Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραθάλασσια πόλη της Benguela σε ένα μικρό γήπεδο.
Η Νιγηρία από ότι φαίνεται κατεβάζει ομάδα, άσχετα αν μετά τιμωρηθεί, με τους γνωστούς Uzoh, Diogu, Akindele και Efevberha (σύνολο ηλικίας το 300

) ενώ θα συνδράμουν οι Nwamu, Iroegbu και κάποιοι που συμμετείχαν στο πρόσφατο Afrobasket. Προπονητής αν κατάλαβα σωστά θα είναι ο παλιός μας γνώριμος Julius Nwosu
Η γηπεδούχος Ανγκόλα δε θα έχει πάλι τον Moreira που μάλλον έχουν αποφασίσει να στηριχτούν στον ελπιδοφόρο Bango, όπως και στην έδρα. Το Πράσινο Ακρωτήρι κατεβαίνει χωρίς τον Tavares όπως αναμενόταν, ενώ Μαλι και Γουινέα δεν συγκινούν με τα ρόστερ που κατεβάζουν.
Η Ακτή Ελεφαντοστού παραμένει στο σοβαρό δρόμο που χάραξε και θα κατέβει με καλό ρόστερ, ίσως αξίζει μια ματιά ο Sidibe. Η Κεντροαφρικάνικη Δημοκρατία μετά από αλλαγές, ο Sato ανέλαβε ρόλο στην ομοσπονδία, μάλλον θα έχει τους δύο καλούς της παίχτες (Dokossi και Ganapamo).
Τα δυσάρεστα νέα έρχονται από την Ουγκάντα η οποία δε θα ταξιδέψει λόγω χρημάτων (μακάρι να άλλαξει), κάτι που σημαίνει πως λογικά θα μηδενιστεί

. Είναι κρίμα η πρόοδος που έχουν δείξει και η δουλειά του Γαλανόπουλου να πάει στράφι, από την άλλη πλευρά θα πρέπει η ομοσπονδία να κάνει κάτι για τις πολύ φτωχές χώρες-ομοσπονδίες ώστε να μην χάνονται κάποιες πιθανόν καλές φουρνιές.