Υπόψιν ότι ο Τζέικομπς έπιασε το 100ρι πριν κανά 2 χρόνια.
Σε φάση, " μιας που τα παίρνω τα αθλήματα, δεν αρχίζω τα σπριντ να πάω για μετάλλια;".

Συντονιστής: Captains
Το ανδρικο ποδοσφαιρο καλο θα ηταν να φυγει ετσι κι αλλιως, αφου ομαδες νεων πηγαινουν, δεν εχει κανενα νοημα. Να κρατησουν το γυναικειο που θεωρειται κανονικος παγκοσμιος τιτλος.kojito έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 03, 2022 11:12 pmΘυμάμαι που γινόταν το καλοκαίρι μια κουβέντα εδώ για μελλοντικές αλλαγές, και όπως φαίνεται ήδη 3 αγωνίσματα θα αποτελέσουν παρελθόν από την μεθεπόμενη Ολυμπιάδα του LA. Άρση βαρών, πυγμαχία και μοντέρνο πένταθλο.
https://www.newsit.gr/athlitika/olympia ... 8/3460576/
Η άρση βαρών νομίζω πληρώνει το γεγονός ότι αφ'ενός δεν είναι τόσο θεαματικό, και αφ'ετέρου των αρκετών κρουσμάτων ντόπινγκ. Όπως και το ότι σε αρκετές εθνικές ομοσπονδίες, αλλά και στην παγκόσμια, υπάρχουν πολλές οσμές σκανδάλων, διαφθοράς ή έλλειψης οργάνωσης.
Για το μοντέρνο πένταθλο υπάρχει ο αστερίσκος ότι ενδέχεται να μην καταργηθεί αν γίνουν ριζικές αλλαγές. Με κυριότερη την αντικατάσταση του αγωνίσματος της ιππασίας σε αυτό με κάποιο άλλο.
Έχει βγει επίσης μια φήμη ότι η ΔΟΕ σκέφτεται να καταργήσει και το ποδόσφαιρο, αν η FIFA υλοποιήσει την σκέψη της για Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια.
Υπαρχει μεγαλη συζητηση για την Ιππασια. Απλα η ΔΟΕ κανει καμια 10ετια απ την αρχη της συζητησης και μετα για να παρει αποφαση.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Φεβ 04, 2022 4:15 pmΝομίζω πως το είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν ορισμένα από αυτά τα αγωνίσματα, ίσως και όλα, σε συνδυασμό με τον υπερβολικό αριθμό νοτιοασιατικών αγωνισμάτων (τέσσερα αν δεν κάνω λάθος) ο κλήρος έπεσε στα παραδοσιακά αγωνίσματα.
Βεβαίως υπάρχει πρόβλημα με την άρση βαρών, λόγω ντόπινγκ, βεβαίως υπήρξε πρόβλημα με το άλογο στο μοντέρνο πένταθλο που αφηνίασε και επιτέθηκε στη Γερμανίδα αθλήτρια, όμως δε βλέπω να υπάρχει συζήτηση για το σαξονικό σπορ της ιππασίας. Επειδή προφανώς ασχολούνται οι βρετανικές αποικίες το προσπερνούν.
Υπάρχει συζήτηση για το μπάσκετ, ο Silver θα πιέσει (αν είναι ακόμη κομισάριος) να υπάρχει μόνο το 3x3, ίσως από το 2032 και μετά.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν το μπάντμιντον, το τζούντο και τα τρια καινούρια που επέβαλαν οι Ουσαίοι.![]()
* Το ποδόσφαιρο δύσκολα να συνεχιστεί μόνο σαν γυναικείο τουρνουά. Λογικά ή θα το καταργήσουν ή θα στέλνουν εθνικές παλαιμάχων.
![]()
Η ένσταση μου είναι πως οι "τιμωρίες" αφορούν τα παραδοσιακά αθλήματα (πάλη, πυγμαχία, άρση βαρών). Μπορεί να είναι σωστές δεν αντιλέγω, απλά μου φαίνεται λίγο επιτηδευμένο από τη ΔΟΕ.Reaper έγραψε: ↑Παρ Φεβ 04, 2022 9:45 pmΥπαρχει μεγαλη συζητηση για την Ιππασια. Απλα η ΔΟΕ κανει καμια 10ετια απ την αρχη της συζητησης και μετα για να παρει αποφαση.
Το τζουντο ειναι απ τα πιο δημοφιλη πολεμικων τεχνων σε τηλεθεαση τι εννοεις ; Και το μπατμιτον ειναι σχετικα δημοφιλες, αλλο που στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτο.
Η γραμμη ειναι πια οτι οποιος κουνιεται στη WADA θα εχει επιπτωσεις. Αμα μερικες ομοσπονδιες δε το καταλαβαινουν, αυτα θα γινονται.
Το σκειτμπορντ που μπηκε το 2020 βλεπω απο τα 4 χρυσα, 3 πηγαν στην Ιαπωνια και 1 στην Αυστραλια. 3 αργυρα στη Βραζιλια, ΗΠΑ και Βρετανια πηραν απο 1-2 χαλκινα.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 05, 2022 12:15 pmΗ ένσταση μου είναι πως οι "τιμωρίες" αφορούν τα παραδοσιακά αθλήματα (πάλη, πυγμαχία, άρση βαρών). Μπορεί να είναι σωστές δεν αντιλέγω, απλά μου φαίνεται λίγο επιτηδευμένο από τη ΔΟΕ.Reaper έγραψε: ↑Παρ Φεβ 04, 2022 9:45 pmΥπαρχει μεγαλη συζητηση για την Ιππασια. Απλα η ΔΟΕ κανει καμια 10ετια απ την αρχη της συζητησης και μετα για να παρει αποφαση.
Το τζουντο ειναι απ τα πιο δημοφιλη πολεμικων τεχνων σε τηλεθεαση τι εννοεις ; Και το μπατμιτον ειναι σχετικα δημοφιλες, αλλο που στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτο.
Η γραμμη ειναι πια οτι οποιος κουνιεται στη WADA θα εχει επιπτωσεις. Αμα μερικες ομοσπονδιες δε το καταλαβαινουν, αυτα θα γινονται.
Στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες είχαμε 3 νοτιοασιατικά μαχητικά σπορ (καράτε, ταεκβοντό, τζούντο), το μπάντμιντον που επίσης παίζετε εκεί κοντά. Το τζούντο προσωπικά δεν μ'αρέσει, δεν το βλέπω. Επίσης έχουμε σοφτμπολ, μπέιζμπολ, αναρρίχηση, σκέιτμπορντ και σέρφινγκ που όλα αυτά εξυπηρετούν τις ΗΠΑ κυρίως. Υπάρχει το ράγκμπι και το χόκεϋ επί χόρτου, που είναι το πιο βαρετό ομαδικό σπορ που έχω δει από κοντά. Ας αφαιρέσουν κάποιο από αυτά στην τελική, λέω εγώ.