Ο Mayer νομίζω ότι δεν θα μπορούσε -πολλά τα προβλήματα από τραυματισμούς τελευταία - να φτάσει στο χρυσό ακόμη και αν ήταν υγιής, αντίθετα ο Καναδός που λείπει νομίζω ότι θα το κατακτούσε. Εντύπωση μου κάνει ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα καλοί Αμερικανοί.Reaper έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 1:21 amΣτο δεκαθλο ο καλυτερος 10θλητης των τελευταιων χρονων Γαλλος Mayer και το νο.1 φετος Καναδος Lepage δεν συμμετεχουν λογω τραυματισμων. Φαβορι ειναι ο Γερμανος Leo Neugebauer με διεκδικητες τον εμπειρο Καναδο Warner, τον Εσθονο Erm, τον Πορτορικανο Owens-Delerme και τον Νορβηγο Skotheim.
Αποκλειστηκαν Σερβια και Καναδας, δε μπορουν να φτασουν την Ιαπωνια. Η μονη εκπληξη στο βολει ως τωρα ειναι οτι...δυσκολευτηκε τοσο η Ιαπωνια και οτι πηγε ανετα 8αδα η Γερμανια.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 12:35 amΣτο ανδρικό βόλλευ αύριο θα κριθεί η τελευταία θέση με τις Σερβία και Καναδά να χρειάζονται καθαρή νίκη (3-0) για να βάλουν από κάτω την Ιαπωνία. Η Βραζιλία είναι η μία καλύτερη τρίτη ενώ τα seed #1 και #2 θα πάρουν οι ΗΠΑ και λογικά ο νικητής του Ιταλία-Πολωνία (εκτός και αν πάει σε 5 σετ τότε θα είναι η Σλοβενία).
Για το βόλλευ είχα την εντύπωση ότι μετρούν πρώτα τα set points και ύστερα το set ratio, αλλά πράγματι έχει κλείσει η οκτάδα με το βραδυνό ντέρμπι να ξεκαθαρίζει τον τρίτο πρώτο από τους ομίλους. Μάλλον πάμε για Σλοβενία-Βραζιλία και ΗΠΑ-Ιαπωνία στους 8, εκτός και αν απόψε έχουμε αγώνα με σκορ 3-0.
Στη σκοποβολή αποκλείστηκαν οι Μήτας και Χαλκιαδάκης έμειναν σε 118 και 121 πιάτα αντίστοιχα. Η Κατζουράκη έχει 72/75 και λογικά οι ελπίδες για αύριο είναι λιγοστές -εκτός και αν κάνει 50/50.
Στο πόλο υπάρχει σενάριο που βγαίνουμε τέταρτοι στον όμιλο, υπάρχει και σενάριο που βγαίνουμε πρώτοι. Οι Ισπανία και Ιταλία είναι οι καλύτερες ομάδες εώς τώρα, εμείς σήμερα "καταφέραμε" να δεχτούμε 7 γκολ σε ένα οχτάλεπτο - ούτε η Νέα Ζηλανδία τέτοιο χάλι - , ο Φουντούλης πήρε 3 αποβολές σε λίγα λεπτά