Σκόραρε αλλά ούτε αυτός δημιούργησε.Για το άλλο μισό του παρκέ αστοHipster έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 12:33 amΚαλα για τον Νικολαιδη δεν το συζηταω. Ειναι η αρνητικη ,μου εμμονη ετσι κι αλλιως με τον τροπο που παιζει![]()
Αλλα δεν ξερω αν προσεξες πως ο Κολοβερος ηταν δευτερος σκορερ. Αναφερομαι στο επιθετικα μετριος τουλαχιστον, γιατι στα αμυντικα δεν θα βγαλουμε ακρη μαλλον.
Εθνική Νέων Ανδρών (U20)
Συντονιστής: Captains
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το αφηνω γενικα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.Dedalos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 1:17 amΣκόραρε αλλά ούτε αυτός δημιούργησε.Για το άλλο μισό του παρκέ αστοHipster έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 12:33 am
Καλα για τον Νικολαιδη δεν το συζηταω. Ειναι η αρνητικη ,μου εμμονη ετσι κι αλλιως με τον τροπο που παιζει![]()
Αλλα δεν ξερω αν προσεξες πως ο Κολοβερος ηταν δευτερος σκορερ. Αναφερομαι στο επιθετικα μετριος τουλαχιστον, γιατι στα αμυντικα δεν θα βγαλουμε ακρη μαλλον.

0
-
- Reactions: 358
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα στατιστικα κουτια για αυτους για αυτους που δεν κοιταξαν στις επισημες πηγες
https://www.feb.es/Documentos/Archivo/u ... %20PM.jpeg
Και φυσικα μου αρεσε ο Miguel Malik Allen (03, ναι ο ανηψιος του Ray)

1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο τυπακος που σωριασε τον Τσαμη ειναι, καλα θυμαμε;Spectator έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 12:01 amΤα στατιστικα κουτια για αυτους για αυτους που δεν κοιταξαν στις επισημες πηγες![]()
Την παλευει σοβαρα αυτη η ομαδα, αλλα ειναι ρηχη στους ψηλους και χωρις αξιοπιστο μακρινο σουτ.
Και η διαιτησια ηταν εξωφρενικη ρε φιλε. Και δεν ειμαι και του αθλητικου εθνικισμου, αλλα ηταν οι διαιτητες

1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι μωρε. Δεν τον εχω σε τρομερη εκτιμηση σαν προπονητη και ουτε βλεπω την σχεση του με το αναπτυξιακο κομματι. Αλλα δεν σελεμπρετιζει πιστευω. Ειναι παθιασμενος απο χαρακτηρα και ξεφυγε λιγο. Ειχε και ενα δικιο εδω που τα λεμε. Νεοι, φιλικο και οι διαιτητες σφυριζαν σαν τον Κασιδιαρη σε ματς Τουρκιας-Ελλαδας.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 12:18 amΔεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την εθνικη, θέλω τη γνώμη σας για τον Γιατρά. Του ταιριάζει αυτή η θέση; "Σελεμπριτίζει" ή πραγματικά θέλει να προσφέρει; Αφορμή είναι η συμπεριφορά του στο φιλικό με την Ισπανία και η εν γένει εικόνα του από τότε που γύρισε στους πάγκους.![]()

Πιστευω πως θελει να προσφερει, δεν ξερω αν μπορει, αλλα το ελπιζω.
1
1

-
- Reactions: 358
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισως ενα απο τα πιο ευστοχα σχολια το διαβασα απο τον X-man (παλι απο τον ιδιο) στο gazzeta. Eνας απο τους λιγους εκει που αξιζει να διαβασεις (μπας και ειναι καποιος απο εσας εδω μεσα ?ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 12:18 amΔεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την εθνικη, θέλω τη γνώμη σας για τον Γιατρά. Του ταιριάζει αυτή η θέση; "Σελεμπριτίζει" ή πραγματικά θέλει να προσφέρει; Αφορμή είναι η συμπεριφορά του στο φιλικό με την Ισπανία και η εν γένει εικόνα του από τότε που γύρισε στους πάγκους.![]()

Το αντιγραφω αυτολεξει γιατι μου αρεσε:
''Δεδομένου ότι δε θα μπορέσω να παρακολουθήσω το Τουρνουά που ξεκινάει σε λίγες μέρες, έκατσα και το είδα το παιχνίδι.
Πολύ καλό ματς (σε τέτοιες ηλικίες δεν υπάρχουν "φιλικά"), πήγε κατοχή την κατοχή απ' την αρχή μέχρι το τέλος . Σε γενικές γραμμές η ομάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ με καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση.
Στην άμυνα, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στη ρακέτα και στο αμυντικό ριμπάουντ.
Εντυπωσιακός Μαντζούκας, σε κάποια σημεία του ματς πραγματικά τους έκανε ότι ήθελε, και πολύ καλοί ειδικά στην αρχή οι Τανούλης και Νετζήπογλου, όπως επίσης και ο Κολοβέρος (τουλάχιστον στην επίθεση). Θετικοί οι Καλόγηρος (Rytas Vilnious) και Βησσαρίου (Λάρισα).
Επιπόλαιος και με κακές επιλογές ο Α. Νικολαϊδης, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για shaqtin a fool, αφού σε μια φάση προσπάθησε να καρφώσει με τα δυο χέρια (μόνος του, μετά από δικό του κλέψιμο), αλλά... έφαγε τάπα από τη στεφάνη...
Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα υπάρχει rematch, στις 7, ζωντανά από youtube.
Πάμε στο γεγονός του ματς: Οκ, η διαιτησία ήταν αντίστοιχη των τουρνουά Ακρόπολις, δηλαδή έδρα 70-30. Ο Μάκαρος είχε ξεκινήσει απ' την αρχή την γκρίνια και κάποια στιγμή μετά από ένα αυστηρό φάουλ έφτασε μέχρι τη γραμματεία και μπήκε γήπεδο. Δεν έφευγε με τίποτα απ' το γήπεδο μέχρι που οι διαιτητές το έθεσαν κάπως σαν "ή εμείς ή αυτός" , οπότε και συμμορφώθηκε (ο αγώνας είχε διακοπεί ήδη ένα τέταρτο).
Ακολούθησαν cult στιγμές, με τον Γιατρά να κάθεται στην άκρη της φυσούνας και στα time out άλλοι παίχτες να πηγαίνουν προς τα εκεί για "ειδικές" οδηγίες και οι υπόλοιποι να είναι στο πάγκο και να ακούν τον Βλασσόπουλο (!!). Σε επόμενα time out, o coach παράταγε την φυσούνα, πήγαινε πίσω απ' τον πάγκο, έδινε κανονικά οδηγίες σαν head και μετά επέστρεφε στη θέση της τιμωρίας του, με όλο το γήπεδο να τον πικάρει.
Οκ, αυτός είναι, τον ξέρουμε, το ζει σαν 20χρονος το ματς και προσωπικά νομίζω οτι καθώς έχει περάσει το 90% της καριέρας στα τοπικά, τέτοιες αντιδράσεις του βγαίνουν εντελώς "φυσιολογικά", σαν να είναι στο dna του. Τέτοια ξεσπάσματα σίγουρα στοιχίζουν στην εκάστοτε ομάδα του, άλλα όπως και να χει, δε νομίζω οτι είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος προπονητής που δε μπορεί να συγκρατήσει τον συναισθηματισμό του.
Το να κατηγορείται βέβαια οτι δεν είναι σωστός "παιδαγωγός" είναι μέγιστη υποκρισία και τίποτα παραπάνω. Καλή επιτυχία στην ομάδα, στο Τουρνουά ''
Το 10 οχι το 6

2
1
1

Ο τολα ειναι με την εθνικη Αλβανιας,οποτε τελειωσε για την συμμετοχη του με Ελληνικη Εθνικη!! Τωρα για το ποιους καλουνε στην εθνικη ,ολοι στον χωρο ξερουμε,καθεσε στο παγκο Α1 Α2 ,?θα σε παρουν....εχεις πατερα πρωην ?θα σε παρουν...εχεις καλο μανατζερ με δημοσιες σχεσεις ?θα σε παρουν...Η Εοκ και ο λιολιος διατυμπανιζει πως το πρωταθλημα u20 θελει να το κανει φοβερο.Στελνει λοιπον στο final4 της εσκα u20 δικο του ανθρωπο και μαλιστα ειναι ταυτοχρονα υπαλληλος και του Παπαλουκα στο eurohoops.Παρακολουθει τους αγωνες,αλλα στην εθνικη δεν τους εκανε κανενας απο αυτους τους αθλητες που ειδε για καλεσουν?ουτε ενας??
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εκανε κανενας για εθνικη απο Φ4 ΕΣΚΑ, υπερβαλεις. Και εχω δει και τα 4 παιχνιδια και καποια απο τα πλει οφ.Takaros έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 7:48 amΟ τολα ειναι με την εθνικη Αλβανιας,οποτε τελειωσε για την συμμετοχη του με Ελληνικη Εθνικη!! Τωρα για το ποιους καλουνε στην εθνικη ,ολοι στον χωρο ξερουμε,καθεσε στο παγκο Α1 Α2 ,?θα σε παρουν....εχεις πατερα πρωην ?θα σε παρουν...εχεις καλο μανατζερ με δημοσιες σχεσεις ?θα σε παρουν...Η Εοκ και ο λιολιος διατυμπανιζει πως το πρωταθλημα u20 θελει να το κανει φοβερο.Στελνει λοιπον στο final4 της εσκα u20 δικο του ανθρωπο και μαλιστα ειναι ταυτοχρονα υπαλληλος και του Παπαλουκα στο eurohoops.Παρακολουθει τους αγωνες,αλλα στην εθνικη δεν τους εκανε κανενας απο αυτους τους αθλητες που ειδε για καλεσουν?ουτε ενας??
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και επισης δεν σε ρωταω σε ποιον αναφερεσε απο την Γιουροχουπς γιατι θα το παμε στο κουτσομπολιο. Και αν υπηρχε τετοιος γιατι δεν πηρε καποια θεση στην U20 της εθνικης; Βοηθος π.χ.Takaros έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 7:48 amΟ τολα ειναι με την εθνικη Αλβανιας,οποτε τελειωσε για την συμμετοχη του με Ελληνικη Εθνικη!! Τωρα για το ποιους καλουνε στην εθνικη ,ολοι στον χωρο ξερουμε,καθεσε στο παγκο Α1 Α2 ,?θα σε παρουν....εχεις πατερα πρωην ?θα σε παρουν...εχεις καλο μανατζερ με δημοσιες σχεσεις ?θα σε παρουν...Η Εοκ και ο λιολιος διατυμπανιζει πως το πρωταθλημα u20 θελει να το κανει φοβερο.Στελνει λοιπον στο final4 της εσκα u20 δικο του ανθρωπο και μαλιστα ειναι ταυτοχρονα υπαλληλος και του Παπαλουκα στο eurohoops.Παρακολουθει τους αγωνες,αλλα στην εθνικη δεν τους εκανε κανενας απο αυτους τους αθλητες που ειδε για καλεσουν?ουτε ενας??
Δεν νομιζω πως υπαρχει με λιγα λογια καποιος γι αυτη την δουλεια στο Μπουρναζι. Μην ξεχνας πως η γιουροχουπς ειχε ομαδα στο Φ4 για αυτο ηταν και ο Παπαλουκας και οι "υπαλληλοι" του οπως λες.
Και επειδη εχω δει την σχεση σου με το Κορωπι στα νηματα της Γ, δεν ρωταω καν για ονοματα παιχτων. Μπορω να φανταστω, αλλα δεν, κατα την γνωμη μου.
Αν και στο πρωτο κομματι στον ποιον παιρνουν στις εθνικες, εχει μια βαση αυτο που λες. Σιγουρα οχι στο 100%, αλλα γινοταν και μπορει ακομα να γινεται.

0
Να σου θημησω.....φιλε μου καλε...οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ......
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ....αν κατσω να σου ψαξω
ποσοι παικτες ηταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ θα δεις πως εχω δικιο....
Τωρα οτι δεν εκανε κανενας απι το final4 των u20 για εθνικη.........ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΣ....
ΤΟ ΑΦΗΝΩ στην κριση του μπασκετικου κοσμου που.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.....
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ....αν κατσω να σου ψαξω
Τωρα οτι δεν εκανε κανενας απι το final4 των u20 για εθνικη.........ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΣ....
0
- ssoulliss
- Reactions: 757
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιατράς νομίζω ότι έβαζε μικρούς σε αγώνες όταν ήταν στον Προμηθέα, όχι πολύ αλλά τουλάχιστον τους έβαζε. Η φάση όμως μου θυμίζει τον Ρουβά με τον Ψινάκη
που σε κάποιο σημείο ο δεύτερος ίσως να ήταν πιο αγαπητός/δημοφιλής από τον πρώτο. Έτσι και ο Γιατράς, διαβάζεις "ο Μάκης είναι απλός τύπος" ή "κυκλοφορεί με ένα σκούτερ και λέει καλημέρα σε όλους" ή "ξέρει το άθλημα όσο λίγοι" και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά έχουν σχέση με το σπορ ή είναι απόρροια κάποιου είδους "Σελεμπριτισμού". Υπάρχει μια υπερβολική αποθέωση νομίζω και μια υπερβολή για αυτόν, όπως για την πλειοψηφία των Ελλήνων προπονητών.
Αυτά και μακάρι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να εξελιχθούν και να στελεχώσουν την εθνική αργότερα.

Αυτά και μακάρι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να εξελιχθούν και να στελεχώσουν την εθνική αργότερα.

0
- SteveNashidis
- Reactions: 3458
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aντετοκούμπο είχε θέμα με την βίζα του και λύθηκε μόνο όταν ενδιαφέρθηκε άλλη χώρα να τον "αποκτήσει" και έγινε παρέμβαση από πρωθυπουργό για να παρακαμφθεί η ελληνική γραφειοκρατία. Δε φταίγανε οι ομοσπονδιακοί προπονητές.Takaros έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 3:14 pmΝα σου θημησω.....φιλε μου καλε...οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ......
Ο Διαμαντίδης ξεκίνησε μεγάλος το άθλημα για αυτό δεν κλήθηκε ποτέ στις μικρές εθνικές αλλά πολύ αργότερα όταν φάνηκε το ταλέντο του με τον Ηρακλή.
Ο παικταράς δε χάνεται στο μπάσκετ. Οποιος αξίζει αργά ή γρήγορα θα φανεί εντός του γηπέδου.
2
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντεντο δεν ειχε υπηκοοτητα για να παιξει εθνικη, για Διαμαντιδη, Παπαλουκα ισχυει, και για Τασαρτσαρη αν θυμαμε καλα πριν το νεων και σιγουρα θα υπαρχουν ενας δυο ακομα που δεν μου ερχονται τωρα (Ο Καιμακογλου ισως). Νομιζω και ο Γκικας απ τους συγχρονους.Takaros έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 3:14 pmΝα σου θημησω.....φιλε μου καλε...οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ......
Δεν ειπα πως δεν γινονται αυτα , μαλλλον δεν διαβαζεις εκτος απο U20 και Γ εθνικη αλλα νηματα. Ειμαι ο κλασσικος τυπος που γκρινιαζει για τις επιλογες στις μικρες εθνικες χρονια τωρα για τους ιδιους λογους που ανεφερες. Οχι μονο σ αυτες που ηταν στις ηλικιες των παιδιων μου οπως κανουνε μερικοι που περνανε απ το φορουμ και καποια στιγμη χανονται

Τωρα για το Φ4 ειπα την γνωμη μου, αλλα αμα αρχισουμε κουβεντα παρα πανω θα μου αρχισεις διαμαρτυριες για την διαιτησια στον τελικο και τα βαριεμαι αφορητα αυτα. (Ηταν εκτος χρονου το φαουλ

Επισης αν εσυ θεωρεις πως παιχτες που παιρνουν χρονο σε ομαδες Α1 ειναι χειροτεροι απο παιχτες που παιζουν Γ εθνικη, δικαιωμα σου. Αλλα αν ηταν το μονο θεμα οι κλησεις στις εθνικες θα υπηρχαν ομαδες που θα τους επαιρναν για πιο πανω κατηγοριες, δεν θα επαιζαν στην Γ. Αντε στην Β που ισως να μπορουσαν 1-2 απ αυτους που εννοεις.
Α, και τα κεφαλαια υπονοουν πως φωναζεις ή εχεις μια ενταση. Χαλαρωσε, δεν υπαρχει λογος να νευριαζεις αφου οπως λες και εσυ ολοι την γνωμη μας λεμε. Και εμεις που ,ισως ,δεν ειμαστε του μπασκετικου κοσμου ή δεν καταλαβαινουμε και εσυ που εισαι και χαιρομαι γι αυτο. Να μεινεις για παντα.

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω που τα λεμε αυτα τα "καλα λογια" ακουγονται τα τελευταια 2-3 χρονια που ψιλοπηγε καλα ο προμηθεας. Πριν ταβερνιαρη τον ελεγαν τον ανθρωπο.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 3:26 pmΟ Γιατράς νομίζω ότι έβαζε μικρούς σε αγώνες όταν ήταν στον Προμηθέα, όχι πολύ αλλά τουλάχιστον τους έβαζε. Η φάση όμως μου θυμίζει τον Ρουβά με τον Ψινάκηπου σε κάποιο σημείο ο δεύτερος ίσως να ήταν πιο αγαπητός/δημοφιλής από τον πρώτο. Έτσι και ο Γιατράς, διαβάζεις "ο Μάκης είναι απλός τύπος" ή "κυκλοφορεί με ένα σκούτερ και λέει καλημέρα σε όλους" ή "ξέρει το άθλημα όσο λίγοι" και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά έχουν σχέση με το σπορ ή είναι απόρροια κάποιου είδους "Σελεμπριτισμού". Υπάρχει μια υπερβολική αποθέωση νομίζω και μια υπερβολή για αυτόν, όπως για την πλειοψηφία των Ελλήνων προπονητών.
Αυτά και μακάρι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να εξελιχθούν και να στελεχώσουν την εθνική αργότερα.![]()
Ουτε ταβερνιαρης ειναι προφανως, ουτε ο Ιτουδης. Ειναι ομως ενας προπονητης που ξεκινησε απο πολυ χαμηλα και εφτασε να κοουτσαρει ομαδα απο τις καλυτερες του ελληνικου πρωταθληματος. Αξιζει ενα σεβασμο αυτο.
Τωρα για το αναπτυξιακο να πω, πως εβαζε μικρους στον Προμηθεα οποτε μπορουσε και αυτο ειναι ενα προτζεκτ που προσπαθει να το διατηρει η ομαδα της Πατρας, αλλα προπονητης σε αναπτυξιακα τμηματα δεν θυμαμε να ηταν, μπορει και να μου διαφευγει κατι. Και ειναι αλλο πραγμα να εισαι κοουτς μιας ομαδας ανδρων και αλλο μιας αναπτυξιακης.
Και η U20 αν και εχει 19χρονους και 20 χρονους παραμενει αναπτυξιακη. "Δικαιολογουμε" γι αυτα που εγραψα χθες μην παρεξηγηθω.

1
1