν, Ερ.Αστερας και Παρί)
12-13-14 (Μιλανο, Παρτιζαν και Μπασκονια)
15-16-17 (Μπολόνια ,Μακάμπι και Βιλερμπάν)
18 (Αλμπα Βερολίνου)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 2997

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:12 pm

Elvetos έγραψε:
Παρ Νοέμ 08, 2024 10:04 pm

Mία απο τις λίγες φορές που συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις του. 'Εχει φοβερή δίψα για νίκες ο άτιμος πάντως, μου θυμίζει τον Ζοτς σε αυτό.
καλα τα αυτονοητα ειπε αλλα σημασια εχει τα ειπε διχως να πει γενικολογιες

διαφωνω μονο σε αυτο με την ατμοσφαιρα
δηλαδη αν φωναζαν πιο πολυ οι θεατες θα επαιρνε ταιμ αουτ οταν επρεπε?η θα σταματουσε το ιδιο πλαι που εκανε ο οσφπ 7 φορες και εβαλε 7 καλαθια?
ειδαμε και την παρτιζαν τι κανει στην εδρα της με κοσμο που φωναζει

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1216
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:16 pm

Ο Φουρνιέ γενικά είναι καλύτερος παίχτης από τον Ναν όταν παίζει καλά. Έχει αρκετά μεγαλύτερο ταβάνι γιατί πέρα του ότι βάζει τα πάντα και αυτός , επιπλέον βλέπει γήπεδο χαοτικά καλύτερα! Δημιουργικά δεν συγκρίνονται.
Θα πρέπει όμως να μπουν στην εξίσωση και άλλοι γκαρντ μας γιατί αν δεν τα έβαζε σήμερα θα χάναμε πάλι.. Στον ΠΑΟ πέρα του Ναν υπάρχουν και οι Σλούκας,Γκραντ!

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

senior
Reactions: 339
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:17 pm

τουλουμπα έγραψε:

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Με 40€ το φθηνότερο εισιτήριο μην περιμένει καλύτερη ατμόσφαιρα. :D Πατατάκηδες, γκόμενες που πάνε να βγάλουν καμιά φώτο για το ίνστα και γιάπηδες που το βλέπουν σαν σύμβολο status θα είναι η πλειοψηφία. Εδώ άκουγα στην Nova ότι περίμεναν να βγάλουν φώτο με τον Βεζένκοφ...

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 235
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:21 pm

Αμυνα μαχητικοτητα αυτα θα σε κανουν νικητη!το ειπα αν παιξουμε αμυνα κ δε βλεπουμε να περναν τα τρενα θα κερδισουμε αλλα εμεις οπως κ στη παρι στη ρεαλ κ τωρα τπτ με τα ματια!ρε χουαντσο βαλε το λειαπ ρε αγορι μου πια!

0
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 971

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:22 pm

Επειδή δεν ξέρω γαλλικά
Είναι φουρνιερ και λεσορ;
Φουρνιερ και λεσορτ
Η
Φουρνιε και λεσορ;

0
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 116
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:22 pm

Τα είπατε όλα οι περισσότεροι
Ματσάρα από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας.
Συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα και τους παίκτες. Ο κόουτς δείχνει πιο διαλλακτικός στα σχήματα του και κυρίως πιο ψύχραιμος. Η άμυνα του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν για σεμινάριο.
Τι να πρωτό-σχολιάσω;
Το οτί η ομάδα έδειξε τέτοια προσήλωση και αυτοπεποίθηση όταν ο ΠΑΟ πλησίασε επικίνδυνα;
Οι Γκος, Βιλντόζα έκαναν μεστό ματς. Δυνατός αμυντικά ο Βιλντόζα και με πολύ καλό σουτ.
Ο Γουόκαπ ματσάρα με τρομερό ποσοστό ασίστ/λαθών.
Σάσα κλασσική αξία.
Ο Φουρνιέ από άλλον πλανήτη. Βασικά έπαιξε όπως περίμενα να παίζει σε μεγάλα ματς. Μπορεί να του πήρε περισσότερο χρόνο από όσο περίμενα αλλά αυτό συνέβη γιατί βάζει μπροστά την ομάδα από το εγώ του και θέλει να αφομοιώσει τα συστήματα πρώτα.
Μιλουτίνοφ λατρεία.
Μακίσικ με τρομερή ενέργεια και αυτοπεποίθηση όπως πάντα.
Η ομάδα επιτέλους έχει παίκτες με σουτ και closers. Η ευστοχία των Φουρνιέ και Βεζένκοφ ανεβάζει και την αυτοπεποίθηση των άλλων γκαρντ στο σουτ.
Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά η ομάδα δημιουργεί προσδοκίες.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4760
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Νοέμ 08, 2024 10:24 pm

την ατμοσφαιρα των σερβων δυσκολα την πιανουμε γενικα..εμεις συνηθως φωναζουμε μονο οταν παιζει καλα η ομαδα.
Επισης με την ατμοσφαιρα των σερβων ερχονται και οι μαχαιροβγαλτες και τα γυαλινα μπουκαλια..Αμα βαλουμε και εμεις 10ε τα εισιτηρια και φερουμε ολους τους καμμενους μια χαρα βιετναμ το κανουμε..αλλα θεωρω πως δεν πρεπει ο προπονητης να λεει τετοια για τον κοσμο ουτε να θελει τετοια ατμοσφαιρα.

10
9 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”