Νομίζω η Perkovic παρόλο που έχει κιλάκια είναι όμορφη. Η Allman είναι κούκλα.
Όσο για το τοπ-3 που λες, νομίζω πως μια σελίδα ολοκληρη δε θα φτάσει. Δυστυχώς η τριάδα θα εμπεριέχει και αδικίες

Συντονιστής: Captains
Νομίζω η Perkovic παρόλο που έχει κιλάκια είναι όμορφη. Η Allman είναι κούκλα.
Ρε συ εγώ την Πέρκοβιτς την μπέρδευα και με τον Καββαδά, άνετα.
ε οχι και ωραια η Allman...
ε οχι και ωραια η Allman...
Νομίζω πως φέτος στα trials φάνηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Έμειναν π.χ. έξω οι Gatlin και Lyles στα 100 μέτρα.
Επι δική μας παντοκρατορίας στο αγώνισμα, νομίζω πως οι Κινέζοι με τους Τούρκους έλεγχαν τις δύο χαμηλες κατηγορίες. Στο γυναικείο κομμάτι δε θυμάμαι, να σου πω την αλήθεια.
Έχουμε καλές πιθανότητες διάκρισης στο omnium της ποδηλασίας με τον Βολικάκη, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με αυτό το format που θα δούμε. Έχουμε επίσης καλές πιθανότητες με τα δύο παιδιά της πάλης, κυρίως με την Πρεβολαράκη (ο μικρός Πηλίδης θα μας απασχολησει σε επόμενες Ολυμπιάδες).
στην αρση βαρων παραδοση εχει οποια χωρα εχει παραδοση στην ντοπαbasket72 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 03, 2021 2:46 am- Τρομερή δήλωση Τεντόγλου " Νιώθω και λίγο τυχερός. Ο Κουβανός ήταν καλύτερος". Μισό μετάλλιο η δήλωση. Πολύ δύσκολο πράγμα να είσαι τόσο σεμνός και μεγαλόκαρδος σε τέτοιες στιγμές.
Θα μείνει στην ιστορία η δήλωση αυτή. Ή μάλλον πρέπει να μείνει στην ιστορία- δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα μείνει. Πιο πολύ μένουν τα μετάλλια, ακόμα κι αν πολλά είναι λερωμένα.
- Στην άρση βαρών δεν είχαμε καμιά ιδιαίτερ παράδοση. Κομψί κομψά, είμασταν. Τον άντρα της Άννα Βερούλη τον Τσιντσάρη είχαμε που είχε έρθει 4ος στο Λος Άντζελες. Συνέπεσε μια φουρνιά σπουδαίων αθλητών που έμαθαν το άθλημα στο εξωτερικό μαζί με τον τύπο που ακούει στο όνομα Ιακώβου και τον άλλο τον Σγουρό. Ομορφιές....![]()
Εκεί που είχαμε παράδοση ήταν η πάλη κι η ιστιοπλοϊα.
Οκ αρχίσαμε παράδοση και στον στίβο με το χρυσό μετάλλιο της Πατουλίδου. Που μετά από το μετάλλιο στη Βαρκελώνη δεν πήδηξε εμπόδιο ούτε για πλάκα... Παλιά όταν παίρναμε κάνα χάλκινο σε μεσογειακούς ή βαλκανικούς πετάγαμε σκούφιες. Με Μίχα στο τριπλούν και Βαμβακά 400ρη.
Τα έχω ξαναπεί πολλάκις για την αδιανόητη επίδραση του Ευρωμπάσκετ του 87' στον ελληνικό αθλητισμό. Κ όταν μιλάμε για Ευρωμπάσκετ 87΄' υπάρχει κι ονοματεπώνυμο (άσχετα αν είχαμε άλλους 3 παίκτες παγκόσμια τότε κλάσης).
-Η κίνα έχει τρομερή παράδοση στην άρση βαρών. Βασικά στην Κίνα έχουμε την πρώτη καταγεγραμμένη άρση βαρών πριν 2 ή 3 χιλιάδες χρόνια.Είναι η δεύτερη σε μετάλλια μετά τη Σοβιετική Ένωση και κατόπιν Ρωσία.
Παρεούλα με την ποδηλασία...
στην αρση βαρων παραδοση εχει οποια χωρα εχει παραδοση στην ντοπα
ειναι το πιο βρωμικο αθλημα σε σχεση με ντοπαρισμενους
Δεν είναι φήμη, το είπε ο Λιάνης που ήταν κι αυτός που το απέρριψε. Λίγες μέρες νωρίτερα Ιακώβου και Τζέκος είχαν κάνει συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας τη λειτουργία εταιρείας "συμπληρωμάτων διατροφής". Οι Αμερικάνοι αυτούς της BALCO τους έστειλαν φυλακή, η Τζόουνς ανάμεσά τους, εμείς τους κρύβαμε σε νοσοκομεία με υποτιθέμενα ατυχήματα μοτοσικλέτας.αν του τζεκου του ειχαν εγκρινει το προτζεκτ κοροιβος θα ειχαμε παρει τουλαχιστον 50 μεταλλια στους ολυμπιακους το 2004 ,φημες λενε οτι ο ιδιος ειχε εγγυηθει πανω απο 50 μεταλλια σε ολα τα αθληματα που θα συμμετειχαν στο προτζεκτ κοροιβος