4η αγωνιστική- Euroleague 2020-2021
Συντονιστές: Captains, Hall of Fame, Super Moderators
Ναι αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα περισσότερο. Οι γνώσεις των παιδιών εδώ για την κατάσταση των ομάδων.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 17, 2020 8:26 amΚαλημέρες!
Νομίζω πως όχι, δεν παίζει. Πάντα μπορεί κάποιος να ανοίξει, ωστόσο. Αν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ (δεν το ξέρω).
Εγώ ποτέ δεν λέω ποια ακριβώς θα παίξω παρά μιλάω για την κατάσταση των ομάδων. Το έχω ως γούρι-γούρι.Για την κατάσταση των ομάδων κι ένα γενικό σχόλιο πριν τους αγώνες, ευχαρίστως όμως.
Η μοναδική φορά που είπα σε π.μ σε φίλο εδώ μέσα, τι ακριβώς θα παίξω, ήταν στο τελικό του μουντιάλ ( Γαλλία- Κροατία) πρόπερσι. και μου έδωκε κι αυτός μια ωραία συμβουλή κι είχαμε κέντα-φλος.![]()
0
- yorgos
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- ssoulliss
- Reactions: 628
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά όσα χρόνια βλέπω μπάσκετ, δεν έχω ξαναδεί να σφυρίζονται τέσσερις τεχνικές ποινές σε μία φάση με μία αποβολή παίκτη σε τόσο κομβικό σημείο του παιχνιδιού.
Κατά τ'αλλα η Zenit απέδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο κέρδισε δίκαια τη Valencia με εξαιρετικούς τους Pangos (σμπαράλια τους έκανε με τις πάσες του) και Hollins (πολύ βελτιωμένος φέτος). Για τους συμπαθείς σε εμένα "Πορτοκαλί" λέιπει πολυ φρεσκάδα στην περιφέρεια και ο Labeyrie που χτύπησε πριν λίγο καιρό. Τον Williams τον έκαναν γιο-γιο σήμερα στις αλλαγές.

Κατά τ'αλλα η Zenit απέδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο κέρδισε δίκαια τη Valencia με εξαιρετικούς τους Pangos (σμπαράλια τους έκανε με τις πάσες του) και Hollins (πολύ βελτιωμένος φέτος). Για τους συμπαθείς σε εμένα "Πορτοκαλί" λέιπει πολυ φρεσκάδα στην περιφέρεια και ο Labeyrie που χτύπησε πριν λίγο καιρό. Τον Williams τον έκαναν γιο-γιο σήμερα στις αλλαγές.
0