Επίσης μέσα από όλη αυτή την μάχη οι 2 τους ανέπτυξαν μια πολύ στενή φιλία και ο Ward βρέθηκε στην γωνία του Gatti σε κάποιους αγώνες.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 12:12 amΟ αγώνς αυτός κι η όλη "τριλογία" έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 11:46 pm
Οκ ευχαριστώ. Μου έκανε εντύπωση πως δεν περίμεναν κάποιο τέτοιο "άνοιγμα" (δεν ξέρω τις ορολογίες, συγγνώμη) ώστε να χτυπήσουν και μοιάζουν να αναγνωρίζουν συνεργατικά ότι τα έχουν φτύσει![]()
Συγκρούστηκαν μες το ρινγκ 'ενας Ιταλός κι ένας Ιρλανδός. Με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις 2 μεταναστευτικές κοινότητες των ΗΠΑ.
Αμφότεροι είχαν τραγική μοίρα. Ο Γκάτι δολοφονήθηκε λίγα χρόνια μετά ενώ ο Γουόρντ είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν μικρός.
Τέλος, ο αγώνας αυτός ίσως μας ξαναβάζει στην κουβέντα αν οι σωρευμένοι ή όχι τίτλοι αποδίδουν την πραγματικότητα. ΄΄Εχει ποτέ δώσει τέτοιο αγώνα ο Φλόιντ; Ούτε κατά διάνοια, να πω εγώ κι ας είμα θαυμαστής του για τίς άμυνες που βγάζει.
'¨Ηταν η Εθνική Βραζιλίας του '82 στην Ισπανία, μια από τις 5 καλύτερες ομάδες που είδε ποτέ το διεθνές ποδόσφαιρο;
Κι ούτω καθεξής....
O Ward είχε πει “Out of trying to kill each other, we became one.”
Όσο κλισέ και να ακούγεται σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για κάποιον αγώνα υψηλού επιπέδου αλλά για κατάθεση ψυχής και από τους 2 πυγμάχους.