Από την άλλη φαντάζομαι, μέσω του ράιζινγκ και των κλήσεων, είχαν εικόνες για όλους, κάποιοι αρέσουν, κάποιοι όχι και συμφωνώ ότι πόνταραν στην ομοιογένεια.
Εθνική Παίδων (U16)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 267
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν ο Καλαμπόκης δεν ήταν στο Πανελλήνιο Παίδων και ήταν για καφέ σε μπιτσόμπαρο είναι αδικαιολογήτως απών. Αν ήταν σε υποχρεώσεις με την U-17, με τα παιδιά γεννημένα το 2007 που δεν ήταν στην εφήβων, είναι δικαιολογημένος.
Από την άλλη φαντάζομαι, μέσω του ράιζινγκ και των κλήσεων, είχαν εικόνες για όλους, κάποιοι αρέσουν, κάποιοι όχι και συμφωνώ ότι πόνταραν στην ομοιογένεια.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3480
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιας και πλησιάζουν οι μέρες για το Ευρωμπάσκετ των παίδων στην Κρήτη ας δούμςλε τι έκαναν σήμερα στο προτελευταίο φιλικό τους!
"Η Εθνική Παίδων νίκησε 66-58 την Ισπανία σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/8) στο Ηράκλειο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο (4/8) στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου, στο τελευταίο τους τεστ πριν από το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ U16 που θα διεξαχθεί 9-17 Αυγούστου στην Κρήτη.
Η ελληνική ομάδα μπήκε στο παιχνίδι με τους Χαϊδεμένο, Χατζηλάμπρου, Σταμούλο, Ασημένιο και Σκληρό και βρέθηκε στο _7 (9-2, 5’15’’). Η άμυνα ήταν τα θεμέλια με την Ελλάδα με την επίθεση να φροντίζει στο άλλο μισό του παρκέ για το 12-4 (6’10’’) με το γκολ φάουλ του Ασημένιου. Και το 17-10 με το τρίποντο του Σταμούλου.
Ο Μπαρμπαγιάννης ευστόχησε με τη σειρά του από τα 6μ75 για το +11 (24-13, 13’30’’) με τους Έλληνες παίκτες με τον Χατζηλάμπρου να παίρνει τη σκυτάλη για το +14 (31-17, 17’). Η Ελλάδα… τήρησε τις αποστάσεις (43-26. 24’) παρά τα τρία φάουλ με τα οποία είχαν χρεωθεί από τις αρχές της τρίτης περιόδου οι Σκληρός και Σταμούλος. H Ισπανία έκανε την δική της προσπάθεια να πλησιάσει με το 47-30 (26′) να γίνεται 47-35 (28′). Χατζηλάμπρου και Χαϊδεμένος απάντησαν (51-35, 29’20”) και ο Παγουλάτος ακολούθησε για το 54-37 (29’50”).
Οι Ισπανοί μπήκαν πιο επιθετικά στην τέταρτη περίοδο (54-43, 32′), αλλά και πάλι η ελληνική ομάδα έδειξε να έχει απαντήσεις φτάνοντας στο 58-43 με τους Χαϊδεμένο και Θωμάκο (58-43, 33′). Ο Ασημένιος ακολούθησε για το 61-43 (36’50”) και ο Σκληρός για το 63-45 (37’30”) με τους φιλοξενούμενους κατεβάζουν τον δείκτη της διαφοράς στο τελευταίο λεπτό (63-55, 39’20”), αλλά την Ελλάδα να κρατά την νίκη στα χέρια της με το τελικό 66-58.
Διαιτητές: Χριστινάκης, Κατσαπρακάκης, Τσικριτσάκη
Δεκάλεπτα: 17-11, 34-22, 54-39, 66-58
Ελλάδα (Καλαμπόκης): Τσώνης, Βενετίδης 3, Χαϊδεμένος 9, Πεταλωτής, Χατζηλάμπρου 10 (2), Σκληρός 7, Θωμάκος 4, Μπαρμπαγιάννης 5 (1), Ασημένιος 13 (1), Σταμούλος 5 (1), Παγουλάτος 7 (1) "
https://www.basket.gr/main-slider/paido ... 6-58-pics/
Δεν ξέρω άμα έχει βγει η τελική 12άδα ,
σίγουρα υπάρχει η απουσία του Βασίλη Ιωάννου, ο οποίος τραυματίστηκε στο Διεθνές Τουρνουά του Μπασάνο στο οποίο είχε πάρει μέρος η Ελλάδα και υποβάλλεται σε θεραπείες...
Με τους 11 που βλέπω να παίξανε σήμερα ,γίνονται 12 πάντως.
"Η Εθνική Παίδων νίκησε 66-58 την Ισπανία σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/8) στο Ηράκλειο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο (4/8) στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου, στο τελευταίο τους τεστ πριν από το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ U16 που θα διεξαχθεί 9-17 Αυγούστου στην Κρήτη.
Η ελληνική ομάδα μπήκε στο παιχνίδι με τους Χαϊδεμένο, Χατζηλάμπρου, Σταμούλο, Ασημένιο και Σκληρό και βρέθηκε στο _7 (9-2, 5’15’’). Η άμυνα ήταν τα θεμέλια με την Ελλάδα με την επίθεση να φροντίζει στο άλλο μισό του παρκέ για το 12-4 (6’10’’) με το γκολ φάουλ του Ασημένιου. Και το 17-10 με το τρίποντο του Σταμούλου.
Ο Μπαρμπαγιάννης ευστόχησε με τη σειρά του από τα 6μ75 για το +11 (24-13, 13’30’’) με τους Έλληνες παίκτες με τον Χατζηλάμπρου να παίρνει τη σκυτάλη για το +14 (31-17, 17’). Η Ελλάδα… τήρησε τις αποστάσεις (43-26. 24’) παρά τα τρία φάουλ με τα οποία είχαν χρεωθεί από τις αρχές της τρίτης περιόδου οι Σκληρός και Σταμούλος. H Ισπανία έκανε την δική της προσπάθεια να πλησιάσει με το 47-30 (26′) να γίνεται 47-35 (28′). Χατζηλάμπρου και Χαϊδεμένος απάντησαν (51-35, 29’20”) και ο Παγουλάτος ακολούθησε για το 54-37 (29’50”).
Οι Ισπανοί μπήκαν πιο επιθετικά στην τέταρτη περίοδο (54-43, 32′), αλλά και πάλι η ελληνική ομάδα έδειξε να έχει απαντήσεις φτάνοντας στο 58-43 με τους Χαϊδεμένο και Θωμάκο (58-43, 33′). Ο Ασημένιος ακολούθησε για το 61-43 (36’50”) και ο Σκληρός για το 63-45 (37’30”) με τους φιλοξενούμενους κατεβάζουν τον δείκτη της διαφοράς στο τελευταίο λεπτό (63-55, 39’20”), αλλά την Ελλάδα να κρατά την νίκη στα χέρια της με το τελικό 66-58.
Ελλάδα (Καλαμπόκης): Τσώνης, Βενετίδης 3, Χαϊδεμένος 9, Πεταλωτής, Χατζηλάμπρου 10 (2), Σκληρός 7, Θωμάκος 4, Μπαρμπαγιάννης 5 (1), Ασημένιος 13 (1), Σταμούλος 5 (1), Παγουλάτος 7 (1) "
σίγουρα υπάρχει η απουσία του Βασίλη Ιωάννου, ο οποίος τραυματίστηκε στο Διεθνές Τουρνουά του Μπασάνο στο οποίο είχε πάρει μέρος η Ελλάδα και υποβάλλεται σε θεραπείες...
1
1

Εκτός από Ιωάννου είναι και ο Χαρτώνας τραυματίας ?Gkos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 10:03 pmΜιας και πλησιάζουν οι μέρες για το Ευρωμπάσκετ των παίδων στην Κρήτη ας δούμςλε τι έκαναν σήμερα στο προτελευταίο φιλικό τους!
0
Δεν εχω πληροφόρηση φίλε ,από το σαιτ της ομοσπονδίας το είδα για Ιωάννου!
https://www.basket.gr/slider/paidon-eft ... a-to-eyro/
https://www.basket.gr/slider/paidon-eft ... a-to-eyro/
0
Χαρτώνας και Ασημένιος είναι οι παίκτες που έχουν ενοχλήσεις με την τελική επιλογή της δωδεκάδας να αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (7/8): «Όλα τα παιδιά που έχουν φτάσει ως εδώ έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολύ περήφανος για όλα τους», δηλώνει ο Καλαμπόκης και προσθέτει: «Όλα όσα ξεκίνησαν στην προετοιμασία έδωσαν κάτι ώστε να γίνουμε ομάδα και να αποκτήσουμε μια ομοιογένεια. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις καλά, να είναι καλό το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα, όπως είναι στην Εθνική Ομάδα αυτή τη στιγμή. Είναι από τα βασικά συστατικά που χρειάζεται να προχωρήσεις.
https://www.basket.gr/slider/kalampokis ... n-tin-pro/
https://www.basket.gr/slider/kalampokis ... n-tin-pro/
0
-
- Reactions: 97
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή σκοπεύω να παρακολουθήσω το τουρνουά, αλλά ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει τα παιδιά της συγκεκριμένης φουρνιάς, μπορεί κάποιος που γνωρίζει να κάνει μια σύντομη και επιγραμματική ανάλυση του τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή τη φουρνιά παιχτών, ποιοι παίχτες φαίνεται να ξεχωρίζουν, ποια τα δυνατά και αδυναμα σημεία της ομάδας, τι είδους μπάσκετ πάνω κάτω θα παίξουμε και ποιες οι ρεαλιστικές προσδοκίες μας σε αυτό το τουρνουά;
0
Απο τη μεριά μου δε μπορώ να εισφέρω τίποτα σχετικά με τα ερωτήματα σου περι της ομάδας, πέραν του οτι δεν τους εχω δεί, δεν έχω σε εκτίμηση τον Καλαμπόκη, οπότε δεν ξέρω ούτε έχω καταλάβει τι προσπαθούμε να κάνουμε. Ας διαβάσεις τις δηλώσεις του, μακάρι να καταλάβεις.
Ατομικά απο αυτή την ομάδα οχι φουρνια, περιμένω κάποια πράγματα απο Ασημένιο, Θωμάκο, Χατζηλάμπρου (με αλφαβητική σειρά)
Ατομικά απο αυτή την ομάδα οχι φουρνια, περιμένω κάποια πράγματα απο Ασημένιο, Θωμάκο, Χατζηλάμπρου (με αλφαβητική σειρά)
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
-
- Reactions: 68
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά!
Έχοντας δει όλα τα παιδιά σχεδόν μπορώ να προσφέρω κάποιες πληροφορίες πιστεύω, επίσης θα βρίσκομαι Ηράκλειο κάποιες μέρες για το τουρνουά. Ο Χατζηλάμπρου είναι αυτός που δεδομένα θα τραβήξει πολύ σκορ, βέβαια δεν βλέπω να είχε την σεζόν την εξέλιξη και την πορεία που προσωπικά θα ήθελα. Δεν έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής. Ο Σκληρός που είναι βασικός σέντερ, επίσης μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει παρουσιαστεί μάλλον ως 3Α, άοσμος, άχρωμος, αδιάφορος. Αδιάφορος στο μάτι και την απόδοση (ενδεικτικά 20' λεπτά κόντρα στην Ισπανία 6 ριμπάαουντ, 0 προσπάθειες) και χωρίς να ξέρω αν ευθύνεται ο ίδιος, χωρίς να έχω δει αυτά τα ματς. Ο Ασημένιος μου αρέσει γενικά, έχει μέγεθος, προσφέρει σε αρκετούς τομείς. Περιμένω περισσότερα πράγματα στο τουρνουά από Πεταλωτή και Βενετίδη, ειδικά από τον πρώτο που από την νέα σεζόν θα είναι στο SoCal academy. Ο Χαρτώνας θα λείψει, αν δεν αγωνιστεί, έχει τρομερό σουτ και ικανότητα στην άμυνα, λόγω μεγάλου Wingspan, αλλά έχει πολύ βαρύ σκαρί και αργά πόδια. Περιμένω με την απουσία του Ιωάννου να παρουσιαστεί ανεβασμένος ο Χαϊδεμένος, που έκανε τρομερό πανελλήνιο, ενώ θεωρώ ότι σε διαφορετικούς ρόλους Θωμάκος και Μπαρμπαγιάννης μπορούν να δώσουν πράγματα. Αμφότεροι από την νέα σεζόν στο Περιστέρι.
Έχοντας δει όλα τα παιδιά σχεδόν μπορώ να προσφέρω κάποιες πληροφορίες πιστεύω, επίσης θα βρίσκομαι Ηράκλειο κάποιες μέρες για το τουρνουά. Ο Χατζηλάμπρου είναι αυτός που δεδομένα θα τραβήξει πολύ σκορ, βέβαια δεν βλέπω να είχε την σεζόν την εξέλιξη και την πορεία που προσωπικά θα ήθελα. Δεν έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής. Ο Σκληρός που είναι βασικός σέντερ, επίσης μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει παρουσιαστεί μάλλον ως 3Α, άοσμος, άχρωμος, αδιάφορος. Αδιάφορος στο μάτι και την απόδοση (ενδεικτικά 20' λεπτά κόντρα στην Ισπανία 6 ριμπάαουντ, 0 προσπάθειες) και χωρίς να ξέρω αν ευθύνεται ο ίδιος, χωρίς να έχω δει αυτά τα ματς. Ο Ασημένιος μου αρέσει γενικά, έχει μέγεθος, προσφέρει σε αρκετούς τομείς. Περιμένω περισσότερα πράγματα στο τουρνουά από Πεταλωτή και Βενετίδη, ειδικά από τον πρώτο που από την νέα σεζόν θα είναι στο SoCal academy. Ο Χαρτώνας θα λείψει, αν δεν αγωνιστεί, έχει τρομερό σουτ και ικανότητα στην άμυνα, λόγω μεγάλου Wingspan, αλλά έχει πολύ βαρύ σκαρί και αργά πόδια. Περιμένω με την απουσία του Ιωάννου να παρουσιαστεί ανεβασμένος ο Χαϊδεμένος, που έκανε τρομερό πανελλήνιο, ενώ θεωρώ ότι σε διαφορετικούς ρόλους Θωμάκος και Μπαρμπαγιάννης μπορούν να δώσουν πράγματα. Αμφότεροι από την νέα σεζόν στο Περιστέρι.
4
3
1

Προσωπικά θα προτιμούσα να πάω στη ξερα, κολυμπώντας, παρά να μπω σε περιστεριωτικο καράβι που θα ναυαγήσει και να σωθώ ακουμπώντας στη ξερα.BB_Addicted έγραψε: ↑Τετ Αύγ 07, 2024 11:01 amθεωρώ ότι σε διαφορετικούς ρόλους Θωμάκος και Μπαρμπαγιάννης μπορούν να δώσουν πράγματα. Αμφότεροι από την νέα σεζόν στο Περιστέρι.
1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
Καλά να περάσεις φίλε μου !
Mπήκα στο σάιτ της ομοσπονδίας να δω άμα ανακοινωθηκε η 12άδα αλλά βρήκα μόνο αυτό!
https://www.basket.gr/slider/eyrompaske ... s-elladas/
Και στο σάιτ της διοργάνωσης δεν γράφει ρόστερ!
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... 2024/teams
Υ.γ. Εχει και είσοδο στα 5 ευρώ απότο διάβασα!
1
1